Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΛΑΣΙΕ ΝΟ3 - ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ


Melitenia

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Εφιστώ την προσοχή στις ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ και επαναφέρω ένα θέμα που βρήκα στο mammyland καθώς οι γνωστοί πλασιέ ξαναχτύπησαν! Δυστυχώς, ναι μεν, εγώ το είδα σαν θέμα αργά καθώς την πάτησα και προχώρησα στην παραγγελία αυτών των βιβλίων, ευτυχώς δε μετά το κράξιμο του άντρα μου ανακάλυψα ότι είναι απατεώνες και ακυρώσαμε την παραγγελία...

Παίρνουν τηλέφωνο, σου λένε ότι είναι από το κεντρο μάνας και παιδιού για τη σύγχρονη μητέρα και θέλουν να έρθουν σπίτι σου να σου πουν δύο -τρία πραγματάκια για την διαπαιδαγώγηση του παιδιού σου, να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο και να σου αφήσουν ένα δωράκι. Αφού έρθουν συζητήσουν μαζί σου και συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο, σου ξεκινούν το παραμύθι για την αγορά κάποιων παραμυθιών και βιβλίων "άκρως" απαραίτητα για το μεγάλωμα του παιδιού σου!!!!!! Ο τίτλος που αναφέρεται στο δελτίο παραγγελίας αναφέρει ένα Εκπαιδευτικό Κέντρο με διεύθυνση ενός εκδοτικού οίκου!!!!!!!!!!! :shock:

Δε λέω ωραία τα παραμύθια και τα βιβλία τους αλλά κοροιδία το ότι δε λένε από την αρχή ότι είναι εκδοτικος οίκος! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν......!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ήρθαν και στο δικό μου σπίτι! Παίρνουν τα στοιχεία μας από τα μαιευτήρια και λένε όντως ότι είναι από το κέντρο μάνας και παιδιού! Εγώ επειδή είπα στην κυρία ότι δουλεύω στο χώρο της υγείας, μου έλεγε ότι τα παραμύθια τα εκδίδει το κέντρο δυσλεξίας, για να με πείσει. Δεν τα παρείγγειλα, γιατί δε μου αρέσει η κατευθυνόμενη πώληση και η κοροιδία! Λένε ότι έρχονται για ενημέρωση και τελικά θέλουν να πουλήσουν.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 months later...

Και σε μένα ήρθαν και η κυρία με νευρίασε πάαααρα πολύ! Ακόμα και αν ήθελα να αγωράσω κάτι δεν θα αγόραζα με τον τρόπο της. Της είπα ότι θέλω να συννενοηθώ με τον άντρα μου πρώτα (που προς θεού μαζί το κάναμε το παιδί) και με αγριοκοίταξε και μου έλεγε ότι εγώ πρέπει να αποφασίσω και κάτι τέτοια και ότι δεν πρέπει να τον ενημερώσω καν.... τι να πω και το δώρο που τάχα σου φέρνουν είναι μια αφίσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...