Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συγνώμη που χαθηκα....


maximammy

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα περασα μια απο τις ωραιοτερες περιοδους της ζωης μου (την εγκυμοσυνη) στο σαιτ μιλωντας στο "καλοκαιρινα μωρακια 2011". Οι περισσοτερες θα εχετε τωρα τα μωρακια σας στην αγκαλια σας. Να σας ζησουν σε οσες δεν ευχηθηκα και σε οσες περιμενουν με το καλο.

Εγω ειμαι συνεχως στο σπιτι με τον μπεμπακο μου και δεν εχω ιντερνετ γι αυτο και χαθηκα. Θελω να σας πω ομως οτι μου εχετε λειψει απιστευτα και θα ηθελα πολυ να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας και τις ανησυχιες μας τωρα με τα μωρα. Ελπιζω καποια στιγμη να βαλουμε ιντερνετ στο σπιτι αφου τελικα δεν με ξαναπηραν πισω στη δουλεια (αν θυμαστε τι σας ελεγα πριν γεννησω...)

Αυτο τωρα βεβαια δεν με πειραζει γιατι μεγαλωνω το μωρακι μου και ειναι υπεροχα!!!

Ο μπεμπης ειναι τωρα 3 μηνων και κατι. Πολλες φορες τον εχω αγκαλια και κλαιω για το θαυμα μου αυτο!!!! ειναι οτι πιο σημαντικο στη ζωη μου!!! δεν μπορουσα καν να φανταστω οτι θα μπορουσα να αγαπησω τοσο πολυ.

Ως μωρακι δεν ηταν ευκολο λογω κολικων αλλα τωρα συνηλθαμε και ειναι απλα τελειος. Εδω και 2-3 βδομαδες αρχισα να τον βαζω σε προγραμμα και ειναι ακομα πιο ηρεμος, πιο συνεργασιμος και εγω ειμαι πιο καλα και προγραμματισμενη. Πλεον κοιμομαστε και το βραδυ αφου ο μικρος κοιματε 9.30 και ξυπναει κατα τις 6-6.30.

Χτες καναμε το πρωτο μας ταξιδι και μετα απο 13,5 ωρες φτασαμε στον προορισμο μας. Στην μεγαλυτερη διαδρομη ηταν πολυ ησυχος αλλα στο αεροπλανο εκλαιγε ο καημενος γιατι νυσταζε και δεν ειχε το κρεββατακι του να κοιμηθει....

Θελω και παλι να σας ζητησω συγνωμη που χαθηκα.....μακαρι να μπορουσα να τα λεγαμε συνεχεια. Ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα αγγελουδια σας το ιδιο.

Φιλακια πολλα πολλα. Ειλικρινα μου λειπετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maxh μου τί κάνεις;;;; και εμεις σε πεθυμήσαμε. Μαζί πάνω κάτω γεννήσαμε. Εμείς 31 Μαίου. 3 μηνών και 8 ημερών σήμερα. Χαίρομαι που είσαι καλά. Νομίζω απ τα καλοκαιρινά μωράκια του 2011 γεννήσαμε όλες, ή νομίζω μας έμεινε ένα. Η μνήμη μπερδεύεται καμιά φορά :lol::lol: Και μείς κοιμόμαστε όπως εσείς 9.30-6.30.

Ειμαι και εγώ με άδεια μητρότητας μέχρι αρχες οκτωβρίου. Και μας έστρωσε ο μικρός είχαμε λίγους κολικούς αλλά αναλόγως δεν ταλαιπωρηθήκαμε. Θηλάζουμε (βγάζω κυρίως με το θήλαστρο )αλλά με το που κλείσαμε τους 3 μήνες άρχισα και του δινα και ξένο γιατί ειναι ιδιότροπος στο θηλασμό και δεν μπορούσα να βγάζω συνέχεια...διέλυσα τις θηλές. :):)

Τα κορίτσια θα χαρούν να μάθουν τα νέα σου

πολλά φιλάκια στο μωράκι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαχη μου τι κανεις;Μας ελειψες κοπελα μου!Η αληθεια σε σκεφτομουν και ελεγα οτι χαθηκες και μακαρι να ξαναμπεις!Ευχομαι απο εδω και περα να καταφερνεις να μπαινεις και να τα λεμε πιο συχνα!

Οσο για την δουλεια,μην σκας καθολου!Ο μπεμπακος σου πανω απ'ολα!Πολλα φιλακια και στους δυο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλα βρε κουκλίτσα μου!!!!!!!!!

Κι εγώ σε σκεφτόμουν!!!!!!!

Απόλαυσε το γιοκαρίνι σου μιας κι είσαι στο σπίτι!!!!!! Οι στιγμές περνάνε για πλάκα!!!!!!!!!

Είσαστε 3 μηνών κιόλας???? Βρε.... βρε.... πώς περνάει ο καιρός!!!!!! Μπράβο σας που ξεμπερδέψατε και με τους κολικούς!!!! Τον θήλασες καθόλου τον μικρούλη σου Μάχη μου????

Πάντως..... σε καταλαβαίνω απόλυτα.......

Κι εγώ είναι στιγμές που και μόνο που του μιλάω κι ακούγοντας εκείνος τη φωνή μου ηρεμεί...... λιώνωωωωωω....... με παίρνουνε τα ζουμιά........ γιατί δεν το πιστεύω πως κρατάω το θαύμα μου στην αγκαλιά μου!!!!!!!!

Σε αφήνω!!!!!! Να μου φιλήσεις τα πατουσάκια του!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαχη μου γλυκια μας ελειψες!! Σε σκεφτομασταν ολες!!!

Απολαυσε το παιδακι σου κ οποτε βρεις χρονο ελα στην παρεα μας/..

Γεννησαμε ολες!

Φιλακια; στο μπεμπάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσακια μου να σας ζησουν τα νινακια σας!!

εμεις γιναμε 3 μηνων και κατι. Ο μπουμπουκος ειναι απιστευτος. Τον λατρευω!!!!

Δυστυχως δεν ειχα γαλα σχεδον καθολου και δεν θηλασα. ηπιε μητρικο 20 μερες αλλα παντα με συμπληρωμα αφου ηταν ελαχιστο και μετα κοπηκε απο μονο του κι ετσι εδινα μονο ξενο. Ζοριστηκα πολυ με το θεμα θηλασμος και για να πω την αμαρτια μου για μενα ηταν πιο ψυχοφθορο και πιο δυσκολο απο τον τοκετο. Το παλεψα πολυ αλλα δεν ειχα σχεδον καθολου. Ο μικρος να θελει να φαει να πειναει πολυ και να κοπανιετε στο στηθος, να ουρλιαζει....Αστε τα...

Βεβαια και απο τα γαλατα δοκιμασα σχεδον οτι υπαρχει στην αγορα αφου ειχαμε κολικους και τελικα μολις πηραμε το nutriben AC ηρεμισε το πουλακι μου. Εκει που δεν κοιμοταν καθολου και ολη την μερα ηταν με 2 ωρες υπνο συνολικα....με αυτο κοιματε πολυ και την μερα και το βραδυ. Ηθελε λιγες μερες να συνηθισει την γευση βεβαια αλλα τωρα που το τρωει με ευχαριστηση ειμαστε πολυ καλα.

Κατα τα αλλα εγω ειμαι καλα!!! Μου εμειναν 3 κιλα να χασω για να επανελθω. Προσπαθω να χαρω το μωρακι μου στο επαρκο και να μην χανω στιγμη!! Το καλο εκει που γεννησα το ειχα απο την αρχη διπλα μου και δεν φοβηθηκα καθολου στο σπιτι. Πηγα ετοιμη και δεν φοβηθηκα ουτε να τον πιανω ουτε το μπανιο ουτε το ταισμα. Τωρα σκεφτομαι οτι στον τεταρτο μηνα θα ξεκινησουμε το ρυζαλευρο και ελπιζω να φαμε ευκολα !!!

Αυτα τα δικα μου. Περιμενω νεακια σας. Και στο φεις στειλτε μου και οταν το δω θα σας απαντησω κοριτσαρες μου γιατι εδω μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω. Τωρα τα καλοκαιρινα μωρακια σε πιο θεματακι γραφετε για να ξερω??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μαχη μου κ καλως μας ξαναηρθες....οντως περασε αρκετος καιρος απο την τελευταια φορα που τα ειπαμε...χαιρομαι που τωρα πια ειστε μια χαρα...σιγουρα η αρχη ειναι ζορικη ειδικα αν το μωρο εχει κολικους κ δεν ηρεμει.μην στεναχωριεσαι για το θηλασμο...στην πρωτη μου κορη ειχα το ιδιο θεμα...δεν χορταινε κ τις εδινα συμπληρωμα για δυο μηνες...μετα μου κοπηκε κ εμενα απο μονο του...ασε που πονουσα παρα πολυ,ισως δεν επιανε καλα κ ειχαν ερεθιστει πολυ οι θηλες μου.εκλαιγα κ ελεγα δεν θελω αλλο.εκανα κουραγιο δυο μηνες κ μετα στοπ.ασε που ολο κουτουλουσα απο την νυστα.το καλο ηταν που δεν ειχαμε πονακια κ δεν ταλαιπωρηθηκαμε πολυ.....τωρα πια ειναι εντελως διαφορετικα...θες η εμπειρια,θες που ισως δεν ταλαιπωρηθηκα στην γεννα οπως την πρωτη φορα,ημουν ξεκουραστη οταν ηρθαμε σπιτι...ολα ειναι πολυ διαφορερετικα....αρκει να σου πω οτι θηλαζω αποκλειστικα,τουλαχιστον για τωρα,κ το μωρο φαινεται οτι χορταινει...κ η διαθεση ειναι πολυ καλυτερη.δεν με ενοχλει που την νυχτα ξυπναω κ γενικα νοιωθω καλητερα...

τα δυσκολα περασαν κ απο εδω κ περα θα το απολαμβανεις καθημερινα....ελα στην παρεα μας να τα λεμε.

παιδακια με την ιδια ηλικια,ειναι η ενοτητα μας κ τα καλοκαιρινα μωρακια Νο 16, το θεμα μας

φιλακια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...