Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο16! Γεννητούρια Τέλος!!!!


Recommended Posts

Kαλημερα!Τι κανετε;Που ειστε ολες;

Χθες κοιμηθηκα αρκετα καλα,εκλεισα 7ωρο!Οχι σερι φυσικα μιας και ξυπνουσε για φαγητο,αλλα ειχα πολυυυ καιρο να κοιμηθω 7 ωρες εστω και σπαστα μεσα σε μια μερα.Ξυπνησε κατα τις 7,εφαγε,επαιξε,ξαναεφαγε και το γευμα των 10 και τωρα κοιμηθηκε.Αλλα τωρα δεν μπορω να ξανακοιμηθω εγω!! :lol: Δε με πιανει υπνος.Ανυπομονω ποτε θα ερθει η ωρα να μην ξυπναει και εμενα την νυχτα!

Κρυσταλλενη εισαι πολυ τυχερη και εσυ που δεν ξυπναει πια την νυχτα!

Μιχαελα,εγω την μικρη την εχω ακομα με κοντομανικο εσωρουχακι μονο και την νυχτα την σκεπαζω με μια κουβερτουλα και της βαζω καλτσακια.Χθες βραδυ πρωτη φορα της εβαλα μακρυα πυτζαμα με πατουσακια,αλλα χωρις εσωρουχο απο μεσα,μην σκασει κιολας.Εχουμε ζεστη ακομα εδω...Τωρα παλι της εβαλα κοντομανικο γιατι κανει ζεστη.

Θελω να παω να της ψωνισω ρουχα,δεν εχω καθολου χειμωνιατικα.Ολοι μου εφεραν για πιο μετα. :evil: Για τωρα δεν εχω καθολου...Στο Ζαρα πηγε καμια σας προσφατα;Εχει φερει τιποτα ωραιο;

Αντε καλε,ξυπνηστεεεεεεεε! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε? Εμείς πολύ καλά...χθες μόνο είχαμε πονάκια αλλά κατά τα άλλα καλά..Μέχρι στιγμής ο Στεφανάκος μου κοιμόταν στις 10 και κάτι περίπου και ξυπνούσε 5 το πρωι...Σήμερα κοιμήθηκε μέχρι τις 6!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Έκανε και κακάκια πρωι πρωί και ξανακοιμηθηκε μια ώρα. Τώρα ξαναέφαγε και κοιμάται!

Συμπεθέρα κι ο γαμπρος σου κοιμαται όταν βγουμε έξω..μεγάλη ευκολια..Είστε μικρούλια ακόμα γι'αυτο ξυπνάει πιο πολύ το βραδυ...Υπομονη ακόμα λίγο!

Χρυσταλλένη μου μεγαλώσατε πολύυυυυυ!!! Μπράβο σας!!!

Γιελιζ μου εχετε εμβολιο τη Δευτέρα??Εμείς την Τρίτη!! Στο ρηλαξ εγώ τον βάζω πιο πολύ αλλά δεν ειναι απο αυτά που ΄το μωρό είναι καθιστό...αλλά πιο ξαπλωτό..

Μιχαέλα μου περιμένουμε φώτο απο το φόρεμα!!

Εγώ χθες και σημερα του φοράω κορμάκι μακρυμανικο..Χθες βραδυ ειχε πολύ ψυχρα αλλά και σήμερα το πρωί.Το σπιτι μας είναι λιγο ψηλά και μέχρι και εγώ κρυώνω. Τώρα αν βγουμε αργότερα θα του βάλω κοντομάνικο.

Στα μπαλονια δεν πήγαμε τελικά χθες, δεν προλάβαμε...μάλλον σήμερα...

http://www.miocanto.gr/el/product/bapti ... ion/b13-el

Αυτές είναι οι προσκλήσεις που σκεφτόμαστε να κάνουμε!΄

Βρε κοριτσια, ο μικρός έχει λιγες μερεςπου βγαζειπολλά σαλια και βάζει το χέρι του όλο στο στόμα και τρίβει τα ούλα του..Μου φάνηκε πολύ παραξενο γιατι πρώτο είναι νωρις για δοντια και δευτερο δεν το έκανε καθολου πριν.Τα δικά σας το κάνουν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα συμπεθερα!τι κανει ο γαμπρος μου;Ειναι ενταξει με την δυσκοιλιοτητα;

Αχ,μακαρι να στρωσουν και εμας τα πραγματα και να μην ξυπναει καποια στιγμη...Δεν αντεχω αλλο το ξενυχτι και να φανταστεις οτι μου τον κραταει και ο αντρας μου για να κοιμαμαι.Οταν παει παλι δουλεια τι θα κανω;Εχει αδεια προς το παρον.Για λιγες μερες ακομα...

Πολυ ωραιες και πρωτοτυπες οι προσκλησεις!

Για τα σαλακια δεν ξερω να σου πω... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθέρα καλά είναι ο γαμπρος σου...Με τη δυσκοιλιοτητα το παλευουμε..Τουλαχιστον ΄τωρα κάνει μια φορά την ημέρα κακακια και μπολικα κι έιναι ήρεμος!

Σε καταλαβαινω απολυτα για το ξενυχτι...σκέψου ότι εγω μες στην μερα δεν ειχα κανενα να μου τον κρατησει για να κοιμηθω.. :roll:

Στον τριτο μήνα στρώνουν τα μωράκια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα την κραταει και την νυχτα ο αντρας μου το 3ωρο που κοιμαται η μικρη,γιατι κανει θορυβους. :lol: και δεν με αφηνει να κοιμηθω! :lol: Οποτε παιζει playstation στο σαλονι μεχρι αργα και την εχει διπλα του. ;) Να δω τι θα κανω τωρα που θα παει δουλεια και μαλιστα θα ειναι και νυχτερινος καποιες φορες... :?

Τι τρωτε σημερα;Εγω λεω να κανω φασολακια φρεσκα.Λες να την πειραξουν; :roll:

Που ειναι οι υπολοιπες;;;Βολταρουν;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera koritsakia mou!!!!!!!!!pwpw xalia eimai me to kwlokryoma...den paleyete me tipota me to mwro.....kai apo tote pou arwsthsa o mpempis einai olo mes thn grinia kai thelei aggalia kai egw apofevgw na ton polypairnw giati fovamai poly mhn ton kolisw....den exw katholou antoxes....kai eidika otan klaiei xwris logo den exw katholou ypomonh....ax ante na perasei ayto to krywma....den mporw na xarw tipota!!!!!!!

emeis apo kakakia eimaste teleia kanei kai 3 fores thn hmera mhn sas pw...peftei poly sfiksimo....kokkinizei olokliros kai mougrizei exei poly gelio!!!!!!!!!!!!!

SHMERA GINAME 4 EVDOMADWN :))))))))))))))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθέρα θα συνηθίσεις και μονη!! Θα στρωσει η μικρή μην αγχώνεσαι.Δοκίμασε να φας φασολακια κι αν δεις ότι την πειραξαν μην ξαναφας..Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει για το θηλασμόνα τρωω από όλα!

Εγώ έχω σνιτσελ κοτοπουλο και δενξερω αν θα το κάνω τώρα ή το βραδυ.Αν ερθει ο αντρας μου για μεσημερι θα το κανω αλλιως το βράδυ..Νικη μου εσύ δεν ηταν που έκανες μια σαλτσα για το σνιτσελ??? ή δενθυμάμαι καλά??

Χριστινάκι μου την άρπαξες για τα καλά???Ευχομαι να περάσει σύντομα και να τελειώσει η ταλαιπωρία και για τους δυο σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mαρακι μου αν εννοεις την σαλτσα με το μελι,εγω την εφτιαχνα.Ειναι μαριναδα με μελι,μουσταρδα,ρηγανη,λεμονι,αλατι και πιπερι.Τα ανακατευεις ολα μαζι και αλοιφεις το σνιτσελ.Ποσοτητες δεν ξερω ομως να σου πω,τα βαζω με το ματι. ;) Δοκιμαζεις και βλεπεις τι του λειπει.

Χριστινακι περαστικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα.

εγω ακομα χαλια ειμαι.χριστινα περαστικα κι εγω μια απο τα ιδια.και ο δικος μου ολο αγκαλιες θελει και σκαω που δεν μπορω να τον παρω.ασε που εχω να τον φιλησω 5 μερες.

εγω σημερα κρεατοσουπα φτιαχνω για να μαλακωσει και ο λαιμος μου.

μαρακι ωραιο το προσκλητηριο.θα ψαξω κι εγω απο εκει.οι τιμες που αναφερει ξερεις ποσα τεμαχια αφορα;εμεις λεμε να τον βαφτισουμε Μαιο με Ιουνιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ συμπεθερα!!!

Τονια μου δεν ξερω ακριβως τιμες..Απλά μου είπαν οτι κανεις την παραγγελια σε παιρνουν κ σε ενημερωνουν για το κοστος κ μονο αν αποφασισεις οτι ειναι οκ προχωρα η παραγγελία.

Πεταστικά σου κ υπομονη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινα κι εμενα που ειναι 2 μηνων ακομα βγαζει το γαλα.

Μου ειπε η παιδιατρος οτι μπορει να τραβηξει εως 4 μηνων.αφου τρωει μονο απο το στηθος και παιρνει κανονικα βαρος δεν μπορουμε και δεν υπαρχει λογος να κανουμε τιποτα.το μονο που κανω και εχει βελτιωθει λιγο ειναι,οτι δεν τον ταιζω ποτε πριν απο 3ωρο.

Σημερα παμε καλα.ειναι αρκετα ησυχος.το βραδυ να δουμε.........!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Helloooooooo

Eτοιμάζομαστε για ύπνο και είπα να μπω να δω τι κάνετε.

Είμαι λίγο εκνευρισμένη γιατί σε λιγότερο από μήνα ξαναέχω αίμα αλλά πάλι δεν είναι σαν την περίοδο, πολύ λίγο αλλά έχει κάτι μέρες που πάει και έρχεται :? Τάχα τώρα είμαι με περίοδο;;;;Αν θα ναι έτσι, δέχομαι γιατί γενικότερα ταλαιπωρούμαι παρα πάρα πολύ στην περίοδο :lol::lol::lol: Μαράκι και μενα έχει κανένα μήνα που είναι με σάλια και τρώει τα χέρια του, είναι απόλυτα φυσιολογικό μου πε η γιατρός. Πήγα και στο Μετρο και αγόρασα 3 κούτες huggies, μιας και ήταν με έκπτωση, μια χαρά.

Σήμερα θηλάσαμε 3 φορές και για αρκετή ώρα. Απ τις 4.30 και μετά που ήπιε σε πιπερό δικό μου γαλατάκι και συμπλήρωμα δεν θήλασα. Εβγαλα τώρα με το θήλαστρο 280 και είμαι πολύ happy :D:D:D:D Aπόθεμα για αύριο.

Νίκη μου θα στρώσει το μωράκι και ο ύπνος του και θα κοιμάσαι 8ωρα :D:D

Λοιπόν καληνυχτίζω

φιλιά πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεεεεεεεεεεερα....σημερα χαλαραααααα....λεω να ξεκινησω να μαζευω καλοκαιρινα κ να βγαλω κ κατιτις χειμωνιατικο.....

εμεις χθες βραδυ ειχαμε εναν πολυ καλο υπνο...μακαρι να ειναι ετσι καθε βραδυ....κοιμηθηκαμε 8.30 κ ξυπνησε στις 1...κ μετα απο της 2 ξυπνησε στις 5.30 κ μετα 8 το πρωι....μια χαρα!!!μακαρι ετσι να παμε.......ουπς νιαουριζει....επιστρεφω σε λιγο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera manoules...ti kanete?

emeis arxisame kai koimomaste 5wra tis nixtes :D:D:D

tin proigoumeni evdomada apousiaza apo to spiti gia polles wres kai apo tin epomeni arxise na meionete to gala m,pira tilefono ton giatro kai m eipe na tin vazo pio sixna sto stithos gia na arxisoun oi adenes na paragoun ksana....kai eutixos exei 2 meres p den tis edosa 3eno...

xrystalleni m ego dokimasa ta huggies kai evgainan e3o...eimai ikanopoiimeni apo ta nannys...

gia vaftisi skeutomaste an tha ginei xristougenna i pasxa....

auta apo emas...na exete oles mia teleia kiriaki me morakia sas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάρες! Μπαίνω βιαστικά να πώ μια καλημέρα γιατί περιμένω κόσμο το απόγευμα και έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω!!

Τώρα βρήκα ευκαιρία που πίνει ο μικρός γάλα και είπα να δώ τι κάνετε...

Μαράκι πολύ ωραίο το προσκλητήριο!!

Μιχαέλα θα βγάλεις χειμωνιάτικα ε... Εγώ ακόμα δεν αξιώθηκα! Να δούμε πότε...

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα!

Θα προσπαθήσω να μπώ αργότερα αν προλάβω! Φιλάκιαα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κορτσούδια μου???????

Εμείς καλά είμαστε!!!!!!!!!!!!!!

Νυσταάαάάζωωωωωω....................

Όλη την εβδομάδα έπεσε τρελό ξενύχτι & σήμερα μου βγήκε όόόόόλη αυτή η νύστα............

Πριν από λίγο ήρθανε τα πεθερικά μου......

Η πεθερά ανέλαβε αμέσως τα πιάτα.... ο πεθερός κάτι λεπτομέρειες στο καρότσι.......

Κι οι 2 τρέξανε στην κρεβατοκάμαρα να δούνε το νινί που κοιμάται (ανάμεσα σε μαξιλάρια ο αγάς μου..... να έχει τις άπλες του!!!!!) κι είπανε πως έχει μεγαλώσει πολύύύυύ!!!!!!!!!! Εγώ τώρα δίπλα του αρμέγομαι......

Χθες πήγαμε σε 1 φιλικό μας ζευγάρι βολτίτσα & κάποια στιγμή πείνασε ο μπέμπης...... αποπειράθηκα να τον θηλάσω αλλά μάλλον δεν είχα πολύ γάλα & τσαντίστηκε.... οπότε παραιτήθηκα γρήγορα..... κι εγώ πάλι κουβαλούσα τα τσιμπλέκια μαζί μου!!!!!!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Αργότερα..... τον έπιασε η κοιλίτσα του και σφιγγότανε.... έκανε 2 φορές κακάκια στο σπίτι αλλά το σφίξιμο συνεχιζότανε..... προφανώς είχε κι άλλο..... μας πρότεινε τότε η φίλη μας όπως τον κρατούσε ο καλός μου αγκαλιά να τον βάλει ν΄ακουμπάει η κοιλίτσα του την κοιλιά του μπαμπά.... το έκανε & μετά από λίγο το νινί σταμάτησε να έχει πονάκια & ξανάκανε κακάκια!!!!!! Να το ξέρουμε αν είναι να ηρεμεί έτσι......

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Ουφφφφφ....... ρε κορίτσια...... να σας πω..... θα το πιστέψετε πως...... ντρέπομαι????? Ντρέπομαι που κουβαλάω όλο αυτό το συμπράγκαλο μαζί...... ντρέπομαι που πάω & κλείνομαι σε 1 δωμάτιο για ν΄αρμεχτώ.... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ που το παλεύω να θηλάσω τον μπέμπη μου...... εννοείται απομονώνομαι και πάλι..... δε μπορώ χύμα μπροστά σε κόσμο.......

Το απόγευμα θα μας έρθει η Νονά μας η μεγάλη.... έχει πολύ καιρό να δει τον Βαφτισιμιό της.....

Τι τρώτε σήμερις???? Εμάς μας έφερε η πεθερούλα γιομιστούλια..... με κιμά..... μιαααααμμμμμμ......

Από αύριο ξεκινάμε βόλτες με το καρότσι μας.... όσο κρατάει ακόμη ο καιρός....

Προχθές ο μικρούλης μου έκανε κάτι που μ΄εντυπωσίασε πολύ......

Ήτανε αραχτός στο ρηλαξάκι του με την πιπίλα του.... ότι είχαμε θηλάσει.... κάποια στιγμή του ερχότανε φτέρνισμα.... 1...2... 3... ώσπου ξαφνικά κάνει 1 κίνηση... βγάζει την πιπίλα φταρνίζεται & την ξαναβάζει!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ να έχω πέσει κάτω από τα γέλια..... μα να μην έχω την κάμερα stand-by όλη μερα?????

Αυτάάάά!!!!!!!!!!!

Προς το παρόν χαιρετώ.... σε κάποιο επόμενα άρμεγμα θα επανέλθω διαβάζοντας τα νέα σας!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέέέέέ!!!!!!!!!!

Τι ερημιές είναι αυτές σήμερις????

Μου εξαφανιστήκατε όλες οι μανούλες????

Εμείς είχαμε μία πολύ γιομάτη Κυριακή…. αναγκαστικά κάποιες δουλειές μου πάλι μείνανε πίσω!!!! Μόλις ξεμπέρδεψα με τις εκκρεμότητές μου & κάνω και το τελευταίο (γι΄απόψε) άρμεγμα…. αν δεν πονούσε το στήθος μου σίγουρα θα την είχα πέσει…. αλλά έπρεπε να ξαναρμεχτώ….. και πονάει…… αν προλάβω θα πέσω για νάνι προτού ξυπνήσει ο μπεμπούκος μου σε λίγο (κανένα μισάωρο υπολογίζω) για να τον κάνουμε το μπανάκι του δεν το βλέπω…. μάλλον μόνο το νυχτερινό μας μαμ!!!!!!! Θα προσπαθήσω να θηλάσω κιόλας αλλά δεεεενννν το βλέπω…. γενικά σήμερα δεεεεενννννν…… δεν ήθελε με τίποτε το μεμέ!!!!!!! Κι έτσι…. δεν έβγαζα και ποσότητες με το θήλαστρο….. κρίμα…. τώρα θα πιεί ένα καλό 180άρι ξένο…. έχω ήδη ετοιμάσει αποστειρωμένο νεράκι!!!!! Τι καλά που θα ήτανε να τον κρατήσει μέχρι τις 6-7 το πρωί….. party θα κάνω…..

Οι σημερινοί μας επισκέπτες (πεθερικά και Νονά) είδανε μεγάλες διαφορές στον μπέμπη μας….. μεγάλωσε πολύύύύ!!!! Και καθότανε σε όλες τις αγκαλιές χωρίς καθόλου γκρίνια!!!! Το μόνο που πριν του δώσω να πιει γάλα το μεσημέρι (170μλ. ενώ συνήθως του δίνουμε 150μλ.) του δώσαμε και το χαμομηλάκι του (η πεθερά τον τάισε) και μάλλον ανακατεύτηκε ή του έπεσε πολύ σαν ποσότητα…. και το ½ σχεδόν μου το έβγαλε…. εκτός αν το παιδί έχει άποψη.... και δεν θέλει να τον ταίζει η γιαγιά του!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άσε το άλλο!!!! Έχει γεμίσει το κορμάκι του με γραντζουνιές-κοκκινίλες!!!!! Θα μιλήσω με την Παιδίατρο αύριο…. να του κόψω τα νυχάκια με το ψαλιδάκι???? Στενοχωρήθηκα πολύύύύύ όταν τα είδα αυτά σήμερα…..

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Το λοιπόν….. λέω να σχολιάσω τα νεάκια σας……

Μαράκι μου ζαχαρίτσα στο χαμομηλάκι μου είπε η Παιδίατρος να βάζω…. η αλήθεια είναι από τη μία δε θέλω κι εγώ να συνηθίζει στη ζάχαρη…. από την άλλη ξεχνάω να του βάζω & δεν του κάνει διαφορά…. το πίνει ούτως ή άλλως οπότε….

Η κοτοτυρόπιτα (δεν έφτιαξα τελικά… βαρέθηκα) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο…. βράζω κοτοπουλάκι στήθος, το ανακατεύω με διάφορα τυριά τριμμένα κίτρινα (που λιώνουν εύκολα) κι ένα αυγουλάκι (εάν θέλω το μείγμα πιο νερουλό βάζω λίγο γαλατάκι ή κρέμα γάλακτος κι αν παραγίνει νερουλό ρίχνω λίγη γαλέτα) κι όλο μαζί…. με λίγο πιπεράκι & ριγανίτσα…. το τυλίγω στο φύλλο & το ψήνω…. το αλείφω και με κρόκο αυγού & παίρνει 1 πολύ ωραίο χρυσαφί χρώμα…. το ψήνω…. περίπου 40΄σε μέτριο φούρνο…. ομολογώ πως είμαι ανάξια ν΄ανοίξω φύλλο…. οπότε βολεύομαι με τα έτοιμα που είναι όμως πολύ καλά και γευστικά!!!!

Chrystalleni μου….. ευχαριστώ πολύ για το άριστα!!!!! Τι να κάνω….. μου αρέσει πολύ το παρεάκι μας & αφού το συνδυάζω με τα αρμέγματα…. γιατί να μην τα λέμε κιόλας???? Έστω και σε διαφορετικά ωράρια…. δεν έχει σημασία!!!!! Και μπράβο σας καλέέέ… που κοιμόσαστε όλη τη νύχτα…. αυτά είναι!!!!!!!!

Ελισάβετ μου μεγαλώσατε πολύύύύ…. μπράβο…. κι εσείς χειμερινή Βάπτιση???? Πολύ ωραίο το θεματάκι σας!!!!! Αααααχ…. θέλω κι εγώ το γιαβράκι μου ν΄αρχίσει να κοιμάται όλη τη νύχτα!!!! Για να δούμε πότεεεε…..

Νίκη μου σαραντίσατε κι εσείς???? Μπράβο!!!!! Άντε…. καλές βολτίτσες τώρα…. εμείς δε χρειάζεται να τον κοιμίσουμε…. είτε στο τουτού είτε στον μάρσιπο…. ρίχνει κάάάάτι ύπνους….. ουουουουου….. εγώ τον αφήνω αρκετά στο ρηλάξ…. του αρέσει πολύ… την καταβρίσκει…. η Παιδίατρος δεν μου είπε κάτι άσχημο γι΄αυτό…. εμένα σχεδόν μετά από κάθε γεύμα κοιμάται…. κι αν όμως δε θέλει να κοιμηθεί είτε τον βάλω στο ρηλαξάκι του είτε στο κρεβάτι μας…. είναι αραχτός…. κάνει φωνούλες (άρχισα η μάνα-κουκουβάγια….. να του μιλάω κι εγώ…. αγκούύύύύύύ!!!!!!!) και γενικά είναι πολύ ήσυχος ο κούκλος μου!!!!! Μην τον ματιάξω!!!!!

Nikol φάση περνάει κι εσένα ο μικρούλης σου???? Κι εγώ το έχω ζήσει αυτό….. πολλέέέέές μέρες…. μόνον η αγκαλιά τον ηρεμεί….. οπουδήποτε αλλού κοκκινίζουμε από το κλάμα…. κι επειδή σφίγγεται η καρδιά μου να τον βλέπω έτσι…. τον κακομαθαίνω…. κι αφήνω όλες μου τις δουλειές πίσω….

Ντιοσάκι μου…. η πεθερούλα έβαλε σήμερα σίδερο…. είχανε μαζευτεί…. ουουουουουου……. να ΄ναι καλά οι άνθρωποι…. πραγματικά βοηθάνε πολύ τα πεθερικά…. στο βαθμό που μπορούνε…. κι ο πεθετρός με μερεμέτια κτλ…. και πάντοτε φέρνουνε φαγητό…..

Νίκη μου δεν έχεις θήλαστρο???? (καλύτερα αν δεν έχεις…. δεν το συζητάμε!!!!!) εγώ παντού παίρνω 1 μπιμπεράκι με γαλατάκι μου μαζί…. κι εύχομαι να φτάσω σε σημείο να κουβαλάω μαζί μου μόνο τα μεμέ κι όχι 800 τσουμπλέκια!!!!! Αλλά για καφεδάκι θ΄αργήσω να πάω…. δε μου αρέσει καθόλου να θηλάζω δημοσίως!!!!! Είναι η πιο ιδιωτική μου στιγμή με το νινάκι μου & δεν εννοώ να την μοιράζομαι με κανέναν!!!!!! Και μην ανησυχείς για το νυχτερινό ξύπνημα…. κάποια στιγμή θα στρώσουνε τα πράγματα…. δώσε λίγο χρόνο στη μπουμπού σου….

Μιχαέλα μου…. μέχρι να εδραιωθεί για τα καλά ο θηλασμός θα το χρησιμοποιώ το θήλαστρο…. για να καταλάβεις… αν τυχόν δεν αρμεχτώ…. ούτε καταφέρω να θηλάσω… (γιατί το νινί δεν το θέλει πάντα το στήθος…. ειδικά αν πεινάει πολύ…. ούτε να το φτύσει….) πονάει πολύ το στήθος μου οπότε…. αναγκαστικά το κουβαλάω παντού μαζί…. ούτε μπορώ… όταν τον βλέπω να τρώει χεράκια κι είναι η ώρα του να φάει…. ν΄αρμεχτώ & να τον αφήσω νηστικό… μόνον αν είναι ο άντρας μου εδώ την παλεύω… ή αν τα συνδυάσω… που όμως είναι μανίκι!!!!!

Μαράκι μου τέλειο το προσκλητήριο!!!!! Θα ψάξω κι εγώ για μας…. μήπως βρω στρουμφάκι για τον Αχιλλέα (ή Αλέξανδρο) μου (μάλλον!!!!!! δεν έχουμε καταλήξει ακόμη οριστικά στο όνομα!!!!!) κι εννοείται δεν το λέμε από τώρα στο σόι…. γιατί θα μας πρήξουνε!!!!! Τον πεθερούλη μου σκέφτομαι… που σίγουρα θα θέλει να βγει τ΄όνομά του…. αλλά δεεεεεννννν……. προτιμώ κάποιο Αρχαιο-Ελληνικό…..

Τιτινάκι μου….. άντε να συνέλθεις από το κρύωμα μωρέ…. κι εγώ τρέμω για όταν πιάσουνε τα κρύα…. κι είμαι και πολύύύύ αρρωστιάραααα….. περαστικούλια κοριτσάκι μου!!!!! Γάλα μου βγάζει κι εμένα ο μικρός μου…. ειδικά αν τον ξαπλώσουμε κατευθείαν μετά το ρεψούλι!!!! Γι΄αυτό τον κάνουμε λίγο βολτίτσα μέσα στο σπίτι πρώτα…. ακόμη κι αν κοιμάται!!!! Είναι δείγμα λαιμαργίας πάντως…. τρώει περισσότερο απ΄όσο του χρειάζεται και…. τα περιττά…. απλώς τα βγάζει…. οι “ρουκέτες” είναι ανησυχητικές…..

Νίκη…. η σαλτσούλα αυτή είναι τέλεια & επάνω σε ψητό μπιφτεκάκι!!!!!! Δοκίμασέ το!!!!!!! Μιααααμμμμμμ……

Τόνια μου περαστικά και σε σένα κορίτσι μου!!!!! Άτιμες ιώσεις!!!!!! Παιδεύονται οι μανούλες μας!!!!!!

Chrystalleni μου πόσες φορές την ημέρα θηλάζεις??? Και πόσες βγάζεις με θήλαστρο??? Προσπαθώ να βάζω τον μπέμπη μου πιο συχνά στο μεμέ & να μειώσω το θήλαστρο!!!! Γιατί δε μπορώ να τα καταφέρω??? Το ότι προλαβαίνω και σας διαβάζω και σας σχολιάζω το συνδυάζω 9/10 φορές με το άρμεγμα……

Αχ Μιχαέλα μου…. όσο σκέφτομαι ντουλάπες…. φρίττω!!!!!! Το χειρότερό μου!!!! Οπωσδήποτε θα τα κάνω ΣΚ πάντως…. για ν΄ασχολείται ο καλός μου με το νινί…. καθημερινές δεν παίζει με την καμία!!!!! Παρεμπιπτόντως…. η φώτο στο avatar σου ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Κουκλιά και τα 2 σου κοριτσάκια!!!!!!!

Μπράβο Aerini μου με τα 5ωράκια σας!!!!! Μια χαρά!!!! Εμείς για να κοιμηθούμε 5ωρο…. ειδικά σερί…. δύύύύσκολοοοο…… εμείς δίνουμε ξένο γάλα μόνο τις νύχτες…. για να χορταίνουμε όλοι μας ύπνο!!!! Τ΄αντράκια μου βασικά…. γιατί εγώ με τα αρμέγματα…. μπορεί να πάει και 3-4 το πρωί κι ακόμη να ΄μαι ξύπνια!!!! Αλλά…. δε μπορώ να πάω για ύπνο όταν πονάει το στήθος μου & πρέπει να το αδειάσωωωω…… μη χάνεσαι βρε.......

Υ.Σ.: Να ρωτήσω βρε κοριτσάκια μου εάν ξέρετε…. ακτινογραφία μπορώ να κάνω όσο διάστημα θηλάζω??? Ξέρετε???? Δεν ξέρω εάν θυμάστε…. είχα κάποιο θέμα με το δεξί μου χέρι από τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου….. πονούσα πάρα πολύ & το απέδωσα στον τρόπο που κοιμόμουν…. συνήθως το καταπλάκωνα το έρμο το χέρι…. λίγο πριν τη γέννα έπαψε να με πονάει…. έλα όμως που εδώ και 10 μέρες περίπου με ξανάπιασε….. και πονάω πάάάάάρα πολύ…. σε σημείο να μη μπορώ να κρατήσω καλά το νινί ή να μη μπορώ να κάνω κάποιες βασικές κινήσεις…. θα κοιτάξω να κλείσω ραντεβού στο ΙΚΑ με Ορθοπεδικό εντός των ημερών (λέμε τώρα!!!!!) αλλά αν μου πει για ακτίνα???? Αν το θυμηθώ θα ρωτήσω και την Παιδίατρο…..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα παρεούλα...καλη εβδομάδα να έχουμε! Το Σ/κ περασε χαλαρά...χθες ειχαμε κοσμο στο σπιτι κ το βραδι πήγαμε για καφε με φιλους κ το νονο του Στεφανάκου μου.Θυμαστε που σας ελεγα οτι κοιμαται μεχρι τις 5 το πρωι? Εδω κ 3 μερες αλλαξε το προγραμμα του..κοιμαται στις 10 περιπου οπως πριν αλλά ξυπναει στις 6..τρωει, κανει κακακια κ ξανακοιμαται κανενα δυωρο ακομα!!Σουπερ!! :D:D:D

Πιπιτσα μου καλυτερα να μην του βαζεις ζαχαρη, δεν υπαρχει κανενας λογος.Η αληθεια πρωτη φορα ακουω παιδιατρο να λεει για ζαχαρη σε τσο μικρο μωρακι..ΑΑα κ για το κολπο που σου ειπε η φιλη σου ισχυει..μου το ειχε πει κι ο παιδιατρος.Κι εμενα οταν ειναι ανησυχος, πεφτει ξερος στην κοιλια του μπαμπά του!

Μιχαελα μου ειναι κουκλάκια τα παιδακια σου!

Χρυσταλλένη μου το ειπε στο γιατρο για το αιμα?

Αερινη μπραβο στρωνεται σιγα σιγα στον υπνο κι εσεις!

Γιελιζ ειχες κι εσυ επισκέψεις??

Εγω σημερα αρχισα τη διαιτα μου :roll: εχω πεισμωσει! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα γλυκες ΜΑνουλλες?

Κοντεύουμε κιόλας τον 5 μήνα!!ήρθε η ώρα για τις κρεμουλλες μας !!Σαλιάρες,πιατάκια κ κουταλάκια ξεκινανε δραση! :lol: :lol: το σαββατο πηγαμε στην παιδατρο βαλαμε ακομη ενα εμβολιο (ευτυχως του περασε ο πυρετος και το μωρακι μας ηταν μια χαρα) μαε ειπε εμειναν ακομη 2 και μετα θα περιμενουμε να χρονισει για τα επομενα .παλι καλα. ειμασε 7500 κιλα σε βαρος !! εχει δει τα ουλη του και μας ειπε οτι εχουν φουσκωσει γιαυτο εχει τοσα σαλιακια και βαζει συνεχεια τα χερια στο στοματακι του.αρχισαμε απο χθες 3 κουταλιες μονο σαν αρχη για τις 3 πρωτες μερες ρυζαλευρο (δοκιμασαμε της Nestle ) και μετα να του δινουμε λιγο νερακι (εμφιαλομενο αλλα να το βραζουμε λιγο μας ειπε) και μετα να συνεχιζουμε με γαλατακι .αυτο για αυτες τις πρωτες 3 μερες .μετα θα δινουμε 120 μλ νερο στο ριζαλευρο και θα τρωμε κανονικα ολη την κρεμουλλα . επρεπε να το βλεπατε στην αρχη πηρε μια γευση και μετα του αρεσε και ηθελε και αλλη :lol::lol: χεχχε εχω ομορφες φωτο να σας βαλω να το δειτε πως εκανε, ;);):lol: σε 2 εβδομαδες απο σημερα θα αρχισουμε και φρουτα μας ειπε για μισο αχλάδι και μισο μηλο να τα τα σμιγουμε μαζι και να τα κανουμε κρεμουλλα καινα του τα δινουνε .οπας .εχουμε μεγαλες εξελιξεις ε? σταματησαμε την αποστειρωση ουφφφ , πινουμε νερακι , τρωμε ρυζαλευρο και θα τρωμε και φρεσκα φρουτα!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!! μεγαλωνουνε παιδια πολυ γρηγορα και σκεφτομαι οτι δεν το χορταινουμε μας λειπει πολυ , τουλαχιστον φροντιζουμε τα σ/κ να το εχουμε ολοδικο μας!

περαστικουλια στα ζουζουνακια που ειναι αρρωστα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERA KAI APO EMAS...O MPEMPOULIS KANEI NANI STO RELAX....NA DOUME GIA POSO!!!!!!!!

AX MWRE EXTHES EIXE POLLES GRINIES TO PRWI PALI...SHMERA PROS TO PARWN EINAI MIA XARA..FTOU FTOU MHN TON MATIASW.....ALLA EINAI TOSO GLYKAS RE KORITSIA DEN MPORW OLO TON XAZEVW EXEI APISTEYTO MOUTRAKI!!!!!!!!!

GIWRGO MOU O MIKROS SOU EINAI KOUKLOS......KALE POTE PHGE 5 MHNWN?ANTE VRE ARXISATE KREMOULES?????TELEIA...PWPW TELOS KAI H APOSTIRWSH E???AYTO KAI AN EINAI TELEIO.... :P:P:P:P

PIPITSA MOU ASE EMENA WRES WRES VGAZEI PARA POLY GALA...MAS KANEI OLOUS XALIA....EKEI POU EXW ALLAXEI MPLOUZA KANEI ENA MPEEEEEEEEEEEEE KAI XINETE TO GALA STO STITHOS MOU ZESTO ZESTO... :lol::lol::lol::lol:

OSO GIA TA NYXAKIA KAI EGW TOU TA KOVW...ALLA SYNEXEIA TRIVEI TA MOUTRA TOU KAI TA KANEI XALIA.....MES STIS GRANTZOUNIES....GIAYTO TON EXW OLH MERA ME TA GANTAKIA TOU TN KAIMENOULI!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • 3;!! Να σου ζήσουν! Με το καλό και το 4ο να έρθει!  Εγώ 3η φορά έγκυος αλλά είναι το 1ο που περιμένω και πιστεύω αυτή η φορά θα είναι και η τυχερή 🌈 Όπως τα λες, άλλες στιγμές είμαι καλά και άλλες άρρωστη κανονικά. Αλλά χαλάλι!! Μπες και στις άλλες συζητήσεις να μας πεις την εμπειρία σου, έχουμε ωραία παρέα ☺️ 
    • Ευχαριστώπολύυ!! Αν κάποια κοπέλα ξέρει κάποιο καλό ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής στείλτε μου ένα μήνυμα please!!
    • Γενικά δεν ειναι μια εξέταση που την προτείνουν… να όμως που στην φιλη μου αυτο ήταν το θέμα. Η συγκεκριμένη είχε λιγο παραπάνω κιλά οποτε ισως από αυτο το υποπτεύθηκε ο γιατρος. Να πας σε ενδοκρινολόγο που εξειδικεύεται στην υπογονιμότητα. Ελπίζω σε περίπτωση που υπάρχει κατι να βρεθεί σύντομα για να αντιμετωπιστεί! 🫶🏻
    • Καλημέρα!! Εγραψα και πριν αλλα μαλλον δεν ανέβηκε η απάντηση μου... Εχω αλλα 3 παιδακια☺️ Απο συμπτώματα οχι σπουδαια πράγματα . Απλα αν δεν ειχα κανει τεστ ακομα, από χθες θα το ειχα καταλάβει ότι ειμαι έγκυος. Η όρεξη μου για φαγητό έχει πέσει. Ειναι καπως το στομάχι, οχι αναγουλες και τέτοια βέβαια. Η όσφρηση μου έχει γίνει υπερ ευαίσθητη (μυριζω τα πάντα αχαχ) και λίγη κόπωση. Σε γενικές  γραμμές όμως τίποτα το σπουδαίο. Πιο πολύ νιώθω σα να ειμαι λίγο άρρωστη. Εσυ;
    • Όλα καλά θα πάνε!!! Εγώ αύριο μπαίνω στην 27η, είμαι στα τέλη Αυγούστου..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...