Μετάβαση σε περιεχόμενο

μονο ενα τεταρτο!!


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια!!τι κανετε!!εχω θεματακι.....ο γιοκας μου ειναι 7 μηνων περιπου!πριν απο ενα μηνα πηγαμε διακοπες και ολα ξεκινησαν απο εκει!μεχρι τις διακοπες μας,ολα κυλουσαν τελεια...κοιμοταν τα βραδια κατα τις 10 και ξυπναγε το πρωι κατα τις 10 και μιση με εντεκα!!μπορω να πω οτι προλαβαινα να κανω τα παντα...οταν πηγαμε διακοπες λογω της αλλαγης περιβαλλοντος αλλαξαν οι ωρες του στον υπνο!!αλλα αυτο που αλλαξε τρομερα ειναι οτι κατα τη διαρκεια της ημερας που κοιμαται,κοιμαται ενα τεταρο και ξυπναει με τρομερη γκρινια!!αυτο γινεται εδω και 25 με 30 μερες!!τι μπορει να φταιει??πειτε μου γνωμες!καποιες στιγμες με πιανουν τα κλαματα απο την κουραση .....(ειναι και οι οπμονες μου καπως με εναιση μηνα καθυστερηση χωρις λογο)και τρελα με πιανει...περιμενω νεα σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!!!μηπως βγαζει δοντακια το παιδακι σου?προσπαθησε να εισαι ηρεμη!!!!!!!γιατι και τα μωρα μας ταλαιπωρουνται παρα πολυ απο τα δοντακια τους!!4 εχουμε βγαλει και ξερω!πολλες φορες αναρωτιεμαι μεχρι να τα βγαλει ολα ετσι θα ειμαστε?????? :roll::roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Φλώρα!

Αυτες οι άτιμες οι διακοπές πρέπει να έχουν χαλάσει πολλά παιδάκια τελικά :lol: !

Και η δικιά μου τα ίδια έπαθε, κοιμόταν λιγότερες ώρες το βράδυ καθώς ξυπνούσε νωρίτερα, παιδευόταν πολύ να κοιμηθεί ενώ νύσταζε κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να βρίσκει και πάλι τους ρυθμούς της. Το μεσημέρι δεν σου κοιμάται δηλαδή καθόλου; όλη μέρα είναι με ύπνους του ενός τετάρτου; ίσως να είναι κάτι άλλο, μπορεί π.χ. να βγάζει δοντάκι και για αυτό να μη μπορεί να κοιμηθεί και να γκρινιάζει, γιατί έχουν περάσει αρκετές μέρες από την επιστροφή σας και κανονικά θα έπρεπε να έχει προσαρμοστεί και πάλι.

Κουράγιο σου εύχομαι και υπομονή, θα περάσει κι αυτό! να σου ζήσει ο γιόκας σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακια μου προσπαθω να κρατιεμαι ηρεμη,αλλα οταν βγει η κουραση ξεσπαω στον αντρουλη μου!!συγνωμη ψυχη μου!!λετε να ειναι τα δοντια??πως μπορω να τον κανω να ηρεμει περισσοτερο??τη μια κρεμα με το ουζο,την αλλη ντεπονακι καπως ηρεμει...αλλα καμια φορα απαρηγορητος.....και τον ακουω να κλαιει και στενοχωριεμαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ψυχραιμια εγω εχω παντα στο μυαλο μου οτι το μωρακι μου ταλαιπωρειται περισσοτερο απο μενα!αντε με αυτα τα δοντακια να βγουν να ησυχασουμε μετα βεβαια θα εχουμε αλλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μμμμ δοντακια θα ναι καλε!!!

δεν λες καλα που σου κοιμαται την νυχτα καλη μου!!!

εμενα ξυπναει ανα 2 ωρες την νυχτα!!!

κανε υπομονη μεγαλωνουν γρηγορα!!!!καποια στιγμη θα ξεκουραστουμε και μεις!!!

οταν τα μωρα χαλαρωνουν ξεκουραζοντε κοιμοντε τοτε ο πονος απο τα δοντακια γινετε πιο εντονος γιαυτο και ξυπνανε καθε λιγο....

οσο για τον αντρουλη σου δεν εισαι η μονη που ξεσπαει μην νιωθεις ασχημα εξηγησε του την κατασταση σου....να σου ζησει το μπαμπακι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρεββεκα μου σε ευχαριστω πολυ και εσενα για την απαντηση σου!!καλη δυναμη σε ολες μας και στις μανουλες που θα γεννησουν!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φλωρα μου δε νομιζω να φταινε οι διακοπες. Κι εμενα η μικρη μου που ειναι τωρα 7 μηνων οταν ειχαμε παει διακοπες δεν μου πολυετρωγε και οταν γυρισαμε σπιτακι μας ξαναβρηκε τουs ρυ8μουs της.

Αυτο που φταιει ειναι τα ατιμα τα δοντακια που βγαινουν και πονανε τα ουλακια τους.

Yπομονη γλυκια μου δεν εισαι η μονη :P:P:P

Na σου ζησει ο γιοκας σου!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω τα δοντακια λεω στα σιγουρα. Αυτα τα ΑΤΙΜΑ. Μεχρι να βγουν ολα σε ψυχοφαρμακα θα το ριξω!!!! Παντως πιστευω οτι αλλαζει η κατασταση απο μηνα σε μηνα. Ολο το χειμωνα κοιμοταν την ημερα ενα 10λεπτο, τωρα καλυτερεψαν τα πραγματα, μεχρι παλι να αλλαξει....Αχ!!!!!!!!!!!Υπομονη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...