Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;


Nefeli3

Recommended Posts

Κορίτσια καλή σας μέρα!Είμαι καινούργια στην παρέα σας!Είμαι 31 είχα 2 παλίνδρομες στο παρελθόν με αιτία ουρεόπλασμα και χλαμύδια.Είμαι στον 3ο μήνα προσπαθειών μετά την αντιβίωση.Αδιαθέτησα στις 3 Αυγούστου και είχα επαφές από την 7η μέρα σχεδόν καθημερινά.Δεν έχω σταθερό κύκλο άλλες φορές 25,άλλες 29 μέρες.Στην 14η,15η και 16η μέρα είχα ροζ υγρά και ίχνη αίματος.Αυτό με τάραξε γιατί την 2η φορά που είχα μείνει έγκυος είχα ροζ υγρά!Θα σκεφτείτε λογικά ότι είναι νωρίς αλλά αν έγινε το θαύμα γύρω στην 8η μέρα τότε υπάρχουν πιθανότητες να είχα αυτά τα υγρά λόγω εμφύτευσης του εμβρύου!Την 1η φορά που είχα μείνει έγκυος ήταν στην 8η μέρα!!!Επίσης είχα αναγούλες,τρελή συχνοουρία που κρατούσε μέχρι το μεσημέρι και χθες 17η μέρα απίστευτο πρίξιμο στην μήτρα και στην κοιλιά.Να σας πω επίσης ότι η μήτρα μου έκανε κάτι τρελά τραβήγματα παράξενα που δεν τα χα ξανανιώσει ποτέ!

Σήμερα είναι η 18η μέρακαι εξακολουθώ να έχω συχνοουρία.Ξέρω πως είναι πάρα πολύ νωρίς...μπορεί κάποια από σας να μου πει αν της είχε συμβεί κάτι ανάλογο;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nefeli εύχομαι να είναι το σποράκι που τόσο θέλεις απ'ό,τι καταλαβαίνω! Είναι βεβαια λίγο νωρίς ακόμη, δεν λέω, όμως αν αυτός ο κύκλος ήταν μικρός, όλα είναι πιθανά ;)

Για τεστ φαρμακείου είναι νωρίς ακόμη, οπότε αν επιλέξεις να τσεκάρεις σε λίγες μέρες, κάνε καλύτερα μια χοριακή. Τη συχνοουρία την είχα κ εγώ, 3-4 μέρες πριν απο την περίοδο κ λογικά 10 μέρες περίπου μετά και απο την τελευταία επαφή (χονδρικά..).

Η μόνη εμπειρία που είχα ήταν ο κύκλος του Ιουνίου-Ιουλίου που για πρώτη φορά στη ζωή μου ήταν 19 ημερών :shock: κ αν δεν προσέχαμε γενικότερα μπορεί κ να πιανόταν σπόρι ακόμη κ στα τελειώματα της περιοδου. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, λοιπόν, και σου εύχομαι κ πάλι το καλύτερο σενάριο! %%-%%-%%-%%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To ξέρω γλυκιά μου ότι είναι νωρίς...και όσο και αν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τα συμπτώματα και ιδιαίτερα η συχνοουρία δεν με αφήνουν!Πάντως αν όντως έχει γίνει το θαύμα θα έγινε γυρω στην 8η μέρα όπως την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος.Το θέλω πάρα πολύ...δύο φορές ήρθα κοντά στο όνειρο αλλά δεν προχωρήσαμε...ίσως αυτή η φορά να είναι και η τυχερή μου! :D Να σου ζήσει το ζουζουνάκι!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ' ευχαριστώ κ σύντομα να εκπληρωθεί το δικό σου όνειρο κ να έχεις σποράκι στην κοιλίτσα!!! Αν η σύλληψη έγινε τόσο νωρίς, η συχνοουρία είναι όντως ύποπτη ;)

Μακάρι!!! %%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Demie μου σήμερα με πονάει απίστευτα η μέση μου ,είχα αναγούλες και αισθάνομαι πολύ κουρασμένη χωρίς να έχω κάνει τίποτα ουσιαστικά!Θα κάνω υπομονή μια βδομάδα ακόμα και εύχομαι να είμαι έγκυος!Φιλιά :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΕΦΕΛΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΙΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΧΑ ΚΡΑΜΠΕΣ ΠΟΝΟΥΣΕ ΜΕΣΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΙΧΑ ΔΕΚΑΤΑ 37,1 ΕΩΣ 37,3 ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ.

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...