Μετάβαση σε περιεχόμενο

παρκο η πατωμα???


Recommended Posts

κοριτσια η μικρη ειναι 7 μηνων την εχω στο πατωμα με παπλωματα στρωμενα και γυρω μαξιλαρες αλλα εχει αρχισεικαι σκαρφαλωνει στις μαξιλαρες,το πατωμα ειναι απο ξυλο ευτηχως,η ερωτηση μου ειναι,καλητερα στο πατωμα η σε παρκο???μηπως στο παρκο ειναι περιορισμενη??εγω βεβαια δεν μπορω να κανω τιποτα πρεπει να την κοιταω συνεχως,μηπως για την δικη μου ευκολια περνωντας το παρκο την περιορισω???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακι!!!

Αν δεν χρειαζεσαι παρκοκρεβατο κ για αλλη χρηση(πχ ταξιδακι) τοτε μην αγοραζεις!

Διαμορφωσε το σαλονι ετσι ωστε να μην κινδυνευει...πχ φτιαξε ενα μεγαααλο τετραγωνο με τους καναπεδες κ τους τοιχους...Ή βαλε κατι μπροστα στα σκαλοπατια(δεν ξερω πως ειναι το σπιτι αλλα θυμαμαι πως ειχα κανει το δικο μου :D )...Εγω ειχα παρκοκρεβατο αλλα δεν το χρησιμοποιησα για να παιζει...Αν φυγει απο τον χωρο του παπλωματος, κινδυνεύει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω πως χρειάζονται και τα δύο. Και ασφαλές πάτωμα για εξερεύνηση και πάρκο με παιχνιδάκια για να μπορείς να πας μια τουαλέτα χωρίς αγωνία μη σου ξεφύγει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλο ειναι να παρεις ενα παρκο γιατι καποια στιγμη μπορει να χρειαστεις να φυγεις απο το δωματιο που ειναι το παιδι πχ να πας τουαλετα Τα μικρα ζουζουνια γινονται πολυ επικυνδυνα σε χρονο dt

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα εμενα ο δικος μου εκλεισε τους 9 τωρα και αν και εχω παρκο τον εβαζα συνεχεια στο πατωμα..(συμφωνω με την apis θα σου χρησιμευσει οταν θες να πας τουαλετα εγω τοτε τον εβαζα μεσα και οταν ηταν πιο μικρος το χρησιμοποιουσαμε σαν παρκοκρεβατο...)στην αρχη με μαξιλαρια γυρω γυρω και κουβερτα τωρα ουτε αυτο...και πιστευω πως τον βοηθησε στο να περπατησει πιο νωρις..γιατι πλεον μπουσουλαμε με ευκολια και με την ιδια ευκολια κανουμε γυρω γυρω σε καναπεδες και τραπεζια οταν τα κραταμε..και ενα καινουριο κατορθωμα μας σημερα τον βρηκα να παιζει καθιστος στο δευτερο σκαλοπατι της σκαλας...θελουν προσοχη αλλα τα βοηθαει πιστευω η ελευθερια πααααρα πολυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριρσια μολις μου το εφερε ο αντρουλης μου!!1δεν θελει και πολυ εκει μεσα αλλα οντως ειναι χρησιμο οταν αλαζω δωματιο η παω τουαλετα μαγειρεμα κτλ!!

επισης ειναι πρακτικο κλεινει και γινετε μικρο για ταξιδια μιας και ταξιδευουμε συνεχως!!

νομιζω οτι της λειπει και το πατωμα!!!

εγω φοβομουν γιατι κανει κατι πολυ αποτομες κινησεις με το κεφαλι και το χτυπαει κατω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις τον βαλαμε στο παρκο με διχυα αραια(οχι πυκνα πλεκτα) απο 6 μηνων,αφου καθοταν πια ευκολα στον πισινο του και μπορω να πω οτι και μεχρι τωρα που ειναι 8 μηνων το ευχαριστιεται παρα πολυ..αμεσως σηκωθηκε ορθιος και κανει τον γυρο του παρκου ανετα πια,πεφτει αλλα δε φοβαμαι μη χτυπησει..κανει απιστευτες χαρουλες οταν τον εχω μεσα..απο δω και περα ομως,μιας και αρχισε να μπουσουλαει στο κρεββατι μας,πηραμε ενα χαλακι σε στυλ παζλ και το εχουμε στησει στο σαλονι και καθεται και παιζει,εχω μαξιλαρια γυρω γυρω,παει να φυγει,αλλα καταλαβαινει οτι υπαρχουν ορια και δεν την κανει :lol::lol:

παντως το παρκο ειναι μεγαλη υποθεση οταν κανω δουλειες και εχω το κεφαλι μου ησυχο..λεμε τωρα!!τον βοηθησε να σηκωθει γρηγορα στα ποδαρακια του,χοροπηδαει συνεχεια και δε νομιζω οτι περιοριζεται..στο μετρο του δυνατου παντα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια την εχω βαλει στον πανω οροφο λετε να την κατεβασω κατω??γκρινιαζει και στον πανω οροφο δεν μπορει να με δει!!!ασε που ταλαντευετε!!εσεις κατω τα εχετε απο την αρχη???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω τον ειχα στον πανω οροφο μεχρι που αρχισε να καθετεγιατι μετα πιανοταν και φοβομουν μην κανει καμια αποτομη και πεσει..οποτε τον κατεβασα κατω..αλλα εμενα marinax ειναι ανταρτης και πολυ της ελευθεριας σιγα μην περιοριστει το αγριοκατσικο μου...οταν ηταν πιο μικρος του εβαζα και εγω μαξιλαρια γυρω αλλα εμενα αντι να μαθει ορια το εβρισκε καλο να υπερπηδαει τα εμποδια και να σκαει με το κεφαλι...οποτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου και από εμένα!

Συμφωνώ πως βοηθάει και το πάτωμα αλλά και το πάρκο!

Στο πάτωμα κάνει τις εξερευνήσεις και έχει την αίσθηση της ελευθερίας!

Στο πάρκο πάλι μπορεί να βελτιώσει και να συντονήσει τις κινήσεις της, και να ασχοληθεί με τα παιχνιδάκια της! Ασε που είναι ευκολία και για εσένα! Αλλά να βάλεις το πάρκο σε σημείο που να σε βλέπει...μην την εχεις απομονομένη.

Εγώ τον γιο μου το έβαλα στο πάρκο 4,5 μηνών με μαξιλάρια γύρω γύρω. 5 μηνών καθόταν καλύτερα και 6 μηνών έπιασε το δίχτυ και σηκώθηκε μόνος του! Τον βοήθησε πολύ στο περπάτημα αφού μετά από λίγο καιρό έκανε τον γύρω του πάρκου περπατώντας και εννοείται κρατιόταν. 10,5 μηνών εκανε μόνος του τα πρώτα του βήματα και 11 μηνών περπατούσε πια κανονικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια και απο μένα

τώρα που είναι 6 μηνών το πάρκο θα σε βοηθήσει και θα βοήθησει και τη μικρή σου. Οταν θές να κάνεις κάποια δουλεια θα έχει εκεί τα παιχνιδάκια της και θα απασχολείται για λίγο και σίγουρα βοηθάει στο να σταθούν όρθια και να κάνουν τα πρώτα δειλά βηματάκια τους με βοήθεια. Σε δυο τρεις μήνες όμως που θα ανακαλύψει τι υπέροχος κόσμος υπάρχει έξω από το πάρκο δεν νομίζω να το θέλει. Πάντως αφού ταξιδεύετε συχνά σου είναι απαραίτητο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...