Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΚΟΝΤΕΥΩ ΣΤΗΝ 37 ΕΒΔ. ΜΕ ΠΗΤ ΤΙΣ 16-07 ΣΤΙΣ 38 ΕΒΔ. ΛΟΓΩ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ . ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΜΗΝΑ ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ(ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ) ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ. ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 6.5. ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ? ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΙΛΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ? ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Avghi μου στην ίδια φάση βρίσκομαι και εγώ μόνο που είμαι στην 38η εβδομάδα. Το μωρό είναι ακόμη ψηλά και το αμνιακό υγρό στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα. Τη Δευτέρα θα πάω για την τελευταία εξέταση και Τρίτη με Τετάρτη, πρώτα ο Θεόςμ θα μπω με πρόκληση 99% και ΠΗΤ έχω 17/07. Δυστυχώς δεν γνωρίζω άλλο τρόπο και εγώ μόνο περπάτημα και σκάλες! Σκέψου ότι εγώ είμαι στα +17 κιλά και το περπάτημα είναι λίγο ζόρικο... Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ακούω γυναίκες που λένε ότι και τις τελευταίες μέρες κατεβαίνει το παιδί. Με το καλό σου εύχομαι, καλή λευτεριά! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΛΠ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σημερα που καναμε τα μαθηματα με την μαια μας ειπε οτι βοηθουν πολυ τα βαθια καθισματακια...στηριζεσαι σε μια καρεκλα κ με ανοιχτα τα ποδια κανεις καθισματα...οσο χαμηλα κ για οσο αντεχεις...οπως επισης καθεσαι οκλαδον...ενωνεις πατουσες κ κουνας τα ποδια σου που ειναι λυγισμενα πανω κατω...σαν πεταλουδα για να ανοιξει η περιοχη...ελπιζω να καταλαβαινεις πως τα εννοω κ να σε βοηθησουν εστω κ αυτην την τελευταια στιγμη...καλη επιτυχια κ με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστούμε πολύ για τισ πολύτιμες συμβουλές σας! Η αλήθεια είναι ότι όταν έκανα τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μόνο για περπάτημα και σκάλες μας είπαν.. Όμως από σήμερα θα ξεκινήσω και καθίσματα και κάθισμα οκλαδόν, για να δούμε! Καλή λευτεριά και σε σας :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μην αγχωνεστε...το παιδι μπορει να εμπεδωθει ακομα και την ωρα του τοκετου....εγω στον πρωτο ειχα ραντεβου την πεμπτη μου λεει ο γιατρος αργουμε ακομα...σκληρος τραχηλος,ψηλα το παιδι...τελικα την κυριακη το πρωι με πιασανε οι πονοι....και ημουνα στη 37 βδομαδα...μια χαρα γεννησα..απλα εκανα πιο πολλες ωρες.....αυτα....με το καλο κοριτσια ;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα ο μπέμπης μου ήταν πολύ ψηλά μέχρι το τέλος. Εντωμεταξύ μένω στον τέταρτο όροφο και ασανσέρ δεν έχουμε βάλει ακόμα..Ανεβοκατέβαινα λοιπόν σκάλες συνέχεια αλλά το μωρό δεν έλεγε να κατέβει. Ποτέ δεν είχα χαμηλή κοιλιά. Τελικά έκανα 9 ώρες να γεννήσω και η μαία με έβαζε να κάνω συνέχεια εξωθήσεις και όχι μόνο στο τέλος. Τελικά κατέβηκε και γέννησα φυσιολογικά! Νομίζω και οι ασκήσεις μούφα είναι :lol::lol::lol::lol::lol: Και κάτι τελευταίο. Επειδή πολλοί γιατροί βαριούνται να περιμένουν όταν το μωρό είναι ψηλά σου πετάνε για καισαρική. Έχε το νου σου. Το ίδιο έκανε και ο γιατρός που ΕΙΧΑ αλλά παραλίγο να με ακούσει όλο το μαιευτήριο...Με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου στην αγκαλίτσα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Και το δικό μου μωράκι ήταν ψηλά μέχρι και μέχρι και τη μέρα που γέννησα δεν είχε εμπεδωθεί. Περπατούσα 4 χιλιόμετρα την ημέρα και ανεβοκατέβαινα συνέχεια σκάλες και έκανα και γυμναστική και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και... νάδα!! Μια χαρά γέννησα φυσιολογικά μετά από 12 ώρες μόνο :mrgreen:

Πρόσεξε πολύ αυτό που σου λέει η Ανθή!!!!! Είναι το κλασικό που λένε οι γιατροί "ααα... πέρασαν 4 ώρες ή έχεις διαστολή 4 και το μωρό είναι ακόμα ψηλά, πάμε για καισαρική!"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...