Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρωινο ξυπνημα


Recommended Posts

γεια σας μανουλες.εχω ενα θεμα με το μωρακι μου.ειναι σχεδον 10 μηνων και ακομα δεν εχουμε ενα καποιο προγραμμα υπνου.το βραδυ κοιμαται γυρω στις 9(ξεκιναω μπανακι -φαγακι -τραγουδακι γυρω στις 8.15).ολο το βραδυ κοιμαται σερι αλλα το πρωι ξυπναει 6-6.30 κλαιγοντας η μαλλον ουρλιαζοντας. τωρα τελευται μου κανει κατι 5.30 αλλα την αφηνω λεγοντας της πως ειναι νυχτα ακομα,κλαει αλλα τελικα κοιμαται μεχρι τις 6.30. την υπολοιπη μερα κοιμαται κανα 2ωρο σπαστο λιγο το πρωι λιγο το μεσημερι-απογευμα.εσας τι ωραρια κανουν?αυτο το πρωινο πως φτιαχνει? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα miero!

μηπως πειναει και κλαιει;ή μηπως ειναι δοντακια;

ο δικος μου ειναι 6,5 μηνων και απο τον 3ο μηνα φτιαξαμε ενα προγραμμα αρκετα καλο,με την βοηθεια της παιδιατρου..το βραδυ τον ταιζω γυρω στις 22:00-22:30 το αργοτερο και κοιμαται σερι μεχρι τις 07:00 που θα τον ξυπνησω για να του δωσω το γαλατακι του και ξανακοιμαται ησυχα μεχρι τις 09:00...τρωμε το δεκατιανο γυρω στις 10:30-11:00 και θα ριξει εναν υπνακο γυρω στις 12:30 για μια ωρα..μετα μεσημεριανο γυρω στις 14:30..κοιμαται κανα δυωρο απο 16:30-18:30 και παμε για την κρεμα το αργοτερο μεχρι τις 19:00...απο κει και περα δεν ξανακοιμαται,ουτε εγω τον αφηνω και παιζουμε συνεχεια μεχρι να κουραστει και το βραδακι παλι τα ιδια..βεβαια καθε παιδακι σου δειχνει απο μονο του περιπου το ωραριο που θελει να κρατησει,αλλα σε γενικες γραμμες ετσι κινουμαστε...θηλαζεις ή δινεις ξενο γαλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόγραμμα στα παιδία...

εμένα έχεις μόλις μια εβδομάδα(!!!), (ελπίζω να κρατήσει παγαγίτσα μου) που δεν ξυπνάει τη νύχτα... μέχρι τώρα ξύπναγε τα βράδια από 3 εως 7 φορές ανάλογα τη νύχτα. Δεν έτρωγε (μέχρι 6 μηνών έτρωγε κ τη νύχτε) απλά για χαδάκι, πιπίλα να με δει μόνο...κοιμάται κατα τις 9 κ ξυπνά 7 με 7.30 το αργότερο κ μες στη μέρα 2-2,5 ώρες....

νομίζω όμως πωα καλό ωράριο κάνεται σχετικά, μην ανησυχείς...

την τάισες καμια μέρα το πρωί κατευθείαν? μήπως πεινάει? μήπως είναι πολύ βρεγμένη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατί το αφήνεις να κλαίει και δεν του δίνεις λίγο γαλατάκι ή νερό να ηρεμήσει? Μην ξεχνάς πως είναι καλοκαίρι και τα μικρά, όπως και όλοι μας αφυδατώνονται και χρειάζονται υγρά για να αναπληρώσουν. Δοκίμασέ το και δεν χάνεις τίποτα, άλλωστε είναι μικρούλι ακόμα και πιθανά να μην του φτάνει το γάλα μέχρι το πρωί....ειδικά αν είναι φαγανούλης σαν τον δικό μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.μαλλον πεισματακια ειναι παντως.αφου ξυπναει δεν την ταιζω αμεσως αλλα την αφηνω τουλαχιστον μιση ωρα και δεν διαμαρτηρεται!αντιθετα ειναι πολυ κεφατη και παιζει μονη της!!!τις τελευταιες 3 μερες εχει ξυπνησει και στις 7 παρα 10! :P για να δουμε...οσο για το γαλα ειναι αποκλειστικος θυλασμος.δεν εχει παρει ποτε ξενο...το βραδυ τρωει πολυ τουλαχιστον 10-15 λεπτα που ειναι περιπου 200-250 ml μου ειπε η παιδιατρος και κοιμαται γυρω στις 9.

Ελπιζω να στρωσει...χι χι παντως γενικα καλα ειμαστε αν εξαιρεσεις το πρωινο ξυπνημα για κυνηγι!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...