Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι χρειάζομαι?!Πρώτη φορά στη θάλασσα!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Κορίτσια πολύ σύντομα μόλις πιάσουν οι ζέστες οι καλές θα ξεκινήσουμε τις βουτιές με τη μπουμπούκα!

Tι εξοπλισμό θα χρειαστώ για την παραλία? :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Τι μαγιό να πάρω?Ακούσα για μαγιό πάνες!!!!!!!

Είναι καλά?Βολεύουν?Κ από που τα αγοράζουμε?

Καλά καπελάκι κ αντηλιακό από τώρα χρησιμοποιούμε!

Θα χρειαστώ κ πλαστικά παπουτσάκια για την αμμο?!Σημειωτέον ότι είμαστε έτοιμοι να περπατήσουμε!

Για πείτε μου τι χρειάζομστε για επιτυχημένες βουτιές??!!!!!!!!!!!!????/

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κ να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!

καταρχας εχει η λιμπερο στα σουπερ μαρκετ πανες-μαγιο μιας χρησης. δε θυμαμαι τιμη ομως... ειναι σε μια μοβ συσκευασια! υπαρχουν κ σε καταστηματα τυπου λητω κ μαγιω με ενσωματωμενη πανα σε παρα πολυ ωραια σχεδια!! εγω ειχα ενα μαγιουδακι με πανα κ μια συσκευασια με μαγιο πανες μιας χρησης για καθε ενδεχομενο! (τα μαγιο της λιμπερο δε με πολυβολεψαν)

περσυ που ηταν κοντα στα 1.5 δεν ηθελε με τιποτα να ακουμπησει το πατουσακι του την αμμο!!!! :shock: ουρλιαζε κ ηθελε να τον εχω αγκαλια.. αλλα ουτε κ με πλαστικα παπουτσακια αλλαξε η κατασταση.. οπως καταλαβαινεις τον ειχαμε σε μια ξαπλωστρα με τα κουβαδακια του!

επισης θα σε συμβουλευα να παρεις κ ενα φορητο ψυγειακι. απο αυτα που βαζεις μεσα αυτες τις παγοκυστες (δε θυμαμαι πως τα λενε). ολο κ κατι θα θελει να τσιμπησει η μικρη (κ εσεις ;) ) στη θαλασσα! να εχεις εκει τα φρουτα της, το γιαουρτακι της κ οτι αλλο της αρεσει!!

αντε καλα μπλουμ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliet το μωράκι μου είναι μόλις τριών μηνών και δεν προβλέπονται βουτιές φέτος!

Στο μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω είναι να σου δώσω τη συμβουλή της παιδιάτρου μας.

Μας είπε να αγοράσουμε μια σκηνούλα ώστε να εκθέτεται λιγότερο στην ηλιακή ακτινοβολία,και τη σκηνούλα να την έχουμε σε σκιερό μέρος.

Αυτή την πάνα μαγιουδάκι την είδα χτες στο σουπερ και θα την έχω υπόψην μου για το επόμενο καλοικαίρι που θα βουτήξει το γοργόνι μου!

Καλές βουτιές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliet μου με κάλυψαν τα κορίτσια αλλά να σημειώσω πως πρέπει να διαλέξετε παραλία καθαρή (όσο γίνεται ... :? ) και να μην πηγαίνετε από τις 12:00 ως τις 16:00. Το αντιηλιακό να το ανανεώνεις κάθε μισή ωρίτσα! Αντε και καλές βουτιές!!!!

lucide μου δεν σας επιτρέπει ο γιατρός να βουτήξετε το νινί;;; Εμας μας είχε πει μετά τους 3 μήνες είναι οκ! Εγώ τον έβαλα πέρυσι 4,5 μηνών που ήταν στα μέσα Ιουνίου. Μπορείς κατά Ιουλιο - Αυγουστο να κάνετε λίγα μπανάκια! Είναι πολύ ωφέλημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maryloo28 μας συνέστησε μετά τον 6ο μήνα.

Πάμε πολύ αργά δηλαδή.Θα κάνει μπανάκι μια και καλή το επόμενο καλοκαίρι που θα είναι 16 μηνών.

Μπορεί να παίζει ρόλο ότι το δικό μου είναι κοριτσάκι και είναι πιο ευάλωτο στα μικρόβια (λέω εγώ τώρα,χωρίς να ξέρω)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lucide μου ναι έχεις δίκιο.... στα κοριτσάκια είναι λίγο πιο προσεκτικοί με αυτά τα θέματα.

Δεν πειράζει! Του χρόνου θα πάτε κατευθείαν με τα κουβαδάκια σας!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lucide ... δεν είστε μόνο εσείς που δεν θα κάνετε φέτος μπανάκι...

Κι έμάς πέρυσι πού ήταν 5 μηνών περίπου μας είπε ότι το μπάνιο στη θάλασσα σε αυτή την ηλικία δεν έχει να προσφέρει τίποτα καλό στο μωρό. Ούτε καταλαβαίνει ούτε θα περάσει καλά... παρά μόνο θα ταλαιπωρηθεί το δερματάκι του με τον ήλιο κ τη θάλασσα. Από κεί κ πέρα είναι καθαρά θέμα των γονιών...

juliet ... τις πάνες αυτές τις αδιάβροχες τις έχουν περίπου 3,5 ευρώ (6 τεμάχια στο πακέτο) . Εγώ τις βρίσκω σε όλα τα μεγάλα σουπερ μάρκετ καθώς και Λητώ. Στο κολυμβητήριο που πάμε ... μας έχουν διευκολύνει πολυ .. τώρα για τη θάλάσσα δεν νομίζω ότι συμφέρει. Αρκεί το babylino .... αντε κ κανά μαγιουδάκι για εφέ... μη σας πω γυμνουλι εντελώς να το ευχαριστηθεί κι όλας.!!!!!

Πάρτε κανα πεδιλάκι να μπορεί να περπατάει πιο άνετα στηνάμμο ή στις πέτρες... όσο περπατάει... πάρτε πετσέτα αντηλιακό καπέλο ενα θερμό για παγωμένα... κ έτοιμοι για βουτιές !!! ΑΑΑ εμείς θα πάρουμε σανίδα (ειδική παιδική ) τη χρησιμοποιούμε στη πισίνα και τα βοηθάει πολύ σ αύτή την ηλικία να μάθουν να επιπλέουν ή αλλιώς "μακαρόνι" Είναι ειδικό αφρολεξένιο μακρύ λεπτό και βοηθάει επίσης να στηρίζεται το παιδάκι σας μέσα στο νερό. Καλό είναι να μην μάθουν απο την αρχή με μπρατζάκια. Ας έχουν για μπρατζάκια εσάς,..... μαμάδες ... μπαμπάδες...ετοιμαστείτε!!!!!

Κατά τ άλλα είστε έτοιμοι για βουτιές !!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ....... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταχράζομαι το θέμα της juliet για να προσθέσω...

Dimi74 θα την πηγαίνουμε στην παραλία όμως για λίγο,με σκηνούλα και τις ''ασφαλείς'' ώρες.

Σε μια πισινούλα με νερό βρύσης θα δροσίζεται το μωρό μας για φέτος :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dimi74 μου θα διαφωνήσω εν μέρη με τον γιατρό σου....

Τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού τις ξέρουμε όλοι. Ακόμα και μωρα με άσθμα σαν καλύτερη αγωγή είναι να πηγαίνουν στην θαλασσα. Οπότε προσφέρει πολλά! Δεν είναι μόνο η καλοπέραση! Και εννοείται πως στην θάλασσα δεν τα πηγαίνουμε ντάλα μεσημέρι!

Το να αφήνουμε όμως γυμνούλι ενα μωράκι ή παιδάκι να κάθεται στην αμμο έχει πολλά περισσότερα μικρόβια από το να κάνει μπάνιο στην θαλασσα!

Το καλύτερο είναι να κάθοντε τα πιτσιρίκια πάνω σε ψάθα που έχουμε καλύψει με πετσετα...αλλά ως γνωστόν τα πιτσιρίκια δεν βάζουν κ@λο κάτω οποτε βολευόμαστε με το μαγιουδακι ή την αδιαβροχη πάνα (μην τα κάνει και πάνω του! ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριλού μου καταρχήν καλημέρα!

Θα μου επιτρέψεις με τη σειρά μου να διαφωνήσω μαζί σου στο σημείο της ηλικίας ... 5 μηνών ... δεν νομίζω ότι έχει να του προσφέρει περισσότερα "καλά"το μπάνιο στη θάλασα από "κακά". Αλλά, απο εκεί κ πέρα όλα εξαρτώνται κι από άλλους παράγοντες ... όπως.....αν ας πούμε μένεις δίπλα στη καθαρότερη παραλία της Ελλάδας .... ε... ναι .... μπορείς να πας το παιδί για μια βουτιά την κατάλληλη ώρα. Καλό θα του κάνει !!!

Κι ο γιατρός μας, μας έδωσε την "συμβουλή" αυτή με τη λογική οτι η υγεία μας δεν απαιτούσε τέτοιου τύπου θεραπεία εκείνη τη περίοδο τουλάχιστον.

Ούτως ή άλλως όμως ήταν κ είναι καθαρά επιλογή του γονέα τι θα κάνει.

... Οσο για το γυμνούλι... για τυχόν παρεξήγηση... δεν ήταν συμβουλή του γιατρού μας! .... Απλά "χαριτολογούσα" .... !!! Και βεβαίως θα συμφωνήσω μαζί σου ότι θα πρέπει να κάθονται σε ψάθα κ πετσέτα..... αν ...... ποτέ ..... μπορεί κανείς ..... να τα κρατήσει πάνω σε πετσέτα !!!!!!!!! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα!!!!

Ντιμουλα μου ουτε να παρεξηγηθούμε θέλω ουτε τιποτα τετοιο... απλά σχολιάζουμε και ανταλλάζουμε απόψεις δικές μας και των γιατρών μας!

Ισως αυτό για την θαλασσα να το σκέφτηκα λιγάκι από την δική μου μεριά, επειδή είμαι Κρήτη και οι περισσότερες παραλιες και θαλασσες (ειδικά νοτια) είναι καθαρες!

Οσο για το αν μπορούμε να τα βάλουμε σε ενα σημείο και να κάτσουν εκει... χλωμό το βλεπω! :lol::lol: τετοια ζουζούνια σκανδαλιάρικα ποιος τα μαντρώνει; :lol::lol: Εγώ φοβάμαι που θα θέλει σίγουρα να γευτεί και την άμμο.... :?:? Απ'ολα έχει δοκιμάσει...αυτό θα αφήσει; :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εννοείται ότι δεν μιλάμε για παρεξήγηση μεταξύ μας καλή μου... ;) Αλίμονο...!!!!!!!

.... και απλά να ξέρετε .... ότι το μόνο πράγμα που κι η μικρή μου μέχρι τώρα δεν έχει βάλει στο στόμα της είναι η Άμμος !!!!!!!!!!! .... Οπότε .... όπως καταλαβαίνετε δεν θα είναι αυτή η εξαίρεση !!!! χαχαχαχαχαχχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...