Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο.42-Βγες Πανουλη βγες !!!


Recommended Posts

αντε επιβιβαστειτε ....ειπα να βαλω εναν "γλυκο" τιτλο αν και οσοι μου ερχοταν τωρα ειναι πολυ $^%^$%$#$#$#%$^$^% με τα νευρα που εχω :evil:

ευχαριστω που μου επιτρεψατε να εχω και αυτο το τρενακι ...ευχομαι να γεννησω σε αυτο αλλιως θα παμε παρα κατω .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επιβιβάζομαι...Μια σοκολάτα κρύα παρακαλώ... :lol::lol::lol:

Αφροδιτάκι μου αγάπη μου με το καλό...Να έρθει σύντομα ο Πανούλης στην αγκαλιά σου και να μην το φας όλο το μήνα όπως εγώ... :roll::roll::roll::roll::roll: Όλα θα πάνε τέλεια.... ;);););););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως ειπα στο αλο τρενακι προσπαθουσα να κοιμηθω τοση ωρα .

ο μικροσ δεν ηθελε και καποιος επρεπε να μην κοιμηθει για να τον προσεχει ....ο Κ σαν κλασικος αντρας γομαρι επεσε για υπνο χωρις να με σκευτει οτι μπορει να εχω μεγαλυτερη αναγκη τον υπνο .

αυτοσ κοιματε πανευκολα και ας παιζουν ζουρναδες διπλα του :evil::evil::evil::evil:

στην μια ωρα τον σηκωσα για να κρατησει αυτοσ τον μικρο ...αφου τσακωθηκαμε το εκανε ....

και εδω αρχιζει το πανηγυρι και ερωτω εγω πως μπορω και τον κραταω με την λιγοτερη δυνατη φασαρια ?

2 ωρες δεν μπορεσα να κλεισω ματι καλα να κοιμηθω ....δεν μπορειτε να φανταστειτε θορυβο και να μην κανει τιποτα !!!!αυτο το λιονταρακι στρατα ποσες φορες το ακουσα !!!!

σηκωθηκα μες τα νευρα ,ποναει η κοιλια μου απο ολα αυτα ,το πηρα το λιονταρακι και μονο που δεν το πεταξα απο το μπαλκονι .... :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α τωρα το ειδα αυτο ας τα μεταφερω αυτα που ειπα εδω λοιπον!

ενταξει κοιμουνται ακομη εχω λιγο χρονο!

Βικυ ρουφαει οπως οι αλλοι απορροφητηρες μονο που εκανε 1100 ευρω ο συγκεκριμενος!!!

Για τα στιγματα εχω κανει τα παντα!!!μεχρι και προιοντα της μιλε πηρα που ειναι πανακριβα αλλα καμια διαφορα δεν ειδα!

Μωρη Γωγω δεν ειμαι πλουσια,αλλα ο μπαμπακας μου κατι ειχε στην ακρη και μου εφτιαξε ενα μεγαλο σπιτι κομπλε με οτι μου αρεσε,ετσι πηραμε τα ηλεκτρικα ακριβα μιας και ηταν το μονο εξοδο σχεδον που καναμε! Ε κι οτι λεφτα βγαλαμε στο γαμο τα βαλαμε στην ακρη επειδη ακριβως δεν ειχαμε αλλα εξοδα!

Ιουλια το ιδιο ακριβως συνεβη και με μενα!!! Με τον Αλεξ που ηταν παρα πολυ ζορικο μωρο κινδυνεψε πραγματικα η ψυχικη μου ισορροπια και καμια βοηθεια δε μου προσφερθηκε ουτε απο τη μαμα μου ουτε απο τη πεθερα..γι αυτο τωρα δε γουσταρω να ζηταω τιποτα απο κανενα! η μαμα μου βεβαια,αν και λαθος της γιατι τη χρειαστηκα πολυ τοτε κυριως για ψυχολογικη υποστηριξη,ηταν φουλ ταιμ εφοσον της ειχαν παρκαριε την ανιψια μου απο 3 μηνων καθε μερα για τουλαχιστον 10 ωρες τη μερα!!! η πεθερα μου παλι εξυνε το τετοιο της οπως και τωρα και ειχε μονο απαιτησεις!!!!

μεγαλη ιστορια αλλα ας μην επεκταθω γιατι θα τα παρω στο κρανιο παλι...

ειμαι παντως της αποψης οτι οταν χρειαζομαι βοηθεια,το ξερουν πολυ καλα δε χρειαζεται να το ζητησω οποτε αν δε μου τη προσφερουν παει να πει οτι δεν εχουν ορεξη κι εγω με το στανιο δε γουσταρω να μου κανουν τιποτα!!! Μια χαρα τα καταφερνω και μονη μου κι ας ζοριζομαι!

Ερακι μου!

Αφροδιτουλα ευχομαι να σκασει μυτη ο Πανουλης σε ενα απο αυτα τα βαγονια!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οκ το διαβασα το προηγουμενο τρενακι .

ευχαριστω PIPITSAZOUZOUNA με το καλο να υποδεχτεις και εσυ το μωρακι σου .

στο θεμα "κρατημα παιδιων" αν ηταν καποια κοντα μου θα τον αφηνα να παω για ψωνια η για καφε ....και δεν θα χρειαζοταν να σταματησω την δουλεια μου .....ηδικα η πεθερα μου θα τον κρατουσε με μεγαλη χαρα ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο ασε βρε τις σκέψεις για την πρόκληση.. Καταλαβαίνω οτι εχεις κουραστεί πολύ αλλά απο μέρα σε μέρα θα έρθει ο μικρός.. Τωρα οσο για το οτι δεν ειχες συσπάσεις σημερα.. μηπως ειναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα?? 8-):D:D

Τονάκι η μαμα σου τι λέει για την όλη φάσημε την ανηψιά σου? Δηλαδή το οτι εχει συνεχώς εκεινο το παιδι και δεν μπορει να βοηθήσει εσένα που εισαι μωρομάνα και ταλαιπωρείσαι και με τον θηλασμό το έχεις συζητήσει μαζι της?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eπιβιβάζομαι!!!

Αφροδιτούλα μου, εύχομαι ολόψυχα να ξεμπουκάρει ο Πανούλης λίαν συντόμως και πολύ πριν φτάσει το τρενάκι στον προορισμό του!!! ;)

Αυτό το θέμα με την φασαρία των αντρών και με το παιδί και χωρίς αυτό... :? Προφανώς το έχουν όλοι!!! :evil::lol:

Σχετικά με την βοήθεια απ' τους παππουδογιαγιάδες, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου... Πιστεύω απόλυτα ότι δεν έχουν καμία απολύτως υποχρέωση να κρατήσουν τα εγγόνια τους, ούτε για λίγο, ούτε για πολύ, ούτε μόνιμα, ούτε περιστασιακά, ούτε για να πάμε για καφέ, ούτε για να πάμε για δουλειά. Και ναι, κι εγώ θέλω να πηγαίνω εκδρομές με τα ΚΑΠΗ (Χρύσα πέθανα στο γέλιο!!) :lol: και να κάνω ό,τι μου γουστάρει... Όπως ακριβώς είπε η Χρύσα και η Σίσσυ, θα είμαι εκεί, δίπλα τους, θα τα βοηθήσω να μεγαλώσουν σωστά, θα προσπαθήσω να τα κάνω καλούς ανθρώπους, θα τα βοηθήσω να σταθούν στα πόδια τους και θα καμαρώνω την ημέρα που θα καταλάβω ότι δε με έχουν ανάγκη... Από 'κει και πέρα, Ο,ΤΙ μπορώ και ΟΣΟ μπορώ... Έτσι λειτουργούν οι δικοί μου, το συμμερίζομαι απόλυτα και έτσι φαντάζομαι και τον εαυτό μου στην ηλικία τους. ΑΝ προλάβω να γεράσω, ΑΝ δω εγγόνια και ΑΝ πάρω σύνταξη!!! ;):lol: Τα πεθερικά μου δεν έχω ιδέα πως θα λειτουργούσαν, αλλά δεν θα το μάθω και ποτέ μιας και ζουν στο χωριό. :roll: Άρα δεν περιμένω και καμία βοήθεια, από εκεί. Πολύ λίγες φορές μου την έχουν κρατήσει οι δικοί μου και όχι γιατί θα αρνηθούν απαραίτητα αν τους το ζητήσω, αλλά γιατί εγώ δεν θέλω... Ίσως είναι και λίγο εγωισμός εκ μέρους μου, :oops: αλλά θα συμφωνήσω με την Ιουλία σ' αυτό... Όταν δέχεσαι βοήθεια, αυτόματα δέχεσαι και παρεμβάσεις... :? Και δεν θέλω, ευχαριστώ! ;)

Σταματήστε με καλέ, πήρα φόρα!!! Και θα λεγα κι άλλα, αλλά πρέπει να διαβάσω!! :-B

Εράκι, έβαλα τους λουκουμάδες στο φούρνο να φουσκώσουν... Θα τους πετύχω άραγε; Θα δείξει... Κακούργα, μου καρφώθηκαν από χθες στο μυαλό!!!! :lol::P

Γωγούλα, Θουλάκι, Κατερίνα, Αργυρούλα, Τόνια, Βίκυ, Αναστασί, Νατασούλι, natasoula, Χρυσουλάκι, μαιμουδάκι, Σισσάκι και σ' όλες τις τρενομανούλες (συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια!) :oops: τα φιλιά μου! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καθομαι και σκευτομαι και αρχιζω να σχηματιζω την γνωμη οτι ο καρδιοτοκογραφοσ ειναι σαν την στατιστικη .....τυχαιος ....

μα δεν μπορει να πει κατι σμαντικο απο την στιγμη που σε βαζουν για 20 λεπτα με μιση ωρα ...ε ναι μπορει εκεινη την ωρα να μην κανεις και οταν σηκωθεις να φυγεις να κανεις ....και μαλιστα ξαπλωτη και στο πλαι !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν γράψω

ΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ που είναι οι λουκουμάδες????

δεν μπορώ να τους δω

γρήγορα πες θα μου πέσει ο κ....ς

ΑΝΤΕΕΕΕ

Καθενας με το πονο του κι εσυ με το δικο σου!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερακι δε το παραδεχεται...παντως αν ειχαν ολες οι γυναικες πεθερες σα τη μανα μου θα ηταν ευτυχισμενες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο ο κρδιοτοκαγραφος οντως ειναι θεμα στιγμης..κι εμενα το ιδιο ειχε γινει! ;) Παντως ασε τη προκληση εφοσον δεν ειναι απαραιτητη...εγω ημουν διατεθημενη να περιμενω αλλες 10 μερες προκειμενου να η γλιτωνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γωγουλα να απαντησω σε αυτο που με ρωτησες!

οχι!δε θα μου φαινοταν "καπως" αν μου ελεγε οτι δεν μπορει να τον κρατησει..

ενταξει!ειλικρινα,ισως δυσανασχετουσα,αλλα θα ηξερα οτι εχω αδικο!

εχει κ η πεθερα μου τη ζωη της,τις παρεες της,τα ενδιαφεροντα της,ειναι πολυ ενεργητικος ανθρωπος κ την βλεπω ποσο κλειστηκε τωρα,εστω κ τα πρωινα ως το μεσημερι..

ειλικρινα,αν ειχα τα δικα σας ωραρια εργασιας,αμφιβαλλω αν θα τον κρατουσε..

τωρα ,ηξερε οτι 15 μερες πασχα,15 χριστουγεννα,2 μηνες το καλοκαιρι εχει ρεπο,οπως λεει! :lol:

επισης,το αργοτερο 2:30 κ το νωριτερο 12 ημουν σπιτι..κ παλι ομως..

δεν μπορεις να υποχρεωσεις καπιον να κανει κατι παρα τη θεληση του..γενικα αυτο ισχυει!

του χρονου θα παει παιδικο ο γιωργος γιατι απλουστατα την βλεπω οτι εχει αρχισει να μελαγχολει..ειδικα τον χειμωνα που δεν ηταν καλος ο καιρος κ εμεναν μεσα..

για εμενα,την μεγαλυτερη υποχωρηση την εκανε οταν,οικειοθελως κ χωρις να της το ζητησει κανεις,εφυγε απο το σπιτι της,110 τ.μ. για να το ανακαινισουμε κ να μεινουμε εμεις κ μετακομισε σε μια μικρη γκαρσονιερα ουτε 50τ.μ. στο ισογειο..

κανονικα θα μετακομιζε στο χωριο,20 λεπτα απο εδω,αλλα εμεινε λογωτου παιδιου,ξανα οικειοθελως!κ ολον αυτον τον καιρο δε μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα,δεν εχει ανεβει ουτε μια φορα χωρις να με παρει τηλ.,δεν εχει σχολιασει τιποτα κ δεν ηθελε κλειδια του σπιτιου!!με το ζορι της τα εδωσα,οταν γυρισα στη δουλεια,κ επρεπε να μπαινοβγαινουν με τον μικρο!

επισης,μην παρεξηγηθω κιολας,οικειοθελως εχω βοηθεια..

γι απαραδειγμα,ο μπαμπας μου πριν λιγο,σχολωντας απο τη δουλεια,περασε για να παει τον γιωργο στο παρκο!κ ειναι ξυπνιος απο τις 5:30!!

ομως,ηρθε με ενα τεραστιο χαμογελο κ το εκανε επειδη το ηθελε,ουτε καν μου ειχε περασει απο το μυαλο να το ζητησω!

δεν ξερω..ειμαι εγωιστρια,αλλα το θεμα βοηθεια,δεν ειναι μονο θεμα εγωισμου..ειναι θεμα ισορροπιων για εμενα..

αν δεν δουλευα κ ημουν σπιτι,τωρα πια,ισως ζητουσα να τον κρατησει για μιση ωρα να κανω ενα μπανιο,τωρα ομως,οχι!θα περιμενω τον χαρη κ θα κανω μετα!

αισθανομαι καλυτερα ετσι!ουτε οικονομικη βοηθεια θελω απο κανεναν!

τα χριστουγεννα ηθελε να πληρωσει τα τελη κυκλοφοριας μας ως δωρο!της επεστρεψα τα χρηματα κ παραξενευτηκε,αλλα της ειπε πως δεν νιωθω ανετα τα προσωπικα μου εξοδα να τα καλυπτουν αλλοι!ειναι σα να μου λενε οτι δεν ειμαι ικανη εγω να αντεπεξελθω!κ της ειπα πως αν ηθελε,μπορουσε να καταθεσει τα χρηματα στο λογαριασμο του γιωργου!αλλο αυτο!

ξερω πως με εκτιμα κ με αγαπα κ εξαιτιας αυτης της συμπεριφορας μου ξερει πως αν ποτε ζητησω τη βοηθεια της θα ειναι πραγματικη αναγκη!

οι γονεις μου εχουν κρατησει τον γιωργο για να παω εκδρομη!μου το προτειναν κ δεχτηκα!αλλα δε θα το ζητουσα ποτε απο μονη μου..

αφρο μου με το καλο ο πανουλης να προστεθει στο τρενακι μας!!!!με κανεναν πονο κοριτσακι μου!!

φιλακια σε ολες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι μου ειχε πρόβλημα απο χθες το μπλοκερ και μας εχει χασει τις τελευταίες αναρτησεις..

Τωρα θα το ξανασηκώσω.. Εντωμεταξυ..

Σπιτικοί στρουμπουλοί λουκουμάδες

Τωρα που μένω στα ξένα, κάτι μ’εχει πιάσει με τις παραδοσιακές συνταγές..

Ετσι την Κυριακή εφτιαξα λουκουμάδες τους οποίους καταβρόχθισε με βουλιμία ο μικρός ποκογιό..

Υλικά

280 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις

1 ποτήρι γάλα (μπορει να αντικατασταθεί με νερό)

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά σε σκόνη

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Διαδικασία

Ζεσταινουμε ελαφρώς το γάλα, ισα να χλιαρίνει και διαλύουμε σε αυτο την ζάχαρη, το αλάτι και στο τέλος προσθέτουμε την μαγιά ανακατευοντας με κουτάλι.

Προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλευρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Προθερμαίνουμε τον φουρνο μας για ενα λεπτό και τον σβήνουμε. Δεν χρειάζεται να ζεσταθεί πολύ, ισα ισα να ζεσταθεί λίγο γι ανα φουσκώσει άνετα η ζύμη.

Σκεπάζουμε με πλαστική μεβράνη το σκέυος με την ζύμη και τοποθετουμε στον φούρνο για μια ώρα το λιγότερο. Η ζυμη θα φουσκώσει και θα βγάλει φουσκάλες στην επιφάνεια.

Σε ενα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Μολις ζεσταθεί καλά, παίρνουμε απο το μείγμα με ενα κουτάλι και με ενα αλλο σπρώχνουμε την ζυμη στο λάδι. Το μυστικό ειναι να γυρνάμε συχνά τους λουκουμάδες στο λάδι και να μην γεμίζουμε το κατσαρολάκι με πολλούς γιατι θα πέσει η θερμοκρασία του λαδιού και θα ρουφήξουν λάδι. Μην σας απασχολεί το σχήμα της ζυμης, μόλις τους ρίξετε στο λάδι και τους γυρίσετε μερικές φορές, αυτοί θα φουσκώσουν και θα γινουν στρογγυλοί. Οταν ροδοκοκκινήσουν τους βγάζουμε με ενα τρυπητό κουτάλι ή πιρούνι και τους αφηνουμε να στραγγίξουν σε αποροφητικό χαρτί κουζίνας.

Αφου στραγγίσουν, τους μεταφέρουμε σε πιάτο και τους περιλούζουμε με μέλι, κανέλα, καρύδια και οτι τραβάει η όρεξη μας!

;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κανετε κοριτσακια? Επιβιβαζομαι και εγω!!!!! Αφροδιτουλα μου σου ευχομαι να

ερθει ο Πανουλης το συντομοτερο δυνατο γιατι καταλαβαινω ποσο κουραστηκες! :YMHUG:

Τι υπεροχος τιτλος ειναι αυτος!!!!

Δεν προλαβα να σας διαβασω σημερα αλλα ειδα οτι πιασατε θεμα για παππουδογιαγιαδες. Να σας πω και εγω την γνωμη μου.

Και εμενα δεν μου αρεσει να υποχρεωνω πεθερα η μαμα να κρατανε τα μικρα. Αν θελουνε το κανουνε απο μονες τους, οπως την πεθερα που περνει τηλ. 3-4 φορες την εβδομαδα να της παμε την μικρη να την κρατησει. Η μανα μου ειναι Ελλαδα και οταν παμε εννοειται πως δεν θελει στιγμη να παρουμε την μικρη απο εκεινη. Την αφηνω βεβαια και εγω γιατι την βλεπει μια φορα τον χρονο στην καλυτερη. Ουτε και εμενα θα μου αρεσε να με υποχρωνουν αργοτερα τα παιδια μου να κρατησω τα εγγονακια μου. Ο καθενας εχει την ζωη του ετσι και εγω την δικη μου και ας ειμαι 60.Αυτα.! :D

Χθες καναμε το δευτερο εμβολιο μας.Το καθυστερησα λιγο ειτηδες γιατι με αυτα που διαβασα εφριξα. Με μιση καρδια θα του τα κανω τελικα.. Δεν ζυγιστικαμε-μετρηθηκαμε γιατι δεν ηταν στο προγραμμα. Σε ενα μηνα αυτα που θα κανουμε το U5.

Στην περιοχη μας τριγυρναει ενα μαυρο βαν με εναν κιτρινο ηλιο πανω και αρπαζει παιδακια :o Ποσο φοβαμαι δεν ξερετε απο χθες που το εμαθα. Ηδη εξαφανιστικαν 3 στην περιοχη μας. Τελευταια το ειδαν στο διπλανο χωριο αποσταση 5 χλμ. απο εδω!! Ειπα και στην πεθερα που βγαζει την μικρη εξω να εχει τα ματια της 1004!

Παω να σας διαβασω λιγο αν προλαβω και ισως μπω το βραδακι! Φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω πω ερη!!μου ανοιξες την ορεξη!!

ευκολοι φαινονται,αν κ το νιωθω..εκει στο τηγανισμα θα το χασω το παιχνιδι!! :?:?

θα επιχειρησω συντομα να τους φτιαξω!!!μιαμ μιαμ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην περιοχη μας τριγυρναει ενα μαυρο βαν με εναν κιτρινο ηλιο πανω και αρπαζει παιδακια :o Ποσο φοβαμαι δεν ξερετε απο χθες που το εμαθα. Ηδη εξαφανιστικαν 3 στην περιοχη μας. Τελευταια το ειδαν στο διπλανο χωριο αποσταση 5 χλμ. απο εδω!! Ειπα και στην πεθερα που βγαζει την μικρη εξω να εχει τα ματια της 1004!

:shock::shock::shock::shock::shock: Τι λες τωρα παιδι μου? Πως γινεται δηλαδή αυτο, η αστυνομία τι κάνει? 3 παιδάκια!!???? Ο Χριστός και η Παναγία! :o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω πω ερη!!μου ανοιξες την ορεξη!!

ευκολοι φαινονται,αν κ το νιωθω..εκει στο τηγανισμα θα το χασω το παιχνιδι!! :?:?

θα επιχειρησω συντομα να τους φτιαξω!!!μιαμ μιαμ!!

Οχι Ιουλία μου δεν θα το χάσεις το παιχνίδι, ψυχραιμία..

Πάω να μαγειρέψω τωρα που τον εβαλα για υπνο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hello!!!!

Απ' ότι κατάλαβα λέμε επιβιβάζομαι στα καινούρια τρενάκια ε;

Τότε επιβιβάζομαι και επειδή η Γωγώ ζήτησε σοκολάτα εγώ θα ζητήσω ένα rooibos :lol::lol:

E μα τόση συζήτηση το κάναμε!!!!

Αφροδίτη με το καλό κοριτσάκι μου!!!!Να βγει με μια σπρωξιά και να πονέσεις λιιιιγο μόνο ;)

Όσο για το συμβάν με τον ύπνο με πιάσαν τα νεύρα μου μόνο που το διάβαζα,που να το ζούσα κιόλας :x:x

Το λιονταράκι στράτα επίσης είναι πολύ εκνευριστικό :evil::evil: Το είχαν τα ανήψια μου,πως δεν το έσπασα απορώ :?:?

Έρη μούρλια φαίνονται οι λουκουμάδες!!!Θα τους δοκιμάσω και εγώ :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αλλοοοοοοοοο!!!

αργυρουλα ακους????????????? τα ματια σας 100000000000014!!!

λοιπον, εγω πιστευω οτι οι παππουδογιαγιαδες παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στην ανατροφη του παιδιου. ειναι επεκταση της οικογενειας. κ παρολο που νιωθω οτι μιλαω λιγο εκ του ασφαλους, ουτε εγω πιστευω οτι ειναι υποχρεωμενοι να προσφερουν οποιαδηποτε βοηθεια. αν δε μπορουσε η μανα μου για τον οποιαδηποτε λογο να τον κρατησει θα τον πηγαινα παιδικο! αλλα κ εγω πιστευω οτι τον κραταει γιατι οι ωρες ειναι λιγες κ παντα πρωινες, 15 μερες χριστουγεννα πασχα κ 2 μηνες το καλοκαιρι θα εχει αδεια!!

εμεις ετσι κ αλλιως δεν πολυβγαινουμε πλεον μονοι μας, αλλα εχει τυχει να τους ζητησω να μου τον κρατησουν κ ειχαν κανονισει κατι αλλο κ ετσι τον πηραμε μαζι! δεν το βρισκω κακο... μαρεσει που ακομα βγαινουν κ κανουν πραγματα σα ζευγαρι. θελω κ τη βοηθεια οταν τη ζητησω, απλα δεν την απαιτω. κ ενας απο τους λογους που δε θελω να παμε αλεξ/πολη που εχει φαγωθει ο τολης ειναι οτι εκει δε θα εχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ, ουτε για μια περιπτωση αναγκης, να κρατησει τον μικρο. το σκεφτομαι παρα πολυ, γιατι αλλιως ειναι να το κραταει καποιος ξενος κ αλλιως καποιος δικος σου ανθρωπος.

αυτες τις μερες που ημουν χαλια ας πουμε, ερχοταν εδω η μαμα μου κ με βοηθουσε!το θεωρω πολυτιμο!

λοιπον σημερα ο αναστασης δεν κοιμθηκε στην ωρα του το μεσημερι κ ετσι ουτε εγω τον αφησα να κοιμηθει μετα! εκρυψα κ την πιπιλα οτυ κ του ελεγα οτι την πηρε η γιαγια κατα λαθος μαζι της :lol::lol::lol: κ κλαααααααμα ο κυριος! αλλα περασαμε πολυ ωραια1!!!

πριν κανενα 20λεπτο του την εδωσα, ενω ψαξαμε κ καλα ολο το σπιτι :lol::lol: κ κοιμηθηκε το πουλακι μου αμεσως!!!!! για να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει αυριο...

αφρο κ εμεις το εχουμε αυτο το λιονταρακι... σπασιμο νευρων!! το εχω παρκαρει στο πατρικο μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ομικροσ επεσε για υπνο απο τις 9 ....ε φυσικα αφου δεν ειχε κοιμηθει ολη μερα και ειχε ξυπνησει στις 7 ....

τρωω πιτσα φαν και πινω κοκα κολα ζιρο :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ μετάνιωσα που δεν το πηρα μαζι το λιονταράκι.. :oops: Αλλά τωρα μεγάλωσε θα του πάρουμε ποδηλατάκι..

Πως είστε κορίτσια? Λένα, Κατερίνα?

Εγω μαγειρεύω κοτόσουπα.. δεν ξέρω πως θα την κάνω.. ειχαμε πάει σε ενα ιταλικό εστιατόριο εδώ και εφαγα μια κοτόσουπα πολύ σουπερ! Δεν ξέρω αν θα την πετύχω.. Μονη μου το βγάζω το σχέδιο.. για να δούμε..

Με πηρε και ο αντρας μου τηλ, τους πηγανε απο την δουλειά στο κέντρο, και έχουν συγκροτήματα λέει και παίζουν σε μια πλατεία και τους ειχαν και μπουφε λέει καταπληκτικό και γενικά περνάει ζάχαρη :evil: χαχα βρε λετε να μου τον φάει καμια Καναδέζα συνάδελφος?? :o Η καμιά κινέζα ? :?:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...