Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποιες ειναι μαμαδες τριδυμων


Recommended Posts

γεια σου.δεν ξερω για τριδυμα αλλα διδυμα εχουμε πολλα.πως τα καταφερνεις με τα τρια;εχεις βοηθεια;τι ειναι και πως τα λενε;να τα χαιρεσε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα βρε κοπελια

πωπω να σου ζησουν

καλη υπομονη

εγω εχω διδυμα 19 μηνων

ευτυχως αρχισα δουλεια και τα πηγα παιδικο και ηρεμισαμε λιγακι

εσυ πως την παλεύεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΡΙΔΥΜΑΚΙΑ2010 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ? ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 11 ΜΗΝΩΝ. ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠ ΤΑ 2 ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΝΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΔΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

3δυμα;;;; χαρα στο κουραγιο σου!!!!!!!

Εγω εχω διδυμα κοριτσακια 2 μηνων κ τρεχω σαν την τρελλη 124 ωρες το 24ωρο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:8-}8-}

Δεν μου λες κανενα μυστικο για να τις βαλω σε προγραμμα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου, καλα θρεμματα!να σου ζησουν και καλη υπομονη σε σενα!Πως τα προλαβαινεις? Βοηθεια υπαρχει?εχω διδυμα, αγορι-κοριτσι,χρονισαν την πρωτομαγια και γινεται το ελα να δεις!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κ απο εμενα

να χαιρεσαι τα παιδακια σου ! Ειμαι τριτεκνη κ γω κ εχω διδυμες κορες που θα γινουν 4 ετων τον Οκτωβρη κ μια μπουμπου που ειναι σχεδον 16 μηνων ..( παρα κατι μερες :D )

Πως τα βγαζεις περα καλε ? Βοηθεια εχεις ? τι φυλο ειναι ? ..ενταξει σταματαω τις ερωτησεις :lol: οπως κ να ειναι να τα χαιρεσαι !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σε ολες σας...ειμαι καινουρια στο mammyland...η ζωη μου με τα τριδυμα δεν μπορω να πω οτι ειναι και πολυ δυσκολη,τα μωρα τα εχω βαλει απο την αρχη σε μια σειρα και με εχει βοηθησει πολυ αυτο.απλα ειναι οτι γενικως δεν μου περισευει χρονος.τα δικα μου μωρα ειναι 11 μηνων. σε σενα lolipop θα σου πω πως αυτο που εκανα απο την αρχη ειναι να τα μαθω να τρωνε,να κανουν μπανιο ενα ενα με την σειρα μεχρι και πριν κανενα μηνα οπου τωρα τα ταιζω ολα μαζι στα καρεκλακια τους αλλα μονο τις στερεες τροφες, το πρωι και το βραδυ που πινουν γαλα παλι ενα ενα. τα βαζω στο κρεβατι τους και κοιμουντε μονα τουσ χωρις κουνημα και νανουρισμα.τωρα πλεον εχω συνηθισει στο κλαμα και των τριων ταυτοχρονα και καποιες φορεσ πρεπει να κανω και πως δεν τα ακουω γιατι αλλιως θα τρελαθω... βοηθεια καποιεσ φορεσ εχω μια απο την μαμα μου και μια απο την πεθερα μου αλλα οχι στα παιδια μονο για το σπιτι (για να διατηρησω την σειρα )ειναι δυο κοριτσακια και ενα αγορακι και ταονοματα τους Αρτεμις, Ελπίδα, Σταυρος.....να σας ζησουν και εσας κοριτσια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...