Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο.41 - Η ώρα της Αφοδίτης!!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επιβιβάζομαι και εγώ......νομίζω όμως ότι είναι νωρίς ακόμη για την Αφρο!!!! έχει τουλάχιστον 2εβδ.!!!! :roll::roll::roll::roll: ....με το καλό Αφρο μας! :x:x

ΕΡΩΤΗΣΗ:

πώς καθαρίζετε το προσωπάκι του παιδιού σας?

ρωτώ γιατί η Ρ. κάθε φορά που τρώει νουτέλα ή μαρμελάδα "φτιάχνει" μουστάκι, βρέχω ένα ντιμέικαπ βαμβάκι και της καθαρίζω το πρόσωπο στο σημείο....έχω δοκιμάσει πετσετούλα, τα χέρια μου και το βαμβάκι....και με ό,τι και να της το καθαρίσω θα βγάλει σπυράκια στο μαγουλάκι μόνο στην αριστερή μεριά :( .....τι να κάνω? κρίμα τέτοιο αφράτο και ωραίο μαγουλάκι να έχει σπυράκια.....μετά από 1-2 μέρες φεύγουν, αλλά κάπως πρέπει να το καθαρίσω!!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυ μια χαρα ειναι το βαμβακι.Εγω τον καθαριζω με χαρτι κουζινας.

Αφρο που το θυμηθηκες αυτο βρε!!!!Το δε ξαναπατιεται :lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια παντως και εγω 2 αγορια εχω αλλα μαλλον τα ιδια σκατα θα γινουν.Νομιζω οτι οι αντρες ειναι λιγο βοδια απο τη φυση τους!!!!

Σισσιω :lol::lol::lol: μετα απο ολα αυτα που κανεις του καθεσαι τελικα;;;; :lol::lol: σορρυ ε;;; :oops::oops: απλα γελασα με την περιγραφη σου!!!!!

Μητσακι καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου.

Παω να φαω τη φασολαδα μου!!!!Φιλιάααααααααααα!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε Αφρο κανονησε...

μεχρι τις 100 σελλιδες να εχεις γεννησει!!!!!!

Να εχεις εναν τοκετο σαν της Παναγιωτας!!!!

Αργη εχω τον σκουπιζω ειτε με χαρτοπετσετα ειτε με βρεγμανο απαλο βαμβακερο πετσετακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια...

αφρο αντε με το καλο κοριτσακι μου!!! μια γρηγορα κ ευκολη γεννα να εχεις!

ειμαι πολυ στεναχωρημενη, θελω να σας γραψω καποια πραγματα οταν κοιμηθει ο μικρος να μου πειτε τη γνωμη σας.. εχει σχεση με τον μπαμπα του τολη

θα ξαναμπω σας φιλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καινούριο τρενάκι; Πωπωπωπω! Τρέχετε κορίτσια!

Καλέ η Αφροδίτη έχει ακόμα 3 εβδομάδες!

Λένα τι έγινε; Ελπίζω όλα καλά! Μη στεναχωρείς το μωράκι μέσα σου! Χαμογέλα!

Εγώ έκανα επιχείριση γυμναστήριο αλλά η μαντάμ μόνο 25 λεπτά με άφησε. Μόνο την πατσοκοιλιά γύμνασα. :(

Να σας πω και το περίεργο; Χθες έφυγα για 4 ώρες και όταν γύρισα βρήκα το φως από το κομοδίνο μου αναμμένο. Είμαι πάνω από 1000% σίγουρη ότι δεν το είχα ανάψει. Δεν το ανάβω σχεδόν ποτέ!!

Το ίδιο και σήμερα! Ήμουν στο σαλόνι, τα παιδιά είχα ήδη φύγει και όταν μπήκα στην κρεβατοκάμαρα, το φως ήταν πάλι αναμμένο. Μόνο του αναβει; Αφού όταν μπήκα σπίτι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το τσεκάρω! Δεν πάμε καλά!!! 8-)

Την άλλη Παρασκευή έρχομαι. Αφροδίτη λες να σε πετυχω με την κοιλιά; Που θα γεννήσεις;

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aφροδιτακι ηρθε και η σειρα σου!!!! Σε 10 μερες το πολυ να εχει βγει ο μαγκας και να ειναι καλο παιδακι σα το Μανωλακη!!!!Μονο να κοιμαται λιγο περισσοτερο!!!! :P

Παναγιωτα κι εγω τα ιδια λεω για τους αντρες μου!!!! :lol: Οπως ειπε και μια φιλη μου...οι αντρες ειναι σε προηγουμενο σταδιο εξελιξης!!!!

Σισσακι τι εγινε;;; τα βαλατε με τον αντρα σου;;;;και του κατσες μετα;;;;ααα επρεπε να τον τιμωρησεις και τον αφησεις με το...στο χερι!!!! :lol::lol::lol:

Λενακι τι εγινε με το μπαμπα του Τολη;;;ηξερα οτι εχει καποιο προβλημα υγειας,αλλα νομιζα οτι χειρουργηθηκε και πηγαινε καλα.. :?

Αργυ εγω χρησιμοποιω μωρομαντιλα sensitive για τετοιες δυσκολες στιγμες...δε μου εχει παρουσιασει ποτε κατι..το υγρο που εχουν τα ντεμακιγιαζ μηπως πεφτει βαρυ για την επιδερμιδα της;;; :roll:

Καλα σημερα μας εστειλε ο Αλεξ!!! Τον ειχαμε στο καρεκλακι να πιει το γαλα του οπου οπως καθε μερα μας δουλευε κι εκανε 40 ωρες... καποια στιγμη τα παιρνει ο Μακης,του βαζει μια φωνη και γυριζει ο μικρος απαθεστατος και του λεει "Ε μπαμπα..χαλαρωσε!!":lol: :lol::lol: Αντε μετα να κρατηθεις να μη γελασεις!!! :lol::lol:

Αθηνα αφου προλαβαινεις να κανεις και γυμναστικη σε θαυμαζω με 3 παιδια!!! Τσεκαρε το κουμπι του πορτατιφ μηπως εχει κολλησει και γυριζει μονος του! Την εχω παθει κι εγω και μαλιστα με τη τηλεοραση οταν ημουν φοιτητρια..την εκλεινα το βραδυ και καποια στιγμη ξυπνουσα και η τv αναμενη με χιονακια οπως τα θριλερ ενα πραμα!!! Χεσμεντολ εγω!!!!! :-ss:-ss:-ss ε τελικα ανακαλυψα οτι ειχε κολλησει το 0 που δε ειχε κανενα καναλι(εξου και τα χιονακια) και πατιοταν μονο του! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα δικα σας πινουν το γαλα στο καρεκλακι ?

εμενα στην καρεκλα (κανονικη) καθετε μονο να φαει το γιαουρτακι του και οταν καθομαστε ολοι να φαμε ...αν και κατεβαινει και κανει και βολτες ....το καρεκλακι δεν το ηθελε εδω και πολυ καιρο και το καταργησαμε .

διπλωσα τα σιδερωτα και τα εβαλα στις θεσεις τουσ ...εχω για σιδερο μονο ρουχα μας που πρεπει να σιδερωθουν για να μην μιαζουμε με λετσους ....

αχ μου εχει λειψει ενα καλοσιδερομενο σεντονι η πετσετα :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επιβιβάζομαι κι εγώ στο νέο τρενάκι και εύχομαι στο γλυκό Αφροδιτάκι μας να έχει μια πανεύκολη γέννα... :D:D:D:D:D:D Φιλεναδίτσα να πάνε όλα τέλεια και να μη σε ακούσει όλο το Έλενα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Να είναι τόσος εύκολος ο τοκετός σου όσο ο δικός μου... :D:D:D:D

Με το καλό λοιπόν μωρό μου... :D:D:D

Αθηνούλι έρχεσαι;;;;; :D:D:D:D:D:D Γιατί ρε γαμώτο να μην μπορέσω να σε δω;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::(:(:( Θέλω να έρθω, αλλά από χθες η μικρή θηλάζει συχνότερα... :?:?:?:?:? Τρώει και μετά από μια ώρα ξανατρωει για 5 λεπτά και πιπιλάει για να κοιμηθεί... :?:?:?:? Μα γιατί τι παραπάνω έχει το βυζί μου από την πιπίλα;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ίσωςςςς ξεκλέψω λίιιιιγο χρόνο και πεταχτώ αν συνντηθείτε κάπου εδώ κοντά... :roll::roll::roll:

Παναγιώτα μου αρέσεις γιατί είσαι συνδειδητοποιημένη μάνα.... :lol::lol::lol: Άσε τις άλλες να νομίζουν ότι θα προσφέρουν στο γυναικείο πληθυσμό άντρες σωστούς.... :lol::lol::lol: Ρεμάλια θα είναι....Θα πετάνε τα πάντα από εδω κι από εκεί.... 8-)8-)8-)8-)8-)8-) Συγγνώμη αγάπες αλλά αυτή είναι η αλήθεια... :lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι ξέχασα να σου πω ότι προσκυνώ... ^<img src=^'> ^<img src=^'> ^<img src=^'> ^<img src=^'> Θέλει αρχ... για να τα κάνεις αυτά... :lol::lol::lol::lol: Ο Γιώργος τίποτα δε θα έκανε...Εγώ πάντως επειδή είμαι επίσης σάικο, θα το έκανα αυτό.... :D:D:D:D:D:D Επίσης, όταν τα είχαμε με το Γιώργο και είχα αρχίσει να μένω σπίτι του και είχα πάει κάποια ρούχα και παπούτσια, σε ένα μεγάλο καβγά, μου πέταξε τα παπούτσια μου από τον 2ο όροφο στον κήπο κάτω.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και φυσικά πήγε ο ΙΔΙΟΣ και τα μάζεψε... :twisted::twisted:

Επίσης, στο θέμα άντρες..Ο Γιώργος βοηθάει πάααααρα πολύ με τα παιδιά χωρίς να του το ζητήσω...Μαλώνουμε ποιος θα κάνει μπάνιο την Ιω, ποιος θα πλύνει, θα αλλάξει και θα ρέψει την μπέμπα, φτιάχνει κάθε βράδυ το γάλα της Ιως, την πάμε μαζί για ύπνο, αν είχε γάλα, θα ξύπναγε να τη θηλάσειμ κιόλας τη μικρούλα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά δουλειές, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....Παλιά που ήμασταν μόνοι μας, με βοηθούσε...Έβαζε και σκούπα και μαγειρευε, τώρα όχι.... :roll::roll::roll::roll: Αλλά τωρα δεν κάνω ούτε εγώ...Έχουμε τη Γεωργιανή... :lol::lol::lol::lol::lol: Καλά μη λέω μαλακίες...Στρώνω τα κρεβάτια.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αντε να φτιάξω και κανα φαγητό στο τσακιρ κέφι... :oops::oops::oops:

Αρτζιιιι εγώ την Ιω την πλένω με νερό στη μούρη και τη σκουπίζω με χαρτί κουζίνας... :oops::oops::oops::oops::oops:

Αν λερωθεί με σοκολάτα στη μούρη, με το δάχτυλό μου, της την παίρνω τη σοκολάτα και την τρωω εγώ :oops::oops::oops::oops::oops: και μετα την πλένω... :lol::lol::lol::lol:

Τόνιααααααααα μωρή ήθελα να στο πω και δεν σε πετυχαινα..Δεν ήξερα ότι δε θηλάζεις...Γιατί μωρή;;; :roll::roll::roll: Αφού μπορώ εγώ, μπορούν όλες... :D:D:D:D

Συμπεθεράκι μου, Λενάκι μου, τι τέλεια νέα...Αντε μωρό μου να πάνε όλα σούπερ... :D:D:D

Πάω να θηλάσω το νινί και γυρίζω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τόνια εννοώ μόνο το βαμβάκι όχι μαντιλάκι για ντιμεικαπ!!!! βαμβάκι και το βρέχω!

Γωγώ ήθελα να σου πω και στο προηγούμενο τρενάκι, αλλά το ξέχασα: όταν βγαίνεις έξω και παίρνεις και την μπουμπού, να είσαι έτοιμη για θηλασμό, π.χ σεντονάκι ή ό,τι άλλο χρησιμοποιείτε εκεί..(εγώ απλά έβγαζα το στήθος μου) έτσι ώστε αν θέλει το παιδί να θηλάσει...το λέω επειδή είπες ότι ευτυχώς κοιμόταν γιατί δεν ήσουν έτοιμη για δημ. θηλασμό!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επέστρεψα πάλι.... :D:D:D:D:D:D

Της καθάρισα το ματάκι, έβαλα κολίριο, τη θήλασα, την έρεψα και τώρα κάθεται στο πορτ μπεμπε...

Αφροοο δε νομίζω να γεννήσεις τόσο νωρίς...Σε 2 εβδομάδες σε "κόβω" εγώ...Εύχομαι μόνο να μη φτάσεις στις εβδομάδες μου... :lol::lol::lol::lol:

Επίσης, θέλω να σας γράψω και την ιστορία τοκετού μου...Δε θέλω να ανοίξω άλλο ποστ...Θέλω εδώ..Τι λέτε;;;; :oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμπεθερα μου πολυ χαιρομαι που τα πατε τοσο καλα!!

επισης εμενα ο τολης δε με βοηθουσε καθολου τα βραδια, μα καθολου αλλα με βοηθαει σε καποιες δουλειες του σπιτιου. κ τωρα πλεον με βοηθαει πολυ με τον μικρο

λοιπον ο μπαμπας του τολη εκανε την εγχειρηση χτες κ ολα πηγαν πολυ καλα

ο γιατρος εμεινε πολυ ευχαριστημενος

στο δωματιο που ειναι ο μπαμπας του ειναι αλλοι 5 αντρες και 3 απο τις γυναικες αυτων μενουν στο νοσοκομειο ολο το 24ωρο

οταν ο αδερφος του τολη ο Θ πηγε να κλεισει αποκλειστικη για το βραδυ αυτες του ειπαν να μην κλεισει γιατι θα ειναι 3 γυναικες εκει, θα τον προσεχουν κ οτι χρειαστει θα τον βοηθησουν

ο Θ συμφωνησε κ συμφωνησε κ ο τολης

ολα καλα μεχρι εδω..

χτες παιρνει ενας θειος του τηλεφωνο τον τολη κ αρχισε να τον βριζει κ να του φωναζει οτι επρεπε να παρει κ αλλη αδεια απο τη δουλεια για να κατσει στο νοσοκομειο, οτι πρεπει να βαλουμε αποκλειστικη για ολο το 24ωρο, οτι ο αδερφος του δεν πρεπει να παει αλλο σχολειο ουτε στη δουλεια για να προσεχει τον πατερα του κ γενικα του ειπαν κ αλλα πολλα κ διαφορα

ο τολης τσατιστηκε γιατι εχουμε που εχουμε εδω τα δικα μας, εχει το αγχος για τον μπαμπα του που ειναι μακρια κ του ελεγε κ ολα αυτα χτες..

σημερα το πρωι πηγε εκει ο θειος του μαζι με εναν αλλο θειο του κ επιασαν αυτες τις γυναικες που βοηθησαν τον μπαμπα του το βραδυ κ τις προσεβαλλαν, απειλωντας τους μεταξυ αλλων κ με μηνυση :lol: ελεγαν πολλα πολλα κ διαφορα κ μεταξυ αλλων οτι ο τολης τρωει τα λεφτα του μπαμπα του κ οτι δε νοιαζεται κ γενικα εγινε χαμος στο νοσοκομειο

δεν ξερω παρα πολλες λεπτομεριες γιατι ο τολης μου τα ειπε οπως σας τα λεω εγω σχεδον

εγω ομως στεναχωρεθηκα, αφενος γιατι ο τολης δεν ειναι κ πολυ καλα ψυχολογικα με το μπαμπα του κ αφετερου γιατι αυτοι οι θειοι του ειναι οι μονοι συγγενεις που εχει κ ο μπαμπας του αλλα κ εμεις καποια επαφη κ δε θελω να τσακωνεται μαζι τους αλλα παρα ανακατευονται! :evil:

τι να κανουμε τωρα? μπορειτε να μου δωσετε καποια συμβουλη?

σκεφτομουν μηπως ελεγα του τολη να ανεβει μονος του αλεξ να παει να ξεκαθαρισει τα πραγματα

η να ανεβω κ εγω μαζι του αλλα πολυ φοβαμαι μην μου σπασουν τα νευρα κ συγχιστω πολυ κ δε θελω για το μπεμπεκι...

για βοηθηστε με λιγο ρε κοριτσια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμπεθερα γραψε!!!!!!!

α επισης για τις τσιμπλιτσες κ εμενα εβγαζε ο αναστασης μεχρι 2 μηνων

σε καποιες φασεις ηταν πολυ εντονες, δε μπορουσε να ανοιξει το ματακι του

αλλα ο γιατρος μου ειχε πει οτι ετσι "καθαριζουν" τα νεογεννητα

αλλα εχουν μυξες, αλλα τσιμπλες κ αλλα πολυ κερι κ οτι ειναι φυσιολογικο

εβαζα ορο σε βαμβακι κ περασε μετα.. απλα κρατησε αρκετα

το τομπρεξ ειναι σαν αντιβιωτικο ρεσυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λεναρα δε ξες ποοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χαρηκααααααααααααα

ασχετο..καλε εδω βρεχει,,,οτι να ναι

σισσιω κ γαμω τα λες@ :lol::lol::lol: για τους αντρες..

οσο για το παιδικο :twisted::twisted::twisted::twisted: πλακα κανεις

εγω εχω ξενερωσει με το παιδικο..

χθες παω να τον παρω..κ ρωταω τη δασκαλα..τα βγαεζετε εξω αυλη?κ λεει α οχι κ ουτε προκειται..δε εχουμε αυλη για τα μικρα παιδια..τους παρακαλαμε αλλα δε κανουν

κ φανταστειτε οτι ειναι ο παιδικος μεσα σε χωραφια..μα ποοοοοοοοοοοοοσο εκνευριστηκα

κ στη τελικη?κανε ενα μικρο μερος πεταξε 20 μπαλες κ τελος..μικρα ειναι..μεσα σε μια αιθουσα τι να κανουν 8 ωρες καλοκαιριατικα?ποσο σταναχωρεθηκα..

μα ολη μερα μεσα//? :twisted::twisted::twisted::twisted:

σας φιλω προς το παρον..δε διαβασα πολλα..ακομα ειμαι στο παλι τρενο..

ααααααααααα πηγα το πρωι για ακφε στη νατασα..

τελεια περασαμε :x:x:x:x

τα μικρα παιξαν απιστευτα καλα.. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α αυτο που λετε για εκφοβισμο..

εγω λεω στο μικρο οτι πρεπει να βαλουμε ζωνη στο αμαξι αλλιως θα μας μαλωσει η αστυνομια..

αλλα δε το λεω για να φοβηθει..αλλα να τι να του πω οτι θα μας βαλει προστιμο?

κ η νατασα λεει τον φοβιζω..κ γω τωρα που το σκεφτομαι ετσι ειναι..γτ μολις βλεπει αστυνομια λεει θα αμς μαλωσει.πρεπει να το διορθωσω..

επισης..οταν εφευγα απ τη νατασα με τη ακρη του ματιου μουβλπεπω μια κοπελα κ νομιζα φορουσε κ αυτη μαρσιπο..κ τελικα ηταν τα βυζια της :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λενακη εσυ δεν εχεις να πας πουθενα.

Και ο Τολη ςκακως δεν δεχτηκε την αποκλειστηκη, ετσι θα ειχατε ολοι σα ςτο κεφαλι σας ισυχο..

μα καλα τωρα ειναι σοβαροι;;;..ΟΚ εκανε ο ανθρωπος επεμβαση..και αυτοι σαν καλοι συγγενεις γιατι δεν πανε εκει να του συμπαρασταθουν;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηδώ κι εγώ στο τρενο βιαστικά! Χοπ! :D

Αλλά νωρίς δεν είναι για την Αφροδίτη? Το βλέπω να πιάνει 200-300 σελιδοχιλιόμετρα μέχρι να γεννήσει :P

Θούλη είσαι σούργελο :lol::lol::lol:

Μάρσιπος τα μεμέ της? :lol:

Τι μ...κίανα τα κλείνουν μέσα τα παιδιά :twisted: Απαράδεκτο μου φαίνεται....

Εδώ όλοι οι παιδικοί σταθμοί έχουν αυλή και τα παιδιά είναι έξω καθημερινά βρέξει-χιονίσει!

Λένα δε θα κάνεις δίδυμα τελικά :(

Τώρα η Αναστασία πρέπει να κάνει δικό της δηλαδή? :P

Τι καλά που ακούσατε καρδούλα :x Ήταν το ίδιο συγκηνιτικό με την πρώτη φορά?

Δεν ξέρω τι να σου πω για αυτό που ρωτάς... εσύ δε νομίζω ότι χρειάζεται να πας όμως . Ας πάει ο Τόλης. Κρίμα και για τις γυναίκες που πήγαν να βοηθήσουν και βρήκαν το μπελά τους... Μα τι τους έπιασε? Ελπίζω τουλάχιστον να μη βάζουν λόγια στον μπαμπά του Τόλη και τον στενοχωρούν τονάνθρωπο χωρίς λόγο...

Άργυ εγώ την πλένω με νεράκι στη βρύση με το χέρι μου.

Γωγώ στα είπα και στο άλλο τρενάκι και με έγραψες :twisted:

Δίνεις αντιβίωση σε δυο εβδομάδων μωράκι μετά από τηλεφωνική διάγνωση? :? Γιατί?

Μόνο στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα.....

Άσε τις αντιβιώσεις και γράψε για τη γέννα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λένα η δικιά μου γνώμη είναι να πάρουν αποκλειστική.....δλδ εμπιστεύονται τις άλλες γυναίκες? :o:o:shock::shock::shock: ....εγώ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν......

επίσης δεν διευκρίνισες: ο πεθερός σου χρειάζεται κάποιον για το βράδυ? γιατί?

1. για παρέα?

2. για καθαριότητα επειδή αδυνατεί να κινηθεί?

αν είναι για το 2ο, σίγουρα χρειάζεται αποκλειστική, αν είναι μόνο για παρέα.....ε τότε έχει και τους άλλους εκεί!!!!........

στα λέω αυτά διότι εμείς είχαμε αποκλειστική στην μαμά μου, όσον αφορούσε στην καθαριότητα επειδή ήταν σαν κατάκιτη και όλο το 24ωρο εναλασσόμασταν εμείς (τα παιδιά της).....

και εγώ (αν ήμουν ο Τόλης) θα πήγαινα να δω τον μπαμπά μου και θα συζητούσα με τους άλλους τι να κάνουμε....είναι μακρυά από Θεσ.?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α κ δε σας συμπληρωσα οτι κανενας απο τους δυο θειους του δεν ανεβηκε πανω να τον δει..

μονο χτες που πηγαν για να την πουν στις γυναικες που ειναι στο θαλαμο κ μετα εφυγαν

ρε δεν ξερω τι να πω.. η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη αλλα οχι με τετοιο τροπο!!!

εμεις αν βαζαμε αποκλειστικη θα βαζαμε μονο για το βραδυ, παιρνει 80 ευρω

ολο το 24ωρο αν θυμαμαι καλα ειναι 170 ευρω!! ενταξει δε μπορει ο αλλος να σε φωναζει κ να σου κανει κουμαντο με τα δικα σου τα λεφτα!! αφου δε μας περισσευουν!!!

κ οταν γυρισει στο σπιτι θα παρουμε γυναικα να τον προσεχει κ να καθαριζει κλπ

550 ευρω το μηνα βγαινει! θα ζοριστουμε παρα πολυ αλλα θα τα καταφερουμε!!

αυτοι νομιζουν επειδη ο γιος του ενος που ειναι τελωνιακος κ εχει ολο το 24ωρο μια γυναικα στο σπιτι να του προσεχει τα παιδια κ την πληρωνει 1100 ευρω παρακαλω!! οτι ολοι μπορουν να τα δωσουν...

εκεινος δεν ειναι απληρωτος ομως τοσο καιρο.. τεσπα, μηπως δινω τελικα πολλη σημασια??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...