Μετάβαση σε περιεχόμενο

νεογνικη ακμη


Recommended Posts

γεια σας!! θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει... εχω ενα αγορακι 33 ημερων και εχει νεογνικη ακμη στο προσωπο αλλα απο χθες το βραδι εβγαλε τα ιδια σπυρακια και στο σωμα, εκτος τα ποδαρακια και χερακια.... εχει συμβει σε καποια απο σας το ιδιο προβλημα με το μωρακι της? πηρα την παιδιατρο και μου ειπε πως αν ηταν αναφυλαξια θα ειχε παντου,τι να πω....αν εχετε αναλογη εμπειρια παρακαλω βοηθηστε :cry::cry::cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιτελους καταφερα να μπω για λιγο να σου ζησει να ειναι γερο κ να το δεις οπως επιθυμεις!!!κι εμενα η δικια μου εβγαλε κατι σπυρακια στο προσωπο διπλα στο στομα κ θα ρωτησω τη γιατρο γιατι ανησυχησα για καμια αλεργια αν κ φανταζομαι οτι ειναι απο το γαλα που μενει καμια φορα η οταν κανει εμετουλη κ ξερενεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΧΑΜΕ και εμείς το ίδιο πρόβλημα με σπυράκια στο προσωπάκι μας και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ...

λοιπόν ο ένας γιατρός μας έδωσε ένα αφρόλουτρο της a-derma (νομίζω...) και μας είπε να το ξεπλένουμε με φυσιολογικό ορό και μετά να βάζουμε μια κρεμούλα για 2 μέρες, την οποία και έβαλα με βαριά καρδιά (έβαλα πολύ μικρή ποσότητα...)...υποθέτω ότι θα περνούσε και από μόνο του με τον καιρό...

επίσης είπε ότι εάν δεν περνούσε με την αλοιφούλα τότε θα σήμαινε ότι θα ήταν κάποια αλλεργία πχ στο γάλα..

και ο άλλος γιατρός μας (έχω 2-3 δεν πάω καλα :lol::lol: ) μας είπε ότι είναι βρεφική ακμή και να μην κάνουμε τίποτα και ότι θα περάσει...

και ενώ είχαν φύγει τα σπυράκια, σήμερα ανακάλυψα ότι βγήκαν μερικά ξανά και ειδικά εκεί που βγάζει γαλατάκι, γύρω από το στοματάκι της...ίσως είναι από αυτό...

προσπαθώ επίσης να έρχεται σε επαφή το μικρούλι μου μόνο με πεντακάθαρα & αποστειρωμένα υφάσματα και να τα χρησιμοποιώ μόνο μια φορά!!!

αχχ έχουν αναστενάξει τα πλυντήρια & το σίδερο :D:D:D

περαστικά σας!!!

:D:D:D

(μην ρωτάς τι κάνω ξύπνια τέτοια ώρα ε??? χαχα :lol::lol: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι σου. Εμένα ο γιος μου είναι τώρα δυόμιση μηνών. Όταν είμαστε στο μήνα είχε παρουσιάσει κι εμένα μικρά κόκκινα σπιθουράκια στο σώμα και στα χεράκια. Νόμιζα ότι ήταν αλλεργία στο γάλα μου, αλλά τελικά ήταν ιδρωτσίλα. Έβγαζε στα σημεία που ίδρωνε πολύ κυρίως τα βράδια, ή αν τύχαινε να βγουν τα τσισάκια του στα σημεία που είχε βραχεί. Βάζαμε (όπως μας είπε ο γιατρός) υγρή βρεφική πούδρα fissan (και το λαδάκι της Weleda που του βάζω του έκανε καλό) και την επόμενη μέρα υποχωρούσαν. Κοίτα να δεις μήπως ζεσταίνεται υπερβολικά και ιδρώνει. Πάντως τα εξανθήματα είναι ύποπτα όταν συνδυάζονται με πυρετό. Οπότε μην ανησυχείς. Φυσικά ο πρώτος λόγος ανήκει στο γιατρό σου. Περαστικά σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας!!! σαμανθα το εχουν δει αρκετοι νεογνολογοι γιατι ημασταν στη μοναδα νεογνων το πασχα και μου ειπαν νεογνικη ακμη και για το αυτακι σμυγματογ. δερματιτιδα και το ειδε και η παιδιατρος μας και μας ειπε τα ιδια... του βαζω μια κρεμα που μου εδωσε η παιδιατρος και περιμενω μηπως και φυγουν αλλα δυστυχως μεχρι τωρα τιποτα...

αυτο με τον εμμετο θα μπορουσε να ισχυει αν τα ειχε τοπικα αλλα εχει σε ολο το προσωπο, λαιμο,στηθος και κοιλιτσα! τελος παντων θα περασει που θα παει :roll::roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...