Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Recommended Posts

Γεια σας.

Θα ηθελα να ρωτησω αν καμι απο εσας ειχε ποτε το ιδιο προβλημα, που αντιμετωπιζω εδω και λιγο καιρο. Το παιδι μου που ειναι τωρα 13 μηνων παρουσιαζει σταιμοτητα σωματικης αναπτυξης. Τους πρωτους μηνες ηταν στις ψηλες καμπυλες και στο υψος και στο βαρος. Τωρα εχει πεσει στις τελευταιες και στο υψος εχει βγει εκτος φυσιολογικων οριων. Ευτυχως το κεφαλακι ειναι οκ.Εκανα εξετασεις την προηγουμενη εβδομαδα. Τα αποτελεσματα ηταν καλα. Στη γιατρο βεβαια θα παω αυτη την εβδομαδα ν μου πει τι και πως. Αλλα εχω αγωνια. Τι γινεται???? Απο που μπορει να οφειλεται αυτη η πτωση?

Ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ πιστεύω ότι κάποια παιδάκια αναπτύσσονται γρήγορα και άλλα πιο αργά και αυτά που αναπτύσσονται γρήγορα κάποια στιγμή φρενάρουν και αργότερα συνεχίζουν..........εξετάσεις έκανες από μόνη σου? χωρίς να σου πει ο γιατρός?

εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα, απλά έβαλε φρένο και κάποια στιγμή αργότερα θα αρχίσει πάλι!!!

γράψε μας όμως τι σου είπε ο γιατρός!!!!

εύχομαι όλα καλά να είναι :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το καθε παιδι εχει τη δικη του αναπτυξη δεν ειναι ολα τα ιδια και καποια ειναι κληρονομικα..αλλα δεν μας ανεφερς βαρος υψος για να σου πουμε.εξξαλλου οπως ιεπ η παιδιατρος μου αν εβαζε καθε μηνα μισο κιλο βαρος και συνεχεια υψος τα παιδια γινονται γιγαντες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όπως σου είπαν και τα κορίτσια μην συγκρίνεις γιατί ακόμα και αν έπεσε στις τελευταίες καμπύλες και αυτό από μόνο του δεν λέει κατι. Καλύτερα όμως να μιλήσεις με τον γιατρό σου και αυτός θα σε κατευθύνει ανάλογα. Πάντως τα παιδάκια δεν έχουν τον ίδιο ρυθμό ανάπτυξης κάθε μήνα...κάποια στιγμή μπορεί να "φρενάρουν" και μετά να ξεκινήσουν.

Δεν μας αναφέρεις τι εξετάσεις έκανες ούτε τα κιλά και το βάρος του. Με τις απλές πάντως αιματολογικές δεν φαίνεται κάτι και χρειάζεται να γίνουν πιο εξειδικευμένες εξετάσεις για να μπορέσουν να σε κατατοπίσουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...