Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια!!!!βοηθεια!!!!


αντελα

Recommended Posts

προσπαθω με τον αντρα μου 1 χρονο για μπεμπε αλλα τιποτα!εκανε σπερματογ. και ολα φυσιολογικα.ο κυκλος ειναι 28 μερες εκανα τες οωρ.απο την 12 εως την 15 και ηταν αρνητικο εχω μπερδευτη δεν ξερω πια τι αλλο να κανω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hταν η πρώτη φορά που παρακολούθησες την ωορηξία με τεστ;

Αν ναι,μπορει να έπεσες σε κυκλο που να μην έκανες,συμβαινει μια φορά τον χρόνο.

Αλλη περιπτωση ειναι να κάνεις πιο αργα αυτο τον μηνα.

Αν παιρνεις τα ακριβα τεστ τυπου κλιαρ μλπου,μπες στο hometest.gr,εγω απο εκει επαιρνα πριν την εξωσωματικη,ειναι φθηνα και πολλα.

Καλή επιτυχία κοριτσάκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντελα μου μην αγχωνεσε. το αγχος παιζει πολυ σημαντικο ρολο στα παντα και οταν σε καταβαλλει μπορει να φταει και αυτο. Οσο για την ωορηξια δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τις συγκεκριμενες μερες, μπορει η δικια σου ωορηξια να ειναι νωριτερα ή αργοτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΩΡΗΞΙΑ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ...ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΛΠ?ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τα κορίτσια!

Μην αγχώνεσαι!

Εμείς πάντως προσπαθούσαμε ένα χρόνο (συνολικά ένα εξάμηνο, γιατί λόγω ατυχημάτων, ταξιδιών και άλλων διακόπταμε τις προσπάθειες) και έμεινα έγκυος όταν αποφασίσαμε να προσέχουμε γιατί είχαμε μετακόμιση! Το έχασα, βέβαια, αλλά τώρα ξαναέμεινα έγκυος, και πάλι ενώ προσέχαμε και με επικίνδυνη επαφή την εικοστή μέρα του κύκλου!

Με εξετάσεις και τεστ, αποκλείεται να μπορούσα να λειτουργήσω, ακόμα κι αν έβρισκα τις γόνιμες μέρες μου, δε θα μπορούσα να μείνω έγκυος νομίζω, μόνο και μόνο επειδή θα το είχα στο μυαλό μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω στη θεση σου κοπελια με τοσο μικρο κυκλο που εχεισ θα αρχιζα την 8η μερα εγω εχω 30-35 μερεσ κ τα δυο παιδια που επιασα με το τεστ ηταν 17η ....παρε καλη μαρκα εγω ειχα το κλιαρ μπλου κ ενο προσπαθουσα 10μηνεσ μολισ το πηρα επιανα με την μια ;)

καλη επιτυχια κ μην σκασ θα ερθει που θα παει :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Άντζελα κ καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Κι εγώ προσπαθώ σχεδόν ένα χρόνο χωρίς αποτέλεσμα :(:(:(

Με κύκλο 28 ημερών τον προηγούμενο μήνα έκανα ωορηξία την 12η κ την 15η (την παρακολουθησα κ έτυχε να έχω διπλή :shock: )

Εχω πάρει κι εγώ μήνες τώρα τεστ ωορηξίας αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα επειδή διάβασα τις οδηγίες και με άγχωσαν!!

Πάντως να ξέρεις για κύκλο 28 ημερών οι οδηγίες λένε ξεκινάς από την 11η να το κάνεις εγώ θα σου έλεγα κ νωρίτερα μέχρι το τέλος!

Μιάς κ το έφερε ή κουβέντα θα τα κάνω κι εγώ αυτό τον μήνα χωρίς άγχος... έτσι για την εμπειρία!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντζελα μου οπως σεδιαβαζω νοιωθω οτι διαβαζω εμενα πριν κανα χρονο.... Εμεις ειχαμε ελευθερες επαφες πολυ περισσοτερο απο εσενα... ενα χρονο μετα τ ογαμο μας... σκεφτηκα οτι ναι κατι δεπαει καλα..εχω προβλημα...Κάναμε ολες τις πρωτες εξετασεις κ ημασταν ενα βημα πριν την σαλπιγγογραφια...τον Αυγουστο πλεον ειχα βαρεθει κ να μετραω μερες , κ να ερεται η περιοδος κ να μας ρωτανε ολοι : αντε ακομ?!?! Ετσι ειπαμε τελος! Απο σεπτεμβρη θα βρουμε ενα γιατρο να μας βοηθησει καλυτερα..εναν πιο ειδικο... οταν γυηρισαμε απο τις διακοπές κ ενω δε τ οσκεφτομασταν καθολλου...ηρθε το θαυματακι μας !!

Η δικη μου συμβουλη ειναι να αφησεις τα τεστ ωορηξίας στην άκρη, να κανεις σεξ με τον αντρα σου οποτε σας ερθει αποβαλλοντας τις σκεψεις..αφου οι εξετασεις σαςειναι καλές ισως απλως δεν εει ερθει ακομη η ωρα... Αν παρολα αυτα βλεπεις οτι δεν αντεχεις να περιμενεις....μπορεις να βρεις εναν πιο ειδικο γιαρο κ να κανεις οτι εξετασεις δεν εχεις κανει .

Καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sas eyxaristw oles!!!!!moy dynete koyragio.pragmatika sas eyxaristw!

o antras moy ekane spermatografima kai einai fusiologiko.egw ola kala.

8a prospa8hsoyme na mhn to skeftomaste 8a doyme!

elpizw na mhn perasei polys kairos!!!!!!!to 8eloy toso poly!!!!!

eyxaristw!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ Κ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...