Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ???


Recommended Posts

Καλημέρα σε ολες σας.

Ελπιζω να μην ειμαι εκτος κατηγοριας οσον αφορα το θεμα!!!!!!!

Θηλαζω τον μπεμπη απο την αρχη. Θηλασα αποκλειστικα ως τον 7ο μηνα και απο τοτε ως σημερα θηλαζω παραλληλα με τις στερεες τροφες οποτε θελησει. Τον τελευταιο καιρο ο μικρος εκοψε τα νυχτερινα γευματα και κανει τη μερα περιπου 5 γευματα με γαλα, πρωι, βραδυ και 3 ενδιαμεσα.

Σημερα μου ηρθε για 1η φορα περιοδος μετα τη γεννα.

Τι να περιμενω με τον θηλασμο??? Θα κοπει το γαλα?? Θα ελλατωθει???

Πρεπει να κανω εγω κατι τωρα για να τον ενισχυσω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, τίποτα απολύτως δεν συμβαίνει!!!! :roll::roll::roll:

τις ημέρες τις περιόδου απλά το παιδί μπορεί να είναι λίγο ανήσυχο, τίποτα άλλο.....το γάλα δεν μειώνεται, δεν έχει σχέση το γάλα με την περίοδο.... :)

α να προσθέσω ότι η δική μου περίοδος ήρθε 5,5 μήνες μετά τον τοκετό και θήλασα την κόρη μου 19 μήνες!!!, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μειώνεται η παραγωγή εξαιτίας της περιόδου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η περιοδος μου ηρθε στους 6 μήνες, θήλασα την κορη μου για 10 μήνες μονο εξαιτίας της αποκόλησης που επαθα στην εγκυμοσυνη μου!!

Τους 4 μηνες που ειχα περιοδο και θηλαζα είχα λιγα περισσότερα πονακια στην τομή μου και μου μειωνόταν αρκετα το γάλα!!!

Ο κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός, ξέρω αλλες περιπτώσεις που δεν ειχαν κανενα απολυτως προβλημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σου πω κ εγω οτι δε θα συμβει τιποτα!

Ισως λογω των ορμονων,που νομιζω εχουν σκαμπανεβασματα κ στην περιοδο, δεις λιγο ανησυχο το μωρακι σου 1-2 μερες πριν σου ερθει...Ισως κ τις πρωτες μερες!Μετα ολα οκ!

Εμενα μου ηρθε στους 14,5 μηνες κ φυσικα ακομα θηλαζει με εντατικους ρυθμους αφου τρωει ελαχιστες ποσοτητες στερεης τροφες(μιλαμε για πραγματικα ελαχιστες!)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως δεν είδα καμία διαφορά από τότε που αδιαθέτησα, πάνε 13 μήνες από τότε που μου ήρθε 1η φορά και ακόμα θηλάζουμε.

Δεν παρατήρησα ούτε να μειώνεται η παραγωγή ούτε να διαμαρτύρεται η κόρη μου

Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, πιθανόν όταν περιμένεις να αδιαθετήσεις να θηλάζει πιο συχνά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω στην κορη μου αδιαθετησα στις 40 μερες μιας κ ειχα λιγα λοχεια κ θηλασα 15 μηνες κ αυτο γιατι εμεινα εγκυος στα διδυμακια μου. Θηλαζω τους μπεμπηδες 9 μηνες τωρα κ εχω αδιαθετησει στους 3 μηνες μετα την γεννα.

Δεν αλλαζει τιποτα. Καμια φορα λενε οτι μπορει λιγο να αλλαζει η γευση αλλα κ παλι θηλαζουν κανονικα οποτε δεν νομιζω να αλλαξει κατι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα η περίοδος ήρθε στους 4 μήνες..δεν κατάλαβα τίποτα...θηλάζουμε ακόμα και είναι 9,5 σχεδόν 10 μηνών,και το μόνο που παρατήρησα είναι να θέλει να θηλάζει πιο συχνά...δεν ξέρω ίσως αλλάζει η γεύση ή η σύσταση του γάλακτος λίγο...

Άρα μη αγχώνεσαι,απλά συνέχισε να θηλάζεις όσο θέλει το παιδάκι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και από τη δική μου εμπειρία θα σου πω οτι δεν κόβεται το γάλα όταν έρχεται περίοδος. Εμένα μου ήρθε περίοδος πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες από τη γέννα και απο τότε μου ερχόταν τακτικότατα. Την μικρή μου τη θήλαζα 15 μήνες, σταματήσαμε πριν 10 μέρες, και το μόνο που παρατήρησα ήταν οτι θήλαζε περισσότερο εκείνες της μέρες ίσως λοιπόν να μειωνόταν λίγο η ποσότητα να άλλαζε κάτι στη γεύση μόνο η ίδια ξέρει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όπως προειπαν όλα τα κορίτσια παρακάτω δεν παθαίνει τπτ το γάλα με την περίοδο. Και εμένα μου ήρθε όταν ήταν 4 μηνών και πλέον έχω κανονικό κύκλο και συνεχίζουμε να θυλαζουμε αποκλειστικά και να τρώει και τις στέρεες του. Επίσης σε σχέση με αυτο που λένε τα αλλα κορίτσια ότι θυλαζαν πιο συχνά κατα την διάρκεια της περιόδου, εμένα δεν άλλαξε ούτε αυτο, όπως τρώει ενώ έχω περίοδο το ίδιο τρώει αν δεν έχω. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Συνέχισε να θυλαζεις το παιδάκι σου και μην ανχωνεσαι. Καλη συνέχεια! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Μου ήρθε περίοδος στον 4ο μήνα και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον θηλασμό :) Λίγο πριν την περίοδο είναι ανήσυχος ο μικρός μου και θηλάζει παραπάνω αλλά μετά επανερχόμαστε στο πρόγραμμα μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...