Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερωτησεις για Μαιευτηριο Αλεξανδρα


Recommended Posts

Γεια σας ..θα γεννησω στο Αλεξανδρα εαν πανε ολα καλα ,αρχες αυγουστου.Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν εχουμε το μωρο διπλα μας στο δωματιο και εαν επιτρεπεται να μενει καποιος μαζι μας τη νυκτα.Θα γεννησω με καισαρικη γιατι εχω ενα προβλημα και φανταζομαι τις πρωτες 2 μερες θα χρειαζομαι βοηθεια.Και αφου αρχισα τις ερωτησεις να ρωτησω και κατι ακομα :D ...ξερετε ποσα περιπου χρηματα να ειναι η διαφορα εαν παρεις μονοκλινο?Εχω ασφαλεια ικα και ξερω πως δικαιολογει τρικλινο.Διαβασα τα θεματα που υπαρχουν στο φορουμ σχετικα με τις αποριες μου αλλα δεν με καλυπτουν ακριβως. Σας ευχαριστω ,ειμαι σιγουρη πως θα με διαφωτισετε σε ολα... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα! με το καλο το μωρακι σου!

εγω γεννησα πριν 1 εβδομαδα εκει και σε δικλινο πληρωσαμε περιπου 120 ευρω/νυχτα, επισης σου επιτρεπουν 1 γυναικα συνοδο για το βραδυ !!

α! και σου εχουν ολο το 24ωρο το νινι μαζι σου !!!!!! :x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που ξέρω ειναι ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι λίγο μπάχαλο πάνε ένα σωρό αλλοδαποί και δεν φημίζεται τόσο για την καθαριότητα του ...αν έχεις την άνεση να πας σε δίκλινο όπως αναφέρει η μαρία -φώτις η κοίτα για μονόκλινο . Πάντως να ξέρεις υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία πολύ καλύτερα και οργανωμένα και με πολύ καλούς γιατρούς όπως είναι το ΑΤΤΙΚΟ το οποίο δνε έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα μεγάλα ιδιωτικά . Είχε νοσηλευτεί ο πατέρας μου στο αττικό και επειδή έλεγαν για τη μαιευτική κλινική πέρασα και έπαθα σοκ ειλικρινά αν υπήρχε όταν είχα γεννήσει και ήταν ο γιατρός μου εκεί θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θα διαφωνισω

γεννησα στο αλεξανδρας και οι γιατροι και το προσωπικο ηταν αψογοι!!!!!

εκανα καισαρικη και επετρεψαν εναν συνοδο μονο για μια ημερα

ετσι και αλλιως οι μαιες ηταν συνεχως κοντα μας

τα μωρα τα εχουν διπλα σου και οι παιδιατροι περνανε καθε μερα

ειναι πολυ υπερ του θηλασμου

τωρα για τα δωματια δεν γνωριζω γιατι εγω γεννησα εκτακτα εκει και μπηκα σε εναν θαλαμο αστα να πανε

βεβαια τωρα τελευταια που πηγα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα οσον αφορα τους θαλαμους ειναι πολυ καθαροι(παντα ηταν) και ειναι καινουργοι μιας και το 2008 που γεννησα ειχαν ηδη ξεκινησει την ανακαινηση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία μου και εγω μόνο για τα δωμάτια αναφέρω δεν ξέρω τη πολιτική ακολουθούν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό απλά μαζεύονται πολύ αθιγγανοι μόνο αυτό θα μου πεις και λογικά κάπου πρέπει να πανε και αυτοί αλλά να όπου αυτοί υπάρχουν και κλοπές ..... απο εκει και πέρα αν επιλέψει ένα δίκλινο μια χαρά θα είναι πιστεύω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γέννησα κι εγώ στο Αλεξάνδρα πριν από 3,5 μήνες και μόνο καλά λόγια έχω να πω και για τους γιατρούς και για τις μαίες αλλά και για τα δωμάτια! παρότι είχα αρνητική προδιάθεση διαψεύστηκα! Βάνια οι αθίγγανοι είναι σε συγκεκριμένο όροφο, πτέρυγα αλλά και δωμάτιο, και αν δεν γεννούσα επί 25 ώρες και δεν χρειαζόταν να μπω κάπου προσωρινά μέχρι να κατέβω επιτέλους στην αίθουσα τοκετού, ούτε που καν θα ήξερα ότι υπάρχουν στο νοσοκομείο! απλά έτυχε και το άκουσα. Ολες τις μέρες που έμεινα δεν είδα ούτε αθίγγανο αλλά ούτε και αλλοδαπό γενικότερα. Οσο για το θέμα νοσοκομείου πιστεύω ότι το παν είναι να είναι καλός ο γιατρός, το Αττικό εξαιρετικό νοσοκομείο και φυσικά πολύ πιό σύγχρονο, αλλά έχω ακούσει για τη μαιευτική κλινικη του 1-2 άσχημες ιστορίες... Είναι να μην σου "τύχει" που λένε....

Metalouda οι δύο καλύτερες πτέρυγες του Αλεξάνδρα είναι η Κόνσολα και η Πετσάλνη. Η Κόνσολα δεν έχει μονόκλινο για την Πετσάλνη δεν ξέρω... Οπως η Μαρία+Φώτης κι εγώ σε δίκλινο ήμουν, αλλά και το τρίκλινο είναι μια χαρά, πιό ευρύχωρο. Σίγουρα αφού θα γεννήσεις με καισαρική θα σου επιτρέψουν συνοδό, κι εμένα παρότι γέννησα φυσιολογικά είχα τη μανούλα μου 2-3 βράδια παρέα μου και την άφησαν φυσικά! Αρκεί ο συνοδός να είναι γυναίκα! Οι καθαρίστριες περνούν 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον, το φαγητό είναι αρκετά καλό (δεν το περίμενα!) και το μωράκι σου είναι δίπλα σου συνεχώς (αυτός είναι άλλος ένας πολύ καλός λόγος να έχεις συνοδό.. :D ). Με το μωρό λοιπόν ασχολείσαι αποκλειστικά εσύ (τάισμα, αλλαγή πάνας κλπ), το μόνο που κάνουν οι νοσοκόμες είναι το καθημερινό μπανάκι του.

Αν έχεις κάποια άλλη απορία πες μας. Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ για τις ευχές metalouda !

τα πράγματα με τους αθίγγανους και αλλοδαπούς ειναι ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λεει η enina !!!!

εγώ ημουν στη πτερυγα Κονσολα και ηταν ΠΟΛΥ ωραίος, καθαρός και τακτοποιημένος ο χώρος για δημόσιο μαιευτήριο - σε σχεση με αυτα που περίμενα...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nai..eimai sigouri pos 8a einai kala..eksalou simasia exei na exoyme kalo giatro poy empisteuomaste .E,gia ta domatia agxonome lifo giati 8a exo kai to moro dipla moy opos moy eipate kai 8a fobamai ean mpenobgainei laos...alla ok...4 meroules 8a einai oles ki oles.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα Joanaki!

Λοιπόν, για το μωράκι θα πρέπει να έχεις... τα πάντα! Εσώρουχα, φορμάκια, καλτσούλες (αν τα φορμάκια σου δεν έχουν "ποδαράκια"), ζεστά ρουχαλάκια για την έξοδό σας, μπουρνουζάκι, κουβερτούλα, σεντονάκια, πάνες αγκαλιάς, λαβέτες, σελτεδάκια, κρεμούλα συγκάματος, μωρομάντηλα, πιπίλα. Αυτά... Τα μονα που σου παρέχει το νοσοκομείο για το μωράκι είναι οι πάνες και μπιμπερό με ξένο γάλα αν το ζητήσεις.

Τώρα για σένα, θα χρειαστείς σουτιέν θηλασμού καθώς και επιθέματα στήθους (αν έχεις σκοπό να θηλάσεις φυσικά), μεγάααλες και πολλές σερβιέτες, εσώρουχα (μιας χρήσης ή κανονικά) νυχτικάκια ή πυζαμούλες, αφρόλουτρο-σφουγγάρι-σαμπουάν, πετσέτες, ρούχα εξόδου, οδοντόκρεμα-οδοντόβουρτσα, αποσμητικό, παντόφλες. Α, εγώ είχα πάρει και κρέμα θηλών μαζί μου, που τελικά χρειάστηκε και με το παραπάνω!

Με το καλό κορίτσι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...