Μετάβαση σε περιεχόμενο

πως κοιμουνται τα μωρακια σας??ευκολα??μονα τους??


Recommended Posts

κοριτσια εχω ενα γιο 5 μηνων...και δεν μπορω να τον κοιμησω..με δυσκολευει παρα πολυ...αγκαλια τον εχω κλαει κατω στο κραβατι τον αφηνω κλαιει..δεν ξερω τι να κανωγια κα κοιμαται ευκολα...ολη μερα ειναι πολυ ησυχος οταν ερχεται η ωρα να κοιμηθει με ζοριζει..νυσταζει κιολας τριβει συνεχεια τα ματακια του..

εσεις τι κανετε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα θηλαζεις τον μικρουλη σου???κοιματε με στηθος???εμενα δικια μου μονο με το στηθος μου κοιματε απο τοτε που γεννηθηκε και φυσικα μεχρι να κοιμηθει και κλαιει και τριβει τα ματακια της πιστευω πως ετσι ειναι φυσιολογικο...ας μας πουν και αλλες κοπελες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα τριβει ματακια γκρινιαζει αλλα με το που την παρω αγκαλια βαλω πιπιλα σε θεση θηλασμου κοιματε στο δευτερολεπτο!!!επισης κοιματε μεσα στο καροτσι της την κουναω λιγο.

το βραδυ δεν χρειαζετε προσπαθεια μετα τον θηλασμο κοιματε απευθειας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΤΟ ΡΗΛΑΞ Η ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ?? BEBAIA ME AYTA YPARXEI O KINDYNOS NA MAUEI MONO ETSI NA KOIMATAI. TA DIKA MOY KOIMONTOYSAN STO RHLAJ KAI META TOYS EBAZA STO KREBATI. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera και εμενα 5 μηνων ειναι ο μικρουλης μου,δεν τον εμαθα στα χερια για υπνο την ημερα τον αφηνω στο παρκο τωρα πια κ του δινω ενα μαξιλαρακι που εχει πολυ μικρουλη το ακουμπαει στην μυτουλα του κ νανπουριζετε!!θελει προσπαθεια να το πετυχεις τον αφησα να καλψει λιγακι για να το καταφερω αλλα δεν γινοταν αλλιως ,τισ μερες που εχει παραπανω υπερενταση τον κοιμηζω με λιγο κουνημα στο καροτσι .ειναι 8 κιλα τωρα κ δεν ειναι για πολυ ωρα στα χερια.το βραδυ κοιματε ευκολα ο μικρουλης σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα κ απο εμένα!!

Εγώ όσο ήταν νεογέννητο το μωρό μου είχα απλά βάλει στόχο να μη την μάθω να κοιμάται

αγκαλιά..

Δεν ήξερα πώς να το καταφερω αυτό..Στην αρχή κοιμόταν στο στήθος...Στη συνεχεια

αναγκάστηκα να σταματησω τον θηλασμό οπότε έγινε σχετικά δύσκολο.

Δοκιμασα να την κουνάω στο ριλαξ αλλα όποτε πήγαινα να τη βάλω στο κρεβάτι

ξυπνούσε!

Τη λύση την βρηκε κατα λάθος ο μπαμπάς μου..

Ενα μεσημερι η μικρή ήταν σε ένταση κ έπαιζε μαζί της κουκου τζα με την πάνα της...

Κάποια στιγμή,άφησε την πάνα της λίγο παραπάνω στο πρόσωπό της κ η μικρή

κοιμήθηκε!!!Τόσο απλά!

Ετσι,όποτε ήθελα να κοιμηθεί(όποτε νύσταζε βασικά),την έβαζα στην καλαθούνα της-

κ μετεπειτα στο κρεβάτι της,της έριχνα κ μια πάνα στο πρόσωπο κ μόλις κοιμόταν

την έπαιρνα..

Σιγα σιγα σταματησε να την χρειάζεται,απλά ήθελε ενα κουκλάκι αγκαλιά!

Ακόμη κ τώρα,την πάω στο κρεβάτι της,την αφηνω,βγαίνω απ το δωμάτιο κ κοιμάται

μόνη κ πανεύκολα αγκαλιά με τον λατρεμένο τς Γκουφυ!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα καπως ετσι εγινε!!σωθηκα με το μαξυλαρακι!!!δεν παμε πουθενα χωρις αυτο!!ειναι ελαφρυ πολυ κ δεν φοβαμαι που ττο τριβει στη μυτουλα του!μολις τον παρει ο υπνος του το βγαζω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν τον θηλαζω ....και εμενα τριβη τα ματια του και κλαιει..θελει αγκαλια...καροτσι οχι ουτε στο ριλαξ..ακομα και στην αγκαλια μεχρι να τον παρει ο υπνος τεντωνεται κλαιει...δεν ξερω..σημερα μολις γυρισα απο την δουλεια 4 ηωρα..μου ειπε η πεθερα μου οτι κοιμηθηκε 2 με 3.30..ε μετα απο εκεινη την ωρα τωρα κοιμηθηκε 10 παρα...πρωτη φορα τοσες ωρες ξυπνιος..και τον ειχα ταισει 6.3ο ηωρα...ψωφισε το μωρο..καθως και εγω για να τον κανω βολτες πανω κατω..αχχα..τι να κανω πιστευω να στρωσει...που θα παει..

εσας κοιμαται καθε φορα που τρωει γαλατακι???και ποσες ωρες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω τον δινω μια πανα στο προσωπο του και τριβεται για να κοιμηθει...αλλα δεν πιανει παντα..νομιζω πως αν χασει τον υπνο του η εχει υπερενταση ειναι ζορι...πιστευω πως παιζει ρολο και η ψυχολογια μου,οταν ειμαι κουρασμενη απο την δουλεια..και θελω να τον κοιμησω και ειμαι νευρικη το καταλαβαινει...δεν μπορω να τον ηρεμησω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δοκιμασει να τον αφησεις για λιγο να κλαψει ?κοιτα μπορει να ακουγετε σκληρο αλλα ειναι καλυτερα να εχει μια ηρεμη μανουλα μολισ ξυπνησει για να παιξει!εμενα πηρε ακριβως τρεις μερες για να πετυχει !θα τον παρω λιγο αγκαλια οταν εχει υπερενταση οπως σημερα !!!κ μετα θα τον αφησω κατω με το μαξιλαρακι κ θα κοιμηθει ,θελει λιγο υπομονη αλλα πιστεψε με θα ηρεμισεις κ εσυ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμένα κοιμάται με το στήθος πιπίλα αφού τη κανονική πιπίλα ούτε να τη φτύσει 8-)

Και γω σκέφτομαι όταν σε λίγο θα σταματήσω το θηλασμό τι θα κάνει γιατί όσες φορές πρσπάθησα να μην ενδώσω και να τον αφήσω να κοιμηθεί μόνος του μαρτύρησα και μας άκουσε όλη η γειτονιά.

Όλη τη μέρα βέβαια νανουρίζεται στο ριλάξ αλλά για το βράδυ ούτε κουβέντα...θέλω να τον έχω στο κρεβάτι για να μπορεί να διαχωρίζει τη μέρα από τη νύχτα και τις διαφορετικές συνήθειες.

Αυτό με το μαξιλάρι που λέτε τι ακριβώς είναι? Δεν φοβόσαστε μήπως και του ¨πλακώσει" το πρόσωπο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Εγώ τον λυπάμαι να κλαίει..ρε κορίτσια κάπου διάβαζα ότι ένα μωρό σε μια κούνια να κλαίει μόνο του είναι σαν να μας δέσουν τα μάτια και να μη βλέπουμε τίποτα και να μη ξέρουμε πού να πάμε και τί να κάνουμε...και από τότε όταν το σκέφτομαι αυτό με πιάνει ψυχοπλάκωμα να τον αφήσω να κλαίει...εμένα παλιά κοιμόταν στο θηλασμό,πάνω μου...τώρα (επειδή τον έμαθα στο κούνημα με το καρότσι του),πρέπει να θηλάσει και να τον βάλω στο καρότσι του και να κουνάω..να κουνάω..να κουνάω!!!

Όντως και εγώ όταν είμαι κουρασμένη ή εκνευρισμένη, το καταλαβαίνει και δεν κοιμάται εύκολα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Magdalina καλησπερα

κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ νωρις ακομα για να τον αφηνεις να κλαιει προσπαθωντας να τον κοιμησεις,κουνα τον λιγο ή στην αγκαλια σου ή στο ριλαξ,εγω τον μικρο μου μεχρι 8 μηνων που θηλαζε κοιμοταν στο στηθος,μετα τον κουνουσα λιγο στο ρηλαξ και περιπου 13 μηνων αρχισα να τον αφηνω μονο του,του εβαζα το παιχνιδακι του να παιζει μουσικουλα και κοιμοταν μονος του,στην αρχη εκλαψε λιγο αλλα μερα με τη μετα το συνηθισε και τωρα πια τον αφηνω στο κρεβατακι του και κοιμαται μονος του,αυτη την τακτικη ακολουθησα και στους μεγαλους μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το μαξιλαρακι ειναι ενα μεταξοτο πολυ μικρουλι με βαμβακι γεμισμενο ,το εχει φτιαξει η μαμα μου ,δεν εχει φοβο να το πλακωσει γιατι δεν ζυγιζει πανω απο 30 γρ!!μολις τον παρει ο υπνος το παιρνω.

αμα κλαιει τοσο πολυ δεν ξερω αν γινεται ειναι λιγο βαρβαρο ,εγω το εκανα απο ποιο νωρις γυρο στον 3 οταν αρχισε να μην κοιματε ευκολα ,κ ετσι δεν προλαβε να αλλαξει συνηθειες στον υπνο.απλα ειναι πολυ μωρα ακομα κ σιγουρα θα αλλαξουν κ θα αλλαξουν......μεχρι να βρουν τον τροπο !!!υπομονη εχουμε πολυ μελλον ακομα.το βραδυ κοιματε καλα?μονοκοματα ?κλαει στον υπνο του?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα ελευθερια δεν σε προλαβα....στο μνμ..

το βραδυ κοιμαται αναλογως τι ωρα θα κοιμηθει το βραδυ..εχθες κοιμηθηκε 21.30 και ξυπνησε κατα της 3.30 για να φαει..αν κοιμηθει 23.00 θα σηκωθει 6 το πρωι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο δικός μου όταν ήταν πολύ μωράκι κοιμόταν εύκολα. Τον έβαζα μετά το τάισμα στο κρεβατάκι του και νάνι. Όταν άρχισαν τα δύσκολα γύρω στους 10-11 μήνες περίπου, επειδή δεν υπήρχε περίπτωση ούτε να τον αφήσω να κλαίει, ούτε να κάθομαι με τις ώρες πάνω από την κούνια του μέχρι να κοιμηθεί, ούτε να κόβω βόλτες με το καρότσι ή να κουνάω ριλάξ, άρχισα να τον κοιμίζω στο διπλό κρεβάτι. Αυτό κάνω και μέχρι σήμερα που είναι 2 χρονών. Ξαπλώνουμε παρεούλα και μόλις κοιμηθεί τον μεταφέρω στο κρεβατάκι του. Για να είμαι ειλικρινής ζηλέυω τα παιδάκια που τα αφήνουν στην κούνια και κοιμούνται μόνα τους αλλά δε θα σκάσω κιόλας. Άλλωστε ευχαριστιέμαι και εγώ τις αγκαλίτσες που κάνουμε αυτή την ώρα...Λέτε να φτάσει 10 χρονών και ακόμα να κοιμάται κατ' αυτόν τον τρόπο :shock: ;;;;;;;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα !!

Ανθή σε ειδα κ ειπα να πω μια καλημέρα !! τι κάνετε ο μικρος καλα?κανατε την επεμβασο'υλα?

Να πω κ εγω οτι κανω το ιδιο με το θέμα του ύπνου της μικρης ,κοιμόμαστε μαζι στο διπλο κρεββατι λεγοντας παραμυθια κ μολις την παρει καλα ο υπνος τη μεταφερω στο κρεββατι της !

Μου αρέσει όμως ,γι αυτο δε δοκιμασα καποιον αλλο τροπο ,το απολαμβάνω,

καθε στιγμη μαζί της μου ειναι πολύτιμη!

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 9 ΜΕ ΒΥΖΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΒΥΖΙ.ΜΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΨΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ??ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλημέρα!

Κ εγώ είμαι της άποψης να μην αφήνεις σ αυτη την ηλικία το μωρό να κλαίει..

Νομίζω πως το να του στερεις την παρουσία σου μόνο ανασφάλεια θα το κάνει

να νιώσει κ τιποτα παραπάνω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

και μενα η κοπελα μου στις 27 κλεινει τον 7ο

μονο με στηθος κοιμαται και γω μονο ετσι ξερω να την κοιμιζω

ποτε δεν ηταν του υπνου βεβαια και αν της ακουμπησεις σε κουνια η κρεβατι ξυπνα αμεσως

οποτε πλεον κοιμομαστε μαζι και ξεκουραζομαι και γω καπως γιατι η αυπνια με ειχε διαλυσει

ελπιζω καααααααποια στιγμη να κοιμηθει μονη της η χωρις το στηθος

βεβαια ακομα αυτη η πιθανοτητα μου φαινεται πολυ μακρινη.....

υπομονη και κουραγιο σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα !!

Ανθή σε ειδα κ ειπα να πω μια καλημέρα !! τι κάνετε ο μικρος καλα?κανατε την επεμβασο'υλα?

Να πω κ εγω οτι κανω το ιδιο με το θέμα του ύπνου της μικρης ,κοιμόμαστε μαζι στο διπλο κρεββατι λεγοντας παραμυθια κ μολις την παρει καλα ο υπνος τη μεταφερω στο κρεββατι της !

Μου αρέσει όμως ,γι αυτο δε δοκιμασα καποιον αλλο τροπο ,το απολαμβάνω,

καθε στιγμη μαζί της μου ειναι πολύτιμη!

:)

Γεια σου Θάλεια :D !!!! Καλά είστε;;; Τι κάνει η τσαχπίνα σου η λογού;;;Τελικά μου φαίνεται ότι τα μωρουλίνια του Μάρτη 2009 έχουν τα ίδια χούγια..χαχαχαχαχα :lol: !!! Να δω βέβαια τι θα κάνουμε αν έρθει δεύτερο νινάκι :? .....Καλά να είναι τα ζουζούνια μας και ας κοιμούνται όπως λαχταρά η ψυχούλα τους! Να μου φιλήσεις τη ζουζούνα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θαλεια και Ανθή μήως να επαναφέραμε το θέμα με τα μωρακια Φλεβάρη -Μαρτη 2009? :D γτ και η δικιά μου έτσι κοιμάται!! τελευταία αρχισε να ανεβαίνει μονη της στο κρεβάτι της και να αποκοιμιέται (όχι κάθε βράδυ) ,μεγαλώνουν ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θαλεια και Ανθή μήως να επαναφέραμε το θέμα με τα μωρακια Φλεβάρη -Μαρτη 2009? :D γτ και η δικιά μου έτσι κοιμάται!! τελευταία αρχισε να ανεβαίνει μονη της στο κρεβάτι της και να αποκοιμιέται (όχι κάθε βράδυ) ,μεγαλώνουν ....

χαχαχαχαχαχα :lol: !!! Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν..Τα μωρουλίνια Φλεβάρη-Μάρτη 2009 μοιάζουν ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!! Πρέπει να επαναφέρουμε το θεματάκι αστεία αστεία..Χαθήκαμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

εχω μια κορακλα 4,5 μηνων και θα πρεπει να την εχω αγκαλια για να κοιμηθει.... εχω προσπαθησει να την αφησω να κοιμηθει μονη της αλλα τιποτα.... μετα απο μιση ωρα αρχιζει και κλαιει....βεβαια αμα κοιμηθει θα ξυπνησει το πρωι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...