Μετάβαση σε περιεχόμενο

λετε???μακαρι!!!θελω πολυ ενα μπεμπακι!!!


nemo83

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια τι κανετε???θελω πααρα πολυ να ειμαι εγκυουλα αλλα ο αρραβωνιαστικος μου αγχωνεται παρα πολυ με αυτη την κριση..τωρα τελευταια βεβαια εχει αρχισει κ κανει ολοκληρωμενες επαφες.η περιοδος μου η τελευταια ηταν 26/2,2/3 ηταν η τελευταια μου μερα και στις 5/3,8/3 ειχαμε ολοκληρωμενες επαφες,καθως κ μερικα εκτοξευθηκαν μεσα μου στις 14/3...κανω διατροφη κ στη λιπομετρηση ειδε ο διαιτολογος μου μεγαλη κατακρατηση κ τον ανησυχησε,η'εφαγα κατι που δεν επρεπε μου ειπε η' οτι ειμαι εγκυος!!ο αρραβωνιαστικος μου το εχει δεδομενο οτι ειμαι εχει αλλαξει λεει το προσωπο μου ειμαι πολυ πρησμενη κτλ...εγω νιωθω εντονη υπνηλια,το στηθος μου ποναει παααααααααρα πολυ κ η κοιλιτσα μου επισης και εχω περιμενω περιοδο τελος μαρτιου... :oops::oops::roll: λετε να εχει γινει το θαυματακι????βοηθηστε με σας παρακαλω!!!μπορει μια χωριακη η' ενα τεστακι να δειξει απο τωρα?? :roll::roll::roll: ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου nemo83! όταν λες ότι περιμένεις περίοδο τέλος Μαρτιου, πότε ακριβώς εννοείς κ τι κύκλο έχεις? γενικά, αξιόπιστη θεωρείται η χοριακή. απο τεστ, καλύτερα να περιμένεις ακόμη κ να επιχειρησεις να κάνεις 3-4 μέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδο. ένα καλό είναι το self clear που δείχνει 5 μέρες μετά τη σύλληψη, δλδ λίγο νωρίτερα από τα υπόλοιπα.

σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα κ παρά την όποια κρίση να απολαύσετε με τον καλό σου αυτό το θαύμα της απόκτησης ενός παιδιού! πιστεύω ότι τα οικονομικά δεν πρόκειται να φτιάξουν εύκολα, οπότε με έναν καλό βέβαια προγραμματισμό, όλα γίνονται! φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemo γεια σου και σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!! :D:D:D Ετσι οπως τα λες εισαι στην 20η μερα του κυκλου σου ε? Αν εχεις σταθερο κυκλο και θες να κανεις τεστ καλο ειναι να περιμενεις να εχεις 2-3 μερες καθυστερηση και μετα να το κανεις..Αν τωρα δεν μπορεις να περιμενεις κανε μια χοριακη και θα δειξει σιγουρα...Αντε μακαρι σου ευχομαι να εχεις σπορακι και να μας πεις τα νεα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemo καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρεούλα μας......από όλα αυτά που λες, ενδέχεται να έχει πετύχει η διαδικασία και όντως να είσαι εγκυούλα.....αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια προηγουμένως, καλύτερα να περιμένεις λιγάκι ακόμη και να κάνεις μια χωριακή σε περίπτωση καθυστέρησης...είναι πολύ πιο αξιόπιστη από το τεστάκι....ειλικρινά σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα....απλά θα πρέπει να δείξεις λιγάκι υπομονή, όπως όλες :ympray::ympray::ympray: ...σε καταλαβαίνω....δεν περνούν οι μέρες μέχρι να μάθουμε αν θα φουσκώσει η κοιλίτσα μας....σε φιλώωωω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ....ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΟΔΟ?ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΙΑΚΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ........ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΑΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ SELF CLEAR ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ... :oops::oops::roll::cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ειναι πολυ νωρις για τεστακι....ξερω την αγωνια σου ολες την περασαμε αλλα πρεπει να περιμενεις ..ακομα και η χοριακη μπορει να μην δειξει...και εχω παραδειγματα απο φιλες μου που κανανε βγηκε αρνητικη και τελικα εδειξε πιο μετα γιατι εγινε αργα η συλληψη..λιγο υπομονη οσο γινεται!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ "ΑΡΝΗΤΙΚΟ"...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νεμο είναι όντως νωρίς για σελφ κλιαρ.

Στο λέω εγω που τα έχω χρυσωσει τα ατιμα!

Δεν ξερω γιατι σκατα λενε 5 μερες μετα τη συλληψη, αφου δειχνουν, αν εισαι, τουλάχιστον 10 μέρες μετά!

Επειδη δεν μπορω να σου πω μετα βεβαιοτητας για την χοριακη πότε δειχνει, θα σου πρότεινα να επαναλαβεις αν το έχεις 2πλο το νωρίτερο 2 μερες πριν την οξω απο δω επομενη περιοδο σου.

Εγω εκ πειρας εχω καταλαβει οτι αν δεν περασουν 15 μερες απο την ωορρηξια, δε δειχνει τιποτα.

Εδω περναει μια εβδομαδα για να γινει ολη η διαδικασια της εμφυτευσης και να αρχισει να αυξανεται σιγα σιγα η ορμονη HCG, πού 5 μέρες!!!

Μην απογοητευεσαι αλήθεια!Ηταν πολύ νωρίς!

Προσπάθησε να το ξεχάσεις, όσο μπορείς, και κανε σαν να περιμενεις απλα την περιοδο σου.

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχει φυτρωσει ένα σποράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΒΡΕ DOMINIQUE..ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ...ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΝΤΡΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ :? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ..10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ???????? :oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νεμο καταρχην ελπιζω να το αποτελεσμα να ειναι οπως το θελεις και να εχεις μεσα το σπορακι σου. Μην αγχωνεσε και μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια που σε στρεσαρει. Περιμενε 10 μερουλες ακομα και κανε μια χοριακη και θα τελιωσει η αγωνια σου. Χαλαρωσε και σκεψου θετικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemo, αν περιμένεις περίοδο στις 27/3, ήταν πάρα πολύ νωρίς για τεστάκι. το self clear τουλάχιστον σ'εμένα ήταν εγκυρότατο! κ προσοχη: όταν λέμε 5 μέρες μετά τη σύλληψη, εννοούμε τη σύλληψη και όχι την επαφή!

το νωρίτερο που μπορεί να δείξει ένα τέτοιο τεστ είναι 3-4 μέρες πριν από την περίοδο (στην περίπτωσή σου κατά τις 23-24 Μαρτίου και όχι 17 Μαρτίου :shock: ) και υπό συνθήκες φυσιολογικές, δλδ να έχει γίνει κανονικά η σύλληψη και όχι π.χ. καθυστερημένα, λίγο πριν την αναμενόμενη περίοδο, ενώ συν τοις άλλοις επειδή οι οργανισμοί διαφέρουν, μάλλον σε άλλες γυναίκες η χοριακή γοναδοτροπίνη ανεβαίνει πιο γρήγορα κ έτσι ανιχνεύεται στα ούρα, ενώ σε άλλες ίσως όχι. γι' αυτό κ συχνά ακούμε για αρνητικά τεστ - ακόμη κ με καθυστέρηση :!: , ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει εγκυμοσύνη!

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!! Όμως κάνε υπομονή κ μην ξοδεύεσαι με τεστ πριν από την ώρα τους. Επίσης, μην ψάχνεις για συμπτώματα.. μου το έλεγαν κ δεν το πίστευα ότι αυτά της εγκυμοσύνης είναι ίδια με της περιόδου κ όντως! το έχω ξαναγράψει ότι τον περασμένο Ιούλιο πήγαινα κάθε τρεις κ λίγο τουαλέτα να βάλω σερβιέτα γιατί νόμιζα ότι μου ήρθε περίοδος κ τελικά πριν 1 μήνα μου ήρθε ένας ωραίος μπέμπης!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακαρι βρε demie μου τι να πω...εχεις δικιο βιαστηκα πααρα πολυ για το τεστ..1βδομαδα εμεινε κ θα ξερω..παντως το στηθος μου ειναι τουμπανο ποναει κ τσουζει υπερβολικα πρωτη φορα τοσο πολυ,κ η κοιλια μου το ιδιο... :-?:-?~o)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!!ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...