Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΕΙΝΕ


Recommended Posts

ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΙΣΤΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΣΤΗΝ 5Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ [ΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ!!!!!!ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:))....μπράβο κοριτσάρα μου....σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα κατ' ευχήν και να απολαύσεις κάθε δευτερόλεπτο της εγκυμοσύνης σου.....να είσαστε και οι δύο σας καλά (εσύ και το νινάκι σου)...:))....άντε...κόλλησε και εμάς..:))....φιλάκια...
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εχεις μια τελειομηνη κ ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sigxaritiria koritsaki!!!k ego simera anakalipsa me ti xoriaki oti eimai egios!!!!

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα μεχρι τελουσ.φανταζομαι ποσο ευτυχισμενη θα εισαι.αχ!Θεουλη μου δεν μπορω ακομα να το πιστεψω.αραγε ποσοσ καιρο θα μου παρει να το συνηδειτοποιησω βρε κοριτσια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΛΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

synxaritiria roulini!!!!!!!!!!!!!!me to kalo na exeis mia teleiomhnh eggymosynh....na sou pw thn alitheia oute kai egw mporw na o pistepsw akoma.....moufenete san oneiro......nomizw pws tha to synhdhtopoihsw molis arxisei na klotsaei... :P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...