Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 ΗΡΘΕ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!!!ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ Νο11


Recommended Posts

Καλησπέραααααα!!!!!

Τί κάνετε? Τί να πρωτοσχολιάσω...

Αλέκα να τη χαίρεστε τη Σαντούλα!!! Μπράβο σας αν και δεν την περίμενα να κλαίει!!Ξέρεις την περίμενα πιο cool 8-)8-)

Γεωργία μου τί να πω? Με κάλυψαν τα κορίτσια..για κάνε κανένα ευχέλαιο...Διαβήτη έχει ένας θείος μου και ο οποίος δεν προσέχει κιόλας..άστα να πάνε...ελπίζω με τα χάπια να σταθεροποιηθεί...αλλιώς θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό..να σου γίνει συνήθειο η νέα διατροφή και η ινσουλίνη...αχ βρε κορίτσι μου...δε σε αφήνει να σηκώσεις κεφάλι... :(

Ρενάτα μου πιστεύω ο άντρας σου λογικό είναι να ψιλοπονάει ακόμα...εδώ με καισαρική που κάνουμε και μερικές κάνουν πόσο καιρό να συνέλθουν..όχι στη μέση..πάντως το ευτύχημα είναι ότι όλα πάνε καλά και όπως τα περιμένει ο γιατρός!Μπράβο στους κουμπάρους σου,αφού μπορούν και θέλουν,χαλάλι του λεβεντάκου σου!!

Ηλιάννα μου τέλειο το παρτάκι ε? Μπράβο σας! Σε φαντάζομαι..χαιρόσουν και εσύ διπλά που έβλεπες τα μωράκια σου να χαίρονται ε?

Έλενα θα σε μαλλώσω!! Τέτοια να της λες της Ηλιάννας να μη βάλει κ..... κάτω!!! Είπαμε, θετική σκέψη μόνο και ότι δεν υπάρχει αποκόλληση αλλά μη πάρουμε και αέρα Ηλιάννα μου!!! ;)

Έλενα και εμείς με τις μύξες συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!Εμένα άρχισε και ένα βηχάκι ελαφρύ αραιά και πού...εσένα του πέρασε ο βήχας? του έδωσες την αντιβίωση? Και συγχαρητήρια για τα δόντια σας..εσείς όπως πάτε θα τα βγάλετε όλα με τη μία και θα μας κοροιδεύετε εμάς!!! :lol:

Βρε Θένα μου τί να πώ....τα λόγια είναι περιττά στην περίπτωση σου...Δηλαδή αν τα λεφτά για τις αντιβιώσεις και τα αντιπυρετικά τα επενδύατε,τώρα θα πρεπε να ήσασταν μεγαλομέτοχοι σε εταιρεία με φάρμακα!!! :lol::lol: black humor... αχ..γελάω και εσύ βασανίζεσαι... :(

Ζέτα μου ετοιμάζεσαι και εσύ για παρτάκι? πώς μεγαλώσαν τα μικρούλια μας ε??? ναι θηλάζω ακόμα και όπως είχα πει και σε ένα θέμα..έπαθα εγώ την εξάρτηση με το θηλασμό και όχι ο γιος μου!!!! :lol::lol:

Λοιπόν τα δικά μας νέα..έχουμε ακόμα μύξες όπως είπα και πριν και ελαφρύ βήχα..εγώ είμαι πολύ καλύτερα αλλά όχι ο άντρας μου,ο οποίος είναι συνέχεια μπουκωμένος, τον πονάει ο λαιμός του και βήχει πολύ..Σήμερα πήγαμε στα πεθερικά μου..παρούσα φυσικά ήταν και η ακατονόμαστη..έδωσε ρεσιτάλ βλακείας και όλα τα έκανε από αμηχανία..την κατάλαβα..ήταν πολύ ψυχρή..ακόμα και με τον Κωνσταντίνο...όσο ήταν μπροστά ο άντρας μου,τον κράταγε και του έπαιζε,μόλις έφυγε, δεν τον ξαναπήρε,έφυγε και δεν του μίλησε καν...αλλά σας έχω καυτά κουτσομπολιά!!!! Έχει μια γειτόνισσα η πεθερά μου που είχε έρθει και στο γάμο η γυναίκα με τον άντρα της για χατήρι του άντρα μου..και όπως είναι τα σπίτια τους,αυτή και να μη θέλει,ακούει τα πάντα από το σπίτι της πεθεράς μου..και τώρα που πήγαμε πετάχτηκα να της πω ένα γεια και ξεκίνησε να μου λέει με τρόπο να προσέχω από την ξυνή γιατί με ζηλεύει..εγώ στην αρχή έκανα την ανήξερη για να μη δώσω δικαιώματα να μας σχολιάζουν,αλλά μετά η γυναίκα το παραχόντρυνε και μου έλεγε ξεκαθαρα διαφορες κουβέντες που έγιναν και πως αυτή τα έχει με μένα,και της φταίω σε όλα και ένα σωρό άλλα..και φεύγοντας μου ξαναείπε "Μαρία μου πρόσεχε..πρόσεχε το παιδάκι σου και τον άντρα σου" :shock::shock: Τί να πω...με έβαλε σε σκέψεις ρε κορίτσια..τί να προσέχω τόσο? Τώρα θα μου πείτε "καλή ρουφιάνα και αυτή..ήρθε και σου βαλε λόγια" αλλά την ξέρω καλά,και με αγαπάει πολύ και ειδικά από τότε που τη φιλοξένησε η μαμά μου στο γάμο,το έχει και το λέει ότι με έχει σε πολύ εκτίμηση...αν άκουσε τίποτα περίεργο η γυναίκα? και καλά,μα να προσέχω το παιδί μου? και τον άντρα μου? δηλαδή τί μπορεί να κάνει? στον ίδιο της τον αδερφό? :shock::shock::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 884
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΣΕΣ!!!!ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ! ΚΛΑΨΙΑΡΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ε? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΒΟΥΛΩΜΑΤΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΔΕΚΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 38 ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΙΡΟΠΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ. ΑΛΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΦΟΥΛ Κ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΤΣΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ Κ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΛΕΕΙ ΙΩΣΗ ΚΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΚΕΙ? ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΠΤΙΚΟ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ..ΔΕ ΞΕΡΩ. 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΤΡΩΩΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΚΙ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ Η ΓΑΛΑ..ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ ΑΠ ΤΑ 40 ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ, ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ...ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

ΝΑΝ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!ΖΕΤΑ ΚΟΝΤΕΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙ ΣΓΙΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ! ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛ! ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΓΙΡΕΨΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΟΥ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΤΡΩΩ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕ! ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ Κ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα γλυκες μου μανουλες!!!!!τι κανετε????πως ειστε?????

εμεις ξυπνησαμε ηπιαν το γαλα τους τα καμαρια μου κ τωρα λεω να ριξω ενα σκουπισμα κ ενα σφουγγαρισμα κ μετα να καθισω η να κατεβω λιγο κατω στη μαμα μου!!!!!!αα αφου αλλαξω παλι τον αγγελο γιατι τον ακουω ζοριζεταικ παλι θα μας ευοδιασει!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

μαρακι μου :shock::shock::shock::o:o:o τι ειναι αυτα που σου ειπε η γυναικα καλε?????ανατριχιασα οταν τα διαβασα!!!!!καλα μιλαμε η ξινη για πολυ κακία ε???!!!!! μακρυα μακρυα!!!!!!ξουτ ξουτ!!!!!!

ναι κοπελα μου ημουν κ εγω κατασυγκινημενη μαζι τους οταν εσβηναν τα κερακια τους!!!!!!!!

τωρα ειπαμε παρασανε αυτα γιορτες, γενεθλια!!!!τωρα μονο ξεκουραση!!!!!θα κοιταω να κανω κ πηγαινω οπου ειναι πιο βολικα κ ξεκουραστα για μενα!!!!!!

μικα μου σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!!!!κ εσυ να χαιρεσε την κορουλα σου κ να την καμαρωνεις γλυκια μου!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΕΜΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΚΑΛΑ!!! Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 1 ΒΡΑΔΥ, ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ CROCODILINO ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ Ή ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ...ΜΟΝΟ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΟΡΘΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ :lol::lol::lol: ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ...ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ.ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΟΥ!!!! ΝΑ'ΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!! ΟΛΟ ΕΚΛΑΙΓΕ Ε? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ :oops::oops::oops: ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ? ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ :o:o ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΙΑ :lol::lol::lol: ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΑΣ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΥ :lol::lol: ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΜΑΜΑ :oops::oops::oops: ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ :P:P:P ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ Ε? ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ [smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΕΦΑΓΕ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΝΩ ΡΟΥΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ...ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΥΓΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΧΤΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΠΗΓΑΜΕ 2ΗΜΕΡΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ :D:D ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ...ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥ ΣΟΥ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ :lol::lol: ΜΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΜΙΑ ΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΔΗΛ. ΕΝΩ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΕΞΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΟΥΧΟ... :evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γει σασ κοριτσια θα αρχισω με τα δικα μασ γιατι δεν σασ διαβασα ακομα :oops:

οπωσ καταλαβατε δεν εχω παρει ανασα απο τα προβληματα μασ

οπωσ σασ ειπα η μικρη χτυπησε το δαχτιλο κ εκανε πυρετουσ κτλ....χθεσ την πηγα στο νοσοκομειο την ειδε ορθοπεδικοσ λεει τπτ λιγο μπεταντιν κ αλατονερο οσο για την κοκκινιλα κ τον πυρετο ιοση λεει θα ειναι κ εβγαλε το εξανθιμα που βγαινει μετα απο τουσ πυρετουσ συνηθοσ αλλα πηγαινε κ στην παιδιατρικη οπου παω κ γινοταν τησ τρελησ ειχε κ πολλουσ γυφτουσ κ φυγαμε αρον αρον...

το βραδυ παλι πυρετο κ το πρωι σημερα το ποδι ειχε γινει διπλασιο κ πολυ ποιον το σωμα τησ κατακοκκινο κ την πηρα κ πηγαμε στο αλλο νοσοκομειο οπου τησ καθαρισαν το δαχτυλο κ μασ εδωσαν αντιβιωση την ειδαν κ παιδιατροικ μου λενε εχει οστρακια κανει στρεπ τεστ αρνιτικο 2 φορεσ ...θα την φερεισ μου λενε σε 2 μερεσ παλι...φευγουμε κ την παω στην γιατρο μου εξω η οποια την ξεψαχνισε τησ πηρε καλιεργια απο το λεμο αυριο θα βγει κ μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο το ποδι καποιο μικροβιο που να περασε κ παρα μεσα αυριο θα δουμε κ αναλλογα θα πραξουμε για εξετασεισ αιματοσ.....αρχισαμε την αντιβιοση κ βλεπουμε..

εγω πηρα κ τον ωρλ γιατι ακομα ποναω μου ειπε θα κανουμε αξονικη θα παω να μου την γραψουν γιατι να δινω συνεχια τωσα λεφτα σε γιατρουσ δεν μπορω.....το καλο ειναι οτι τωρα τα φαρμακα απο εξωτερικο γιατρο στα γραφει αυτοσ πασ το χαρτι στο φαρμακειο κ πλειρωνεισ μονο τη συμετοχη(με το ικα λεω) γιατι πριν επρεπε να στα γραψει γιατροσ στο ικα βεβαια πληρωνεισ την εξεταση αλλα ειναι κατι κ αυτο

αυτα τα λιγα ισωσ σασ σχολιασω αν προλαβω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια! Καλέ πού είστε όλες?

Τί έγινε?

Πω πω Θένα...πώς είναι η Δανάη τώρα? αμάν βρε παιδί μου..από ένα χτύπημα όλο αυτό? :shock:

Αλέκα τί κάνει η κυρία κοκοπίκου? Περιμένουμε νέα σας!!!

Βρε Μαρία μου μη μου λες τέτοια...εγώ δεν τα πιστεύω ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά αυτή πάλι τα πιστεύει και όλος ο κόσμος μάγια της κάνει..έτσι λέει..λες και δεν έχει τί να κάνει ο κόσμος...Αυτό μου 'λειπε..να ζήσω και τον εξορκιστή ως πρωταγωνίστρια!!! :shock::shock::o:o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε ΕΣΕΙΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΡΑΨΑΤΕ :D !!!!!

ΜΑΡΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ????? ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ!!! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΞΕΧΕΣΜΑ!!! Ε ΡΕ Κ ΝΑ ΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!! ΤΑ ΠΑΤΡΙΝΑ ΝΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΗΧΤΗ ΣΤΗΝ Π[ΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ...ΝΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!! Κ Ο ΒΗΧΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΕΥΧΕΛΕΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΟΠΩΣ Κ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!!!!! :twisted:

ΑΛΕΚΑΚΙ ΑΚΟΜΑ?????

ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ Κ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ???????? :lol::lol:

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ....ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!!!! ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ!!!!!!! :lol:

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!!!! ΕΧΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΝΤΙ...ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΑΓΚΑΣ :lol::lol: ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΗΠΙΕ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ REDBULL ΑΣΥΧΑΣΤΟ!!!! ΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ :D !!!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ???? :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειπα να μπω για λιγο κ εγω

ελενα η γιατροσ μοασ δεν ειναι συμβεβλημενη με το ικα γι αυτο την πληρωσα... για σασ δεν ξερω να σασ πω ,δεν τον ρωτησεσ?

αχ

μαρακι τι τραβασ κ εσυ με το σοι σου ρε κοπελα μου οχι τπτ αλλο αλλα στη πλατη μασ το κουβαλαμε κ αυτο οταν παντρευομαστε...προικα :evil:

οσο για την γειτονισα ασ την να λεει μην δινεισ δυκεοματα κ παραπερα λεσ κ περημενεσ αυτη να σου τα πει δεν τα ξερεσ εσυ απο μονη σου :shock::lol::lol:

αλεκα θελουμε λεπτομεριεσ μη νομιζεισ οτι ετσι θα ξεμπερδεψεισ ολα θα μασ τα πεισ κ θα τα διξεισ θελουμε ντοκουμεντα .... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ηλιαννα αντε κ του χρονου κοπελα μου μαζι με το μωρακι σασ το νεο...αληθεια τι θα ηθελεσ?

ζετα μικα ρενατα μαρακι2 φιλια πολλα

εμεισ τα νεα οπωσ σασ ειπα ...αυριο να βγει κ η καληεργια σαλιου κ βλεπουμε ...το ποδι λιγο καλυτερα αλλα η κοκκινιλα αν κ υποχορισε λιγο εχει μινει στα γονατα κ την τρωει πολυ κ σαν να μου φεναιτε κ λιγο πρισμενα κ οταν τα ακουμπαω καινε :roll::roll::roll: τα γονατα δλδ κ λιγο κ οι αγκονεσ ...αρχιζω κ νοισυχω πολυ δεν ξερω τι να σκεφτο γιατι ηταν κ οι εμετοι κ με ολα αυτα μαζι εχουμε μπερδευτοι...αυριο θα την παω να τη δει παλι κ βλεπουμε :|

φιλια σασ αφυνω παω να ταβλιαστω :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια..................Μυθιστόριμα γράψατε πάλι...............

Αντε Αλέκα που είσαι να μάθουμε τα γενόμενα????????????Θένα μου τι να πω..............μεγάλη γκαντεμιά ρε γμτ...........μα από ένα χτύπημα??????????Κάνε κ κανενα ευχελαιο και κανένα ξεμάτιασμα............πρόσεχε τα παιδάκια σου...........τι κακό είναι αυτό???????????

Μαράκι είναι βλαμμένη το είπαμε...............την έννοια της έχουν τζιαι κάμνουν της μάγια............εσάς να μεν σας κάμει μάγια............εν αντρέπεται................η βλαμμένη................Ποτε θα ρτετε Κύπρο να ησυχάσετε που λλόου της??????????Εγώ να δεις τι θα της έκανα Έλενα............. [smilie=violent5.gif]

Εμείς επιτέλους κοιμόμαστε καλύτερα............ξυπνάει δηλαδή αλλά 1-2 φορές κάποτε θέλει νερό κάποτε τον βάζω στο κρεβάτι μας και γάλα πίνουμε το πρωί!!!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif]

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ...

ΘΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ...ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ...

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ???Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ 22ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 16...ΥΠΟΨΙΝ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μανουλες!!!!!!!!!τι κανετε????πως ειστε????????εμεις καλα ειμαστε!!!!περιμενω με αγωνια το απογευμα να παω στο γιατρο να δω το μωρακι μου!!!!!!!

αχ βρε θενα τι τραβας κ εσυ!!!!!!!καλα απο ενα απλο χτυπημα εγινε οοολο αυτο στο παιδι????!!!!!!!!!περιμενουμε να μας πεις σημερα τι εγινε με τα αποτελεσματα!!!!!!!περαστικα σας γρηγορα κοπελα μου να ηρεμησετε κ εσεις!!!!!!!!!!!

κοιτα δεν θα ειχα προβλημα οτι κ να ηταν το μωρακι ,αφου εχω ηδη κ κοριτσακι κ αγορακι.ομως θα προτιμουσα να ηταν αγορακι,πρωτον για να εχω μια την πριγκιπισσα μου κ δευτερον γιατι τα αγορακια δειχνουν με αλλον τροπο, με τον δικο τους τροπο την αγαπη τους!!!!!!

μαρακι μου τι κανεις εσυ κοριτσι μου?????πως ειστε????

γεια σου ρε ελενα τσαμπουκαλου μου εσυ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!! (κ καλα κανεις,ετσι θελει)

καλε εσεις πηρατε φορα με τα δοντακια σας!!!!!!!ηταν να μην κανετε την αρχη , φαινεται!!!!! :D:lol::lol::lol::lol:

μαρινακι μου τι κανετε εσεις?????πως εισαι κοπελα μου?????

μαρακι μου εγω θα σου ελεγα να τους ρω τησεις (αν φυσικα εχεις το θαρρος),τι θα θελανε!!!!

εγω ετσι ειχα κανει κ στους νονους της αννας μαριας μου αλλα κ του αγγελου!!!

πολλα φιλακια σε ολες κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΗΛΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΜΑΡΙΑ ΚΩΣ..ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ -ΡΟΛΟΙ-ΚΙΝΗΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΜΥΤΟΥΛΑ Κ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.....ΘΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΑΛΕΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ !!!!!!! ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΝΤΙΤΣΕΛ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ :roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕ? ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ?ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ :roll::roll::roll: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ....

ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΛΑΔΕΣ ΣΟΥ. ΜΑ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΧΗΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ.

ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....

ΜΑΡΙΑ-ΚΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ, ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΚΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ.

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΞΕΣ ΚΑΙ ΒΗΧΑΛΑΚΙ.

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ζέτα πώς πήγε η συνέντευξη? Καλή αρχή με το γυμναστήριο!!!

Ρενάτα μου και Μαρίνα μου τι να πώ...όντως Κύπρο θα πάμε και θα ηρεμήσουμε το καλοκαίρι (αρχές Ιουνίου) αλλά παίζει να πάμε και μόνιμα..τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι να χτίσουμε και το σπίτι κάτω και μετά ανάλογα από το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε επαγγελματικά θα δούμε αν θα γυρίσουμε..ειλικρινά δεν ξέρετε πόσο θέλω να πάω απλά και μόνο για να είμαστε μακρυά της..για κανένα άλλο λόγο..

Θένα τί έγινε με τη Δανάη?

Ηλιάννα πες μας και εσύ τα νέα σου..

Μαρία μου και εγώ θα τους ρώταγα...Εγώ της κουμπάρας μου της πήρα ένα ακριβό ρολόι,επειδή ήξερα τί της αρέσει και δεν την ρώτησα γιατί δε θα μου έλεγε για να μη με επιβαρύνει..ο γιος της μας είπε ξεκάθαρα τί ήθελε!!! Αν πάλι δεν έχεις το θάρρος, κάτι τελευταίας τεχνολογίας ή ρολόι θα τους αρέσει πιστεύω..

Αχ Έλενα..έπρεπε να σε είχα εδώ..

Αλέκααααααααα???????

Κάποια μου είχε πει να πετάξω μπηχτή της πεθεράς μου...τα βλέπει..τα βλέπει αλλά ποτέ την κόρη δεν τη ρίχνει...δεν ξέρω πώς νιώθει αλλά σε ό,ποιες συζητήσεις γίνονται πάντα την υποστηρίζει και δεν παραδέχεται ότι η κόρη της κάνει λάθος...

Τέλοσπαντων κάνω υπομονή για την ώρα.....

Τα νέα μας? Ο άντρας μου με ωτίτιδα και αντιβίωση..εμένα με πονάει λίγο ο λαιμός μου (και περιμένω να με πιάσει περισσότερο) και ο Κωνσταντίνος με τις μύξες ποτάμι και το βηχαλάκι αυτό το ίδιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!! ΠΑΛΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ?

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 4 ΠΑΡΑ 10 ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΓΑΛΑ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΠΑΛΙ. ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ 7.30 ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια...............Ζετα ευχομαι να σε πηρανε στη δουλειά!!!!!!!!!!!!Μπράβο για το γυμναστηριο........εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα..............

Ρενάτα μου στρωνουμε και ξεστρώνουμε...............ψες κοιμήθηκε από τις 7,5 και ούτε μπάνιο δεν κάναμε.........ξύπνησε στις 6 και ήθελε να παίξουμε μουρμουρούσε μέχρι τις 7 του έκανα γάλα και κοιμήθηκε μέχρι τις 9............

Μαράκι μια χαρά θα είστε στην Κύπρο μην ανησυχείς.........ο αντρας σου τι δουλεια κανει?????????2 μήνες μείνανε μάτια μου γλυκά για να φύγεις από την φάουσα............

Ηλιάννα περιμένουμε τα νέα με αγωνία..........

Περαστικά στα αρρωστούλια..........

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALE ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙ????????????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ!!!ΑΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!! :D

ΜΑΡΙΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!!! ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!! ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΕΝΑ ΠΟΛΛΥ ΣΠΟΡ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!! ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ PUMA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ!!! ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ 700 ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ!!! :shock::shock::shock::shock: ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ!!! ΑΡΧΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 200-250 ΕΥΡΩ!!!! ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΘΙΚΑ!!!! Κ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ??? ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :D

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΑΛΕΚΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ????????????????????????????????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=wav.gif] ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΔΩΘΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ :):) ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΕΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΠΩς ΕΙΝΑΙ? Ο ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ? ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ....ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 100 [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟΣ....ΕΛΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: ποπο ΧΡΟΝΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!! ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΟΜΟΡΦΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!! ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ :cry: ΣΝΙΦ ΣΥΓΚΗΝΙΘΙΚΑ ΤΩΡΑ!!!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΑΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ!!!! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΥ!!!!!! :ymapplause::ymapplause:

Ο ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΩΣ ΜΥΞΙΑΡΗΣ(ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑ) ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ :D

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΜΑΡΙΑ!!!!!! Κ ΕΧΕΙ Κ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!! ΑΠΟ ΠΟΛΛΥ ΦΘΗΝΑ ΕΩΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ!!!!! ΚΟΙΤΑ ΤΑ PUMA ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ!!! Κ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΕΝΑ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΡΚΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...