Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ


paloma

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Είμαι καινούρια στο site και μένω στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο γυναικολόγος μου ζήτησε να κάνω μια εξέταση υστεροσαλπιγογραφίας γιατί έχω δίκερη μήτρα. 'Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς την έχει κάνει εδώ στο Ηράκλειο, πού και πόσο της κόστισε. Τη θεωρώ πλύ σημαντική εξέταση και θα 'θελα να πάρω κάποιες γνώμες για να αποφασίσω πού είναι καλύτερα να την κάνω.

Ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου paloma εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα μια φιλη μου την την εχει κανει, θυμαμαι πως την εκανε στο ασκληπιο γιατι μονο εκει μπορει να γινει και πληρωσε 140,00 ευρω νομιζω...

θα την ρωτησω αν δεν παρεις αλλες απαντησεις και θα σου πω ακριβως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΗΜΟΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΛΟΜΑ!!!!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΚΛΙΝΙΚΗ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ.Κ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ.ΕΓΩ ΘΕΣΝΙΚΗ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΠΛΗΡΩΣΑ 100ΕΥΡΩ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια χαρα κ απο εμενα

κ γω απο Ηρακλειο κρητης Παλομα ! Για την εξεταση που ρωτας νομιζω κ γω οτι μπορει να γινει στο Ασκληπειο στην Ζωγραφου , αλλα εχω την εντυπωση οτι ισως να γινεται κ στο Μητερα .Εγω ειχα κανει το 2006 απλη σαλπιγγογραφεια στο Μητερα με τον κ. Γιωργαλη κανε αν θελεις ενα τηλ να δεις αν γινεται κατι τετοιο ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. Πήρα τηλ κι έμαθα για το κόστος. Στο Ασκληπιείο είναι πιο φθηνά από το Μητέρα. Γίνεται και στο ΠΕΠΑΓΝΗ( εκεί είναι πολύ φθηνότερα). Προσπαθώ να αποφασίσω πού θα ήταν καλύτερα να την κάνω, ποιον να εμπιστευτώ περισσότερο. Αν έχει κάποια από σας γνώμη ή έχει ακούσει κάτι παρακαλώ να μου πει.

Καλό απόγευμα και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον εχω ακουσει οτι ο καλυτερος ειναι στο μητερα..εγω εκει την εκανα..στην κανονικη υστεροσαλπιγγογραφια σου βγαζουν και μια ακτινογραφια..εκει στο μητερα δεν κανεις ακτινογρφια,τα βλεπεις ολα την ωρα που γινονται καθως γινεται με υπερηχο..ειναι αρκετα σοβαροι και εμπειροι..εγω πηγα εκει και εμεινα ευχαριστημενη..ηθελα να την κανω ασκληπιειο που ειναι πιο φτηνα αλλα τελικα πειστηκα και πηγα εκει για καλυτερα..να παρεις ενα παυσιπονακι πριν...και στο ασκληπιειο ξερω οτι ειναι καλα..αλλα επειδη εχεις τετοιο θεμα πηγαινε σε ο,τι μπορεις καλυτερο και ακριβες..καλη τυχη σου ευχομαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοστιζει 100 το φαρμακο,πες στο γιατρο σου να στο γραψει να στο καλυψει το ταμειο σου αν γινεται και πηγαινε το εσυ..και 120η 150 θελει το μητερα..ξεχασα πως τον λενε το γιατρο αλλα ενας ειναι που ασχολειται με αυτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ cuando! Μάλλον θα πάω στο ΜΗΤΕΡΑ τελικά. Είχα ακούσει κι από κάποιους άλλους ότι ο γιατρός που τις αναλαμβάνει εκεί είναι πολύ καλός. Σε θέματα υγείας δε μ'αρεσει να τσιγκουνεύομαι τα χρήματα αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ πληρώνω για να έχω ασφάλεια (ΟΑΕΕ) τέτοιες εξετάσεις δεν τις δικαιολογεί το ταμείο κι επίσης γιατί στο Ασκληπιείο η εξέταση είναι 50€ φθηνότερη ....Τελοσπάντων, ελπίζω η δική σου εξέταση cuando να είχε καλά αποτελέσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχε καλα αποτελεσματα και ευχομαι κι εσενα το ιδιο...στο ασκληπιειο ειναι πιο φτηνη γιατι ειναι η κλασσικη απλη σαλπιγγογραφια με την ακτινογραφια..στο μητερα στην κανουν με υπερυχο και ειναι πολυ καλος οντως..και σοβαρος..νομιζω οτι καλα κανεις και πας..ευχομαι πολυ καλη επιτυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...