Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δωρεά βλαστοκυττάρων. Για τις εγκυούλες και όχι μόνο...


Recommended Posts

Ένα θέμα που είχε απασχολήσει και εμένα όταν έμεινα έγκυος ηταν αυτό. Αποθήκευση ή δωρεά τον βλαστοκυττάρων; Επειδή δυστυχώς εδω στην Ελλάδα υπάρχει μια πολύ μονόπλευρη ενημέρωση η οποία τελικά δεν είναι και σωστή σας παραθέτω σ´ενα link που εμένα τουλάχιστον μ´εβαλε σε σκέψεις αλλά και με έπεισε!

http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyr ... mo-kyttaro

Όσοι ενδιαφέρονται να δωρίσουν βλαστοκύτταρα, μπορούν να τηλεφωνούν στο 2313-307419, τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε για ακόμη μια φορά τη λέξη δωρεά μια και στις Δημόσιες Τράπεζες Βλαστοκυττάρων δεν αποθηκεύουμε βλαστοκύτταρα για προσωπική χρήση αλλά τα προσφέρουμε για όποιον ασθενή τα χρειαστεί.

Όποιος θέλει να ενημερωθεί εκτενέστερα σχετικά με τα βλαστοκύτταρα και τη δωρεά τους στη Δημόσια Τράπεζα Βλαστοκυττάρων μπορεί να επισκεφτεί το Νοσοκομείο Παπανικολάου κάθε Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι όπου και πραγματοποιειται ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια η δική μου συμβουλή είναι να κάνετε δωρεά. Ψάξτε το, μελετήστε το με σοβαρότητα και θα δείτε ότι με τη δωρέα των βλαστοκυττάρων το μωράκι σας με τον ερχομό του σε αυτό τον κόσμο κάνει τη πρώτη του καλή πράξη προσφέροντας ένα υπέροχο δώρο σε αυτούς που το χρειάζονται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Polu kala ekanes kai anevases to link mam nantia...DHTE TO MANOULES EINAI POLU KATATOPISTIKO. Egw to petixa sthn thleorash katalathos otan to epeze kai mou anikse ta matia..

Episis piga kai sthn enimerosh pou kanei to Papanikolaou. Katapliktikoi oi giatroi pou mas enimerosan mou elisan kai tis teleftees apories. Kai epidi sixna pikna akouw thn frash "tha rotisw ton giatro mou" thelw na sas pw oti den exoun idea h akomi xirotera theloun na ta filaksete idiotika giati exoun kapio ofelos alios den mporw na eksigisw auto pou ginete edw sthn Ellada me tis idiotikes trapezes filakshs.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MαμαNantia

καλά κάνεις κ ενημερώνεις τις αναγνώστριες στο φόρουμ- είναι όντως θέμα προσφοράς στον συνάνθρωπο η δωρεα βλαστοκυτταρων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...