Μετάβαση σε περιεχόμενο

εκυμοσυνη μετα απο σαλπιγγογραφια?


elnik

Recommended Posts

κοριτσια θα ηθελα την γνωμη σας.

εχω αφαιρεσει την μια σαλπιγγα και εχω και 3 παλινδρομες.καπου εκει μεσα καταφερα να κανω ευτυχως τον γιο μου.τωρα που προσπαθω μηπως καταφέρω να κανω 2 παιδακι κ εκανα χθες σαλπιγγογραφια(9 ημερα).τα αποτελεσματα δεν ειναι πολυ καλα γιατι εχω περιορισμενη βατοτητα. ο γιατρος μου που μιλησαμε χθες απ το τηλεφωνο μου ειπε να προσπαθησω να μεινω εγκυος αυτες τις ημερες και να παω την δευτερα να μιλησουμε και για τα υπολοιπα. οταν τον ρωτησα αν ξαναγινει εξωμητριο αφου εχω συμφυσεις μου ειπε 70% να παει καλα και30% να γινει εξωμητριο.

εχω μπερδευτει.μενω μεχρι τωρα με την πρωτη προσπαθεια εγκυος και επειδη ειχα μεινει πριν 3 μηνες ,αλλα το εχασα, πιστευει οτι δεν πρεπει να το καθυστερήσω .

1.δεν ξερω τι να κανω

2.δεν πειραζει να ξεκινησω προσπαθειες αυτο το μήνα με την ακτινοβολια της σαλπιγγογραφιας??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera :D elnik pisteuo oti prepi na biastis dikio exi o giatros :D i aderfi mou ixe mia palidromi egimosini kai meta apo tris mines emine egios :D oso gia tin aktinobolia tis salpigografias den gnorizo giato kalitera na sinbouleutis to giatro sou :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ Κ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΠΑΡΕ Κ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΩΣ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο γιατρος μου επιμενει να προσπαθήσω.δεν βρισκω πουθενα κατι για την ακτινοβολια της σαλπιγγογραφιας και αν επηρεαζει το ωάριο.ακουω απ τη μια οτι δεν πρεπει κ απ την αλλη να προχωρήσω.φοβαμαι μηπως οι γιατροι σκεφτονται πιο πολυ την πιθανοτητα συλληψης και λιγοτερο το μετα.και αν το παιδακι μου μετα εχει προβληματα υγειας.μηπως ειμαι υπερβολικη??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ....ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ Κ ΜΕ 2ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ Κ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΣ ΚΛΠ.ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικα ειναι πολυ κουραστικο να μην περνεις μια ξεκαθαρη απαντηση.εχω ρωτησει τηλ αν επιτρεπεται να προσπαθησω 5 γιατρους σημερα και μου ειπαν να προσπαθησω και μου ειπαν ΝΑΙ γιατι αυξανεται η πιθανοτητα συλληψης.μια φιλη μου ομως μου ειπε οτι ο γιατρος της ειχε πει οχι αμεσως.το κακο ειναι οτι με πιεζει ο χρονος γιατι η σαλπιγγα μου δεν ειναι και καλη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...