Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φιλεναδιτσες 2010!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

καλημέραααααααα κορίτσια....! κοιμάστε; εμείς μιας κ είμαστε πάντα πρωινοί, έχουμε ξυπνήσει απ τις 6 ήπιαμε το γαλατάκι μας, αλλάξαμε πάνα,τώρα παίζουμε κ σε λίγο νάνι... ο καιρός εδώ είναι χάλια, βρέχει απ το βράδυ κ τώρα όσο πάει και δυναμώνει.

σήμερα περιμένουμε την παιδίατρο μας με ανυπομονησία να δούμε πως πάει το μπεμπάκι... πάντα έχω το άγχος του βάρους με το θηλασμό..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα Ελενη.Μαλλον ο γιος σου ξυπναει νωρις για να παει στο στρατοπεδο με το μπαμπα :lol::lol::lol: Ο διος μου σημερα ξυπνησε στις 7.30 ενω συνηθως ξυπναει 8.30.Καναμε μεχρι τις 8 παιχνιδακια στο κρεβατι,γυρω στις 8.30 με 9 παρα ηπιε το γαλα του και κατα τις 9.30 κοιμηθηκε.Στις 11 περιπου τρωμε φρουτοκρεμα.Περιμενουμε τα νεα σου απο το γιατρο.Εμενα οταν εκλεισε τον πεμπτο ηταν 8 κιλα.Μεθαυριο κλεινει τον εκτο.Την αλλη εβδομαδα θα μας δει ο γιατρος και θα κανουμε εμβολιο παλι.

Οι υπολοιπες κοιμοσαστε???Αντε ξυπνηστε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα πριγκιπισσα, καλά θα ήταν να τον έπερνε λίγο μαζί του στο στρατό, να ξεκουραστεί λίγο η μανούλα......................

ήρθε η γιατρός μας κ ευτυχώς όλα είναι πολύ καλά. κάναμε το εμβόλιο, κλάψαμε ελάχιστα, είμστε 7 κιλά κ 66 πόντους..μια χαρά!

τα υπόλοιπα μωράκια μάλλον είναι πιο χουζούρικα.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια και στα μωρακια τους ;)

κοριτσακια μου τι κανετε??

ελενη πολυ πρωινος ο μπεμπης περιμενουμε νεα σου απο παιδιατρο

καλημερα πριγκιπισσα τι κανετε??

κοριτσια χθες το κοριτσακι μου κιμηθικε απο τις 9 :o:o:shock: 8,30 τις εδωσα το τελευταιο τις γευμα και κοιμηθηκε μεχρι τις 8,30 το πρωι :o:o:o:o:shock::shock::shock: απιστευτο για τα δικα μας δεδομενα δεν λεω το βραδυ ξυπναγε απ τις 9 μεχρι τις 11 για πιπιλα αλλα μετα τις 11 τιποτα πληρως υσηχια :D:D θα το δοκιμασω και αποψε θα προσπαθισω μεσα στην μερα να μην κοιμηθη πολυ :!:

σημερα θα πηγαινα στον φοβερο πατερ να κλησω την εκκλησια και να του δωσω προκαταβολη :| αλλα τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε μετα τις 4 :roll:

εμεις σημερα μαγειρευουμε σπανακοριζο με ψαρομπουκιες ;)

τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που ειστε ακομη κοιμαστε??????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!τι κανετε πως ειναι τα μωρακια σας?????ακουω οσο περνανε οι μερες ειναι ολο κ καλυτερα τα πραγματα!!!ετσι ειναι βρε καθε μερα που θα περναει θα ειναι καλυτερα!!!!!!!!!!

τζιτζικακι μου τα ειδε η παιδιατρος κ τα δυο ε κ μου ειπε την αντιβιωση να τους δινω κ θα τους περασει!!το θεμα ομως ειναι ποτε????.........

μπαρμπι μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!ειδες ε τι στο καλο επιδημια??????τωρα βρεθηκε κ αυτη???... :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια ναι για μωρακια δεν πρεπει να υπαρχουν κ πολλες στολες στα τζαμπο μαλλον τις εχουν παρει!!!!κ εγω θελω να τους πα ρω,αλλα να δουμε ποτε κ τι!!!!!! :roll::roll:

αχ βρε φιλεναδες εγω καθε μερα χειροτερευω αντι να γινομαι καλυτερα :shock::shock::? αχ γιατι αρραγε :?::?::?: πρωτη φορα ειμαι ετσι.....τι να πω!!!..... :roll::roll::roll:

η αννουλα ειναι καλυτερα μονο βηχα εχει που κ που!!...ο αγγελακος κ αυτος ειναι καπως καλυτερα απ'οτι ηταν χθες, αλλα πολυ γκρινια βρε κοριτσια με εφαγε.. απ'τη γκρινια του.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ελισσαβετ. φυσικα και χωρας στο παρεακι μας. Ειμαι η Ελενα απο τη Μυτιληνη και εχω ενα αγορακι 6 μηνων,τον Ορεστακο μου. Με τον καιρο θα γνωριστουμε καλυτερα.Καλοσωρισες!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου ελιζακι μου!!!!!!!!!να σου ζησουν τα αγοακια σου κ απο δω!!!να τα χαιρεσαι κ να ειναι παντα καλα!!!!!!φυσικα κ χωρας κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! καλως ηρθες λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηλιανα μου αντε να γινεται και εσεις καλα να ηρεμισετε ;) εγω απο τζαμπο πηρα την στολη τις μικρης αλλα εχει καιρο ητανε μολις τις προτοβαλανε...

ελισαβετ μου χωρας ανετα στην παρεα μας μην το ρωτας καλοσωρισες εγω ειμαι η μυρια ειμαι 24 ετων και εχω την κατερινα μου που ειναι 4 μηνων και ειμαστε απο κυπρο... εσυ απο που εισαι και ποσο ειναι τα μωρακια σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσακια μου...

Πριγκιπισσα να χαιρεσαι το αγορακι σου.

Ηλιαννακι πως τα πας?Βλεπω αρρωστοι ειστε ε?

Μιρια να την χαιρεσαι!εμενα ο μικρος ειναι 3 μηνων και ο μεγαλος 2μιση χρονων και ειμαι απο Χαλκιδα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελιζακι μου ναι αρρωστοι ειμαστε, οικογενειακως μας πηρε αυτη τη φορα ,κ πολυ χαλια!!!!αρχισε η κορη μου η οποια ειναι εδω κ 15 μερες περιπου κ ακομα δεν εχει γινει εντελως καλα,μετα εγω που ειμαι δυο βδομαδες κ αντι να γινομαι καλυτερα @κατα χειροτερευω οπου εχω κ τις αναγουλες της εγκυμοσυνης ,μετα ο αντρας μου μονο τρεις μερες (κολοφαρδια μεγαλη :lol::lol: ) ε κ απο χθες ο μικρος!!!!!! ειμαστε σουουουουπερρρ :roll::roll::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!Τι κανετε?

μιρια ΘΕΑ η μικρη σου!μακαρι να κοιμαται ετσι και τι αλλο θες μετα.Πες μας νεα απο τον φοβερο παπα μετα...

Ελενη τι ωραια!Μεγαλωνετε μια χαρα.Εμεις Πεμπτη εχουμε παιδιατρο,αντε να δουμε τι καναμε αυτον τον μηνα

Πριγκιπισσα πρωινοι τυποι και εσεις!Ρε κοριτσια πολυ αδυνατη μου φαινεται η μικρη μου με αυτα που διαβαζω.Οταν γιναμε 4 μηνων ημασταν 5850,τωρα μεθαυριο γινεται 5 και θα τη ζυγισει παλι ο παιδιατρος οποτε και θα σας πω ποσο πηγε.

Ελισαβετ καλως μας ηρθες και να χαιρεσαι τα μικρα σου!Ειμαι η Ιωαννα απο Φλωρινα και η μικρη μου στις 25 γινεται 5 μηνων

Ηλιαννα αρχισαν οι αναγουλες?αχ σε καταλαβαινω.Εγω ειχα μεχρι τις αρχες του 5ου!Ελεος,φρικη ηταν.Ελπιζω βεβαια να μην σου κρατησουν

Η μικρη χθες γκρινιαζε παρα πολυ,με επιασε πονοκεφαλος απο τις τσιριδες της!Σημερα ειναι μια χαρα προς το παρον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τζιτζικακι μου θα σας πω νεα απο τον παπα σε κανα μισαωρο θα ξεκινησω θελω και λιγη ωρα να παω βρε κοριτσακι μου μια χαρα ειναι τα κιλακια τις μπεμπας και εμεις 4 μηνων ακριβως ημαστα 5860 νομιζω μια χαρα ειναι :!::!:

φιλακια σε ολες παω να ετημαστω να ντυσω και την μικρη και να φυγουμε θα τα πουμε το βραδακι :-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου γλυκά τι κάνετε;

Ελιζα καλώς ήρθες και εσυ στο παρεακι μας που μεγαλώνει σιγά σιγά! Να χαίρεσαι και εσυ τα παιδάκια σου!

Μαμουνακι μου που χαθηκες; Πως είστε;

Ηλιαννα εμένα οι αναγουλες κράτησαν μέχρι τον 3ο. Αχ κορίτσια ποτέ ήταν που μιλαγαμε για τις κοιλιτσες μας; Προχθές κοιτουσα τις φωτογραφίες απο την ώρα που γεννησα και την είχα στην αγκαλιά μου και συγκινήθηκα! Την άλλη βδομάδα μπαίνουμε στον 6ο και δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός!

Μαριασο όταν λένε κόβεις την αποστειρωση εννοείται και τα μπουκάλια! Τώρα απλώς τα σαπουνιζω και μπορεί μια φορά την ημέρα να κάνω και μια αποστειρωση αλλα αυτο δεν είναι απαραιτητο!

Εμείς σήμερα φάγανε 120 κρέμα και 80 γάλα. Κάθε μέρα σιγά σιγά της το αυξανω.

Μιρια μου τι κάνει η ζουζουνα; Σε χορτασε εντάξει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τζτζικακι μου ναι αρχισαν απο σημερα το πρωι ημουν χαλια!!!!ελπιζω μονο αυτη να ειναι καλυτερη εγκυμοσυνη απ'οτι ηταν η δευτερη γιατι στην δευτερη ημουν χαλια μεχρι κ πριν να γεννησω!!!!! :shock::?:?

μιριακι μου αντε περιμενουμε να μας πεις τα νεα απο τον παπα!! :lol::lol::?

μπαρμπι μου ναι περναει ο καιρος κ μετα οταν περασει αναπολουμε την καθε στιγμη!!!!αααααααχχχ [smilie=icon_smile.gif] [smilie=icon_smile.gif] [smilie=icon_smile.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

barbiepa πανω κατω ξερω τα νεακια σας...οταν εχω χρονο σας διαβαζω....

ειμαστε καλα κ φυσικα ο μικρος μου μεγαλωνει κ αλητευει :lol: ειναι ησυχος αλλα καμια φορα γινετε πανικος στο σπιτι...νεακια δεν εχω αυτα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ δουλεύω στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας εδώ κ 3 χρόνια.

όταν επιστρέψω στη δουλειά θα βρω μια νταντά, κάτι που με αγχώνει πάρα πολύ....

Ελένη τι ακριβώς είναι αυτή η μονάδα? Δημόσιο? ενημέρωσε μας.... εσύ τι ακριβώς κάνεις?

και εγώ ανχωνομαι για το θέμα της νταντας. Σκέπτεται καμία τον βρεφονηπιακό σταθμό? Μίρια?

αν πας jumbo για στολή πρόσεξε το νούμερο που θα πάρεις,,,, εγώ ήθελα 6, δεν είχε κ πήρα 12 κ λέω ας του είναι κ λίγο μεγάλο κ τελικά ίσα ίσα που του έκανε.... κ σκέψου ο μικρός είναι 4 μηνών κ κανονικός στα κιλά του,,,

:lol::lol::lol::lol: Πραγματικά αυτα τα νούμερα του jumbo σε τι μωρά απευθυνονται? Εμας ο μικρός φοράει φοράει απο 3 μηνών φορμάκια που είναι για 12 μηνών και τώρα του είναι ίσα ίσα...

Μαριασό και εμένα η στολή της πίτσας μου άρεσε... :lol:

Ελίσα όλοι οι καλοί χωράνε... :D welcome.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα γράψει και άλλα χάθηκαν.. :evil:

Barbiera νωρίς σταματήσατε την αποστείρωση.Εμας ο παιδιάτρος μας είπε μέχρι τον 6ο μηνα..

Πριγκίπισσα και εμένα ο άντρας είναι στρατιωτικός, στην Αεροπορία.Εσένα τι σώμα είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιριακι μου παλι καλα που εχω και εσενα γιατι μεχρι τωρα νομιζα οτι μονο εγω εχω τοσο αδυνατο μωρο :shock::shock: Δεν ξερω και ποσο τρωει επειδη μονο θηλαζει οποτε αγχωνομαι..

Ηλιαννα τι τραβας και εσυ!Πρεπει να ταλαιπωρηθηκες πολυ με τοσες αναγουλες!Μακαρι αυτη η εγκυμοσυνη να ειναι καλυτερη.

Χρυσανθη καιρο εχουμε να μαθουμε νεα σου,να μπαινεις να τα λεμε αν θελεις :-*

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?Μεχρι ποτε υποτιθεται πως αλλαζουν χρωμα τα ματια των μωρων?Η μικρη γεννηθηκε με μπλε ματια (ακομα μπλε εχει) και με εχουν φαει ολοι οτι θα σκουρυνουν με τον καιρο!Εγω εχω πρασινα και ο μπαμπας της καστανοπρασινα.Ελεος!Τα νευρα μου :evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λετισια μαλλον τα τζαμπο απευθυνονται σε μενα και στη μιρια!χαχαχαχαχαχα :lol::lol:

επισης πολλα σωματα ασφαλειας βλεπω..ο δικος μου αντρας ειναι αστυνομικος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzitzikaki,barbiera,leticia,χρυσανθη σας ευχαριστω πολυ να χαιρεστε και εσεις τα μικρα σας.

Καταφερα αι κοιμηθηκα λιγο γιατι θα καταρεα σημερα..δεν ξερω τι με ειχε πιασει.

Και εμεις αυριο πρεπει να παμε τον μπεμπακο για εμβολιο!

tzitzikaki εφοσον εχετε και οι 2 ανοιχτοχρωμα μαλλον δεν θα σκουρηνουν τα ματια της μικρης...μου φαινεται απο τον 6ο μηνα φαινονται...κατι τετοιο μου ειχαν πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elisa δεν εχω προβλημα να γινουν και μπορντοροδοκοκκινα αλλα μου τη δινει που ολοι εχουν ενα υφακι σαν να λενε "μη χαιρεστε,δεν θα μεινουν μπλε" :evil::evil: Τι να πεις?Α!!επισης η κομμωτρια μου μου ειπε πως αν θελω να μεινουν μπλε πρεπει να σταματησω το θηλασμο γιατι λεει με το θηλασμο σκουραινουν :shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα ολα αυτα ειναι κακιες...

εγω εχω ακουσει οτι μολις σταματησεις τον θηλασμο θα φανει το κανονικο χρωμα,οχι αυτο που σου ειπε αυτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzitzikaki εχω την αίσθηση ότι όσο μεγαλώνουν τα μπεμπάκια τόσο τα ματάκια τους ανοιγουν και περισσότερο. δεν νομίζω ότι απο μπλέ θα γίνουν καφέ. Σε καμία περίπτωση! Οπότε μην ασχολείσαι με όλους τους βλαμένους ζηλόφθονες που λένε τις κακίες τους! Ουτος η άλλος εσένα η μπεμπούλα σου είναι μια κουκλίτσα με ότι χρώμα μάτια και να έχει!

Ελιζακι την καλησπέρα μου και απο μένα. Ειμαι η μαρία, είμαι απο Αθήνα και μένω μόνιμα Κρήτη στο Ηράκλειο. Είμαι 32 και εμένα η μπεμπούλα μου σε μία εβδομάδα θα γίνει 5 μηνών.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι κανετε κουκλιτσες?????βρε τζιτζικακι μου μην ακους κανεναν,ο καθενας λεει οτι βλακεια θελει :shock:

συμφωνω με την ελιζα πως οταν σταματας τον θηλασμο αρχιζει να φαινεται σιγα σιγα το χρωμα (ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον οτι ισχυει)!!!!!!

κοριτσια καλα οι στολες απ'τα τζαμπο ειναι μινιον!!! :lol::lol::lol::lol: πρεπει να παιρνεις 2 - 3 νουμερα μεγαλυτερα!!! :lol::lol:

τι αλλα βρε κοριτσια?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...