Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φιλεναδιτσες 2010!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Ερη μου ως παθουσα θα σου έλεγα τουλάχιστον μέχρι τέλος του μήνα ναμην πάτε σεκλειστοχβρο καίνε τόσα παιδιά! Εχουν μεγάλη έξαρση όλες οι ιωσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΠΑΡΜΠΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΘΩ ΤΩΡΑ.

ΕΛΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΜΥΤΗΛΙΝΗ.ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ.Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΑ Κ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ ΡΑΝΙΕΛΙ...ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ..ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ...ΠΩΠΩ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ...ΠΑΩ ΨΥΓΕΙΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρανια μου,οντως ειναι ωραια η Μυτιληνη. Ετσι μιλαμε εδω και εχει πολυ γουστο :P:P:P Αντε να κανονισεις να ξαναερθεις στο νησι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαιρετε!Πολυ χαιρομαι που μεγαλωνει το παρεακι μας!Πριγκιπισσα καλως μας ηρθες και να χαιρεσαι το παιδακι σου!Εχω ερθει στη Μυτιληνη προ αμνημονευτων ετων.Πηγαινα στο δημοτικο ακομα.

Η μικρη σημερα ειχε απιστευτη γκρινια.Νομιζω πως την ενοχλουν τα δοντια τελικα γιατι μολις της βαζω το δακτυκο μου το δαγκωνει με μανια και ηρεμει.Επισης δαγκωνει μυτες,σαγονια και ο,τι αλλο βρει :lol::lol: Μου φαινεται πως θα εχουμε δυσκολο βραδυ αποψε παλι :cry:

Μπαρμπι μου τελειο το καρεκλακι και περιμενουμε φωτο με τη στολη!Καλοφορετη.Εμεις τελικα δεν θα τη ντυσουμε φετος.Οσο για τα ονοματα προτιμω το Αντωνια με 1000!!!!Καλη αρχη και με τις κρεμουλες!Σιγα σιγα θα τρωει και περισσοτερο ;)

Ερη μου το μερος για τη βαφτιση ακουγεται τελειο!Κανε λιγες γλυκες στον αντρουλη σου και θα τον πεισεις ;);) Για τον παιδοτοπο καλυτερα να το αποφυγετε.Ολος ο κοσμος αρρωστος ειναι.Πως παει η αναρρωση?

Ανλου μου τι κανεις?

Ηλιαννα ειστε καλυτερα?

Μαριασο τι εγινε με τη συμβουλο?

μυρια που χαθηκες?Σε σκεφτουμουν στις 3.30 το πρωι :lol::lol: Η μικρη ξυπνησε να φαει τοτε οποτε εγω ανοιξα την tv και εβλεπα την κουζινα της μαμας.Εδειχνε πως κανουν τις ραβιολες στην Κυπρο!

μαμουνακι και λετισια φιλακια

Εγω κοριτσια δεν εχω αδιαθετησει ακομα και θηλαζω αποκλειστικα.Λετε να μου ερθει οταν ξεκινησουμε σιγα σιγα τις στερεες?Ξερω οτι δεν υπαρχει στανταρ.

Παω να παιξω με την πριγκιπισσα γιατι μου κανει ναζακια το γλυκο μου.Φιλια πολλα σε ολες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά Ανλού έφαγα φλασιά αυτή τη στιγμή! Μόλις θυμήθηκα που με είχες δει στον ύπνο σου! Άντε μακάρι σύντομα να με δεις και στον ξύπνιο σου! Άντε κορίτσια να ανοίξει λίγο ο καιρός και να πάρουμε καρότσια και πιτσιρίκια και να βγούμε έξω όλες παρέα! Θα έχει πολύ πλάκα! :D

Κορίτσια τον τελευταίο καιρό ο άντρας μου είναι συνέχεια στην τσίτα! Δεν τολμάω να του μιλήσω και εκνευρίζεται! Ως ποτε θα αντέξω και εγώ να κρατιέμαι όμως? Ελπίζω να του περάσουν σύντομα γιατί θα εκραγώ και εγώ καμιά ώρα ..... :evil:

Λοιπόν σας καληνυχτώ! Φιλάκια στα γλυκά μικρά πατουσάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κουκλιτσες!!!!!!τι κανετε??πως ειστε???εγω αφου ζω ακομα παλι καλα!!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray: εκει που καθομουνα με επιασε ξαφνικα ενας πονος στη μεση σα σφιξιμο ,δεν μπορουσα να κουνηθω!!!!κοντεψα να μεινω!!!!ευτυχως ειπα στη μαμα μου κ ηρθε πανω κ με ετρθψε λιγο κ ειμαι καλυτερα!!!αν κ νιωθω να με ξαναπιανει!!! :o:o αχ κ τι θα κανω ειμαι μονη μου με τα παιδια ,ο αντρας μου δουλευει??? :roll::roll::roll::roll: τελοςπαντων!!!.....αρχιζουμε να ειμαστε καλυτερα κ η φωνουλα της αννουλας μου αρχιζει να ανοιγει σιγα σιγα!!!βεβαια με καργα τα σιροπια!!.. :shock::?:?

ρανια μου εγω υστερα απο αυτο που περασαμε θα σου ελεγα να μην πας.βεβαια εσυ αποφασιζεις!!!!να φανταστεις μια μερα τολμησα (ηθελα να την ξεκινησω απο τωρα....) να την παω γυμναστηριο την αννα μαρια κ να τα αποτελεσματα!!!δεν προκειται να παει πουθενα (σε κλειστο μερος) μεχρι να φτιαξει ο καιρος !!!!!!

μπαρμπι συμφωνω μαζι σου!!!!κ βαλε.....οχι μονο μεχρι τελος του μηνα :lol::lol:

τζιτζικακι μου ευχομαι απο αυριο να ειμαστε ακομα πιο καλα κ σε κανα δυο μερες να μην εχουμε τιποτα!!!!πραγματικα τα ειδαμε ολα αυτη τη φορα!! :shock::shock::shock:

ελενα μου μια φορα λεγαμε να ερθουμε μυτιληνη αλλα ετυχε κ το ακυρωσαμε!!α η κορουλα σου στη φωτο μου θυμιζει την αννουλα μου (αννα μαρια) σε καποια φαση οταν ηατν κ αυτη μωρακι!!!!!ααααχχχχ!!!!.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α ξεχασα να σας καληνυχτισω βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λόιπον κουκλιτσες καληνυχτα σε ολες κ πολλα πολλα φιλακια!!!!εννοειται κ στα γλυκα σας μωρακια ε???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να κοιμηθουμε ολες

σημερα!!!!!

α κ το πρωι να ζω ακομα!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

τα φιλια μου κ την αγαπη μου σε ολες!!!!!!!!!!!!!!καλο σας βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-):-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΡΕΣ ΜΟΥ!!ΠΩΠΩ ΤΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ....ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ!!!!ΤΟ @##$%$% ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ!!!! :lol::lol::lol: ΗΛΙΑΝΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!! :-$:-$:-$ ΧΕΧΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ!!!ΕΓΩ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ??

ΜΠΑΡΜΠΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...ΚΑΘΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ.ΑΛΛΙΩΣ ΦΩΝΑΞΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!

ΧΘΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΦΑΓΕ 9 ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 9:30 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ???

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΠΟΤΕ....ΒΟΥΡΡΡ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!!!!!!!!!!

Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΠΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ!!!!ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ Κ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΦΤΗΡΙΑΣΕ ΜΕ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΘΟΜΑΙ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ Κ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ!!!ΙΣΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΔΩ!!!

ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΩ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΕΛΑΜΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ...ΟΠΩΣ Η ΑΝΛΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΙ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....ΑΝΛΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΡΙΑΣΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα ζουζουνίτσες!

Και εγώ εχθές την έβαλα πιο νωρίς για ύπνο, δηλαδή στις 11 και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα!

Έρη μου είχα ρωτήσει την παιδίατρο μου σχετικά με τον ύπνο και μου είπε ότι μην ανησυχείς μπορεί να την βάλεις 8 το βράδυ για ύπνο και να ξυπνήσει στις 8 το πρωί δεν μας πειράζει έτσι μου είχε πει. Οπότε μην ανησυχείς να νιώθεις πολύ τυχερή! ;)

Ηλιάνα μου ζεις? Και εσύ μια από τις τυχερές σαν και εμένα ε? Δίπλα στη μαμά! Αχ αυτές οι μανούλες! Σαν την μάνα καμία! Άντε μπράβο που σιγά σιγά σας περνάει!

Έρη του μίλησα χθες πολύ ήρεμο τρόπο και εντάξει είμαστε τώρα! Κατάλαβε ότι δεν ήταν σωστός! Καλά πως κρατήθηκα κορίτσια χθες δεν το ξέρω. Μου φαίνεται από όταν γέννησα ηρέμησα λίγο παλιά με το παραμικρό είχα πολλά νεύρα! Τι να πω? Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Λοιπόν σας αφήνω γιατί άκουσα κάτι νιαουρίσματα! Μάλλον είναι το γατάκι μου! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τσα!!!!!!!!!!!! να'μαι κ εγω!!!!!!!!και ναι τελικα ακομα υπαρχω!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως ειστε καλα μου κοριτσακια????η αννουλα μου ειναι πολυ πιο καλα σημερα κ της εχει ανοιξει κ η φωνη της,οχι τελειως,αλλα απ'οτι ητανε ....!!εγω παλι εχω μπουκομα κ ποναει ο λαιμος!!!αντε να δουμε ποσο αλλο ακομα για να στανιαρουμε κ να ερθουμε στα ισια μας!!!!!!!

ρανια μου μην ανησυχεις καθολου ειναι πολυ καλο αυτο!!!!!!!!ετσι πρεπει να μαθουν, ωστε να μην ξυπανενε το βραδυ κ να κοιμουνται σερι!!!!αμα πεινασουν ξυπνανε απο μονα τους!!!α κ για το βαρος αυτο που ειναι να παρουν θα το παρουν!!!!αχ καλη μου ελπιζω να γνωριστουμε κ απο κοντα να τα πουμε βρε!!!

μπαρμπι μου ναι καλα ειναι που εχω τη μαμα μου απο κατω.ξερω πως αν χρειαστω κατι εχω εναν ανθρωπο να μιλησω κ να ερθει!!!μπραβο για τον αντρουλη σου!!!ειδες που τελικα καταλαβε???!!!!! πω πω εγω δεν ξερω , δεν εχω τετοια υπομονη ειμαι μονιμως στην τσιτα!!!!!μπραβο σου κοριτσακι μου!!! :D:D:D

τι θα μαγειρεψετε σημερα βρε κοριτσια????εγω δεν ξερω..... :-?:-?:-?:-?:-?:-w:-w

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεεεεεεεεεεεερα και απο μενα....Τελειωσα κοριτσακια μου, εβαλα και το σπιραλ και τωρα ειμαι σαν μαστουρωμενη,αφηστε ειδα τοσες πολλες κοπελες και η ψυχολογια μου εγινε σκατα!!!!!Σε δεκα μερες θα παω να με δει ο γυναικολογος παλι!

Το θετικο ειναι οτι ο μπεμπακος μου απο χθες (σαν να εχει καταλαβει οτι πρεπει να ειναι ηρεμος) δεν εχει γκρινιαξει καθολου...παρα καθεται μοναχουλης του παιζει και γελαει...και κοιμηθηκε και αμεσως το βραδυ!!!!

Ρανιακι μου και γω παιρνω αντιβιωση διαλυομενη σε μια κουταλια νερο και ειναι μπλιαααααααααχ!!!!Οσο για τον παιδοτοπο και εγω προτινω να τον αποφυγεις!!!!!!

Ηλιανα μου χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!!!!Φαι εμεις σημερα εχουμε απεξω....μαλλον απο το kings burger θα παραγγειλουμε χαχααχαχα

μπαρμπι μου τι επαθε το αλλο λαπτοπι???δεν φτιαχνεται???? (εκει κολλησα εγω)..χιχιχι

καλως ηρθες Ελενα, μυτιληνη ηταν ο αντρας μου φανταρος και εχει φαγωθει να ρθουμε διακοπες...

τζιτζικακι μου τα δοντακια ειναι σιγουρα, υπαρχει κατι σαν τζελ που μυριζει ουζο και το βαζεις πανω στην πιπιλα και ηρεμει...για ρωτα τον παιδιατρο, εμενα αυτη την βδομαδα που θα παμε για εμβολιο θα μου γραψει και αυτο , βοηθαει λιγακι!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα....καλα μπαρμπι μου ξεκινησατε ηδη ρυζαλευρο?????? μου φαινεται οτι εχουμε αργησει πολυ εμεις......αααααααααααααντε αν δεν μου πει αυτη την φορα οτι αρχιζουμε κρεμες θα τον ταισω μονη μου μου φαινεται!!!!!!!!!!

Μαμουνακι μου γλυκο που εισαι?????

Μιριααααααααααακι παλι βολτες εισαι εσυ?????που χαθηκες?????

Νικουλα μου και μαριασο μου :D:D:D

Λοιπον παω να ξαπλωσω λιγο και θα μπω αργοτερα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου!!!Σας ευχαριστω ολες για το θερμο καλοσωρισμα και ελπιζω να καταφερετε να ερθετε στο νησι για να τα πουμε και απο κοντα.

Ηλιαννα μου περασες τον Ορεστακο μου για κοριτσι??? Δεν πειραζει σε συγχωρω. Αλλωστε λενε οτι τα αγορακια που μοιαζουν με κοριτσακια γινονται ωραιοι αντρες :P:P:P

Ανλου μου περαστικα σου και απο εδω και περα προσοχη και συνεση...

Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσια,θα σας μαθω σιγα-σιγα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωχ ελενα μου....... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::?:oops::oops: συγνωμη ωρες ωρες ειμαι στην κοσμαρα μου!!!ευχαριστω πολυ που δεν μου κρατας κακια :D:lol::lol: παντως ο ορεστακος σου μοιαζει καπως με την κορη μου!!!!!!!!!εν πασει περιπτωση ειναι κουκλος το αντρακι σου!!!!!!!!! ;););):D:D:D

ανλου μου πρεραστικα σου κοριτσακι μου!!!!! ε και απο δω και περα να προσεχουμε ε?????? ;););):D:D

ει που πηγατε οι υπολοιπες καλε???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..

ΑΝΛΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ..ΤΑ ΖΗΛΕΨΑ....

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα!!! Είστε όλες καλά και χαίρομαι για αυτό...

Ηλιάνα περαστικά σας εύχομαι. Σας ταλαιπώρησε αυτή η παλιο ίωση . Αντε καιρός είναι να γίνεται απολύτως καλά...

Ανλού περαστικά...

Για δοντάκια διαβάζω.Εμάς τα ουλα δεν έχουν πρηστεί ακόμη..μάλλον έχουμε καιρό ακόμη....

Αλήθεια τσικνοπέμπτη τι θα κάνετε?Θα βγείτε καμια βόλτα?Αν ναι θα τα πάρετε τα μωράκια σας?

Εμείς λέμε να πάμε σε μια ταβέρνα.Τι με συμβουλεύετε να κάνω?Να τον πάρω τον μπέμπη?

Ερι πράγματι ο καιρός χθες ήταν άστα να πάνε...Πλημμύρισε ο τόπος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε??????τα ζουζουνακια σας πως ειναι????????

λετισια μου σε ευχαριστω πολυ καλη μου!!!!!!!

αχ κοριτσια ο αγγελος εκλεισε τους δεκα κ ακομα δεν εχει βγαλει δοντι !!! :roll::roll::roll: κ ταλαιπωρειται εδω κ αρκετους μηνες το πουλακι μου!!!!!ενω η αννουλα μου εβγαλε απο τους εννια!!!!

οσο για την τσικνοπεμπτη δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε!!!!μπορει να παμε κατω στη μαμα μου.μακρυα ε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λετισια μου υστερα απο αυτο που περασαμε ,εγω θα σου ελεγα πως αν εχεις καπου να τον αφησεις μπεμπη σου καλυτερα να τον αφηνες!!!!!τωρα βεβαια, εσυ ξερεις , εσυ αποφασιζεις!!! ;);):D:D

α κοριτσια να σας πω κ κατι ασχετο.......κανονικα επρεπε μεχρι σημερα να εχω αδιαθετησει.... αλλα......τιποτα!!!!!!!!!συνηθως ποτε δεν εχω καθυστερηση κ οσο να'ναι φοβαμαι καπως!!!!!!!........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κ απο μας.

prigipisula κ μικρε ορεστη καλως ηρθατεεεε..καπου σε εχω ξαναδιαβασει..στα μωρακια αυγουστου-σεπτεμβριου??εμπενα καμια φορα οταν ειχαν αρχισει τα γεννητουρια για να παιρνω ιδεες :D:D

κοριτσια πολυ καρπερες βγηκαμε οι φιλεναδιτσες.ηλιαννα παμε για το 3ο???

αμα ξυπνησει καποια στιγμη θα δοκιμασουμε την κρεμουλα μας για πρωτη φορα. αν ξυπνησει αργα θα το αναβαλλουμε για αυριο. πως θα ξερω οτι δεν καιει το νερο?να δοκιμασω?εχω αγχωθει καλε. επλυνα κουταλακι κ πιατακι, καθαρισα καρεκλακι..αλλα αυτη κοιμαται του καλου καιρου..

χθες ειχα μια απαισια μερα. με τον αερα μου πεσαν γλαστρες κατω, χωματα παντου..μετα αρχισαν να χτυπανε κουδουνια..μαζευτηκαν 6 ατομα απο τις 6 ως 1.00 το βραδυ ειχα κοσμο (12.00 παραγγειλανε σουβλακια), το μωρο επαθε υπερενταση κ μεχρι τις 2 δεν κοιμοταν-ασε μου γκαριζαν..(να σημειωσω οτι οι φιλοι μας ακομα δεν εχουν κανει παιδια οποτε δεν μπορουν να φανταστουν τη δυσκολια) ε κ το αποκορυφωμα ηταν να μου σπασει το πυριμαχο τζαμι του φουρνου.,.σκονη κ θρυψαλλα...σημερα απο το πρωι μαστωρευουν το κλιμακοστασιο κ εχουμε γεμισει χωματα...πωπω χαλια τα νευρα μου..δυσκολη μερα..

ανλου καλη αναρρωση

ερη ειχε μια εκπομπη χθες πρωι για τα κονδηλωματα..1 στις 2 ελληνιδες εχουν..αλλα δεν υπαρχει κινδυνος κανενας. μην εχεις κανενα αγχος για αποτελεσματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και από εμένα!

Σήμερα είχα γυναίκα για να με βοηθήσει με το σπίτι την πέρνω 2 φορές τον μήνα! Μεγάλη βοήθεια! Έκανα και εγώ κάποιες δουλίτσες μαγείρεψα κατσικάκι κοκκινιστό με μακαρόνια και σιδέρωσα λίγο! Τώρα ριλάξ!

Λετισιάκι μου εγώ δεν θα το έπαιρνα μαζί μου! Ακόμα και στη μαμά σκέφτομαι να πάω γιατί αν καλέσει και τις αδερφές μου φοβάμαι με τα πιτσιρίκια και ήταν πρόσφατα άρρωστα! Είμαστε σε πλήρη καραντίνα! Μια φορά την έπαθα δεν θέλω ξανά! :?

Ανλού μου εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλύτερα! Είδες ο μικρός σου ο αντρούλης το καλύτερο παιδί! Από εδω και πέρα προσοχή! Αλήθεια με το σπιράλ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα σύλληψης?

Έρη μου άστα πάνω που με το θηλασμό είχα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και έτρωγα καλά (σαβούριαζα) χωρίς να παίρνω κιλά τώρα που κόβω το γάλα μου φαίνεται σαν να ψιλοπάχυνα πάλι! Κορίτσια πρέπει και εγώ να ξεκινήσω δίαιτα, πρέπει να φτάσω στα κιλά που ήμουν όταν παντρεύτηκα! Πως θα βγούμε φωτογραφίες στη βάπτιση?

Ηλιάνα δεν προσέχετε και εσείς? Κάνετε ελεύθερα? ΑΑΑ κορίτσια προσοχή μην πέσει επιδημία!

Μαμουνάκι που χάθηκες?

Μαριάσο σε έχει ξεζουμήσει η μικρή?

Μίρια τι έγινε έχετε καλό καιρό στην Κύπρο και ξεκίνησες πάλι τις βολτούλες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΑΡΜΠΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΔΙΑΙΤΑ!!!

ΜΑΜΟΥΝΑΚΙ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΜΑΤΑ ΑΣΕ...ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαμουνάκι πάνω που έλεγα που είσαι!

ΑΑΑ σε καταλαβαίνω σχετικά με το μωρό! Επειδή είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι λόγω καιρού και λόγω ιώσεων και τα μωράκια μας δεν έχουν μάθει στον πολύ κόσμο (εξαιρείται το μωρό της Μίρια) παθαίνουν ένα πατατράκ με τόσο κόσμο και φασαρία! Ευτυχώς εμένα τα υπνοδωμάτια είναι στον πάνω όροφο. Φαντάζομαι ότι εσύ πέρασες καταπληκτικά χθες? X(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από πότε?

Την Πέμπτη έχουμε Τσικνοπέμπτη όλο και κάτι θα φάμε! Μετά έρχεται η Καθαρά Δευτέρα που όλο και κάτι θα φάμε! Σε λίγο καιρό το Πάσχα που όλο και κάτι θα φάμε!! Τελικά πότε θα κάνουμε δίαιτα οεοεο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...