Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS!!ΑΔΕΙΑ ΕΠ'ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Recommended Posts

Καλημερα !!!

θα ηθελα μερικες πληροφοριες απο καποια κοπελα που ειχε η εχει παρομοια εμπειρια... ειμαι εκπαιδευτικος, διορισμενη στην αρτα και η μονιμη κατοικια μου ειναι στο ν.ηρακλειο αττικης. ειμαι στη 19η εβδομαδα κι ο γιατρος μου που ειναι στο ελενα, διεθυντης της μαιευτικης ,μου εγραψε αδεια 30 ημερων. η δευτεροβαθμια αρτας μου ειπε να τους στειλω το χαρτι του γιατρου και μια αιτηση χορηγησης αδειας , καθως επισης τα στοιχεια της πρωτοβαθμιας υγειονομικης επιτροπης στην οποια υπαγομαι. απο το νοσοκομειο μου ειπαν πως δεν τους αφορα ο τοπος κατοικιας μου αλλα η διευθυνση του νοσοκομειου, και επομενως η αρμοδια υγειονομικη επιτροπη ειναι η πλησιεστερη του νοσοκομειου.αφου λοιπον στειλω ολα τα χαρτια στη δευτεροβαθμια, αυτοι με τη σειρα τους θα τα στειλουν πισω στην αθηνα, για να περασω απο επιτροπη και να βγει η γνωματευση... η ερωτηση μου ειναι: οντως, αυτη ειναι η διαδικασια;;;; τι σημαινει "περναω απο επιτροπη", δεδομενου οτι ο γιατρος μου εχει συστησει ξεκουραση και ακινησια;;;;υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα και να μην εγκριθει η αδεια μου ( υπογεγραμμενη απο 2 διευθυντες της μαιευτικης και με σφραγιδα νοσοκομειου);;;και εφ'οσον εγκριθει, θα μου καταβαλλεται καθε μηνα ακεραιο το ποσο του μισθου μου, χωρις καμια περικοπη;;;;

ευχαριστω πολυ πολυ για την υπομονη σας, και πραγματικα ελπιζω να μπορει καποια κοπελα να με βοηθησει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα!καταρχην να σου ευχηθω με το καλο το μωρακι σου!

λοιπον εγω ειμαι δημ.υπαλληλος δουλευω σε υπουργειο.πηρα αδεια σχεδον απο την 10η εβδομαδα μιας και ειχα απολπλληση.τα σχετικα δικαιολογητικα τα εστελνα ολα μεσω του πατερα μου .Οσον αφορα το να περασεις απο επιτροπη απ οσο ξερω δεν θα πας φυσικα εσυ...αλλα ενας συγγενης σου ο αντρας σου ή ο πατερας σου ας πουμε και θα τους πας τα βιβλιαρια σου και αν χρειαστει γνωματευση νεα γιατρου.εμενα δεν χρειαστηκε καν αυτο ...τα πηγε μια συναδελφος μου...αλλα δεν ξερω αν λειτουργουν ακριβως ετσι τα πραγματα σε εσας...αποκλειεται να μη σου εγκριθει η αδεια εφοσον υπαρχει χαρτι δημοσιου νοσοκομειου.

οσο για το μισθο δεν ξερω εσυ εχεις ΙΚΑ;εγω εχω ταμειο δημοσιου και πληρωνομουν κανονικα καθολο το διαστημα της απουσιας μου.

ελπιζω να βηθησα λιγο!

μην αγχωνεσαι, λυνονται αυτα!εσυ να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα πάρει αναρρωτική στην εγκυμοσύνη μου, αλλά μένω και δουλεύω στην ίδια πόλη. Νομίζω όμως ότι εκεί που μένεις περνάς από επιτροπή. (Στην περίπτωσή σου στην Αθήνα). Για το ότι πρέπει να είναι το πλησιέστερο στο νοσοκομείο δεν το ήξερα, εδώ μία έχει.

Σε σχέση με το αν σου κόψουν, εμένα δε μου κόψαν ούτε μέρα, αλλά ξέρω από φίλες που τους έγραφε ο γιατρός 30 μέρες και εγκρίναν τις 20, και φυσικά ξαναέγραφε ο γιατρός... και πάει λέγοντας μέχρι να πάρουν το δίμηνο.

Όσο για τα χρήματα, δεν ξέρω ακριβώς τι επιδόματα παίρνετε γιατί δεν είμαι εκπαιδευτικός, αλλά γενικά παίρνεις το μισθό σου κανονικά. Ίσως να σου κόβουν το κίνητρο απόδοσης, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη.

Α, και στην επιτροπή δεν θα πας εσύ, άλλον θα στείλεις με τα χαρτιά. Άλλωστε εσύ είσαι σε ακινησία, έ; ;)

Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια, Πασχαλακι και dor@, για την αμεσοτητα και την απαντηση σας!!!η αληθεια ειναι πως με αγχωσε λιγο το "περναω απο επιτροπη" , αλλα προφανως ειναι τυπικο το θεμα, και μπορει να παει ο αντρας μου!!τωρα, απλα ελπιζω να μου την εγκρινουν ολη την αδεια για να γλιτωσω ταλαιπωρεια!!!ελπιζω να μην ειναι πολυ κακοι και ψειρες!!! να χαιρεστε και τα μωρακια σας, κοριτσια!!! και παλι ευχαριστω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρχές της εγκυμοσύνης μου είχα και εγω αναρρωτική 30 ημέρες.

Δουλεύω σε Υπουργείο με συμβαση αορίστου χρόνου και εχω ΙΚΑ, αλλά δεν πέρασα από καμία επιτροπή, γιατί η άδεια ήταν υπογεγραμμένη από Δ/ντη Δημόσιου νοσοκομείου (ΕΛΕΝΑ)

Έκανα αίτηση χορήγησης αναρρωτικής στη Δ/νση προσωπικού και αυτό ήταν όλο. Δε μου έγινε καμία περικοπή μισθού.

Όλα αυτά το 2008

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν κάνεις τα χαρτιά σου για άδεια προσκομίζεις την αίτηση για αναρρωτική και την σχετική γνωμάτευση από το νοσοκομειο. Τα στέλνεις στο σχολείο σου και από κει εκείνοι ζητούν έγκριση από την αρμόδιο υγειονομικό. Πρέπει να έχει σφραγίδα του νοσοκομείου και του διευθυντή της μαιευτικής όχι του γιατρού σου. Εκτός αν είναι ο ίδιος διευθυντής. Επιτροπή σε περνάνε τυπικά και μπορεί να πάει άλλος για σένα αφού εσύ δεν είσαι καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειμαι διορισμενη στις κυκλαδες κ αποσπασμενη στον τόπο μου.

Στην δικη μου περιπτωση δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα αλλο περα απο το να παιρνω το χαρτι απο το νοσοκομειο- υπογεγραμμενο απο τον Διευθυντη, να το υποβάλλω εγκαίρως συνοδευοματνο απο αίτηση στο γραφειο οπου ειμαι αποσπασμενη. εκει περνει πρωτόκολλο και οι υπόλοιπες ενεργειες γινονται απο τους ίδιους (ενημερωνουν τις Κυκλαδες)

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να περασεις απο επιτροεη- αν εχει υπογραφη απο Διευθυντη δημοσιου νοσοκομειου. Η περιπτωση της επιτροπης αποσο ξερω ισχυει μονο αν προκειται για ιδιωτικο γιατρό και κλινικη που δεν ειναι δημόσια.

Δες λιγο εδω http://www.pde.gr/forum/index.php?actio ... ic=18319.0 μηπως και βρεις καποια πληροφορία που σε βοηθησει. Σε καταλαβαινω ειναι λίγο μπάχαλο απο γραφειο σε γραφειο και απο υπηρεσία σε υπηρεσία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη μου πρωτα θα παρεις τις αναρρωτικες που δικαιουσαι,κ μετα επαπειλουμενη.οι αναρρωτικες ειναι 1 μηνας για καθε χρονο διορισμου!οσο λοιπον καταθετεις αναρρωτικες,θα περνας τυπικα απο επιτροπη,μπορει να πηγαινει ο αντρας σου,εμενα μια φορα πηγε η πεθερα μου!,κανενα προβλημα!τις αναρρωτικες αυτες στις χορηγουν κ με απλη γνωματευση ιδιωτη γιατρου,δε χρειαζεται νοσοκομειο δημοσιο.. μολις τελειωσουν οι αναρρωτικες,καθε μηνα απο δημοσιο νοσοκομειο,θα σου γραφουν αδεια,υπογεγραμμενη απο γιατρο,διευθυντη γυναικ.κλινικης κ σφραγιδα νοσοκομειου κ θα τα στελνεις στην δευτεροβαθμια που ανηκεις!τοτε,δε θα περνας πια απο επιτροπη,αφου η αδεια σου θα εχει σφραγιδες δημοσιου!

ο μισθος ιδιος!καμια περικοπη,τουλ.το 2008-9!

φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια, ευχαριστω πολυ για τον κοπο σας και το ενδιαφερον που δειξατε!!πραγματικα, ολες οι πληροφοριες ηταν πολυ διαφωτιστικες!!

lucky, οταν ρωτησα στη δευτεροβαθμια, μου ειπαν οτι δεν χρειαζομαι αναρρωτικη, αλλα αδεια επ'απειλουμενης κυησης .....κι εσυ και η koukida λετε οτι δεν χρειαζεται επιτροπη, γιατι η αδεια ειναι υπογεγραμμενη απο διευθυντη και με σφραγιδα νοσοκομειου!!! μακαρι να ειναι ετσι, και να μην χρειαστει πουθενα η δικη μου παρεμβαση!!!!αλλα και απο επιτροπη να περασω, απ'ο,τι μου λετε μπορει να παει οποιοσδηποτε...αυτο που δεν εχω καταλαβει, ειναι τι μπορει να ζητησουν στην επιτροπη;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να πω κατι για την επαπειλουμενη.

ειμαι της γνωμης να παρεις επαπειλουμενη πριν εξαντλησεις την αναρρωτικη - να το γραφει δλδ στο χαρτι- οτι ειναι επαπειλουμενη κυηση με ακριβη αναφορα στην εβδομαδα κυησης γιατι εγω που ειχα μπλεξει με εξωσωματικες απο περσυ κ πολυ ταλαιπωρία που χρειαστηκε να εξαντλησω τις αναρρωτικες μου- τωρα που θα χρειαστώ μετα την αδεια ανατροφης για να μην τρεχω με το μωρό στις κυκλάδες για 3 μηνες- δεν ξερω τι θα κανω γιατι αναρρρωτική γιόκ για μενα. μου τελειωσε!

και σκεψου οτι εφοσον δεν εχεις εργαστει ουτε 10 μερες στο τρεχον ετος δεν δικαιουσε αναρρωτικη για την χρονια (μιλάω για μελλοντικη χρήση ετσι?)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου,με το καλό το μωράκι σου!!! :)

Όπως σου είπαν και τα κορίτσια,αν έχεις υπογραφή και από τον διευθυντή είσαι μια χαρά.Εγώ πήρα από την αρχή της εγκυμοσύνης μου επ'απειλουμένη και δεν χρειάστηκε καν να πάω για επιτροπή.και εμένα μου το είχαν πει τυπικά αλλά δεν με κάλεσαν.Κάθε μήνα έπαιρνα άδεια,την υπέγραφαν,την έστελνα,όλα τέλεια!!!Μην αγχώνεσαι καθόλου!!! ;):D

Κουκίδα μου,με το καλό και εσύ κούκλα μου! :D Εγώ που πρέπει να γυρίσω κανονικά 1 Ιουνίου,έχω πάρει την άδεια ανατροφής,μπορώ να πάρω αναρρωτική μέχρι το τέλος και να μην χρειαστεί να πάω???Από ιδιώτη???Ευχαριστώ!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marvel γεια σου !

αν δικαιούσαι αναρρωτική ενοειται οτι θα την παρεις! για ενα μηνα να πας πισω δεν λεει.

ρωτα ακριβως ποση αναρρ. σου μενει κ εκμεταλλευσου την.

απο ιδιωτη- γιατι οχι! μονο η επαπειλουμενη πρεπει να ειναι απο νοσοκομειο ή απο κλινικη (με επιτροπη μετα).

εγω να δω τι θα κανω....βεβαια μεχρι τοτε βλέπουμε! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω πάρει καθόλου αναρρωτική φέτος γιατί ξεκίνησε 1 Σεπτέμβρη η 9μηνη αδεια ανατροφής.Μετράει σαν αναρρωτική??

Πότε περίπου γεννάς???Θα πας για καισαρική??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι δεν μετραει σαν αναρρωτικη η ανατροφης. ειναι αλλο πραγμα. Απλα ξερω οτι για να δικαιουσαι αναρρωτική (1 μηνας δεν ειναι για κάθε έτος υπηρεσιας?) πρεπει να εχεις εργαστει κάποιο χρονικο διαστημα -πραγματικα- κατα το τρεχον ετος (αυτο κατα το οποιο θα ζητησεις και αναρρωτικη)

εγω για το 11 δεν θα εχω εργαστει καθολου- οπότε δεν δικαιουμαι :(

Δεν πάω για καισαρικη- κανονικα θα γεννησω (ευχομαι!) εχω ΠΗΤ 17 ΜΑρτιου.

οπότε μετα περνω αδεια Λοχειας κ απο Σπτεμβρη τοςυ 9 μηνες ανατροφης που πηρες κ συ!

εκπαιδευτικος εισαι κ συ??! να χαιρεσαι το νινικάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κούκλα μου!!!και εσύ με το καλό

και όλα να πάνε καλά!

Ναι ένα μήνα για κάθε χρόνο υπηρεσίας,

ούτε εγώ πήγα καθόλου.Είναι συνεργάσιμοι

στο γραφείο μου,κάτι θα κάνω!εκπαιδευτικός

είμαι.

Εσύ γιατί να πας για 3 μήνες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για ενα μηνα εννουσα- αν εγραψα για 3 απο τον πανικο μου θα το επαθα!χαχα

τωρα με την ευκαιρια ψαχνω να δω τι παιζεται με την αδεια ανευ αποδοχων. αλλα εδω που τα λεμε ας μην αγχωνομαι απο τωρα!

εγω ειμαι στη Β.Ελλαδα κ διορισμενη στις κυκλαδες. Εχω υπηρετησει εκει ως φρεσκοδιορισζομενη- αλλα θελαμε να κανουμε μωρο και επειδη μονο η εξωσωματικη μας εσωζε ειμαι με αποσπαση τα υπολοιπα χρονια στον τοπο μου.

αλλα ξερεις πως ειναι με τις αποσπασεις...καθε χρονο το αγχος- που θα βρισκεσαι απο Σεπτεμβρη.. καλα δεν το συζητω για μεταθεσεις...τωρα μαλιστα που ακουγεται οτι το υπουργειο θα προχωρησει σε 'συγχωνευσεις'...πάνε οι οργανικές...! :shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!! :D:D

Κουκίδα μου,εννοείς για του χρόνου σωστά???φέτος δεν θα πας καθόλου,έχεις την άδεια λοχείας!!!

Εγώ Αιτωλοακαρνανία είμαι διορισμένη,αλλά δεν έκανα για απόσπαση (αφού 2 χρονιά δεν πήγα)για να μαζέψω μόρια για μετάθεση!Αβάθμια είσαι???Πόσα χρόνια δουλεύεις??

Όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα!!!Σου το εύχομαι!!!Με το καλό να πάρεις το σποράκι σου αγκαλίτσα!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!koukida με τυο καλο το μωρακι σου, και marvel να χαιρεσαι το νινι σου!!! κι εγω με το καλο, απο 1η σεπτεμβρη λεω να παρω την αδεια ανατροφης που σημαινει οτι 1η ιουνιου πρεπει να ειμαι στη θεση μου!!!βεβαια δε με ανησυχει τοσο ο ενας μηνας, αλλα αν θα παρω αποσπαση την επομενη χρονια.... δεν εχω και μεσο... τελος παντων!!!

ευχαριστω πολυ για ολα, ησυχασα αρκετα και νιωθω πιο σιγουρη !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδίτη μου,σε ευχαριστώ γλυκιά μου!!! :D:D

Με την απόσπαση έχω και εγώ άγχος και εγώ γιοκ μέσο αλλά λένε θα βάλουν και εκεί μόρια,για να δούμε!!!Έχουμε τόσα καλά σαν εκπαιδευτικοί αλλά και μόνο η αμφιβολία αν θα είμαστε κοντά στην οικογένεια μας είναι λίγο εως πολύ αγχωτικό... :cry::cry:

Πάντως μια συνάδελφος,πήρε για 23 μέρες αναρρωτική και δεν πήγε καθόλου για δουλειά μετά την 1 Ιουνίου,μόλις τελείωσε η άδεια ανατροφής. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω κορίτσια αν ισχύει κάτι άλλο στην εκπαίδευση, αλλά σύμφωνα με το Δημοσιουπαλληλικό κώδικα, για τις αναρρωτικές ισχύει το εξής:

Στο άρθρο 56 προβλέπεται ότι:

Αναρρωτική άδεια πέραν των δέκα (10) ημερών κατ’ έτος χορηγείται ύστερα από γνωμάτευση της οικείας υγειονομικής επιτροπής, με εξαίρεση την περίπτωση που η άδεια χορηγείται βάσει γνωμάτευσης του διευθυντή κλινικής δημόσιου νοσοκομείου και εφόσον πρόκειται για νοσηλεία επτά (7) ημερών τουλάχιστον ή κατόπιν χειρουργικής επέμβασης.

Περισσότερα εδώ: http://www.emdydas.gr/images/stories/no ... odikas.pdf

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dor@ μου, πρεπει να εχεις δικιο, τα ιδια ισχυουν για τις αναρρωτικες νομιζω....και βεβαια, ειναι αναλογα με τα χρονια υπηρεσιας..... τελος παντων!!ας ερθει εκεινη η ωρα και βλεπουμε!!!

παντως, marvel, ειμαι λιγο επιφυλακτικη γι'αυτο με τα μορια!!!θα δειξει.....οντως, το δραμα μας εμας ειναι , καθε χρονο, που θα ειμαστε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!

marvel ειμαι στην Δ/βαθμια. κ γω με το ζορι πηρα απόσπαση φετος, κ ειχα αγχος γιατι δεν ηξερα αν θα προχωρησει καλα η εγκυμοσυνη μου..το τι αγχος...αυτος ο φοβος για το που θα σε πανε- τελευταια στιγμη όλα- και παμε απο το κακο στο χειροτερο...

εγω μονιμοποιηθηκα το 2005 αλλα ειχα κ λιγη προυπηρεσια απο ωρομισθια πιο πριν.

Πειτε μου λίγο τι ακουγεται για τα μόρια- δεν το γνωρίζω καθόλου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη, γεια σου! Ειμαι κι εγω εκπαιδευτικος, διορισμενη και περσι ημουν εγκυος. Σε καμια περιπτωση δεν περασα αυτη τη διαδικασια! Ο γιατρος μου, ιδιωτης, μου εκανε υπερηχο στον οποιο εγραψε γνωματευση οτι η κυηση μου ηταν επαπειλουμενη, την κατεθεσα στο γραφειο στο οποιο υπαγομαι και πηρα κανονικοτατη αδεια. Μονο που χρειαζεται να το κανεις αυτο καθε μηνα. Μη σε ψαρωσουν με αλλες διαδικασιες. Κι εμενα μου ελεγαν στην αρχη οτι θελω χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο, αλλα ο γιατρος μου μου εκτυπωσε το ΦΕΚ που γραφει οτι καθε ιδιωτης γιατρος εχει το δικαιωμα να δωσει τετοιο χαρτι. Ο, τι αλλο θες στειλε μου μυνημα και ρωτα με! καλη εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα!! με ενα γερο μωρο σου ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

athinouli, πολυ χαιρομαι με τη δικη σου εμπειρια!!!αρχιζω, ομως να πιστευω πως καθε δευτεροβαθμια εχει δικους της κανονες .....να χαιρεσαι και το μωρακι σου!!!

koukida μου, ακουσα οτι θα θεσπιστουν μορια για τις αποσπασεις οπως και για τις μεταθεσεις...τα κριτηρια, μαλλον θα ειναι παρομοια, γαμος, παιδι, εντοπιοτητα, και ισως κι αλλα, οποτε στο τελος θα κανουν την προσθεση και θα καταληγουν..τωρα, που θα καταληγουν;;;;;θα υπαρχουν κι εκει βασεις;;;δεν εχει ειπωθει τιποτα συγκεκριμενο....

αστα, ειμαι ΠΕ 05 και για Β αθηνας θελω 120 μορια για μεταθεση!!!!!καλο, ε;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη, γεια σου! Ειμαι κι εγω εκπαιδευτικος, διορισμενη και περσι ημουν εγκυος. Σε καμια περιπτωση δεν περασα αυτη τη διαδικασια! Ο γιατρος μου, ιδιωτης, μου εκανε υπερηχο στον οποιο εγραψε γνωματευση οτι η κυηση μου ηταν επαπειλουμενη, την κατεθεσα στο γραφειο στο οποιο υπαγομαι και πηρα κανονικοτατη αδεια. Μονο που χρειαζεται να το κανεις αυτο καθε μηνα. Μη σε ψαρωσουν με αλλες διαδικασιες. Κι εμενα μου ελεγαν στην αρχη οτι θελω χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο, αλλα ο γιατρος μου μου εκτυπωσε το ΦΕΚ που γραφει οτι καθε ιδιωτης γιατρος εχει το δικαιωμα να δωσει τετοιο χαρτι. Ο, τι αλλο θες στειλε μου μυνημα και ρωτα με! καλη εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα!! με ενα γερο μωρο σου ευχομαι!

athinouli, μου ειπαν οτι χωρις χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο, ναι μεν παιρνεις την αδεια, αλλα σου κοβουν το επιδομα κινητρου!!!τουλαχιστον, σε μερικες δευτεροβαθμιες..μπαχαλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...