Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ NUK


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΜΠΙΜΠΙΛΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΘΗΛΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΙ Κ ΕΓΙΝΑ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ! :twisted::twisted:

ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ 5 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΙΑΛΙΝΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ NUK ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ!

ΤΑ 4 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΕΖΟΥΡΕΣ Κ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ 8! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ!

ΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ 8 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.....ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.... Κ ΤΟ ΜΕΤΑΓΓΙΖΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΟΙ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΓΙΝΑΝΕ 7!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΑΠΟ 8 ΣΤΟ ΕΝΑ 7 ΣΤΟ ΑΛΛΟ! ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΧΥΘΗΚΕ ΛΙΓΟ!!!!!

ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ!!!!!!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ Κ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Κ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΣΚΟΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ Κ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΗ Η ΜΕΖΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ Κ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!

ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΣΕΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Distixos den exoun mono ths NUK auto to provlima, kai egw auta xrisimopiw alla ta plastika..

Otan gennhthike to mwro mou agorasa 5 mpoukalia ths AVENT kai 3 ths DR BROWN kai otan xriastike kapia fora na adiasw to nero apo to ena mpoukali sto alo (ths alhs eterias) ta ml den htan pote ta idia :o:o

Epidi exw zigaria akrivias mia mera ta zigisa kai ta mpoukalia ths AVENT edixnan lathos, edixnan 5 ml perisotera apo oti htan pragmatika....

Otan sou apantisoun apo thn NUK enimerose mas se parakalo.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ai gv otan xrhsimopoioysa mpimpero eixa parei thw nyk ta first choice.anakalyca oloklhrh partida me ragismena apo katw mpimpero.petaxa ayta poy xa kai phga na parw kainoyria mipws egv ekana kati kai keina ola ragismena ston pato sto katasthma apo tote phra thw kiko ta klaika ta psila ta gyalina kai argotera agorasa anoxeidwta...de toys exw katholoy empistosynh..mono kati pipiles bpa free pairnw tpt allo apo tote

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ :twisted:

Σας ευχαριστούμε για το ηλεκτρονικό μήνυμα που μας αποστείλατε.

Τα μπιμπερό δεν είναι ογκομετρικοί κύλινδροι χημείου, δηλαδή δεν είναι επιστημονικά όργανα μέτρησης όγκου υψηλής ακρίβειας. Είναι δυνατόν να υπάρξουν αποκλίσεις στον όγκο αλλά αυτές είναι πάντα προς τα πάνω. Δηλαδή αν αναγράφεται στην κλίμακα 100ml αυτό ίσως να είναι κάτι περισσότερο από 100 π.χ. 102ml αλλά ποτέ κάτι λιγότερο π.χ. 98ml.

Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει και κάποιος λόγος ανησυχίας αφού το γάλα που θα λάβει το μωρό ενδέχεται να είναι σε μια κάπως μεγαλύτερη αραίωση και όχι συμπύκνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 751 525 και 2310 789 621.

Με εκτίμηση,

Δήμητρα Τζήμου

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΕΙΟ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ?????? ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ Κ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ??????

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΛ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 25ΜΛ !!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...