Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο28-γιατί όλα γίνονται!!!


Recommended Posts

Μιας και η Χρονιά μου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο ελπίζω και εύχομαι και το πρώτο φετινό τρενάκι να είναι γούρικο για όλες μας!!!!

Γι'αυτό τρεχάτε να ανεβείτε!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

επιβιβαστηκα....μια μαργαριτα παρακαλω για να χαλαρωσω και να κανω νανι!!!!!!!!

αντε ευχομαι με νεες εγκυμοσυνες

νατασουλα φιλακια και παλι να σου ζησει...

αληθεια ποσο γεννηθηκε η μικρη;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παρούσα!!! Για να είμια ξύπνια τέτοια ώρα φαντάσου Νατάσα πώς σε περίμενα!!!

Πώς είναι η τομή σου;;;; :-ss:-ss:-ss

Πώς την ένιωθες εκείνη την ώρα;;; Τί είπε η γιατρός;; Πρέπει να κάνεις κάτι ή να προσέχεις την προηγούμενη καισαρική σου για καποιο διάστημα;;

Πώς ένιωσες τον φυσιολογικό τοκετό σε σχέση με την καισαρική σαν διαδικασία;

Δεν κρατήθηκα!! Τα ρώτησα όλα μαζί... :oops::oops::oops:

Τα του 27 δε θα τα σχολιάσω. Στα περισσότερα με καλύψατε και τα υπόλοιπα τα ξέχασα. :oops::oops::oops:

Παναγιώτα σε φιλώ! Κουράγιο!

Γωγούλα ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ!!! Είναι μούφα! Στο λέω εγω που την πάτησα. Ποτέ δε θα φεύγεις στην ώρα σου! Ενω η άδεια μητρότητας είναι εγγύηση. Αν έχεις τις γιαγιάδες βοηθούς μην το σκέφτεσαι καν. Φιλική συμβουλή! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επιβιβάζομαι κι εγώ....Άρχισαν οι αυπνίες... :roll::roll::roll: Άσε που είχα αγωνία να διαβάσω την ιστορία της Νατάσας...Ξάπλωσα και σηκώθηκα να έρθω να διαβάσω η τρελή... :oops::oops::oops:

Σισσακι δε θέλω καλέ μειωμένο...Θέλω το μειωμένο να το πάρω σε μήνες... :D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μαι και γω η ξενύχτησα. Που είναι η ιστορία της Νατάσας? Εχω πολλές ερωτησεις να της κάνω μιας και πλησιάζουν και οι δικές μου μέρες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας,

ανεβαίνω και εγώ να χαλαρώσω λίγο!!!! :)

αχ η κοπέλα μου ξύπνησε στις 2.00 κλαίγοντας γιατί έκανε κακά της (όχι καλά) και έναν κόκκινο πωπό, το πρωί πάλι τα ίδια!!!! ανησυχώ και με τις διοξίνες που βρήκαν στα πουλερικά και χοιρινό, έχουμε κάτι αυγά στο ψυγείο θα τα πετάξω!! :shock::shock::shock: , αλλά αυτά που φάγαμε μέχρι τώρα? :?:

και είπαν ότι για τα παιδιά είναι 40% χειρότερα από ότι στους ενήλικες!!!! :(:S:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!! Έχω νεύρα! :evil::evil::evil: Κάθε φορά που πάω στις τράπεζες και δίνω τα ωραία μου λεφτά, αυτό μου συμβαίνει!!! :twisted::twisted::twisted:

Εχθές τελικά έμεινα άυπνη. Είχα ξαπλώσει και σηκώθηκα να διαβάσω την ιστορία της Νατάσας από την αγωνία μου και μετά ακούγαμε θορύβους όλο το βράδυ! :?:?:?

Σηκωθήκαμε 2 φορές ο Παν. και 2 εγώ για να δούμε τί συμβαίνει. Αφού σε κάποια φάση ήθελα να πάω να πάρω τη μικρη απο το κρεβάτι της και να τη φέρω στο δικό μας! :shock::shock: Είχε και ένα κρύο μέσα στο σπίτι... περίεργο!!

Τες πα... :roll::roll::roll::roll::roll:

Το βράδυ λοιπόν που διάβαζα το στόρι της Νατάσας, βγαίνει ο άντρας μου στο σαλόνι να δει τί κάνω, του εξηγώ και του ανακοινώνω και επισήμως, αφού πλέον έχουμε συμφωνήσει για το δεύτερο, οτι δεν προκειται να κάνω καισαρική αν μπορέσω να το αποφύγω και οτι θέλω να με στηρίξει σε αυτή μου την απόφαση.

Και τι μου σπαντάει;; Ένα: "Θα δούμε"! :cry::cry::cry::evil::evil: Όταν ο Παν λέει θα δούμε εννοεί: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!! Όπως καταλαβαίνεται ετοιμάζομαι για μεγάλες μάχες...

Βέβαια στην περιπτωσή μου αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί όταν μου λένε οτι δε μπορώ να κάνω κάτι, πεισμώνω ακόμη περισσότερο!!

:evil::twisted::twisted::twisted:

Μόνα απο τις μανούλες τελικά θα έχω συμπαράσταση... το βλέπω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα!!!!!

Ξυπνήσαμε και μεις!!! (όχι τώρα, μη βαράτε, στις 8.30)

Το βράδυ μας ήταν ήσυχο! Το νινί ξύπνησε 2 φορές για φαγητό και ξανακοιμήθηκε. Η Ειρήνη το άκουσε να κλάει μέσα στη νύχτα και σηκώθηκε η καημένη. Τελικά την ξαναέβαλε για ύπνο ο Δημ και μετά από ένα 2ωρο ξαναξύπνησε και μου ζήτησε γάλα. Την έδωσα και συνέχισε μέχρι το πρωί. Είμαστε πολύ καλά σε γενικές γραμμές! Το στήθος είναι τούμπανο και ευτυχώς έχω την Ειρήνη να μου το ξαλαφρώνει. Έχει επιστρέψει για τα καλά στο μεμέ! Αυτή τη στιγμή που σας γράφω θηλάζει!

Περιμένω και τη μαία σήμερα για να μας δει!

Σας ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια για τις ευχές σας.

Και γω μπήκα πριν και τα ξαναδιάβασα και κλάιω (πάλι):lol::lol::lol:

Σισσιώ σπέσιαλ φορ γιου

Πώς είναι η τομή σου;;;; :-ss :-SS :-ss

Πώς την ένιωθες εκείνη την ώρα;;; Τί είπε η γιατρός;; Πρέπει να κάνεις κάτι ή να προσέχεις την προηγούμενη καισαρική σου για καποιο διάστημα;;

Πώς ένιωσες τον φυσιολογικό τοκετό σε σχέση με την καισαρική σαν διαδικασία;

:lol::lol::lol:

Η τομή μου είναι όπως ήταν. Δεν άλλαξε καθόλου. Απαίσια κατακόκκινη και χηλοειδής... Έχω σκατοδέρμα.

Δεν με ενόχλησε καθόλου σε όλη τη διαδικασία και να σου πω την αλήθεια ούτε που τη σκέφτηκα. Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα απολύτως πια. Εφόσον πέρασε αυτό το τέστ των συστολών και του σπρωξίματος δεν υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργησει ποτέ πρόβλημα. Η γιατρός μου είπε οτι είναι σε άριστη κατάσταση και μπορώ να κάνω 10 παιδιά αν θέλω (αλλά δε θέλω)χαχαχα

Ο φτ δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με την κτ. Είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Επίσης σωματικά έχω διαφορά από την καισαρική. Η κοιλιά μου δεν είναι πρησμένη και γενικά δε με ενοχλεί πουθενά.

Σισσιώ μη μασάς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατάσσα αν βρεις χρόνο άλλαξε και το τικεράκι σου!!!! :lol::lol:

Σισσιώ αν είχαμε την υποστήριξη των συζύγων μας σε όλα.......

μείνε με το καλό έγκυος, ενημερώσου και παρουσίασέ του το πακέτο ώστε να είναι και ο ίδιος ενήμερος!!! γιατί όταν κάποιος δεν ξέρει......!!!!

Νατάσσα δλδ τώρα η Ειρήνη δεν πρόκειτε να αποθηλάσει!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μπράβο ρε Νατάσα!!!!!!!!! Πες μου τέτοια!! Τώρα θα πρέπει να βρω και ένα γυναικολόγο που δε θα κολώσει στους 7 βαθμούς της μυωπίας μου και στο ιστορικό της θρόμβωσης μου! :roll::roll::roll:

Εγώ το αποφάσισα και θα το παλέψω όσο μπορώ.-

Άργυρούλα έχεις δίκιο... :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιω ενα θα σου πω

εγω απο δω και περα τις συζητησεις με τον γιατρο θα τις κανω ανευ συζυγου!!

Αν θυμασαι μου εκανε σκινη στη μεση του δρομου οταν ειπε ο γιατρος οτι υπαρχει ενα μιδαμινο ποσοστο 0,5% να παθεις ρηξη μητρας και ενα 0,25% να παθει κατι το μωρο, οταν φυγαμε τσιροκοπαγε- που ειναι γεννικα ηρεμος ανθρωπος και δεν φωναζει πολυ- και μας ακουσε ολη η Καλαμαρια...

Αντε τωρα να του εξηγησεις οτι τα ποσοστα επιπλοκων σε μια δευτερη καισαρικη ειναι μεγαλυτερα..

Οποτε αλλη φορα οταν θα ξανασυζητησουμε αυτο θα γινει οταν κανω και τον Β επιπεδου και μηλισουμε για τα μαθηματα ανωδινου τοκετου- και που η νατασα μας θα μου δωσει το τηλ της μαιας δεν θα τον παρω μαζι μου

Επισης αμα αρχισει να μου κανει νερα...δεν θα διστασω να ζητησω και αλλη γνωμη...

Δεν πολυμιλαω σε κοσμο για το τι εχω σκοπο να καω αφενος γιατι δε θα με καταλαβουν αφετερου γιατι δεν θελω να το γρουσουζεψω..

Ολα στο τελος θα γινουν ελπιζω οπως θελλω εγω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια .

αργι το να καθεσε να σκευτεσε τωρα τι εχει γινει δεν θα βγει τιποτα ,οτι φαγανε φαγανε δεν γυριζει πισω ....

χθες του εδωσα ενα παιχνιδι με κυβακια που ειναι και παζλ ,αν τα βαλεισ σωστα βγαζει εικονεσ ,απο περιοδικο τα ειχα παρει πριν γεννησω καν και τα βρηκα μεσα στην ντουλαπα .του τα εδωσα ομωσ λαθοσ ωρα ...το μεσημερι που ηθελα να παει για υπνο ....παιξαμε για κανενα τεταρτο και μετα ηθελα να παει για νανι ...αυτοσ ομωσ δεν ηθελε με τιποτα για να παιξει ...τι κλαμα εριξε ...αφου με τα χιλια ζορια κοιμηθηκε ξυπνησε μετα απο 1,5 ωρα και κατευθειαν με την τσιμπλα στο ματι πηγε στα κυβακια :lol::lol::lol::lol:

το βραδυ μαζευα τα παιχνιδια και βρηκα το κουτι και πουθενα τα κυβακια ...εψαξα ολο το δωματιο μου (εκει επαιζε)ακομα και πισω απο το κρεβατι και κατω και μεσα στην συρταριερα ...κοιταξα στο μπανιο ,μεσα στα απλυτα ,μεσα στα σκουπιδια ....μονο στο δωματιο του δεν μπορουσα να δω γιατι κοιμοταν ...αλλα εκει δεν πηγε καθολου .εσκασα !!!!

σημερα το πρωι ξυπνησε και πηγε στο παιχνιδι (ειχε αφησει ενα κυβακι) μεχρι να του βαλω γαλα εξαφανιστηκε και αυτο !!!!

τον ρωταμε με τον μπαμπα "που ειναι μανωλη τα κυβακια "και αυτοσ ολο καμαρι και χαρα παει και μασ δειχνει το σαμπ γουφερ διπλα απο το επιπλο τησ τηλεωρασης (εχει μια τρυπα) μειναμε αναυδοι ειχε βαλει και τα 12 εκει μεσα !!!!εκατσε ο καιμενοσ ο μπαμπασ και τα εβγαζε απο εκει με τσιμπιδα και ξυλακι απο σουβλακι .....και ο μικροσ ολο καμαρι για τι εκανε !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυλογουδες μουυυυυυυυυυυ μεχρι τωρα διαβαζα το προηγουμενο τρενακι ...

καλε ποσα γραψατε????τα ματια μουυυ :lol::lol:

θα προσπαθησω να θυμηθω... :oops::oops:

καταρχας Αφρο και Αρτζι ειστε πολλες μωλε και προσωπικα εγω ξεχναω να σχολιασω καμμια φορα ...ξεχναω που ξεχναω ευκολα... :oops::oops: ημουν νια και γερασα!!!! παραπονιαρικο ειναι και το Καρολινακι!!!σας καταλαβαινω κοριτσια...αντε ποτε θα κανονισουμε καφεδακο τα αθηναια κοριτσοπουλααααααααααα?????????το χω πει πολλες φορες!!! :lol::lol: να παραπονεθω και εγω λιγουλακι...αν και καινουργια στο τρενακι...(εκανα και ρημα..χαχα)κατι ειπα με το Γιωτακι για την αλλη τεταρτη...

Αρτζι τι εχει η μικρουλα και συγκαηκε? τωρα πως ειναι ? ελπίζω καλυτερα...και αυτο με τα πουλερικα βρε κοριτσακι ειναι σιγουρο??? αχ πολυ στεναχωρηθηκα...

Σισσιω ελπίζω να τα καταφερεις και εσυ οπως η Νατασσουλα...αλλωστε το πολυ το ... :-@:-@:-@ το βαριεται και ο παπας...

Τονια μου δεν εχει τυχει να τα ξαναπουμε...ειδα οτι αναφερθηκες σε μενα αλλα μεχρι να σας διαβασω ξεχναω με τοσα που γραφετε... :lol::lol: καλα ελεγε η Χρυσα μας ειμαι πολυλογου αλλα εσεις με ξεπερνατε!!!!!!χαχα να σου ζησει το κοριτσακι σου και καλη εγκυμοσυνη να χεις και εσυ....με εναν πόνο...

μαιμουδακιιιιιιιιιι μου που εισαι ? αντε να σε φτυσω και εσενα και εννοειται να γκαστρωθεις γρηγορα πριν απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :lol::lol: σου φτασε κατι?

Γωγακι μου πως ειστε σημερα μανουλα και κορουλα? η μικρουλα στην κοιλιτσα ζουζουνευει?

Γιωτακι ελπίζω να το κανονισουμε την αλλη τεταρτη ..να μαστε καλα...και να μαζευτουμε πολλες!!!!!!!!!!

Χρυσουλινι μου αγαπημενο που εισαι ? αχ χρωσταω ακομη ενα κερασμαααααααααααααααα....ο ταζουλης μας τι κανει ? πες καμμια καινουργια σκανταλια... χαδακι στην κοιλιτσα απο μενα...

πεμπι,Αναστασια,Παπακι...τι κανετε?

Νατασσουλα μου(Lovie) να σου ζησει και παλι το κοριτσακι σου...εγραψα στο θεματακι που ανοιξες...συγκινηθηκα πολυ!!!!!!!! σε θαυμαζω κοπελαρα μου!!!!!!!!! εγω σαν φοβιτσιαρα δεν θα το κανα αυτο...μπραβοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!

καλη λοχεια καλους θηλασμους και παντα!!!! στην ζωη σου ολα να γινονται οπως τα θες!

ελπίζω να μην ξεχασα καμμια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααααααααα....Καλέ πως δεν έχετε γεμίσει ακόμα σελίδες;;;;;;; :D:D:D:D

Νατασούλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ :x:x:x:x:x:x:x:x Για πες για το νινάκι...Πως είναι...Σε ποιον μοιάζει...Πολύ μικρούλα;;;;;Θα τρελαθώ!!!!!!Θέλω κι εγώ!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops:

Αφρο πολύ γέλιο ο Μανωλιός....Ρε τι σκέφτονται τα μουτράκια... :lol::lol::lol:

Σισσάκι και 7 μυωπία και προηγούμενη καισαρική και θρόμβωση και θες και φτ;;;;; :shock::shock::shock::shock: Μπράβο ρε θηρίο!!! :lol::lol:

Χρύσα είσαι η επόμενη για VBAC..... :D:D:D:D:D

Αρτζι μην τρελαίνεσαι...Πάντα τέτοιος πανικός προκαλείται και μετά όλα μέλι γάλα... :?:?:?:?

Μαράκιιιιιιιι καλημέρααααααααααααα.......

Καρολινάκι μου τις καλημέρες μου και τα φιλιά μου..Η παπένια;;;;; :x:x:x

Εγώ είμαι χάλιαααααααααα.....Οι μύτες μου τρέχουν ασταμάτητα μίξες (από το σκούπισμα έχω κάνει πληγή) και τα μάτια μου δάκρυα.... :cry::cry::cry: Η μικρή καλά....Λίγο βηχάκι αλλά πολύ καλύτερα...Όπως ξέρετε επί 4 μέρες κοιμόμασταν μαζί..Χθες τη βάλαμε στο κρεβάτι της να κοιμηθεί μόνη της και δεν έβγαλε κιχ... :shock::shock::shock::shock: Αδιαμαρτύρητα εντελώς...Χωρίς κλάματα και φασαρίες.... :D:D:D:D:D:D:D Κοιμήθηκε 10.30 και ξύπνησε 9.30!!!! :D:D:D:D:D

Καλά κορίτσια η μικρή με έχει αφήσει άναυδη... :o:o:o:o:o Οδηγούσα το ΣΚ και αυτή καθόταν πίσω στο καθισματάκι της και περνούσαμε από ένα Βασιλόπουλο...Μου λέει "Μαμά ΑΒ"..... :shock::shock::shock: Έμεινα!!!!!!!Πάμε Βασιλόπουλο συχνά, αλλά δεν τον έχουμε πει ποτέ ΑΒ....Περνάμε από Jumbo, φώναζε "Jumboooo...Γιούπι..."

Χθες γύρισα σπίτι και μας είχαν αφήσει έναν κατάλογο Carrefour με προσφορές...Τον παίρνω μέσα, του έριξα μια ματιά και τον πήρε η μικρή....Έλεγε ό,τι έβλεπε.."Τυρίιιιι, Pampers, λεμόνια (ήταν πορτοκάλια όμως)...." Σε κάποια φάση βλέπει το σήμα Carrefour και έλεγε "Καφουρ Καφούρ"... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μετά έβελεπε απορρυπαντικά πλυντηρίου και έλεγε "αυτά είναι για ππυντήιο" και έδειχνε το πλυντηριάκι της... :shock::shock: Και το κορυφαίο όλων;;;Μου έλεγε ενώ διάβαζε τον κατάλογο "Ευχαιστώ μανούλια"..Τη ρωτούσα εγώ γιατί, τίποτα αυτή....Και σε κάποια φάση μου το ξαναλέει και μου δείχνει ένα Soupline.... :?:?:?:?:? Είχε δει την προηγούμενη μέρα μια διαφήμιση με μαλακτικό που ήταν ένα παιδάκι και έλεγε "κάνει τα ρούχα μου τόσο μαλακά...Σ'ευχαριστώ μανούλα" και ο παπαγάλος το είχε κρατήσει και βλέποντας το Soupline μου έλεγε σε ευχαριστώ μανούλα.... :shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o Μα δεν είναι πανέξυπνη;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D Κουκουβάααααααααααααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης είδε τον πατέρα της στο δελτίο που βγήκε ζωντανά και αφού σταμάτησε να μιλάει ο Γιώργος λέει "Μπάβο μπαμπά".... =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν απορω καθολου με τον Μανωλακο σου Αφρο...ολα τα ζουζουνια μας ειναι πανεξυπνα,παμπονηρα και κατεργαρικα...και εμεις κουκουβααααααααα...ξερω ...ξερω!!!!!

φανταζομαι ο μικρος καμαρι ε? τον θυμαμαι λιγακι τοτε που τον ειχα δει στον παιδοτοπο ...αντε να κανονισουμε να τα πουμε την αλλη βδομαδα..αυτη την φορα καλυτερα... :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης είδε τον πατέρα της στο δελτίο που βγήκε ζωντανά και αφού σταμάτησε να μιλάει ο Γιώργος λέει "Μπάβο μπαμπά".... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

:lol::lol::lol::lol: έχει μια σίγουρη θαυμάστρια δλδ!!!!

ρε γωγω η δικια σου ειναι πολυ εξελιγμενο μοντελο!!! :o !!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιώ ούτε ο γυναικολόγος είναι αρμόδιος να σου πει απόλυτα για τα μάτια. Θα πρέπει να πας σε έναν καλό οφθαλμίατρο για να σου κάνει βυθοσκόπηση. Αν αυτός σου δώσει το οκ τότε βουρ!!!! Και μην ακούς κανέναν! Α και να μην το συζητάς και πολύ όπως λέει η Χρύσα!!!

Γωγώ τη ζουούνα η Ιωάννα!!! Εξυπνοπούλι και αυτή!!! Τα ίδια κάνει και η σκατούλα μου!!! Το νινί είναι τόσο μικρο.... Μια σταλίτσα η ψυχή μου! Όλη μερα κοιμάται και χέζει!!!! Μιλάμε για πολύ σκατό!!! Εγώ θέλω να τη ζουλάω συνέχεια....

Argi έχεις δίκιο θέλω να το αλλάξω!

Αφροδίτη πως τα πάς με τις συσπάσεις;;;;

Karolinaki και συ πολλά λες ε;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα έφαγες τίποτα σήμερα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...