Μετάβαση σε περιεχόμενο

η καραμελενια μου ηρθε στον κοσμο [natali.str]


Recommended Posts

Kαλησπερα σας κοριτσακιααα!

Όπως ειδατε ΓΕΝΝΗΣΑΑ και εγω το 4ο παιδακι μου, ένα υγιεστατο κοριτσακι!

Η εγκυμοσυνη μου αναπαντεχη και οοολα κυλισαν αρκετα γρηγορα. :)

Σαν χθες θυμαμαι την μερα που ακουσαμε την καρδουλα της, την μερα που εμαθα ότι περιμενω κοριτσακι! Και κυλουσαν οι μερεεεες.

Και εφτασαν κατι μερες πριν μπω στον μηνα μου και το κοριτσακι μου ηταν 1900 γραμμαρια και εκει ανησυχουσα για το αν θα παρει βαρος αλλα ΔΩΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ πηρε και φτασαμε 39 εβδομαδες να είναι 2800..η χαρα μου απεριγραπτη!

Δεν σας κριβω ότι η κουραση μου ηταν μεγαλη με 3 παιδακια με αρκετες απαιτησεις η κατασταση ηταν ολιγον δυσκολη! Παρ’όλα αυτά τα ειχα καταφερει αρκετα καλα!

Tην παρασκευη στις 10 του μηνος που πηγα στον γιατρο μου, ειχα διαστολη 2 και μου ειπεε οτι ισως ,δεν ειναι απαραιτητο, να ερθει αυριο μεθ'αυριο μπορει να αργησει λιγες μερες ακομαα. Tο σιγουρο ειναι ομως οτι κοντευαμε.

Το πρωι του Σαββατου ξυπνησα με πολύ πολύ δυνατους πονους αλλα σταματισαν και κατά το μεσημερακι με ξαναπιασαν και ο γιατρος μου ειπε ότι αν συνεχισουν μεχρι το βραδυ να παω στο νοσοκομειο! :?

Ηρθε και η μαμα μου το απογευματακι για να κρατησει τα μικρα!

Το βραδυ μας κυλισε σχετικα ομαλα, το πρωι της Κυριακης ημουν μια χαρα και το μεσημερακι επεσα για υπνο, ξυπνησα κατά τις 5 επλυνα κατι πιατα που ειδα από το μεσημερι με επιασε να συμμαζεψω και λιγο το σαλονι παρ’ολου που η μαμα μου φωναζε να κατσω αλλα εγω εκει! Εε κατά τις 9 που κοιμηθηκαν τα μικρα κατσαμε στον καναπε να δουμε λιγο τηλεοραση και τσουπ καποια στιγμη νιωθω κατι να τρεχει. ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.. εκανα ένα γρηγορο μπανακι και μετα ετοιμαστικα για το μαιευτηριο, στο αυτοκινητο οι πονοι αρχισαν να γινονται όλο και πιο δυνατοι.

Φτασαμε γυρω στις 11 ειχα ειδοποιησει και τον γιατρο μου και ειχε ηδη φτασει! Στην αρχη πηγαμε για ξυρισμα και κλισμα οπου και τους παιδεψε αρκετα μιας και δεν καθομουν ησυχη από τους πονους. Σαν τελειωσε και αυτο η διαστολη μου ειχε φτασει στο 6 και κατσαμε στο δωματιο μετα από 2 ωρες συντροφια με τον σύζηγο μου και φυσικα ΝΑ ΠΟΝΑΩ η διαστολη μου φτανει στο 8! :o

Πηγαμε στην αιθουσα τοκετου και όλα ξεκινησααν!

Η μπεμπα ειχε γυρισει και ετσι ειμασταν ετοιμοι για τις εξωθησεις!

Να μου φωναζει η μαια «σπρωξεεεε» «σπρωξεε» και εγω να ΣΠΡΩΧΝΩΩΩΩ μετα από λιγα λεπταα βγηκε το κεφαλακιιι, ααχ ηταν μια ανακουφηση ειμασταν λιγα λεπτα πριν αντικρισουμε την μπεμπα μας! Ειχε βγει και ο λαιμος και μετα με 3 σπρωξιματα βρηκε ολοκληρη η μπεμπααα,! :D

Αααχ όταν ακους αυτό το πρωτο κλαμα ΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, τη γαληνη που νιωθεις.. η ωραιοτερη στιγμη είναι τοτε.. συνηδιτοποιείς ότι εχεις φερει στον κοσμο μια ψυχουλα.. και όλα είναι τοσο ΤΕΛΕΙΑΑ..

Μετα μου την πηραν για να με ραψουν και να την εξετασουν.!

Με βεβαιωσαν πως ηταν μια χαρα :D και η χαρα μου ειχε ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ..

Ηρθε λοιπον στον κοσμο Δευτερα 13/12 ξημερωματα στις 4:10 το πρωι 2900 κιλακια και 48 εκατοστα!

Φυγαμε από το νοσοκομειο την πεμπτη το πρωι και ειχαμε χασει 100 γραμμαρια αλλα θηλαζουμε αποκλειστικα ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ δηλαδη γιατι είναι λιγο δυσκολακι αλλα τα καταφερνουμε!

Ευχαριστω τον Θεο μου χαρισε ένα ακομα παιδακι και με θεωρω αρκετα ευλογημενη που καταφερα να φερω στον κοσμο 4 αγγελουδια!

Ευχομαι και εσας ΟΟΟ,ΤΙ καλύτερο..

Σε όσες προσπαθειτε για νινακια ευχομαι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ να ερθουνεε γρηγορα γρηγορα και σε λιγους μηνες να τα κρατησετε στην αγκαλιτσα σας!

Στις μανουλες ευχομαι να χαιρονται τα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ τους και να είναι παντα γερα και δυνατα

Και στις εγκυουλες μας ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! Με το καλο να αντικρισουν τα νινακια τους!

Με το καλο να μπει ο νέος χρονος!

Καλες Γιορτες!

:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει Ναταλάκι η κούκλα σου! Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις όλα τα παιδάκια σου! Το 2011 να σου φέρει υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία! Πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασα μου ευχαριστω πολυ! και σε εσενα ευχομαι οτι καλυτερο :D

Κατερινα ευχαριστωω! και εσυ να χαιρεσαι τα αντρακια σου και με το καλο να ερθει το νεο ετος γεματο χαρες! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα! Να σας ζησει η μπεμπουλα! Ολα να ειναι ομορφα στη ζωη της! Και για ολα τα παιδακια σου Ναταλι! Ειδα πως εχεις και διδυμακια. Φυσιολογικα τα γεννησες και αυτα?? Μπραβο κουκλα μου καθε ευτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναταλακι μου,να σου ζησει η καραμελενια σου!!!!!!!!!!!!! :D:D:D μπραβο που τα καταφερες τοσο καλα!!!!!!!!!! :D:D:D ευχομαι να εισαι παντα ευτυχισμενη μαζι με την οικογενεια σου και να εχετε υγεια πανω απ ολα!!!!!!!!!

σε χασαμε απο τις μανουλες των χριστουγεννων του 09..... :cry: αλλα λογικο!!!!! ;) με 4 πανεμορφα παιδακια δεν ειναι και τοσο ευκολο να γραφεις!!!!! ;) πολλα φιλακια και στα 4 και καλη λοχεια!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναταλακι μου να σου ευχηθω και εδω να σας ζησει η μπουμπου σας να ειναι γερη και καλοτυχη και να χαιρεσαι ολα τα παιδακια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναταλακι μου γλυκοοοοοοοοο να σου ζησει η πριγκιπισσα σου. Να τα χαιρεσαι κ τα 4 αστερακια σου. Ευχομαι να εχεις καλη λοχεια κ ενα σπιτι γεματο παιδικα γελια κ χαρα.

Εχεις μια υπεροχη οικογενεια να σαι καλα κ εσυ γλυκεια μου να τα μεγαλωσεις. ΦΙλακια πολλα κ με υγεια το νεο ετος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια χαρα κ απο εμενα

Ναταλια μου ευχομαι ολοψυχα να χαιρεστε την μπουμπου σας αλλα κ τα υπολοιπα τρια σας παιδακια ..Σαν τα ψηλα βουνα να τα καμαρωσετε ..Καλη λοχεια κ σε σενα επισης ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NA SOY ZISEI MIKROYLA SOY KAI NA TA XAIRESE KAI TA 4 PAIDAKIA SOY DEN IPARXEI POIO MEGALI EYTYXIA APO TO NA EINAI TO SPITI GEMATO ME FONES...EYXOME KAINOYRIOS XRONOS NA DOSEI POLLA PAIDIA SE OLES TIS KOPELES POY PROSPATHOYN KAI SE MAS ALLA TOSA.... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ γλυκες μου!

Καρμενακι μου χρονια πολλα και για τα γεννεθλιακια σου δεν προλαβα να σου ευχηθω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει η μπουμπουκίτσα σας [smilie=binkybaby.gif] να είναι γερή και καλότυχη!

Να χαίρεσαι και τα τέσσερα αγγελουδάκια σου [smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif][smilie=angel8.gif] και να έχετε μια ευτυχισμένη καινούργια χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά [smilie=icon_santa.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια !! Να σας ζήσει το νέο μελος !!!

Να ειστε παντα Υγιείς και Ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τα 4 παιδάκια σας !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναταλιτσα μου να την χαιρεσαι την μπουμπουκα σου...και τα τεσσερα δηλ.και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καθε μερα να ειναι η πιο ευτιχισμενη μερα της ζωης σας...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ευχηθω κι απο δω να σου ζησει η μπουμπου! Ειναι μια κουκλα! Και θα στο ξαναπω! Ζηλευωωωωωωωω!!! Θελω κι εγω βρεφακι!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NATALITSA MOY EYXOMAI OLOPSIXA NA SOY ZHSEI KAI NA TIN KAMARWSEIS OPWS EPI8YMEIS,EPEISEIS NA XAIRESE KAI TA YPOLOIPA PAIDAKIA SOY. KALES GIORTES KAI EYTIXISMENO TO NEO ETOS SE LIGES MEROYLES. FILAKIA POLLA POLLA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει και να είναι γερή και δυνατή!!!!

Να χαιρεσε και τα υπόλοιπα παιδάκια σου

Καλή λοχεία να έχεις και να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το νέο μέλος!!! Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα και τα 4 παιδάκια σου. Και φυσικά και εσεις για να τα μεγαλώσετε με πολύ πολύ αγάπη!!! Πάντα θαύμαζα τις οικογένειες με πολλά παιδάκια!! Τώρα είσαι κι εσύ ένα από τα πρωτυπά μου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...