Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια να εχετε!

μα τι ωραιο που ειναι μακαρι να ειχα και εγω παιδακι η στην κοιλια η στην αγκαλια για να μπορουσα να εμπαινα στην κληρωση :(

καλη επιτυχια σε ολες σας :x:x να σας ζησουν τα παιδακια σας και στις εγκυουλες με το καλο!οποια το κερδισει να το χαρει το αγγελουδι της @};-@};-@};-

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕς ΗΜΕΡΕς ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΩ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ.

ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ. :P

Δημοσίευση

Από κάτω απ΄το ραδίκι

κάθονται δυο πιτσιρίκοι

και ρωτάν ο ένας τον άλλο

ποιο να΄ναι απ΄όλα πιο μεγάλο.

Τους ακούει ένα σκαθάρι

και τους λέει:"Το κουκουνάρι!",

τους ακούει ένα τριζόνι και

τους λέει:"Το πεπόνι!",

τους ακούει κι ένα τσιμπούρι

και τους λέει:"Το γαϊδούρι!".

Γέλασαν οι πιτσιρίκοι,

γέλασε και το ραδίκι

κι ένας με μεγάλο στόμα

βάτραχος γελάει ακόμα.

Δημοσίευση

Μπορεί εγώ να μην έχω δικό μου παιδάκι αλλά αυτό το δώρο θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να προσφέρω σε μία πολύ γλυκιά μανούλα που δεν μπορεί να έχει κρεββατάκι για το μωράκι της που έρχεται... Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! :D

Δημοσίευση

。★Καλα Χριστούγεννα★ 。* 。

° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚

˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛

˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚και ευτυχισμένο το 2011!

Αγάπη, υγεία & ευτυχία σε όλους...!

Δημοσίευση

Καλές γιορτές σε όλους και ένα υγιές, τυχερό και μοναδικό 2011, με πολλά μωράκια!

Πολύ ωραίο το κρεβατάκι, ευχαριστούμε γι'αυτή τη δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό :)

Δημοσίευση

Γλυκήτατο κρεβατάκι για γλυκήτατα μωρουδέλια!!!

Όποιο και να το κερδίσει είναι μια υπέροχη πράξη

Ευτυχισμένο και γούρικο να'ναι το 2011!! Γερά και καλότυχα τα μωράκια μας!!

• Απαντήσεις

• Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
    • Α και βγάζει πάρα πολλές κραυγές και γελάει πολύ .Και οταν τον βάλεις στην αγκαλιά σου αρχίζει και κάνει βήματα σαν να περπατάει.
    • Καλησπέρα κορίτσια .Εμεις στις 12/8 γίναμε 4 μηνών ..Ο μικρός κοιμάται μια χαρά λίγο με το φαγητό λόγω ζέστης μας κάνει διάφορα και δεν τρώει όλες τις φορές καλά αλλά γενικά μια χαρά .Δεν ξέρω αν φαίνεται πιο μετά το άλμα ανάπτυξης .Απλα ξαφνικά αύξησε κατά πολύ το φαγητό .
    • Και εγώ η αλήθεια είναι πως σε λυπήθηκα διαβάζοντας το…. Δεν υπάρχει κάποια λύση που μπορεί να σου δώσει κάποια από μας εδώ μέσα….,και το 5-6 φορές να ξέρεις δεν είναι κάτι ξένο…. Εγώ φαντάσου τώρα για πλάκα πάω 3-4 που δεν έχω δίδυμα… και επειδή ξυπνάει η μικρή σε όλο το βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ 5 φορές για πλάκα …. Και δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όταν γεννηθούν ούτε τοσο θα κοιμάσαι…το μόνο που θα αλλάξει είναι ο πόνος κ το βάρος ….. προσπάθησε να δεις την όμορφη πλευρά ότι πέρασαν τόσοι μήνες και πήγαν όλα καλά και σε λίγες μέρες θα τα έχεις αγκαλιά….
    • Καλά αυτό με τα πόδια το ξέχασα….μα ποσό δίκιο έχεις! Πως έγιναν τα πόδια έτσι…. Εγώ τα πρωινά όταν περπατάω νιώθω στην αρχή να πονάω κ λίγο από το παίξιμο στις πατούσες   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...