Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕΞ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες,

γέννησα πριν 3 μήνες περίπου και θηλάζω αποκλειστικά. Το θεματάκι που αντιμετωπίζω είναι η ανύπαρκτη σχεδόν ερωτική διάθεση κ γενικότερα η δυσκολία στο σεξ μετά τον τοκετό όπως γράφω κ στον τίτλο. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμιά άλλη αλλά δε μου "βγαίνει" ρε κορίτσια. Ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει αλλά δε μου αρέσει καθόλου. Βλέπω τον εαυτό μου μόνο ως μαμά κ φοβάμαι μήπως χαλάσω τη σχέση μου με τον άντρα μου αν δείχνει μεγάλη κατανόηση κ δεν είναι πιεστικός.

Ακόμα και αν μου ανέβει λίγο η διάθεση κατα τη διάρκεια της επαφής, η πράξη δυσκολεύει ιδιαιτέρως και σωματικά είναι και επίπονη αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.. :oops: Και να σημειώσω ότι δε γέννησα φυσιολογικά αλλά με καισαρική οπότε η περιοχή εκεί κάτω δεν ταλαιπωρήθηκε

Αν και με είχε προειδοποιήσει ο γιατρός μου ότι οι ορμόνες μου θα δυσκολεύουν την κατάσταση και ειδικά λόγω θηλασμού και ότι θα είμαι σαν να βρίσκομαι σε εμμηνόπαυση, δε μπορώ να μην αισθάνομαι καθόλου ερωτικά. Και τι θα γίνει αν θηλάσω για κανένα χρόνο όπως θέλω;; Θα καταστρέψω τη σχέση με τον άντρα μου ή θα πρέπει να αποθηλάσω συντομότερα;; Δε θέλω όμως. Τι να κάνω;;

Έχει συμβεί σε καμιά άλλη αυτό και αν ναι πώς το αντιμετώπισε;; Είμαι απελπισμένη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λενιτσα ειναι λογικο ακομα να μην θελεις σεξ...λογικα σε λιγο καιρο θα επανελθεις....

για να ειμαι ειλικρινης δεν το αντιμετωπισα....αλλα πιστευω οτι οι πρωτοι 3 μηνες ειναι δυσκολοι..και ποσο μαλλον σε αυτο το κομματι...

ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki mou mhn kaneis etsi .

uparxei mia ksirotita tora ston kolpo sou logo ormonwn ,xrisimopoihste kapoio gel gia thn epafh .

oso pernaei o kairos tha pernane kai oi polles ormones kai tha xalarosei o orgaismos sou .

thimame oti oute egw hthela mexri ton 4-5 mhna kai den eixame apafes .

meta arxisame alla ponousa ,siga siga omos epafh epafh efige entelos o ponos kai ksana hrthe h apolaush .

nai o kolpos htan stegnos ligaki alla meto gel kai ta paixnidakia ola htan kala kai arxisa a to ksana apolambanw kai as eixa mia ksirotita .

oso to prospathite toso tha ksana mpeis grigora sto paixnidi ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!ΚΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ,Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!!ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!!!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με παρηγορεί που δεν είμαι η μόνη που το νιώθει αυτό..

Ελπίζω να φτι'άξουν τα πράγματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΝΕΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΤΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ.Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΕΓΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΑ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ 3Η ΦΟΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

μη μου στενοχωριεσαι ακου τα δικα μου!!!!

γεννησα φυσιολογικα πριν 4μισι μηνες με πολλα ραμματα.

απο το 2ο μηνα εγκυμοσυνης ηταν κομμενο το σεξ.

πραγματικα το περιεργο θα ηταν να ηθελες σεξ μετα απο τοοοση κουραση κ ταλαιπωρια....

βεβαια οι αντρες μας δε μπορουν να το καταλαβουν αλλα καπου εδω πρεπει να τους καταλαβουμε κ εμεις.

ετσι,στους 2 μηνες απο τη γεννα,δοκιμασα για χαρη του αντρουλη,τον λυπηθηκα πια κ αυτον τοοοσους μηνες.πονεσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα στους 4μισι μηνες ακομα ποναει πολυ η διεισδυση,αλλα σε 2 λεπτα εχει συνηθισει ο κολπος κ ολα ειναι καλα.εννοειται πως λογω θηλασμου θα χρειαστει λιγη βοηθεια με τζελ μεχρι να επανελθει η λκιπανση του κολπου,κ φυσικα λιγη υποχωρηση που κ που για τον αντρουλη σου!χωρις να καταπιεστεις,σιγα σιγα,αλλωστε εισαι απο καισαρικη κ θα επανεκθεις ευκολοτερα απο μενα που εχω κ ραμματα!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕς ΜΑς,ΤΑ ΑΓΑΘΑ(ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑς)ΚΟΠΟΙς ΚΤΩΝΤΑΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...