Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μετά την ωορρηξία - μεγάλη απορία!


sophie_3601

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Λοιπόν θέλω να ρωτήσω κάτι το οποίο δεν βρήκα πουθενά και μου έχει γίνει μεγάλη απόρία! Μετά την ωορρηξία έχουμε βλένες ή όχι? Καταλαβαίνουμε την ωορρηξία από τις διαυγείς βλένες αλλά μετά τι γίνεται?

Έχω διαβάσει ότι αν μείνεις έγκυος οι βλένες μετά την ωορρηξία είναι κακό σημάδι και σχετίζονται με αποβολή... οχι πάντα όμως! Και συνήθως έχουμε βλένες και μετά (όχι φυσικά σαν της ωορρηξίας)

Όταν λοιπόν δεν έχεις καθόλου μα καθόλου βλένες μετά την ωορρηξία τι σημαίνει?

Είναι το φυσιλογικό ή μπορεί να έχεις πετύχει μια εγκυμοσύνη και αυτό να είναι ένα σημάδι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Sophie.Λοιπον μετα την ωορηξια εχουμε παλι υγρα.Λιγο πολυ τα υγρα ειναι ιδια καθ'ολη τη διαρκεια του κυκλου.Αυτα που ξεχωριζουν ειναι της ωορηξιας τα οποια εχουν την ιδιοτητα να επεκτεινονται οταν τα βαλεις αναμεσα στα δυο σου δαχτυλα(αντιχειρα κ δεικτη) κ απομακρυνεις τα δαχτυλα σου θα δεις πως δεν κοβονται κ επεκτεινονται.Αυτα ειναι της ωορηξιας.

Μετα την ωορηξια τα υγρα γινονται παλι οπως πριν,δηλ."σπανε" δεν εχουν ελλαστικοτητα.Απο εκει λοιπον τα ξεχωριζουμε.

Οσο για αυτο που λες..δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο,οτι αν εχεις υγρα κ εισαι εγκυος σημαινει αποβολη...μου φαινεται λιγο κουφο...συγνωμη κιολας,αλλα ειδικα αν μεινεις εγγυος τα υγρα αυτα ειναι το 1ο σημαδι οτι εχεις μεινει κ οσον αφορα εμενα,ποτε κανεις γιατρος δεν μου εχει πει τετοιο πραγμα κ γενικα δεν το εχω ακουσει.Εκτος κ αν εννοεις να εχεις υγρα μαζι με λιγο αιμα..ε..ναι τοτε σιγουρα ισως κατι τρεχει..

Οταν δεν εχεις καθολου υγρα δεν νομιζω να σημαινει κατι.

Πανω απ'ολα να θυμασαι πως καθε γυναικα ειναι διαφορετικος οργανισμος κ λειτουργει με πολλες διαφορες απο εναν αλλον.

Σημαδι μιας πιθανης εγκυμοσυνης ειναι η καθυστερηση....αντε κ το πολυ ,μα παρα πολυ πρησμενο στηθος.Ολα τα αλλα δεν ειναι για να δινεις σημασια...αυτη ειναι η γνωμη μου.

Ελπιζω να βοηθησα κ να σου ευχηθω καλη επιτυχια,γιατι απ'οτι καταλαβα προσπαθεις για μωρο.Οτι αλλο θελεις ευχαριστως να βοηθησω..φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ ζούμπι μου για την απάντηση σου! Προσπαθώ και για μωράκι αλλά πιο πολύ ρώτησα γιατί προσπαθώ να καταλάβω το σώμα μου! Είχα μια απόξεση πριν κάτι μήνες και από τότε ο κύκλος μου έχει ταραχτεί πάρα πολύ και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη με μια διαρκή παρακολούθηση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...