Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΣΑΓΚΑΣ ΤΡΥΦΩΝ....ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ??ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!


xouanitaki

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!

ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ...

ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ...

ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου .Φαντάζομαι είναι αυτόσ του Ιασω.Αν υπάρχει κ άλλοσ μπορεί να τουσ μπερδευω...Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά γέννησε μια γνωστή μου κ μου έχει πει τα καλύτερα..¨οτι είναι παρα πολυ καλόσ άνθρωποσ πρωτα και πολυ καλόσ επιστήμονασ και την πρόσεξε πάρα πολύ.Εγώ δεν πήγα τελικά σε αυτόν γιατί αποφάσισα να βρω γιατρό του δημοσίου ..Διαφορετικά θα τον επισκεπτόμουν.Πάντως αυτή ήταν πολύ ευχαριστημένη.Ελπίζω να μην υπάρχει κ άλλοσ με το ίδιο επωνυμο στο Ιασω κ τουσ μπερδεψα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ο τσαγκας ειναι εξαιρετικος γιατρος με ξεγεννησε στην κορη μου πριν εναμιση χρονο και αν δεν ηταν το οικονομικο στην μεση παλι σε αυτον θα πηγαινα για το δευτερο. εγω τον γνωρισα απο μια φιλη που χρωσταει το τριτο της παιδακι σε αυτον ολοι οι αλλοι γιατροι της ελεγαν να το ριξει αλλα αυτος επεμενε οτι θα τα καταφερει και ειχε δικιο. απο τοτε ολες οι φιλες μαμαδες αδερφες κτλ σε αυτον παμε. ελπιζω να βοηθησα. με το καλο το παιδακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι ο γιατρος μου! μεχρι στιγμής ειμαι ευχαριστημενη...φαινεται και πολυ καλος ανθρωπος...τιμές δεν γνωρίζω ακόμη! μια φιλη μου λέει τα καλύτερα για αυτον....

θα σου πω περισσοτερα αυριο!!

κορίτσια πόσο πληρώσατε εσείς???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ!ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ Δ Ε Ν...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,xouanitaki!Ήξερα ότι το γιατρό της νύφης μου τον λένε Τρύφωνα,αλλά δεν ήξερα το επώνυμο.Μετά σκέφτηκα πόσοι γιατροι Τρύφωνες υπάρχουν;Είναι σπάνιο το όνομα.Πήρα τηλ. τον αδερφό μου και μου το επιβεβαίωσε.Αυτός είναι :D:D:D Η νύφη μου έκανε 2 παιδια σε αυτόν,είναι παρα πολύ καλός κι έμεινε πολύ ευχαριστημένη ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή λες ότι θες να το ψάξεις μπορώ να σου στείλω σε πμ και τα στοιχεία του δικού μου του γιατρού.Είναι καταπληκτικός επίσης και ειδικεύεται στην εξωσωματική.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια και πάλι!

Τον Τρύφωνα μου τον σύστησε μια φίλη μου η οποία έκανε τα 2 της παιδάκια εκεί και μάλιστα μου είπε: είναι πάρα πολύ καλός γιατρός, φανταστικός και υπέρ του φυσιολογικού τοκετού κλπ κλπ. (εγώ τότε δεν σχεδίαζα για μωράκι ακόμα...)

Γενικά στην ζωή μου δεν δίνω και τόση σημασία σε τέτοια 'λόγια' που λέγονται για γιατρούς γιατί γενικά τα θεωρώ υπερβολές... (πχ "γιατρός κορυφή" και πάρα "πολύ καλός επιστήμονας" κλπ κλπ...). Θεωρώ ότι και οι γιατροί κάνουν λάθη και δεν τους εμπιστεύομαι γενικά και ούτε μπορώ να τους κρίνω επιστημονικά καθώς...παρόλα τα βιβλία που έχω διαβάσει για την εγκυμνοσύνη ...εε... δεν έχω σπουδάσει ιατρική πώς να το κάνουμε :lol::lol: ...Επίσης δεν θέλω ποτέ να προτείνω κάποιον ανεπιφύλακτα καθώς δεν βάζω το 'χέρι μου στην φωτιά' για κανέναν...

Έτσι πήγα διστακτικά στην αρχή σε εκείνον ενώ παράλληλα δοκίμαζα και έναν άλλο γιατρό. Το σίγουρο είναι ότι από την αρχή φαίνεται ότι ειναι καλός άνθρωπος και προσιτός και έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις σου. Και πιστέψτε με κάνω πάρα πολλές ερωτήσεις και μπορεί να γίνω πολύ πιεστική....Σγιά σιγά και τώρα που είμαι στον 6ο μήνα, έχει αρχίσει να με κερδίζει...Βέβαια η εγκυμοσύνη μου πάει καλά και δεν έχω κάποιο προβληματάκι μέχρι στιγμής...Εάν είχα προβλήματα, δεν ξέρω πως θα το σκεφτόμουν και αν έπαιρνα και άλλη γνώμη...

Αυτο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν είναι γιατρός 'αρπαχτικο',σέβεται την αγωνία του άλλου (εντάξει κρατάει και κάποιες ισορροπίες) και παίρνει 40 ευρώ την επίσκεψη...Έχω πάει και σε γιατρό αρκετά νεότερο από αυτόν που έπαιρνε 80 και 100...Θεωρώ ότι μπορεί να κατανοήσει ότι τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα (αχ ωραία δεν θα ήταν?? :lol::lol: )

Αυτό που δεν γνωρίζω xouanitaki είναι το αν έχει ειδίκευση σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (για αυτό ενδιαφέρεσαι?). Αλλά θεωρώ από οσο τον γνωρίζω, ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια των 'φυσιολογικων' προσπαθειών πριν σε 'πλακώσει' με φάρμακα

σε 3 μήνες και κάτι θα γεννήσω και εγώ (πρώτα ο Θεός!!) την κουκλίτσα μου στο Ιασώ με τον Τρίφωνα...

Ακόμη δεν τον έχω ρωτήσει για την αμοιβή του...Μήπως γνωρίζει καμία κοπέλα εδώ στο φόρουμ??

αα επίσης βρήκα και το παρακάτω:

http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=47369

καλή επιτυχία και αν θέλεις επιπλέον πληροφορίες πες μου!

Το Ιατρείο του είναι στην Βασιλίσσης Σοφίας κοντά στο Μετρο Μέγαρο Μουσικής...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Foufou σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την απάντησή σου!

Είναι πάρα πολύ καθησυχαστικό το ποσό που λες καθώς η φίλη μου μου είπε ότι πριν από 4 χρόνια της είχε πάρει 3000 και θα της έπαιρνε 3.500 για καισαρική...Και τρελάθηκα γιατί σε συνδυασμό με το δωμάτιο στο Ιασώ βγαίνουν πολλά τα χρήματα...Βέβαια δεν ξέρω εάν έπαιξε ρόλο ότι εκείνη έκλεισε μονόκλινο στο Ιασώ...Αλλά τώρα σκέφτομαι ότι ίσως να μην θυμάται καλά γιατί πέρασε καιρός...

Η νύφη σου πότε γέννησε? Μήπως θα μπορούσες να την ρωτήσεις εάν αφαίρεσε από το τελικό ποσο, τις επισκέψεις που χρέωνε κάθε φορά? θα με βοηθουσε πολύ αυτό :):)

και πάλι σε ευχαριστώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον εγω γεννησα πριν εναμιση χρονο και πηρε 1800 το ιδιο ζητησε και τωρα. επισης να σου πω οτι η μαια που εχει μαζι του ειναι καταπληκτικη, με βοηθησε απιστευτα στην γεννα της μικρης μου και ηταν η μονη μαια στον θαλαμο μου που ερχοταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να με δει να μου δειξει πως να θηλασω, πως να κανω μπανακι το μικρο κτλ. γενικως ειναι μια πολυ καλη επιλογη γιατρου οντως υπερ του φ.τ. εγω εκανα καισαρικη αφου πρωτα εξαντλησαμε ολα τα περιθωρια. οτι αλλες πληροφοριες θες στειλε π.μ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΑΤΕ ΟΛΕΣ!

ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ....

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη στιγμή σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής αυτός ο άνθρωπος.Μιλάει και φέρεται πολύ πατρικά και έχει πολύ χιούμορ.Σε διάφορες συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έλεγε πόσο πιο καλός είναι ο ΦΤ, γιατί η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, σε σύγκριση με την ΚΤ που είναι απλά μια επέμβαση.Εμένα μου έδωσε 4 μέρες παραπάνω από την ΠΗΤ και μου έκανε πρόκληση εν τέλει και αφού ήμουν από τις 7,30 το πρωί εώς τις 5 το απόγευμα με 1 διαστολή και το μωρό ψηλά, κάναμε καισαρική και μου' πε αμέτρητες φορές πόσο λυπάται που έχασα τον τοκετό μου, την εμπειρία του ΦΤ δηλαδή.Και ο ίδιος και η Εύα (μαία) πολύ κοντά μου συνέχεια και κάθε ημέρα στο μαιευτήριο επίσκεψη και οι δύο, ακόμα και 15 Αυγούστου, που έλεγα εκείνη την ημέρα θα ξεκουραστούν.Μόνο καλά λόγια έχω για αυτούς.Και εμένα όλο το σόι (γέννες- εξετάσεις) όλες εκεί. Να' ναι καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΣΑΜΑΝΘΑ ΜΟΥ!

ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.........ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ 2 ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!! :oops:

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ..............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...