Μετάβαση σε περιεχόμενο

παιχνίδια επικοινωνίας και φλερτ με το αμόρε μας..


Recommended Posts

Καλημέρααα!!! :D Σήμερα θα γιορτάσουμε με τον άντρα μου την έπέτειο γάμου μας που ήταν εχθές!!:) Σκέφτηκα λοιπον πως κάθε φορά που βγαίνουμε πάμε και τρώμε σαν τα γουρουνια ,λέμε λιγα πράγματα για τα παιδιά και τηνκαθημερινοτητα και επιστρέφουμε με την κοιλιά τουρλα και χωρίς κανένα σασπένς στην όλη φάση..θέλω λιγο ρομαντισμό, λίγο φλερτάκι..να περάσουμε καλά και να χαλαρώσουμε πραγματικά, να ενισχύσουμε την αγάπη και την επικοινωνία μεταξύ μας ξεχνώντας για λίγο την πιτσιρικαρία! :D

Σκεφτόμουν λοιπον εκεί που θα τρώμε ή μετά το φαγητό και θα χαλαρώνουμε να παίξουμε λίγο, να χαλαρώσουμε πραγματικά και να φλερτάρουμε..ετσι λοιπον είπα να πάρω μαζί μου δυο όμορφα τετραδίάκια και στιλο και να παίξουμε κάποιο παιχνίδι του στιλ..<<Πως θυμάμαι το πρώτο μας φιλί>> ή <<η ωραιότερη ανάμνηση απο τον πρώτο χρόνο, το δευτερο χρόνο, τον τρίτο χρόνο..κτλ..έχουμε και μπολικα χρόνια είμαστε 8 χρόνια μαζί. Θέλω τις ιδέες σας για να εμπλουτίσω το παιχίνιδι μας..δώστε μου ιδέες για ερωτήσεις που θα κάνατε στο σύντροφό σας, ιδέες για παιχνιδι κτλ!!!!:) Περιμένωωωωωωωωωω!!!!!:) (Σημερα έχω κέφια αν και αδιάθετη!!:) θέλω να του κάνω γλυκες και ζουζουνιες!!! :lol: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα παιχνιδιαρικο τιρογαριδακι!!!!

να ζησετε και να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!!

εγω κανω συνεχεια τετοια παιχνιδια!!!το αγαπημενο!!!του ειχα κανει δειπνο σπιτι και του εδωσα ενα μπλοκακι εκεινου και ενα δικο μου και γραψαμε μια φαντασιωση που εχουμε και δεν τις διαβασαμε εκεινη την ωρα απλα κρυψαμε τα χαρτακια, η οποια αυτη την φαντασιωση θα την εκπληρωνε ο ενας στον αλλον αντιστοιχα καποια αναπαντεχη στιγμη χωρις προιδοποιηση!!!κρατησαμε τα χαρτακια μας και μετα απο λιγες μερες τα καναμε!!

η φαντασιωση δεν χρειαζετε να ειναι μονο ερωτικη!!!αν και ειναι καλητερα :D

θα σκαιυτω και αλλα που εχω κανει και θα σου πω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρεμπέκα ωραία ίδεα ;) αλλά πλέον οι φαντασιώσεις δε μου λένε τίποτα... :| είναι κακό;;; Προτιμώ κάτι που να μας κάνει να ανοιχτουμε, να αναμοχλευσουμε το παρελθόν, να φέρουμε στην επιφάνεια συναισθήματα και εικόνες ξεχασμένες.. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ωραια ο δικος μου ο χοντρανθρωπος θα με κοροιδευε.....αν και μου κανε κατι παραπονα του τυπου....οτι δεν κανω κατι για εκπληξη.....

και μεις οποτς βγαινουμε ολο για φαι παμε......

μπορεις μετα το φαι να πατε για ποτο σεναμπαρακι ετσι απομερο καπως...και να φλερτααρετε με τη ησυχια σας.....σα να γνωριστηκαατε τωρα πχ....

αναλογως βεβαια θελεις τρυφεροτητα...η..πονηρια στο θεμα????χιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τρυφερότητα και πονηρια :)))) Εχω περιοδο βέβαια, δεν περιμένουμε και πολλάααα...αλλάαα λιγο κέφι δε θα ήταν κι άσχημα!!:) Αυτό με τη γνωριμία το έχουμε κάνει ... :? κατι άλλο;;; :lol: Ναι ξέρω τι θα πείτε..μα όλα τα έχετε κάνει πια;; Εμ..8 χρόνια είναι αυτά σχέσης...τι να κάνουμε;;; :) Καμιά ερωτησουλα ,κανένα παιχνίδι που να πρέπει να γράψουμε και να ανταλλάξουμε ή να διαβάσουμε τα γραφόμενα;; πολλά ζητάω ε;; :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ η rebbeka εγραψε!!!!!μαρεσει!!!!πολυ καλο!!!!!

ξερεις κατι????αλλα εχεις περιοδο......μπορει να ακουστει πολυ ......καπως η να παρεξηγηθει αλλα γενικα ειναι στο ποσο ανοιχτο μυαλο εχει ο καθενας..........

επειτα δε νομιζω να ντρεπεσαι τον αντρα σου...εγω πχ ειμαι συντηρητικουρα αλλα ολο ιδεες στους αλλους δινω

πηγαινε τουαλετα βγαλε το εσωρουχο σου ..ε ναναι λιγο μικρουλι γιατι εγω πχ..φοραω κατι σα της γιαγιας μου ......και γυρνωντας βαλτο γρηγορα με τροπο στην τσεπη του η δωστο γρηγορα στα κρυφα στη χουφτα του!!!!!αχ δε θυμαμαι που το δα αλλα μαρεσε...ντροπηηηηη!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol: μου αρέσει που απο τη μια σου αρέσει και απο την άλλη ντροπηηηη...χαχαχαχα...ε ναι δεν γίνεται ασε που είπαμε ρε κορίτσια..επικοινωνία και φλερτ!!Εσείς μου λέτε να του την πέσω στο ψητό με κάτι τέτοιοα!!!:) δε θέλω αλλα σεξουαλικα..θέλω παιχνιδι..μα καμιά δεν παίζει παιχνιδια με το αμόρε;;;; πως είναι το ονομα ζώο κτλ;; κάτι τέτοιο..αλλά χωρίς το όνομα και το ζώο..!!:))) πχ...πχ...γράψε 5 λέξεις απο απο...π!! :lol ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χμμμ αν τον επιανες και παιζατε μεσα στην ταβερνα ''τσιγκολελετα''????

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!!!

φιλιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φανουλα μου να εισαστε παντα αυτυχισμενοι κ αγαπημενοι σου ευχομαι!!

κ οποια προβληματα τυχον σας προκυψουν να τα ξεπερνατε πολυ γρηγορα!!!

δε μπορω να σου δωσω καμια ιδεα γιατι δεν ειμαι καθολου μα καθολου ρομαντικη!!!

αφου ο αντρας μου με λεει καφρο!! :lol::lol:

να περασετε σουπερ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επετειο ε??? αντε να ζησετε! Κ εμεις εχουμε επετειο αυριο (2 χρονια γαμου) αλλα ο δικος μου ειναι στην Ουγκαντα..τεσπα στο θεμα τωρα...

Δεν ξερω απο ερωτησεις κλπ, εμεις δεν κανουμε τετοια, αλλα αφου θες κατι με ερωτησεις μια ιδεα θα ηταν να κανει ο ενας στον αλλο ερωτησεις για τον αλλο...πχ μια σειρα ερωτησεων ποιο χρωμα μου αρεσει, η κατι αλλο πιο προσωπικο, η κατι αλλο που αφορα παλιες σας στιγμες .. κ απαντα ο συζηγος για σενα κ εσυ για τον συζηγο...να δειτε ας πουμε ποσο καλα τον ξερεις...Το εξηγησα καθαρα??? :?

By the way τωρα που το σκεφτομαι αναρωτηθηκα ποιο ειναι το αγαπημεμο φαγητο η χρωμα του δικου μου αντρα κ...δεν εχω ιδεα!!!! :shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωωωωω χρονια σας πολλά ! να ζήσετε παντα ευτυχισμένοι με την οικογένειά σας !!

μωρε... τα καλύτερα ειναι τα αυθόρμητα... εγώ θα σου ελεγα να ακολουθήσεις το ενστικτό σου, αφού εισαι ήδη σε "αλλη" διάθεση, πιστεύω οτι θα τον "παρασύρεις" και μόνο λόγω της δικής σου διάθεσης !

καλυτερα να το ρίξετε στη συζήτηση, δηλαδή αυτά που πχ θα γράφατε, καλύτερα συζητήστε τα σε ενα πιο ρομαντικό περίπατο ! προσπαθήστε να πατε βόλτα για περπάτημα καπου παραλιακά πχ ! μην περιοριστείτε στο εστιατόριο !

οπως και να έχει, καλά να περάσετε !!! @};-@};-@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωραίο θεματάκι ανοίξατε κορίτσια

και εμένα μου αρέσουν οι εκπλήξεις!!!

το πιο ωραίο είναι αυτό με τα χαρτάκια που έγραψε η Ρεμπέκα θα το κάνω σύντομα

και εγώ του κάνω εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμένει

δεν το είδα το θέμα εχθές και θα σου έλεγα μερικές ερωτήσεις γιατί κατάλαβα τι ήθελες να κάνεις

φιλιά σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...