Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φυσική επιλογή του φύλου του μωρου..:)


tirogaridaki

Recommended Posts

<<Η επιλογή φύλου των απογόνων φαίνεται πως απασχόλησε το ανθρώπινο είδος από τις πρώτες μέρες της δημιουργίας… Η αγωνία ήταν μεγάλη για τη γέννηση αρσενικών απογόνων, ώστε να αποδειχθεί ο «ανδρισμός» των ανδρών, να συνεχιστεί το οικογενειακό όνομα, να υπάρχουν εργατικά χέρια για τα χωράφια και πολεμιστές για τους πολέμους. Ισχυρά βασίλεια αφανίστηκαν, γιατί η βασίλισσα δεν μπορούσε να γεννήσει αρσενικό διάδοχο. Αναρίθμητοι σύζυγοι σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας παραγκωνίστηκαν ή σκοτώθηκαν, αφού απέτυχαν να τεκνοποιήσουν αγόρια, όπως απαιτούσαν οι σύζυγοί τους.

Μετά από τη σύντομη αυτή εισαγωγή και παρουσίαση του διαχρονικού θέματος επιλογής φύλου του παιδιού, θα αναφερθώ σε μια επιστημονική πολυπαραγοντική μέθοδο που εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα, 90% για τη σύλληψη αγοριού και 75-80% για τη σύλληψη κοριτσιού!

Όπως είναι γνωστό, το φύλο καθορίζεται από τον άντρα, καθώς εξαρτάται από το ποιο σπερματοζωάριο, από τα εκατομμύρια που υπάρχουν σε κάθε εκσπερμάτιση, θα γονιμοποιήσει τελικά το ωάριο. Υπάρχει, λοιπόν, τρόπος να ελέγξουμε τα σπερματοζωάρια που θα φτάσουν στην σάλπιγγα για να γονιμοποιήσουν το ωάριο. Έτσι, αν είναι τα Υ θα έχουμε τη σύλληψη αρσενικού παιδιού και αν είναι τα Χ θα έχουμε τη σύλληψη θηλυκού παιδιού.

Τα Υ σπερματοζωάρια, που είναι περισσότερα, μικρότερα και ταχύτερα, είναι λιγότερο ανθεκτικά και τα ευνοούν οι αλκαλικές εκκρίσεις του κόλπου. Αντίθετα, τα Χ είναι λιγότερα, μεγαλύτερα και πιο αργά, αλλά ανθεκτικότερα, οπότε επιβιώνουν καλύτερα στο όξινο περιβάλλον του κόλπου.

Προκειμένου να επιλέξει μια γυναίκα το φύλο του παιδιού της με τη φυσική μέθοδο, είναι απαραίτητο να υπολογίσει με ακρίβεια τις γόνιμες ημέρες του κύκλου της, καθώς και την ημέρα της ωοθυλακιορρηξίας. Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν ευρέως διαδεδομένες μέθοδοι όπως: η ημερολογιακή μέθοδος, η μέτρηση της βασικής θερμοκρασίας του σώματος, ο έλεγχος της τραχηλικής βλέννας, ο έλεγχος του ανοίγματος του τραχηλικού στομίου και τα kittest ωορηξίας.

Τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε αγόρι…

Η σύλληψη αγοριού θεωρείται πιο εύκολη από τη σύλληψη κοριτσιού. Για το αγόρι, η επαφή θα πρέπει να γίνει στο 24ωρο που ακολουθεί την ωορρηξία. Το ζευγάρι θα πρέπει να απέχει από το σεξ για 4-5 μέρες, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των αρσενικών σπερματοζωαρίων. Επειδή τα Υ σπερματοζωάρια ευνοούνται όταν το κολπικό pH είναι αλκαλικό, οι πιθανότητες για τη σύλληψη αγοριού αυξάνονται όταν η γυναίκα έχει οργασμό, ενώ βοηθούν πολύ και οι κολπικές πλύσεις με μαγειρική σόδα. Όσο για την στάση της επαφής, ευνοεί η βαθιά διείσδυση από πίσω, γιατί εναποθέτει το σπέρμα κοντά στην είσοδο του τραχήλου.

Βασική προϋπόθεση της επιτυχίας της μεθόδου είναι η γυναίκα να μην ακολουθούσε αντισυλληπτική μέθοδο τους προηγούμενους έξι μήνες.

Τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε κορίτσι…

Για κορίτσι η επαφή του ζευγαριού πρέπει να γίνει 48 ώρες πριν την ωορρηξία. Καταλληλότερη στάση είναι η ιεραποστολική, έτσι ώστε να εναποτεθεί το σπέρμα στο βάθος του κόλπου, λίγο πιο μακριά από τον τράχηλο, γιατί το όξινο pΗ ευνοεί τα Χ σπερματοζωάρια. Σ’ αυτή την επαφή, ο γυναικείος οργασμός καλό θα είναι να αποφευχθεί. Το ζευγάρι θα πρέπει να κάνει σεξ όλες τις προηγούμενες μέρες, καθημερινά, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό. Η καθημερινή επαφή με προφυλακτικό, μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων προς όφελος των Χ.

Και σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα δεν θα πρέπει να ακολουθούσε κάποια μέθοδο αντισύλληψης για έξι μήνες πριν την έναρξη της προσπάθειας για σύλληψη.

Ο ρόλος της διατροφής των γονέων στη σύλληψη του παιδιού

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου επιλογής φύλου ενισχύεται αν το ζευγάρι ακολουθήσει και μερικές διατροφικές συνήθειες.

Η διατροφή για την απόκτηση αγοριού περιλαμβάνει αυξημένη λήψη τροφών πλούσιων σε αλάτι, όπως χυμούς ντομάτας και λαχανικών, κονσερβοποιημένες τροφές, κατεψυγμένα λαχανικά, καπνιστά κρέατα και ψάρια χωρίς κόκαλα, γαριδάκια και πατατάκια. Ενδείκνυνται, επίσης, οι τροφές που είναι πλούσιες σε κάλιο, όπως τα φρούτα, οι μπανάνες, τα λαχανικά, καθώς και το μαγειρεμένο κρέας και ψάρι χωρίς κόκαλα. Ακόμη, το ζευγάρι θα πρέπει να αποφεύγει την κατανάλωση ξηρών καρπών, οσπρίων και οστρακοειδών.

Ο άντρας που θέλει να κάνει αγόρι, καλό θα είναι να αυξήσει την κατανάλωση καφέ, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι η καφεΐνη έχει διεγερτική επίδραση στο σπέρμα. Διεγείρει και τα δύο είδη σπερματοζωαρίων, αλλά κυρίως τα αρσενικά.

Για το κορίτσι, αντίθετα, η διατροφή του ζευγαριού θα πρέπει να περιλαμβάνει αυξημένη λήψη ασβεστίου και ελαττωμένη λήψη άλατος και καλίου. Δηλαδή, οι μελλοντικοί γονείς θα πρέπει να καταναλώνουν σε γενναίες ποσότητες γαλακτοκομικά είδη, λαχανικά, όσπρια, ψάρια, θαλασσινά και ξηρούς καρπούς, ενώ, παράλληλα, να αποφεύγουν τις τροφές που είναι πλούσιες σε αλάτι ,τις μπανάνες και το μαγειρεμένο κρέας.

Συνοπτικοί πίνακες

Αγόρι

Καθορισμός της ακριβούς ώρας ωοθυλακιορρηξίας, με τη βοήθεια του εμμηνορυσιακού ιστορικού και της μέτρησης της βασικής θερμοκρασίας.

Επαφή στο πρώτο 24ωρο μετά την ωορρηξία.

Αποχή από επαφή για 4-5 μέρες ,ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των σπερματοζωαρίων, και κυρίως των Υ.

Ευνοεί το αλκαλικό pΗ (πλύσεις, γυναικείος οργασμός)

Ευνοεί η βαθειά διείσδυση από πίσω, γιατί εναποθέτει το σπέρμα κοντά στην είσοδο του τραχήλου.

Απουσία μεθόδου αντισύλληψης το τελευταίο εξάμηνο

Κορίτσι

Καθορισμός της ακριβής ώρας ωοθυλακιορρηξίας, με τη βοήθεια του εμμηνορυσιακού ιστορικού.

Επαφή 48 ώρες πριν την ωορρηξία.

Καθημερινές επαφές με προφυλακτικό από το τέλος της περιόδου μέχρι και μία ημέρα πριν από τη φυσική συνουσία, για να αυξηθεί ο αριθμός των Χ σπερματοζωαρίων.

Καλό είναι να αποφευχθεί ο οργασμός.

Ευνοεί η ιεραποστολική στάση, για να εναποτεθεί το σπέρμα στο βάθος του κόλπου, λίγο πιο μακριά από τον τράχηλο, γιατί το όξινο pΗ ευνοεί τα Χ σπερματοζωάρια.

Απουσία μεθόδων αντισύλληψης το τελευταίο εξάμηνο.

Περισσότερα άρθρα στην ενότητα Άνδρας>>

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω αν ολα αυτα οντως ισχυουν,αλλα εγω που τρεφομουν ακριβως με ολα αυτα που λεει για να κανεις αγορι αντιθετως εκανα κοριτσαρο!οπως επισης και τα σχετικα με τον οργασμο που γραφει εμενα τα αντιθετα παλι μου συνεβησαν!οσο για την σταση φυσικα και δεν ξερω που "πιαστηκε", αρα για μενα δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα ολα αυτα!!!!!!νομιζω πως αρκετα αγχωνομαι για ολα ,δεν θα το αντεχα με τιποτα να αγχωνομαι και για το πως θα αποκτησω πχ γιο!!!!!!!!!!αφηνω αλλους να τα κανονιζουν αυτα!!!!!

φιλια!!!!!!!:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον Φανη..καταρχας ευχαριστουμε για το αρθρο..

Κατα δευτερον..θα ακολουθισω οσα λες..και αν ΔΕΝ ειναι κοριτσι..αλοιμονο σου κακομοιρα μου!!!!!

χαχαχαχα!!!!

Παιδια δεν ξερω περα απο καθαρα ιατρικους λογους- κληρονομικες ασθενιες κλπ νομιζω οτι δεν εχει νοημα εκτος και αν ειναι κινεζος...

Να ειναι υγυη και γερα τα μωρακια μας να τα αγκαλιαζουν οι μανουλες και να τους δινουν χαρες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανουλα τι γινεται; Ετοιμαζεσαι το τριτο να το ντυσεις στα ροζ;;

Παντως τυχαια εκανα αυτα που λεει για το αγορι αλλα μου βγηκε κοριτσι Αγνωστες οι βουλες του Κυριου :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η κουμπάρα μου προσπαθούσε για κορίτσι ( το πρώτο αγόρι ) και εκτός του οτι πέρασαν 6 μήνες για να μείνει έγκυος τελικά και το δεύτερο αγόρι ήταν :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπα...που να ετοιμαστώ για τρίτο!! Εδώ με τα δύο και είμαστε πλήρεις!!! :lol: Απλά το βρήκα και είπα να σας το παραθέσω μηπως ενδιαφέρεται κάποια ή να διαπιστώσουμε τέλος πάντων αν ισ΄χύει!! Γιατί λέω..ΑΝ...ΑΝ ποτέ θέλω να πάω για τρίτο να μην πετύχω κοριτσάκι;;;; ;) Πάντως εγώ έκανα όσα έλεγε για το αγόρι και τις δύο φορές και όντως βγήκαν αγόρια..τυχαία βέβαια όχι εσκεμμένα..αλλά αν το ξερα νωρίτερα..θα το έπαιρνα πιο σοβαρά!!Αλλά από ότι βλέπω στις περισσότερες δεν πέτυχε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...