Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ"


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

"ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ" [smilie=angel11.gif] είναι ένα κέντρο αν μπορούμε να το πούμε έτσι, όπου φιλοξενεί παιδάκια εγκαταλελλημένα, μωράκια και παιδάκια που έχουν υποστεί βία από γονείς και περιμένουν μια θέση στην αγκαλία μιας ανάδοχης οικογένειας.

Στο Ηράκλειο Κρήτης λοιπόν, και συγκεκριμμένα στην Λότζια (κοντά στα Λιοντάρια), γίνεται ένα τριήμερο (22-23-24 Σεπτεμβρίου) φιλανθρωπικό παζάρι γι' αυτά τα παιδάκια. Είναι ανοιχτό από το πρωί στις 09:00 έως το βράδυ στις 21:00.

Εχει πολύ ωραία πράγματα όπως παιχνίδια, διακοσμητικά, ρούχα, κλπ και με ελλάχιστα χρήματα μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς!

Επίσης όσες κοπέλες απ'ολη την Ελλάδα, εχετε δικά σας αντικείμενα που να είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά να μην τα χρειάζεστε, (παιδικά ρουχαλάκια, παιχνίδια, στρατούλες, μάρσιππους, ριλάξ, και αντικείμενα όπως διακοσμητικά, μπιμπελό, κλπ) παρακαλώ στείλτε μου πμ έτσι ώστε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τα παιδάκια αυτά!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! :YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Μαριλοο , πολυ ωραια ιδεα , δεν το αναρτηζεις και στην ομαδα για τις μανουλες απο κρητη μηπως μπορουμε να βοηθησουμε καλυτερα μιας και ειμαστε απο την ιδια περιοχη ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θα αω κοριτσια..θελετε με καμια απο σας να συναντ να παμε το απογ να παμε και οσα πραγματα θελει ο καθενας και να πιουμε και 1 καφε;;τι λετε;;γιατι ειπα για καφε στις μανουλες απο ηρακλειο αλλα με συνδεσατε..

η αν θελετε και πρωι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σωσω σιγουρα τα ρουχα δεν επιτρεπονται ? Εχω αρκετα πραγματα της Αριαδνης να δωσω οπως επισης και ενα καρεκλακι φαγητου το οποιο ομως θελει ενα καλο πλυσιμο πρωτα ..Να συναντηθουμε βρε κοριτσια να παμε πραγματα , ο κοσμος εχει αναγκη ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ετσι ξερω...θα παω μαλλον αυριο το πρωι και θα σε πω σιγουρα αν θελεις..ελπιζω να βολεψει και να παω..και γω μαζεψα πραγματα..επεισης μπορεις να πας κουζινικα και οτι αλλο για να πουληθουν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!!

Σωσώ μου οτιδήποτε είναι ευπρόσδεκτο!!!!!

Τι ώρα θα κατέβεις σήμερα εκεί;;;; Αν είναι να πεταχτώ με το μηχανάκι να βρεθούμε κιόλας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηγαμε παιδια..δεχονται τα παντα..παιδικ α ρουχα ομως δε πουλουσανν..υναικεια και τσαντες και παιχνιδια..ειχε αρκετο κοσμο αλλα πολλα πραγματΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ..οποιος μπορει να παει..μεχρι σημερα στις 9 ειναι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...