Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ INTERNET


Recommended Posts

Βρηκα αυτο το πολυ ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου sait και ειπα να το μοιραστω μαζι σας...

http://www.safeline.gr/

Μεσα σε αυτο ξεχωρισα τα εξης...

http://www.saferinternet.gr/

Kαι αυτα τα δυο αρθρα απο TA NEA On-line...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 29118&ct=1

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 57368&ct=2

Θα ηθελα να προσθεσω και μερικα σχολια αλλα επειδη ειμαι σε φαση φρικης που προερχεται απο μια απλη αναζητηση Google με το ονοματεπωνυμο μου με ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες, λεω να μην το κανω τωρα. Δοκιμαστε ομως κι εσεις την αναζητηση με τα δικα σας στοιχεια... Εχει ενδιαφερον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εκανα αναζητηση στο ονοματεπωνυμο μου.τα ελληνικα δε βρηκα τιποτα στα λατινικα βρηκα μονο το φεις!εσυ τι βρηκες???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρηκα 8 διαφορετικα αποτελσματα απο διαφορετικα blogs και forums και φυσικα το facebook και ας παλευα ολο το απογευμα να κανω μη ορατο το λογαριασμο μου απο τις αλλες (εκτος facebook) μηχανες αναζητησης.

Αν ξερει καποιος το ονομα μου, γιατι στεκονταν πισω μου στην ουρα της ΔΕΗ για παραδειγμα, ξερει απο που παραγγελνω βιβλια, αν εχω γατες, αν εχω παιδι, τι ηλικια εχει, οτι πηρα μερος σε ενα διαγωνισμο, το e-mail μου...και ενα σωρο αλλα... Και κατα τα αλλα εγω ρυθμιζω το facebook να κανει ορατες αυτες τις πληροφοριες μονο στους φιλους μου!

Σοκαριστηκα λιγο αν και δεν θα επρεπε κανονικα... Περισοτερο που το αποτελεσμα του να γραψω σε ενα blog ενα σχολιο του τυπου... "μπραβο, ωραιος διαγωνισμος και πολυ χρησιμο το δωρο", ηταν να εμφανιζεται στο google χωρις καν να επιλεξω κατι, το ονοματεπωνυμο μου με το e-mail μου διπλα. Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ουσιαστικα και μαλλον θα επρεπε να το ξερω... Ισως να αλλαξω λιγο σταση απο εδω και στο εξης και να προσεχω περισσοτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με τρομαξες λεω κ γω τι βρηκε

παντως ναι εχεις δικιο αλλα αν καποιος βρει το λογαριασμο σου στο φεις δε μπορει να δει φωτο σου κ λοιπα στοιχεια τα οποια τα επελεξες να μεινουν κρυφα.απλα θα δει οτι εχεις φεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απλα ηταν ενα σοκ για μενα να βλεπω τα στοιχεια μου ετσι φορα καμπανα σε μια μηχανη αναζητησης. Δεν εχω τιποτα να κρυψω, και με τοσο κοινοτυπο ονοματεπωνυμο ακομα και να ψαχνει καποιος τροπο να οικοιοποιηθει τα στοιχεια μου για οποιοδηποτε σκοπο ακομα και για μια απλη φαρσα, ειναι σχεδον αδυνατο.

Κατα τα αλλα, καπου αισθανθηκα ανοητη και αφελης, κυριως γιατι δεν σκεφτηκα οτι οπουδηποτε γραφω το ονομα μου ή οποιοδηποτε αλλο προσωπικο στοιχειο, ευκολα θα εμφανιζεται και στις μηχανες αναζητησης. Και δεν εννοω το mammylnd ή το Facebook, που εχουν καποιο προτοκολλο ασφαλειας αλλα τα απλα blogs.

Παρεπιτοντως, αν και δυσκολευτηκα λιγο, τα καταφερα να λυσω το προβληματακι με το Facebook και τωρα δεν μπορει να δει καποιος ετσι τυχαια ουτε καν οτι εχω λογαριασμο ή τη φωτογραφια του προφιλ μου. Μονο αν ειναι ηδη μελος του site, μεσω της δικης του αναζητησης μπορει να με βρει. Οπου εμφανιζονται καποια ελαχιστα στοιχεια και μονο αν γινουμε φιλοι εχει προσβαση στα υπολοιπα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...