Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι γινεται με το Λητω?


Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας!Αυριο μπαινω στην 35η εβδομαδα και σκεφτομαι για το Λητω αφου ο γιατρος μου ειναι εκει κ μου φαινεται καλο μαιευτηριο απο αυτα που διαβαζω εδω κ απο οσα ακουω απο γνωστους.Καποια στιγμη περασε απο εκει ο αντρας μου κ πηρε τον καταλογο με τις κατηγοριες δωματιων κ τις τιμες.Εγω σκεφτομαι για τρικλινο κ ειδα οτι υπαρχει κ το οικονομικο τρικλινο, οποτε περασα χθες απο εκει να διαπιστωσω τι διαφορες εχουν τα δυο τρικλινα. Οι τιμες που εχω ειναι 2500 για το κανονικο και 1850 το οικονομικο.Αρκετη διαφορα δηλαδη...Μου εδειξαν λοιπον το τρικλινο κ μετα την σχετικη ενημερωση, ρωτησα την προϊσταμενη εκει τι διαφορα εχει αυτο το τρικλινο απο το οικονομικο.Η απαντηση της ηταν οτι δεν γνωριζει να υπαρχει οικονομικο τρικλινο κ οτι ολα ειναι ιδια :blink: Της ειπα για τον τιμοκαταλογο που μου εδωσε το ιδιο το μαιευτηριο κ μου ειπε πως αν διαλεξω τρικλινο,παιρνω αυτο που μου δειχνει :S Το θεμα ειναι οτι επειδη εκανα εκει την Β'επιπεδου, ειχα δει παλι τα δωματια κ το τρικλινο που μου εδειξαν τοτε ηταν πολυ καλυτερο απο αυτο που μου εδειξαν τωρα...εννοω ειχε tft tv, κρεβατια με ανακλιση κ ηταν πιο ευρυχωρα νομιζω.και εν πασει περιπτωσει, αν παω να γεννησω σε τρικλινο,ποιος θα καθορισει στο τελος αν πληρωσω 2500 ή 1850? Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα μπερδευτηκα κ αν καποια γεννησε προσφατα εκει ή αν εχει ακουσει κατι,θα με βοηθουσε πολυ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ziz, και εγώ στο Λητώ αποφάσισα τελικά να γεννήσω κυρίως λόγω της "φιλικότητας προς τα βρέφη" και του rooming in που πρόσφατα προστέθηκε. Αυτό που ρωτάς το έχω και εγώ απορία. Ρώτησα, ξαναρώτησα και απάντηση δεν πήρα. Μία κοπέλα μου είπε (χωρίς να είναι έγκυρη πηγή) ότι τα οικονομικά τρίκλινα είναι δίκλινα που έχουν προσθέσει ένα κρεβάτι ενώ τα τρίκλινα είναι κανονικά τρίκλινα. Μια φίλη μου που γέννησε πριν από λίγους μήνες μου είπε ότι έτσι κι αλλιώς όλα τα δωμάτια το ίδιο μέγεθος έχουν (δηλαδή και το μονόκλινο και το τρίκλινο είναι ακριβώς ίσα μόνο που αλλάζει ο αριθμός των κρεβατιών) και πλήρωσε την οικονομική τιμή και πιστεύει ότι τα οικονομικά τρίκλινα απλά βρίσκονται σε άλλο όροφο. Τώρα, άντε βγάλε άκρη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ soupitsa φανταζεσαι να ειμαστε διπλα διπλα στο δωματιο? :laugh: Εχουμε ιδια ΠΗΤ! Παντως εμενα μου εκανε εντυπωση οτι το τρικλινο που μου εδειξαν τωρα,δεν ειχε καμια σχεση με το τρικλινο που ειχα δει οταν εκανα εκει την Β επιπεδου...μα καμια.Και νομιζω πως και τα 2 στο δευτερο οροφο βρισκονται...Για 1850 ευρω καλο ειναι αυτο που ειδα τωρα,αλλα για 2500 δεν το συζυτω :S δεν τα αξιζε με τιποτα.Εχω αρχισει να σκεφτομαι κ για το ΓΑΙΑ στο οποιο με 1600 ευρω εισαι σε τετρακλινο μεν,ωραιοτατο δε.Εβαλα το γιατρο μου να μαθει λεπτομερειες "απο μεσα" γιατι πανω απο ολα η ασφαλεια των μικρων μας.Αν μαθω παντως οτιδηποτε θα σου πω για το Λητω ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωχ, τώρα το είδα ότι έχουμε ίδια ΠΗΤ :woohoo: Αν μάθεις κάτι για το Λητώ πες μου γιατί εγώ το έχω πάρει απόφαση μετά από αρκετό ψάξιμο ότι θα το προτιμήσω. Πριν λίγο καιρό είχα δημοσιεύσει και εγώ ερώτηση για το πώς είναι τα τρίκλινα του Λητώ σε σχέση με το Μητέρα και γενικά ήθελα να ακούσω εμπειρίες αλλά δεν μου είχε απαντήσει καμία :( . Γιατί δεν είσαι στο φόρουμ στις Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο εβδομαδα θα παει ο αντρας μου παλι στο Λητω να μιλησει με το λογιστηριο για να ξεκαθαρισει ποια τιμη ισχυει κ ποιο δωματιο ειναι τελικα το τρικλινο.Θα γραψω μολις μαθω.Τι πρεπει να κανω για να μπω στις Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου? (ειμαι λιιιιγο ασχετη :blush: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλησπερα.

Ηθελα απλα να υποστηριξω την επιλογη σας.

Γεννησα κι εγω πριν 3 μηνες στο Λητω και ηθελα απλα να σας πω οτι εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη.

Οι νοσηλευτριες απιστευτες, το περιβαλλον πολυ καλο, και στηριζουν απολυτα το μητρικο θηλασμο.

Εκτος αυτου ειναι και σχετικα πιο οικονομικο απο τα υπολοιπα.

Ακουσα τρελα ποσα!!

Εμενα ο γιατρος μου ειναι και στα 3 μεγαλα μαιευτηρια, αλλα επελεξα αυτο γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια και απλα επιβαιβεωθηκαν!!!

Με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια σας και να γινετε χαζομανουλες οπως εγωωωωωωω!! :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΙΣΧΥΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ 3ΚΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 3 ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ,Ή ΕΞΑΚΛΙΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ (ΣΑΝ ΠΟΡΤΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΤΑ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΠΑΝΙΑ, ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑΔΑ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ 3ΚΛΙΝΑ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ 3ΚΛΙΝΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΤΕ ΤΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ 2 ΔΩΜΑΤΙΑ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρήκα και αυτό το θέμα για το Λητώ http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 4&id=73216

Μου κάνει εντύπωση που κάποιες κοπέλες αναφέρουν ότι οι γιατροί τους πετυχαίνουν καλύτερες τιμές σε αυτό το μαιευτήριο, αρκετά καλύτερες από αυτές του τιμοκαταλόγου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια, επειδη κι εγω με το καλό θα γεννήσω στο λητω κι επειδη μια φιλη μου γεννησε περσι εκει, της πηραν λιγοτερα απο οτι ελεγε ο καταλογος. Νομιζω οτι θα πρεπει να ρωτησουμε τους γιατρους μας γιατι ισως πετυχαινει εκεινος καλυτερη τιμη για καποιο λογο. Παντως κι εγω θα παω να δω τα δωματια και θα ρωτησω την φιλη μου αν ηταν σε οικονομικο τρικλινο, γιατι αν ναι δεν ειχε πορτα. Πληρωσε για καισαρικη με μια μερα παραπανω νοσηλεια 2200.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον,εχω νεοτερα σχετικα με το Λητω.Πηγε ο αντρας μου παλι απο εκει.Το τρικλινο ειναι ενα,το ιδιο που κανει 2500,υπαρχει σε προσφορα (?) 1850 τωρα.Εκτος αυτου, χρεωνουν περιπου 200-250 ευρω εξετασεις μωρου,παιδιατρο κτλ.Καλυτερη τιμη μας ειπαν πως δεν γινεται με τιποτα... :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ έμαθα ότι όλα τα τρίκλινα είναι ίδια και ότι πρέπει ο γιατρός να πει για το οικονομικό πακέτο...Μάλιστα μου είπαν ότι υπήρχαν φορές που στο ίδιο τρίκλινο οι 2 κοπέλες πλήρωσαν €1850 και η 3η πλήρωσε €2500. Λένε μάλιστα ότι πολλοί γιατροί δεν το ξέρουν καν (για το οικονομικό τρίκλινο). Αυτά τα έξτρα 200-250 μου κάνουν εντύπωση γιατί στον τιμοκατάλογο που μου έστειλαν γράφει ότι στις τιμές συμπεριλαμβάνονται τα πάντα και εξετάσεις μωρού κτλ... Πάντως είναι λίγο μπάχαλο η κατάσταση :( .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε εμας μας δωσαν κ τυπωμενο τιμοκαταλογο που γραφει τρικλινο 2500 κ οικονομικο τρικλινο 1850.Το εδειξα κ στην κοπελα που μας εκανε τη ξεναγηση στο Λητω κ παλι μου λεει δεν ξερει τι σημαινει αφου ολα τα τρικλινα ειναι ιδια :silly:

Αυτα τα...εξτρα ευρουλακια κ εμενα μου φανηκαν καπως...δεν πηγα η ιδια σημερα οποτε δεν μπορεσα να ρωτησω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια πήρα και εγώ στο Λητώ πριν λίγο και τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά μόνο ότι κάνουν κάποια έκπτωση σε κάποια δωμάτια! Τώρα τι να πω δεν ξέρω! Μήπως είναι κάποια που δεν είναι ανακαινισμένα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:dry: μαλλον ετσι εξηγειται γιατι ενα τρικλινο που ειχα δει ηταν πιο...νεας τεχνολογιας απο το δευτερο που μου εδειξαν :silly:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είπαν οτι τελείωσε η ανακαίνιση στο Λητω?Τί να πώ!Θα παω κι εγω απο εκει καποια στιγμη να τα δω!Παντως ενας φιλος του αντρα μου του ειπε να ζητησουμε οικονομικό τρικλινο!Η φιλη μου που σας ελεγα εχει παει διακοπες για να την ρωτησω!Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κορίτσια, εγώ γέννησα στο Λητώ πριν ένα μήνα. Ναι καλήτερα να το πεις και στο γιατρό σου για να κανονήσει την τιμή αλλά βασικά διαλέγεις οικονομικό τρίκλινο. Εγω με κάτι εξετάσεις εξτρα για το παιδί κ όλα τα φάρμακα κ κάνοντας και καισαρική πληρώσαμε 2540 ευρώ.

Πάντως από εξειπηρέτηση πολλοί καλοί ήταν όλοι και έμεινα ευχαριστημένοι. Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ θα πάω μάλλον τη μεθεπόμενη βδομάδα που θα έχει άδεια ο άντρας μου να τα δούμε! Δάφνη ευχαριστούμε για την απάντηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...