Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΛΦΕΙΓ;


Recommended Posts

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:

2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ

2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)

6 φλυτζανια φρεσκο γαλα

1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ

λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα

Εκτελεση:

τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.

χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.

αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.

χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.

τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.

αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.

βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ –ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ

2 πακέτα μπισκότα γαλλικά, σφολιατίνες

3 κρέμες άνθος αραβοσίτου στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια

1 Garni Γιώτης σαντιγί

1.300 γραμμάρια γάλα

2 κουταλιές μεγάλες ζάχαρη

1 μεγάλη κουταλιά κονιάκ

1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη

15 φράουλες κομμένες σε κομματάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες, τους βάζουμε τη ζάχαρη και τις κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.

Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τις σφολιατίνες από το ένα πακέτο, τις οποίες τις βουτάμε στιγμιαία σε λίγο γάλα και κονιάκ.

Στην συνέχεια χτυπάμε τις κρέμες στιγμής γιώτης με 800 γραμμάρια γάλα και μέσα στην κρέμα βάζουμε τις φράουλες σε πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε πάνω στην στρώση με τις σφολιατίνες την περισσότερη κρέμα.

Πάνω από την πρώτη στρώση κρέμας, βάζουμε λίγες ακόμη σφολιατίνες κομμένες στην μέση και από πάνω πάλι την υπόλοιπη κρέμα με τις φράουλες.

Χτυπάμε την σαντιγί Garni με 400 γραμμάρια γάλα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα στιγμής με τις φράουλες.

Από πάνω τέλος τρίβουμε με το χέρι 10 περίπου σφολιατίνες και τέλος με ένα σουρωτηράκι πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια του γλυκού με άχνη ζάχαρη.

Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σπιτικό Μιλφέιγ

Περιγραφή Το μιλφέιγ που σίγουρα θα σας αρέσει!!!

6 χορταστικά κομμάτια700ml γάλα

3 κουτιά σφολιατίνια

2 κούπες ζάχαρη άχνη

1 κουτί φυτική σαντιγύ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής

Οδηγίες

Χτυπάμε με μίξερ σε ένα μπόλ τη φυτική σαντιγύ και την άχνη για 6 λεπτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.

Σ'ένα αλλο μπόλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου στιγμής με το γάλα μέχρι να πίξει και το βάζουμε και αυτό στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Μόλις περάσει ο χρόνος βγάζουμε τα δύο μπόλ απο την κατάψυξη, ανακατεύουμε τα μίγματα και χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό.Η κρέμα μας είναι έτοιμη.

Σ'ένα μικρο ταψάκι τοποθετούμε τα σφολιατινια ένα ένα μέχρι να καλύψουμε το πάτο του ταψιού.

Επανω στα σφολιατίια απλώνουμε τη μισή κρέμα ομοιόμορφα βάζουμε άλλη μια στρώση σφολιατίνια και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα.

Τα σφολιατίνια που περισεύουν τα τρίβουμε και ρίχνουμε το τρίμμα πάνω στη κρέμα έτσι ώστε να σκεπάσουμε όλο το γλυκό και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη απο επάνω.

Το αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μπορείτε να το κόψετε κομμάτια εύκολα πρέπει το γλυκό να κάτσει αρκετά στο ψυγείο.Εγώ προσωπικά όμως δεν αντέχω να περιμένω και ας χαλάει και λίγο.μμμ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύκολο μιλφέιγ

Υλικά:

2 πακέτα σφολιατίνια

1 κουτί μόρφατ

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής (χωρίς βράσιμο)

γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Φτάχνουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάμε το μόρφατ για 6 -7 λεπτά ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε το άνθος μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σ'ενα ταψί ορθογώνιο (περίπου 20 χ 25) βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια, τη μισή κρέμα, άλλη μια στρώση σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε το γλυκό μας με τριμμένα σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει (3 ώρες περίπου).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω ποτέ δε το προτιμούσα, ας ελπίσουμε οι υπόλοιπες επαφές να είναι καλές και να έρθει το σπορακι🤞 Εμένα υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που είχαν τύχει και είχαν συνδεθεί με την εγκυμοσύνη αυτή, που νομίζω συνεχώς θα μου περνάει από το μυαλό, τουλάχιστον όσο περνάει ο καιρός λίγο λίγο απαλύνουν, Συνέχεια βλέπω πεταλουδιτσες να με περιτριγυριζουν και σκέφτομαι πως αυτές οι πεταλουδιτσες είναι τόσο μικρές όσο και αυτό το μωρακι όταν έφυγε και πέταξε ψηλά στον ουρανό, είναι στιγμές που περνάει από το μυαλό μου έντονα και σκέφτομαι πωπω πως μπορεί να αλλάξει η ζωή έτσι....πως να μην είναι δύσκολο ψυχολογικά μετά; πραγματικά έχουμε τόση δύναμη μέσα μας 
    • Κοριτσια μ πως είστε; Εγω εισαγωγή νοσοκομειο λόγω συσπάσεων. Εχθες το βραδυ εκανα μια μεγαλη πέτρωσε ολη η κοιλιά κ κράτησε καποια λεπτα. Σημερα πρωι μιλησα με την γιατρό μ κ μ ζήτησε να με δει. Οντως μ ειπε κανω συσπασούλες κ με κράτησε μεσα για ενδοφλέβιο μαγνήσιο. Εχω απο τις 5:30 το απογευμα να κανω, θελω μα πιστευω πως εκανε δουλεια το Mg κ δεν θα ξανακάνω. Κοριτσια εσεις παίρνετε μαγνήσιο; Εμενα δεν μ είχε ξεκινήσει
    • Γλυκούλα μου!! 🥹🥹🥹   Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό καλοκαίρι!! Σήμερα πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί με τον άντρα μου και τους κουμπάρους μας και τα παιδιά μας και ήταν μαγικά!! Μου ρθε επιθυμία για μπύρα βαρελίσια, πήρα μια μεγάλη το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!! Και μετά σκεφτόμουν λες αυτή να ήταν η τελευταία μπύρα του καλοκαιριού;; Να μην μπορέσω να πιω άλλη;; Χάχαχα του τρελού!! 
    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...