Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική,ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο 6


Recommended Posts

Καλημέεεεεεεεεεεεεερααα....

βλεπω μεγαλη παρέα Σαββατιάτικα.

Σημερα γιορτάζει η Αγ. Μαρίνα , βοηθάει στη σύλληψη μου είπαν.

Εμμυ οι μέρες δυσκολα φευγουν. Παρε κανενα βιβλιο ή αποβλακώσου με την τηλεοραση , εγω αυτο εκανα την 1η εβδομαδα. Την δευετρη γυρισα στη δουλεια κ ξεχνιομουν. Λολλακι μου τι κανουν τα μωρα σου??

Ανεμος να χαιρεσαι τη γυναικουλα σου και ευχομαι , συντομα μανούλα.

Καλημερα και στις υπολοιπες ειπά , δεν ειπα!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

΄μήπως δεν μου βγαίνει γιατί δύπλα από το πλαίσιο που γράφει υπογραφή και εγώ κάνω επικόλληση του κωδικού υπάρχει ένα σηματάκι κόκκινο που λέει μη εμφανίσημο στο προφίλ;

και πως αλλάζει αυτό το σηματάκι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κοριτσάκια...

Πέρασα πολύ ωραία, μου άρεσε το τοπίο.Γενικά μου κάνει το κυκλαδίτικο, και ναι μαυρισα αρκετά.Ένα πρήξιμο είχα φορτώσει στην κοιλιά από τις 80 ενέσεις(χωρίς λόγο, αυτός ο καημός με το καραγκιόζη γιατρό θα με φάει, αλλά οκ), και ντρεπόμουν φρικτα με το μπικίνι μου! αλλά έχει αρχίσει και υποχωρεί ευτυχώς.Πρώτη Αυγούστου φεύγω πάλι για 25 μέρες!Αυτά για να ζηλεύει η Ζαχαρένια.

Λόλι πόσα είναι;Σε ρωτάω και σε ξαναρωτάω και απάντηση δεν παίρνω.

Γιωργάκι να χαίρεσαι τη γυναίκα σου. Σύντομα με ένα ή και περισσότερα μωράκια. :laugh:

Γειά σου Γιουλάκι μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastone έγραψε:

Καλησπέρα και πάλι!! Φτιάξτε καφέ γιατί αυτά που έχω να γράψω θα πάρουν ώρα και θα βαρεθείτε να διαβάζετε. Αλλά δεν φταίω εγώ…. Ο Γιώργος με προκάλεσε.

Το σαιτ το ανακάλυψα ψάχνοντας για επεμβάσεις για ινομύωμα πριν από περίπου 2 μήνες όταν ο υπέρηχος ανίχνευσε ένα ινομύωμα στην καρδια της μητρας και ο γιατρός μου συνέστησε ότι θα πρέπει να το βγάλουμε (θα το έβγαζα μόνο γιατί μου δημιουργούσε προβλήματα υγείας και όχι γιατί προσπαθούσα για μωρό).

Είχα κάνει κάποιες άκαρπες προσπάθειες στο παρελθόν αλλά οι συνεχόμενες εξετάσεις και οι αποτυχίες με είχαν ρίξει ψυχολογικά. Πάλεψα σκληρά με τον εαυτό μου «Δέχθηκα» το γεγονός ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί και είπα να συνεχίσω την ζωή μου χωρίς ψυχολογικά και αν ήταν να έρθει θα έρχονταν.

Να σημειώσω ότι έχω αλλάξει γιατρό εδώ και 6 μήνες ο οποίος μου είπε ότι αν κάποια στιγμή το θελήσω υπάρχουν πολλές πιθανότητες.(…μου έβαλε φιτιλιές)

Πριν ένα μήνα έκανα αφαίρεση λαπαροσκοπικά το ινομύωμα, κατά την επέμβαση διαπίστωσε ότι είχα και άλλα προβλήματα που δεν ξέραμε όπως πολλές συμφύσεις όπου και αφαίρεσε καθώς και κατεστραμμένες σάλπιγγες που επίσης αφαίρεσε (αυτό δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα νοιώθω ανάπηρη) παρόλο που είχα κάνει παλιότερα σαλπιγγογραφία και είχε βγει καλή δεν περίμενα ότι θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο

Είχα μια ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι με την αφαίρεση του ινομυώματος θα ήταν τα πράγματα πιο εύκολα για μένα… αλλά τελικά δεν ήρθαν έτσι όπως τα υπολόγιζα μια και …σάλπιγγες εδώ και ένα μήνα…γιοκ!!!!

Είμαι σε μια φάση ανάρρωσης κατά κάποιο τρόπο αυτό το διάστημα και τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται θα έχω ένα ραντεβού με τον γιατρό μου για να ξεκινήσουμε την πρώτη μου προσπάθεια για εξωσωματική. Βλέπετε παρότι είχα αφήσει το θέμα ‘κοιμισμένο’ τόσα χρόνια από συνειδητή επιλογή μετά την αφαίρεση των σαλπίγγων η επιθυμία για μωρό είναι μεγαλύτερη από ποτέ άλλοτε.

Μέχρι τότε απλά περιμένω υπομονετικά

Αυτά εν ολίγης… προσπάθησα να είμαι όσο πιο σύντομη και περιεκτική είναι δυνατόν. Αλλά μια και μπήκα σήμερα θεώρησα ότι είναι καλό να ξέρετε κάποια πράγματα και για μένα. Τόσα έχω μάθει και εγώ για εσάς!!!!

Γκαστόνε είμαι τόσο μα τόσο σίγουρη πως θα τα καταφέρεις! :):):cheer::cheer: Να έχεις πίστη.

Diosa γειά σου...Είμαι και εγώ στο πάμε πάλι από την αρχή!Καλή επιτυχία σε όλες μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsia kai agori!an kai poli kathisterimena aneme na xairesai tin gunaika sou na eiste geri kai eutixismenoi kai suntoma to oneiro enos morou na pragmatopoiithei!ego koritsia apofasisa na "ksaxasto"gia ligo kai apofasisa na to rikso stis ekromes,etsi piga stin paro auto to s/k,itan teleia!!!!!kokkinisa arketa ,ase pou evlepa ton kosmo pou epeze raketes kai elega les na einai i zaxa!??????garstone kalosorises ,ola tha mas pane teleia tha to deite,epimenoume kai tha nikisoume!!!!exallou pame pali apo tin arxi dunamika!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera,kali evdomada se olous mas!!!!!!!

ti kanete? :woohoo:

simera ksipnisame mia TERASTIA epithumia gia moraki!!!!tha ithela na eixan paei ola kala se autin mas tin prospatheia,eilikrina den xero ti exei paei strava?tha ithela na exei meinei ena sporaki stin koikia mou kai tora na tin xaideuvo me anupomonisia gia na perasoun oi mines!tin mia mera to paleuvo kai tin alli pali me pairbei apo kato!!!!pou tha paei omos tha ta kataferoume!ithela apla na to po na to vgalo apo mesa mou!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Δάφνη, τα κορίτσια μαλλον κοιμούνται οι υπναρούδες.....

Απο τη μια βλέπω το χθεσινο μηνυματάκι σου που ειναι τοσο ομορφο και αισιοδοξο και απο την άλλη το σημερινό.....:( ειναι μια καλη ευκαιρία τωρα που ειναι καλοκαιρι να επικεντρωθεις αλλου. Το ξερω ποσο πολυ το θελεις , αλλα καμια φορα το καλό πραγμα αργεί να έρθει ;) και μας παιδευει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω ολο το Σαββατοκυριακο ειχα μια πολυ συγκρατιμένη χαρά. Σημερα εδωσα αιμα ξανα και βλέπουμε πως πάει.

Κατα τα αλλα ολο το ΣΚ ημουν στο σπιτι απο καναπε σε κρεβατι και τουμπαλιν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το απογευμα θα τα πάρω κατα τις 6, Ημουν ξαπλα γιατι ειχε ζεστη, γιατι νυσταζα, γιατι δεν ειχα τι άλλο να κάνω , για όλα αυτά...

Αντε να περασουν 2 εβδομαδες να φυγουμε διακοπες να ηρεμήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα τσουπρες!!!

Καλη εβδομαδα να χουμε!

ΔΑΦΝΗ ...παροοοο ε???????? κι εγωωωωωωωω...επαιζα ρακεεεεετεεεεεεες!!!

αχαχαχαχ

ΓΙΟΥΛΑΚΙ...καλο ανεβασμα τηχ χοριακιας!!! ;):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σααας... gioulaki εύχομαι το απόγευμα να έχεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χοριακή!!!

Eyeore71 έγραψε:

Diosa γειά σου...Είμαι και εγώ στο πάμε πάλι από την αρχή!Καλή επιτυχία σε όλες μας.

Θες να σε βάλουμε στη λίστα μας? Έλα έλα είναι γουρλίδικη!!! ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημεραααα!

Ζαχαρενια μου πρεπει να είσαι ικανοποιημεντη ε? To θεματακι μας ξαναπηρε φωτια! Εγώ έφυγα για ενα τριημερακι (στο νησί του αντρα μου). Γεμίσαμε για λίγο τις μπαταρίες γιατί οι διακοπές μας αργούν ακομα (12 Αυγούστου). Τώρα μπηκα απο τη δουλεια να σας μιλησω και ΄διαβασα παρα πολλά και όμορφα πραγματα.

Λοιπον ξεκιναω

Gioulaki μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Είδες που ανησυχούσες βρε χαζό?

Lollipop τιχοριακη είναι αυτη καλέ? Μιλαμε για τουλαχιστον δίδυμα!!!!

Εμμυ79 καλώς ήρθες στην παρεα μας και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Gast-r-one πολύ καλό το nickname σου! Ευχομαι σύντομα να πιασει σε όλες μας (και στη γυναικα του ανεμου). Μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου. Καταλαβαίνω ότι έχεις ταλοαιπωρηθεί αρκετα με τα χειρουργεία αλλα σιγουρα θα τα καταφερεις και εσύ όπως όλες μας!!!! Εδώ θα είμαστε να τα συζηταμε

Ηλιαχτίδα μου μπραβο! Αντε σύντομα να ακούσετε και την καρδούλα!

Anemosνα χαίρεσαι το γυναικακι σου!!!! Και σύντομα να έχετε αυτο που επιθυμείτε!

Ευακιwelcome back! Τι διακοπές ειναι αυτες βρε παιδί μου? Αντε καντε τις τώρα που μπορείτε γατι του χρονου .... (καταλαβαίνεις τι εννοω)

Φιλακια σε όλες σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Τι χαλι ειναι αυτο?????Καθε μερα μολις παει 7 το πρωι,το ματι μου γαριδα!!!!Λες κ θα μοιρασω το γαλα!Και οχι τιποτε αλλο βαριεμαι...δεν περναει η μερα! :angry:

Gioulaki καλα χοριακοανεβασματα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Diosa εσενα σε ξεχασα! Καλημερα κοριτσι μου! Θα με βαλεις και εμενα στη λιστα σε παρακαλώ? Εμαθα ότι είναι γουρλιδικη!!!

Dafni08 ελα μη σε παιρνει απο κατω. Θα τα καταφερουμε ειπαμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου γλυκα ήμουν διακοπές κ μπήκα σήμερα να μάθω νέα σας, τι να πω έχω χαρεί πολύ με τις εγκυμοσύνες σας, γλειφιτζούρι μου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κ 1-2 όσα μωράκια θες υγιέστατα, φυσικά τα ίδια εύχομαι κ στο Gioulaki. Διάβασα όλα τα σχόλια τόσων ημερών, ενημερώνομαι απλά δεν πολυμπαίνω λόγω δουλειάς κ διακοπών.

Ευάκι μου τι κάνεις?

Σας φιλώ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυφιτζουρακι μου καλημέρα και σε σενα...

Αληθεια με τον υπνο? Εγω πολυ νυστα βρε παιδί μου. Βεβαια χθες σηκωθηκα στον υπνο μου 4 φορες για κατουρημα.

Κοριτσια οσες πηγατε για μπανιο, περιγραψτε μας λιγο τη θαλασσα να ζηλέψουμε και εμεις!!!!

Αχ μια φραπεδια διπλα στη θαλασσα, επανω σε μια ξαπλωστρα , ενα τσιγαρακι και ενα περιοδικο, ρακετουλες στην ακτη και.......

ααααα τι λέγαμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω φτιαξει προγραμμα :P:P

καταρχην εδω κ 3 βραδια ξυπναω στις 4!!!! κοιταω το ρολοι κ μετα κοιμαμαι-ξυπναω μεχρι τις 7 το πρωι που εκνευριζομαι κ σηκωνομαι :angry::angry:

Κατα την διαρκεια της μερα μου ερχεται μια νυστα :blink: Να φανταστεις χτες πηγαμε για καφε-χυμο σε μια αποσταση 20 λεπτα με το αμαξι κ κοιμηθηκα κ στο πηγαινε κ στο ελα :woohoo: :woohoo:

Απο τσισα ολη μερα ανεβοκατεβαζω το βρακι μου :woohoo: :woohoo: τη νυχτα ομως ειμαι οκ.

Ασχετο ... νομιζω το Ευακι με ρωτησε ποσα ειναι...?Που να ξερω καλε???Μαντης ειμαι ή βοηθος φακιρη??? :laugh: :laugh: :laugh:

Ρωτησα κ τον μικροβιολογο κ τον γιατρο αν μπορουν να κανουν καμια προβλεψη βαση της χοριακης αλλα no!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...