Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2010!!!!! No4


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 201
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο πραγματικά το 4!!!

Χαρά2 εγώ μάρσιπο δεν πήρα... προς το παρόν... είπα ότι θα το δω στην πορεία... Πάντως αυτός της Χαράς είναι κουκλίστικος... Λέτε να το ξανασκεφτώ;;;

Κορίτσια σήμερα μπήκα στον 9ο.... απίστευτο μου φαίνεται!!! :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΡΑ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΜΑΡΣΙΠΟΣ......ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.....!!!!!!!! ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩΩΩΩΩΩΩ??????? :woohoo:

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!!!!!!!! Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑ... ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΟΝ ΛΩΞΥΓΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ!!!!!ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ????????ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!

ΑΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπέλες μου! Καλορίζικο το Νο 4!

όποια θέλει να ρωτήσω τον άντρα μου να μου βρεί το link για το μάρσιπο!

Πλάκα πλάκα δε ξέρω που τον έχω... :dry: Τα περισσότερα προικιά τα έχει η μαμα μου (τα πλένει και τα φυλάει) και κάποια έχει η πεθερούλα μου...Ποια γιαγιά έχει το μάρσιπο οεεεο???

Βλέπω πολλές απο εσάς κοντευετε! Πλησιάζει η ώρα! Οι Ιουνιομανούλες! Μπράβο ρε κορίτσια, θ'αρχίσουμε να έχουμε νέα απο γεννητούρια σε λίγο καιρο! Απίστευτο! Με κανένα πόνο έυχομαι σε όλες! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το νουμερο 4!!!

χαρα βαλε μας τη σελιδα αν σου ειναι ευκολο!!σε εχω ζαλισει αλλα και συ βρε κοριτσαρα μη βαζεις στοο μαμμυ αν δεν θες να σε ζαλιζουν κοπελες σαν κ μενα που τα ψαχνουν ολα!!πλακα κανωωωωωωωωωωωωω!!!!!να βαζεις!!!!να βαζεις!!!!!!!και θα προσπαθησω να μη σε ζαλιζωω... :blush::blush::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε με ζαλίζεις καθόλου! Κι εγώ όλο ερωτήσεις είμαι, τώρα ζαλίζω τη κικιτσα και το γιωτάκι στα μωράκια Ιουλίου! :P

Κάτσε να έρθει το αντράκι μου και θα κάνω πόστ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια μου εσείς που είστε και σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη λογικά θα ξέρετε να μου πείτε γιατί εάν περιμένω από την γιατρό μου σώθηκα...3 φορές την πήρα στο κινητό, όχι μόνο δεν απάντησε αλλά μου το γείωσε και τις φορες...Και στο ιατρείο που πήρα μου είπαν οτι εξετάζει και θα με πάρει η ίδια οοοοοοταν τελείωσει...

Στο θέμα μας...Σημερα το πρωί με το που πήγα να σηκωθώ απο το κρεββάτι είχα φοβερούς πόνους στην λεκάνη και στην μέση...δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω..Φοβήθηκα...μου είπε και η μαμά μου το Θεικό "πάρε την γιατρό...μπορεί να κατεβαίνει το μωρό" και τρελλάθηκα... Τώρα δεν πονάω ιδιαίτερα αλλά έχω κάπου κάπου πονάκια...Εχει συμβεί σε καμιά σας;;;Τώρα δεν φοβάμαι ιδιαίτερα γιατί αντέχεται ο πόνος αλλά το πρωί τρόμαξα πολύ...Και αν μου ξανασυμβεί τι πρέπει να κάνω;;; Καλά το πρώτο που θα κάνω είναι να αλλάξω γιατρό...για τα άλλα περιμένω απο τις φιλεναδίτσες μου...! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

HaraAbel έγραψε:

VASOMITS δε το χω νιώσει ποτέ, δε ξέρω να σε βοηθήσω :(

Η γιατρός δε σε έχει πάρει ακόμα??? Πλάκα κάνει?

Η ώρα πήγε 23:40 και ακόμα δεν με κάλεσε...Θυμώνω πάρα πολύ...

Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πήρα και το ιατρείο ήταν κλειστό...

Αύριο θα την πάρω και θα της τα πω ένα χεράκι...

Εαν είχα πραγματικό πρόβλημα σήμερα τι θα γινόταν;;;Που θα την έβρισκα;;;

:angry::angry: Είμαι απίστευτα θυμωμένη... :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

VASIMITS Είχα τέτοιους πόνους, μήν φόβασαι εφόσον δεν συνεχίζεται. Το πρώτο μοως που πρέπει να κάνεις είναι ν΄αλλάξεις γιατρό! Νομίζω επιβάλλέται, κι ας είσαι σε σχετικά προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιτελους το βρηκα το θεματακι!!!!! τερλλάθηκα στο ψαξιμο!!!!

με γεια λοιπον το 4!!! να ναι τυχερο και να καλωσορίσει νεα υγιη μωρακια!!!!

κορίτσια εχτες ειχα ντοπλερ και ο γιατρός μου βρηκε μειωμενο αμνιακό υγρό (στα κατωτερα φυσιολογικά όρια)!!!! και εχω ανυσηχήσει τόσο πολύ, γιατί δεν μου εξηγησε τιποτα περισσότερο, και τωρα περιμένω το απόγεθμα να μιλήσω και με τον γιατρό μου!!!! ο μπέμπακοσ μου κινηται συνεχεια και ειδικά εχτες που είχα πολλές δουλειες με το ΙΚΑ και ορθοστασία!!!! νερό πίνω πολύ, πάνω από 3 λίτρα την ημερα συνηθως αλλά έχω και πολλά υγρά από κατω!!!! αχ έχω φοβηθει πολύ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vasomits τι έγινε κοπέλα μου απάντησε τελικα η γιατρός? Απαράδεκτο πάντως, μην το αφήσεις έτσι.

Ρένα μου μίλησε μεε το γιατρό σου και θα σου πει τι γινεται, μην αγχώνεσαι!

Σας εχω όλες στο μυαλό μου..φιλάκια και να προσέχετε!

Α Άννα ΜΑρία τι κάνεις? Τι κάνει το μωράκι μας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα καλοκαιρινές μανούλες 2010!!!!!!!!!

Καλορίζικο και Καλοτύχερο το νο4!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι όλα καλά,δόξα το Θεό!!!!!!!!! Εσύ πως πάς; πλησιάζει ο καιρός πιστεύω που θα μας ανακοινώσεις το καλοκαίρι ή και το φθινόπορο τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!

Ρένα μου,μίλησες με τον γιατρό σου για το doppler?

Κορίτσια δεν μπαίνω συχνά πλέον γιατί συνήθως έχω έντονους πόνους τώρα που έχει πάρει θέση ο μπέμπης και κάθομαι ξάπλά,τα βράδυα ξενιχτάω όλο για τσίσα πάω,έστω και λίγες σταγόνες,πιέζει ο μπέμπης μας πολύ!!!!!!!!!

Επίσης έχει πριστεί και πονάει και το πιπί μου!!!!!!!!!! Γίνεται προετοιμασία για την μεγάλη στιγμή!!!!!!!!!!!!!!! Σήμερα για την ώρα τουλάχιστον είμαι λίγο καλύτερα!!!!!!!

Την Τρίτη είδαμε τον μπέμπη μας και είναι μια χαρά και την Παρασκευή θα πάμε για το doppler!!!!!!!!!!!! Έχω λίγο άγχος για το doppler!!!!!!!!!!!!

Το Σάββατο βαφουμε το δωμάτιο του μπέμπη μας και την Δευτέρα έρχονται τα επιπλάκια του πρώτα ο Θεός!!!!!!!!!!!!!!!!! Βαλίτσα δεν έχω ετοιμάσει ακόμα και έχουν μείνει πολλά πραγματάκια και ρουχαλάκια του μπέμπη μας για πλήσιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια θυμάστε που σας είχα πει για το κονδύλωμα; ανακάλυψα ότι ξεφύτρωσαν και άλλά και σε άσχηα σημεία για καυτηριασμό!!!!!!!!!!! :blink::blink:

Η Παναγία να προστατεύει τα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΆνναΜαρία βλέπω έχεις κάποιες εκκρεμότητες ακόμη. Υπομονή και προσπάθησε να είσαι χαλαρή για να τις αντιμετωπίσεις. Όσο για τα κονδυλώματα τι να πεις, σε έχουν βάλει στο μάτι. ΠΛησιάζει όμως τέλος και όλα θα αλλάξουν. Όσο για τα ξενύχτια προετοιμάζεσαι γιατί θ΄ακολουθήσουν πολλά.......

Ρένασυμφωνώ πρέπει να πας στο γιατρό άμεσα, δεν νομίζω πως είναι σοβαρό αλλά σίγουρα είναι αγχωτικό

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι έλεγα κι εγώ πού εξαφανίστηκε το θέμα! Καλορίζικο το 4 κορίτσια και σιγά-σιγά να αρχίσουν τα ευχάριστα νέα!

σήμερα πήγα για ντόπλερ και είδα και τη φάτσα της μικρής μας τρισδιάστατη και έπαθα πλάκα! νομίζω μοιάζει στο μπαμπά της, αν κι αυτός λέει δεν μπορεί να καταλάβει (εννοείται έτρεξα στη δουλειά του να του δείξω τις φωτογραφίες :) ) και γενικά όλα είναι φυσιολογικά, μόνο που μου έχει μείνει πίσω στο μπόι και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να την κάνω μοντέλο! από εκεί που ήταν πάνω από το μέσο όρο στο ύψος τώρα μου έχει πέσει κάτω από το μέσο και ανησυχώ! :) γερά να είναι τα μωρά μας και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε χεχε

κατά τα άλλα ζω τον πανικό της μετακόμισης, σχεδόν όλα τα πράγματα είναι μέσα σε κουτιά και το σπίτι είναι ένα τσαντίρι! αλλά κάνω υπομονή μέχρι την Κυριακή που φεύγουμε και μετά την έχω δει ότι ξεκινάω διακοπές, μπαίνω και στο μήνα μου και θα αρχίσω το περπάτημα και το κολύμπι μπας και πάρει και το μωρό μας πιο γρήγορα θέση...

φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RENA ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!

VASOMITS ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ.....ΑΝ ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΚΡΥΩΜΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ...............ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ.......ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΑΖΗ.....!!!!!!!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ....ΑΜΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ...ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.....ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΙΑ.....ΟΛΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΡΕΧΩ...ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.......ΑΣΕ......ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασούλα τι έγινε με αυτή την γιατρό σου :blink: ;; Την βρήκες;; Απαράδεκτο είναι πάντως :angry: .... καλύτερα να συνεχίσεις με κάποιον άλλο που θα νιώθεις πιο σίγουρη!!!

Ρένα μου συζήτησέ το με τον γιατρό σου... εκείνος ξέρει καλύτερα...

ΆνναΜαρία αμάν βρε κοριτσάκι μου! Τι θα γίνει με σένα;;; Υπομονή έχω να σου πω... τίποτ' άλλο!!!

Άρτεμη εσύ πως είσαι;;

Φωτεινή μου υπομονή!!! Όταν μπεις με το καλό στον μήνα σου ξέχασέ τα όλα και ξεκίνα όπως είπες περπάτημα και κολύμπι... και γενικότερα ξεκούραση!!!!!

Εμείς κορίτσια περιμένουμε να πάμε την Τρίτη με το καλό στη γιατρό για υπέρηχο και καρδιοτοκογράφημα... ξεκινάμε και από αυτά... άντε να δούμε τι ορέξεις έχει ο μπεμπούλης μας.... Μου έλειψε το σκατούλι... και που να βγει ρε κορίτσια... δεν θα τον αφήσω ρούπι!!! :blink::lol::lol:

Φιλάκια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια!

Ρένα, κι εγώ φαντάζομαι οτι αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα στο έλεγε ο γιατρός σου.Απ ότι κατάλαβα όμως ήταν χαμηλό αλλά εντός φυσ.ορίων το αμνιακό,ε?

Βάσω , τέτοιους πόνους είχα (και κατα καιρούς)έχω κι εγώ.Μάλλον είναι η προετοιμασία της λεκάνης μας για την μεγάλη στιγμή, αλλά ίσως και πόνοι μέσης(από το βάρος) που χτυπάνε και στο ισχίο.Το παθαίνω κάποιες φορές όταν κοιμάμαι ανάσκελα και πέφτει όλο το βάρος στην μέση.Το πρωί δεν μπορώ να κουνηθώ από τον πόνο.Πάντως ,αυτό με την γιατρό ...απαράδεκτο!!

Σήμερα μετρήσαμε το αγοράκι μας και είναι 2.470!!Νομίζω πάει καλά.Υψος δεν ξέρω ...λές να είναι κοντό το αντράκι μου ,Φωτεινή?Κι εγώ για μοντέλο τον ετοίμαζα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xanthippi φαντάζομαι αυτό θα είναι το πρώτο non-stress που κάνεις. Άντε με το καλό!! Είναι ωραία εμπειρία. Ακριβώς στην εβδομάδα και την ημέρα που είσαι εσύ σήμερα εγώ γέννησα τον γιο μου πριν 3 χρόνια.

Εγώ πάλι έχω τρομερές ξινίλες, κάθε βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ,μου έχουν σπάσει τα νεύρα,βγάζει μαλλί μου είπε ο γιατρός.Πόσο μαλλί πια, θα βγει και θα της κάνω απευθείας κοτσίδα. Επίσης με χτυπάει πάρα πολύ κάτω από το στήθος αλλά αυτό κάπως αντέχεται, αυτό που δεν αντεχεται είναι το γεγονός ότι πρέπει να είμαι στη δουλεία μέχρι να γεννήσω, τρελό? Κι όμως έτσι είναι αλλιώς δεν θα πληρωθώ.

kinkajoujou επιτέλους τελειώνεις με την μετακόμιση και μετά διακοπές. Τι ωραία λέξη, που βέβαια δεν θα ζήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοπελαρες!!!!!

εχτες πηγα στον γιατρό μου, και τα νεα για το αμνιακό υγρό είναι λίγο ανυσηχητικά!!! βεβαια μου είπε να μην ανυσηχησω πριν επιβεβαιώσουμε τα ευρηματα του υπέρηχου (το χαμηλό επιπεδο αμνιακού υγρού) με άλλον εναν υπέρηχο πιο αναλυτικό την επόμενη εβδομάδα. Οταν το υγρό είναι μειωμένο, ο μπέμπης δεν είναι ανετα μεσα στο σακουλάκι του και δεν μπορεί να κινηθει καλα, οπότε αυτό που κανουν ειναι παρακολουθούν την υγεια του μπέμπη με βιοφυσικό προφίλ και με υπερηχους και όταν κρίνει ο γιατρος ότι το βαρος του μωρού είναι ικανοποιητικό, κανουμε την καισαρική!!!!! οπότε μπαινουμε σε μαι φαση αναμονης μεχρι τουλάχιστον την επόμενη παρσκευη... αν επιβεβαιαωθει το μειωμενο υγρό, τότε καθε 10 μερες θα κανουμε υπέρηχο και βλέποντας και κανοντας. μου είπε ο γιατρός ότι υπάρχει πιθανότητα να ηταν κατι τυχαιο γιατί τα μωρα πολλές φορές την ημερα καταπινουν ποσότητα αμνιακού υγρού και μπορεί να τυχαμε σε τετοια φαση τον μπεμπη και πριν προλάβει να ανακυκλωθει όλη η ποσότητα!!!! δεν μου ειπε ότι χρειάζεται να προσέχω κατι ιδιαιτερο, ουτε να πινω περισσότερο νερό από οσο ηδη πινω (3 1/2 λιτρα ημερισίως) ούτε να καθομαι ξαπλα. Δεν ε΄χει σχεση με την δική μου συμπεριφορά η παραγωγή του υγρού!!!! το μόνο που μου έδωσε ήταν 2 ενέσεις κορτιζόνης μια χτες και μια σημερα για να ειμαστε καλλυμενοι σε περίπτωση προωρου τοκετου να τελειοποιηθούν τα πνευμονάκια του!!!!!!

αυτά τα νεάκια μας!!!! λέτε ο μπέμπης να αποφασίσει να έρθει νωρίτερα???? αχ το μικρό μου καλά να ναι και ας έρθει όποτε θελει!!!!!

Φιλάκια σε όλα τα κοιλουμπάκια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...