Μετάβαση σε περιεχόμενο

.. .. ΦρΟυΤο-ΜαΧίΑ .. ..


Recommended Posts

καλημέρα σας!

αχ κορίτσια τι θα κάνω με την μπέμπα μου?! είναι 6 μηνών τρώει τα πάντα εκτός από την φρουτόκρεμα,την οποία έχουμε ξεκινήσει εδώ και 1 μήνα!κάθε μέρα έχουμε ΦρΟυΤο-ΜαΧίΑ. :lol:

τις πρώτες ημέρες την έτρωγε ευχάριστα(μπορεί όχι όλη αλλά την έτρωγε). από την αρχή της έδωσα μήλο-αχλάδι-μπανάνα και φάνηκε να της αρέσει. σιγά σιγά της πρόσθεσα και λίγο πορτοκάλι.πάλι την έφαγε. μετά από κάποιες ημέρες όμως με το που την μύριζε σφράγιζε κυριολεκτικά το στόμα της. από εκεί κι έπειτα τρώμε κάθε μέρα με το ζόρι 50ml.έχω κάνει ότι αλλαγή γίνετε μήπως και δεν της αρέσει κάποιος συνδυασμός. τίποτα πάλι! :angry: τις έχω βάλει και 2-3 κουταλιές έτοιμη(σκόνη)φρουτόκρεμα μέσα στα φρέσκα μήπως και την γλυκάνει.τίποτααααα!!!! :evil: με το που θα τις δώσω λίγο της έρχεται αναγούλα,ενώ είναι πάντα γλυκιά(επειδή δοκιμάζω :P ). έχω αφαιρέσει,έχω προσθέσει φρούτα αλλά πάλι αρνητική είναι. εχθές της έβαλα μια ολόκληρη μπανάνα,1/4 αχλάδι,1/4 μήλο,1/2 πορτοκάλι και 3 μπισκοτάκια Μιράντα.δεν την έφαγε ώς συνήθως αλλά κατάφερα να της δώσω έστω 90ml και παραδόξως χωρίς να της έρθει αναγούλα. δεν μπορώ να την καταλάβω τι είναι αυτό που δεν της αρέσει.τα έχω δοκιμάσει όλα.την έτοιμη φρουτόκρεμα την τρώει στο φτερό,τα φρέσκα τα φρουτάκια γιατί δεν τα θέλει(εννοείτε ότι προτιμώ να μην φάει καθόλου φρουτόκρεμα από το να της δώσω έτοιμη,απλά της έδωσα δοκιμαστικά μια φορά να δω αν θα την φάει αυτή)???

καμία μανούλα είχε ανάλογο περιστατικό??καμία συμβουλή-βοήθεια?κάποιο κόλπο μήπως υπάρχει???

περιμένω τα μηνύματα σας κοριτσάκια...

φιλικά Γεωργία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tην περάσαμε κ μεις αυτη τη φαση! Ετρωγε 2 κουταλακια κ μετα φερμουαρ.

Θα περάσει, μην σκας! Έστω κι αυτα τα 50 μλ να της τα δίνεις! Να μην ξεχασει τη γευση! Εύχομαι τα καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις παλι δεν τρωμε τιποτα αλλο εκτος απο φρουτοκρεμα! :P:P:P Του αρεσουν τρελλα τα φρουτα!

Λοιπον αν τρωτε γιαουρτακι προσθεσε μεσα στην φρουτοκρεμα γιαουρτι (τα παιδικα που εχουν γλυκια γευση) και δες την αντιδραση της!

Επισης δωσε την φρουτοκρεμα στο απογευματινο σας αντι για το δεκατιανο και στο δεκατιανο δωστης οτι θα της εδινες το απογευμα!

Τελος αν τρωτε κρεμα φαριν λακτε φτιαξε κανονικα την κρεμουλα και αλεσε και μια μπανανα μεσα για να δεις την αντιδραση της!

Εμενα δεν ετρωγε το γιαουρτι με τιποτα (καλα οχι οτι τρωει και τα υπολοιπα) και το εβαζα μεσα στην φρουτοκρεμα επισης και το αυγο του εβαζα μεσα (χωριστα οχι μαζι) και μια χαρα τα κατεβαζε ο μικρουλης μου!

;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σαν να ακουω την ιστορια μας... Καναμε 1,5 μηνα για να τη φαμε. Δοκιμασα τα παντα. Πρεπει να επιμενεις αλλα μην τη ζορισεις πολυ γιατι συνηθως εχεις αντιθετα αποτελεσματα. Σιγα σιγα μην αγχωνεσαι γιατι το καταλαβαινει και παιζει με τα νευρα σου. εχουν περασει 3 μηνες και υπαρχουν μερες που την τρωμε και μερες που τρωμε μονο 50 ml. Να προσπαθεις την ιδια κρεμα να της την δινεις καθε μερα και τις εναλλακτικες λυσεις (γαλα μπισκοτο) 1 με 1,5 ωρα μετα αφου εχεις ξαναδοκιμασει βεβαια την φρουτοκρεμα. ετσι μου ειχε πει η παιδιατρος εμενα και επισης μου ειπε να την ταισω 4 ωρες μετα το πρωινο σιγα σιγα συνηθισε και τωρα κατι τρωμε. Αν πεινασουν συνηθως τρωνε. Υπομονη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΩΣΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΖΕ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΛΟΥΠΠΠ ΟΛΗ ΜΕΤΑ ΣΗΝΙΘΙΣΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΑΦΝΗΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΕΠΕΜΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΑΝΑ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τη μικρη μου.με το που θα την μυρισει σφραγιζει το στομα.

διαπιστωσα οτι της αρεσει μονο η μπανανα με λιγο χυμο πορτοκαλι κ 3 μπισκοτακια παιδικα..μολις διανοηθω να βαλω εστω λιγο μηλο η αχλαδι ουτε να δοκιμασει...οποτε προσπαθησε να δεις μηπως τρωει μονο εστω κ ενα φρουτο σκετο η με μπισκοτα.

επισης τωρα που καλοκαιριαζει θα μπορεσεις να δοκιμασεις κ με αλλα φρουτα εκτος απο φραουλα που ειναι αλλεργιογονα.αν βρεις τελικα κανα κολπο πες κ σε εμενα..εγω για καποιες μερες της τα εβραζα λιγο σε ελαχιστο νερακι κ μετα της τα αλεθα μαζι με το νερακι κ μια κουταλια κρεμα βανιλια...στη μια βδομαδα το βαρεθηκε κ αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...