Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νομίζω ότι έφτασα στα όριά μου.....


Recommended Posts

Καλημέρα!

Μετά από 2 αποβολές (μία στην 7η εβδομάδα και μία στην 5η), τώρα και τρίτη, και μάλιστα εξωμήτριο!!!

Πόσο άτυχη μπορεί να είμαι;;; Και το θέμα είναι ότι δε βρίσκουμε κάποιο πρόβλημα. Λένε ότι ήταν τυχαία. Αλλά και τα 3;;;

Το χειρότερο είναι ότι έχω παγώσει τόσο, που πλέον δε νοιώθω τίποτα. Μόνο κενό. Μένω έγκυος και αυτό που σκέφτομαι είναι ''ε, και αυτό θα καταλήξει σε αποβολή''. Αλλά απόλυτα ψύχραιμα.

Μόνο στην 1η, που είχαμε ακούσει και καρδιά, είχα πέσει σε τρελή κατάθλιψη για 1 χρόνο σχεδόν. Έτσι έμεινα ένα χρόνο πίσω.

Δε ξέρω τι άλλο να κάνω...

Πώς γίνεται να μην έχουμε πρόβλημα και να μας συμβαίνει αυτό;;;; :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αληθεια εχετε ψαξει ολους τους πιθανους παραγοντες αποβολης? Τι μπορει να φταει? Δεν πιστευω οτι και οι 3 ειναι τυχαιες, αντε 1, αντε 2, μα 3???

Δεν ξερω τι να πω, λυπαμαι ειλικρινα, ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυος και να κρατησεις στα χερια σου ενα γερο μωρακι, αυτο μονο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι πολυ δυσκολη μια τετοια κατασταση και ειδικα οταν δεν βρισκουν το γιατι...παντως εγω πρωσωπικα πιστευω πως δεν ειναι τυχαιο ...σιγουρα εχετε ψαξει τα παντα?μηπως να παρεις και μια δευτερη γνωμη???δεν ξερω τι αλλο να πω κοριτσακι μου λυπαμαι πολυ...αλλα μην χανεις το κουραγιο σου ολα γινονται για καποιο λογο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

..και πως να μην φτάσεις βρε κοπέλα μου ύστερα από όλα αυτά που περνάς??? :unsure:

Αλλά και τι μπορείς να κάνεις, από το να αλλάξεις γιατρό, να πάρεις αρκετές γνώμες, να ψαχτείς όσο περισσότερο μπορείς!!!

Δεν μπορεί να είναι όλα τυχαία...

Μην χάνεις όμως το κουράγιο σου και την ελπίδα. Έχε πίστη και όλα θα γίνουν. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε καταλαβαινω απολυτα. το μονα που μπορω να σου πω ειναι να κανεις κουραγιο. ασε το χρονο να περασει και καποια στιγμη θα ερθει ενα μωρακι που θα σε κανει τρελη απο χαρα και ευτυχια. Το 1 μου αγγελουδι το εχασα στην 32 εβδομαδα το δευτερο στην 12 εβδομαδα και κανενα δεν ειχε προβλημα. τωρα εδω και 7 μηνες εχω ενα μικρο θαυματακι στην αγκαλια μου. Την κοιταω και δεν το πιστευω.

Ασε το χρονο να περασει και την καταλληλη στιγμη θα ερθει και το δικο σου θαυματακι. Η απωλεια ειναι σκληρη αλλα σε κανει πιο δυνατη. Πηγαινε διακοπες περνα καλα με τον αντρουλη σου και ολα θα ερθουν... Να εισαι δυνατη και αισιοδοξη γιατι θα χρειαστεις πολυ δυναμη οταν θα ερθει το μωρακι σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπαμαι παρα πολυ ειλικρινα...κανε κουραγιο και πρεπει να εισαι δυνατη...ειναι πολυ δυσκολο...στη θεση σου σιγουρα θα επερνα μια δευτερη γνωμη...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις συντομα ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etoile lupamai kai gia tis 3 apovoles pou eixes.euxomai suntoma na gemisei pali h koilitsa sou me ena sporaki to opoio 8a meinei omws ws to telos!

8a sou pw mia istorioula epiponh alla alh8inh..

ena polu suggeniko mou proswpo(pio suggeniko den ginetai)ekane 3 paidakia..meta apo to 3o prospa8ouse gia to 4o.erxetai to sporaki alla efuge..ksnaprospa8hsan,alla pali efuge.auto sunevh 3 fores.3 fores exase to 4o paidaki pou prospa8ousan na kanoun.ekane kapoies eksetaseis kai tis elegan den exete tpt.ela omws pou to proswpo auto den ikanopoiotan me auto pou akouge.oti einai ugieis dld kai apla sumvainei+to epsakse toso polu,me toooso polu pou pragmatika vrhke thn aitia tou provlhmatos.ekane ormonikes eksetaseis(eidikes gia tis gunaikes pou prospa8oun na meinoun egkuos) kai to vrhke.pisteuw pws gia ola uparxei enas logos pou to upokinei na sumvei.den ginetai na mhn den uparxei kati.psaksto kai allo.parempiptontws oi eksetaseis autes kostizan polla lefta alla sterh8hke apo alla gia na tis kanei giati h8ele polu ena akoma paidaki.euxomai ola na pane kat'euxhn kai gia sena kai to mwraki pou toso perimeneis na er8ei kai na meinei oristika omws!aaa!!twra einai egkuos ston 4o mhna.den exei eukolh egkumosunh alla kouvalaei auto to mwro pou toso h8ele na exei(ksana) kai me polu kopo kai me th voh8eia ths Panagias mas ola proxwrane doksa tw Thew polu kala!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω ψάξει τα πάντα! 15 σελίδες εξετάσεις, από την 1η αποβολή...

Πήγα και σε 2ο γιατρό.Και αυτός τα ίδια μου είπε... Και μάλιστα μου είπε ότι το ίδιο αντιμετώπισε με τη γυναίκα του και τώρα έχουν 3 παιδιά..

Τον άλλο μήνα θα πάω και σε 3ο.

Το μόνο επιπλέον που μου είπε ο δικός μου γιατρός είναι να προσπαθήσω αυτόν τον μήνα για εγκυμοσύνη (που θα κάνω ωορρηξία από τη πλευρά που είναι οκ) και αν δε μείνω έγκυος, μετά να κάνω σαλπιγγογραφία για να δούμε μήπως έχει φράξει η δεξιά σάλπιγγα (λόγω εξωμητρίου).

Έχω κουραστεί πάρα πολύ. Μένω έγκυος, πλακώνομαι στα φάρμακα και σε ενέσεις στην κοιλιά προληπτικά, διαλύω τα χέρια μου από τις β χοριακές και στο τέλος μια τρύπα στο νερό. Έχω παγώσει από την απογοήτευση...

Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι μένω έγκυος με τη μία, οπότε δε χάνονται μήνες ή χρόνια ανάμεσα... Κάτι είναι και αυτό! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα...

το ξερω οτι περνας μια πολυ δυσκολη κατασταση ..περασα κι εγω βλεπεις απο τον δορμο που λεγεται απωλεια ..3 παιδακια δεν ειναι λιγα ..τωρα ομως με την βοηθεια του θεου περιμενω τον γιο μου ..

για ολα υπαρχει λυση ακομα και για τα πιο δυσκολα ..οτι σημερα φανταζει ακατροθρωτο ,αυριο μπορει να ειναι η καθημερηνοτητα σου ..το ιδιο σκεφτομουν κι εγω καθε φορα που εμενα εγκυος ..εβλεπα γυναικες με φουσκωμες κοιλιες κι ελεγα σε αυτο το σταδιο δεν θα φτασω ποτε ..να ομως που εφτασα !!!!

το οτι μενεις εγκυος γρηγορα σιγουρα ειναι θετικο ..την επομενη φορα με την βοηθεια του γιατρου σου θα τα καταφερεις ..προσπαθησε να κανεις λιγη ακομη υπομονη και ρωτησε και τον επμενο γιατρο που θα πας αν υπαρχουν κι αλλες εξετασεις τισ οποιες πρεπει να κανετε ..

Σου ευχομαι να εχεις πολυ δυναμη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαινω, δεν φανταζεσαι ποσο. Ειναι πολυ δυσκολο, ειναι απώλεια καθε φορά. Και οσο κι αν οχυρωνεσαι παντα ποναει, γιατι παντα ελπιζεις. Εγω εχω αποβαλει 4 φορες (22η βδομαδα, 9η, και γυρω στην 6-7η τις αλλες) μια λογω αμνιοκεντησης και τις αλλες χωρις κανενα λογο.

Οταν λες οτι εχεις κανει ολες τις εξετασεις εννοεις και αυτες των καθ εξιν αποβολών? Εγω δεν πιστευω πια οτι 3 αποβολες οποωσδηποτε κρυβουν κατι, αλλα το θεμα ειναι οτι σε πηγαινουν πισω χρονικα και ψυχολογικα... Εγω εχασα 4 χρονια ετσι...

Ευχομαι να σαι δυνατη και να πανε ολα τελεια την αλλη φορα. Δεν εισαι μονη και δεν εισαι Η μονη. Οχι οτι βοηθα αυτο τωρα, αλλα οταν θες να μιλας, τουλαχιστον υπαρχουν πολλες απο μας που θα σε καταλαβουν.

:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταλαβαίνω πως νοιώθεις. Πριν 3 εβδομάδες εχασα ενα μωράκι 8 εβδομάδων. Δυστηχώς μόνο αν βιώσεις κατι τέτοιο μπορεις να καταλάβεις τον πονο των άλλων σε ανάλογη περίπτωση.Αυτο παντως που λένε ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός είναι το μόνο σίγουρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπάμαι πολύ γι'αυτα που περνάς. Δυστηχώς κάποιες απο μας βιώνουμε το θεμα εγκυμοσυνη και παιδί με πολύ πόνο. Κι εγώ γέννησα πρόωρα στην 25 εβδομάδα και τα διδυμα κοριτσακια μου δεν αντεξαν...τα έχασα. Δεν ειναι κάτι που ξεπερνιεται ευκολα και σε καταλαβαινω απόλυτα. Τι μπορώ να σου πώ εγω τωρα? Ότι και να σου πώ σιγουρα θα τοχεις ξανακουσει και ισως να μην θελεις να τακουσεις . Το μονο που θελω να σου πώ ειναι να ψαχτεις καλα απο θέμα εξετασεων. 3 φορες δεν νομιζω ναναι τυχαιο. Με το καλό ευχομαι να αποκτησεις το μωρακι που θέλεις !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπάμαι πολύ κοπέλα μου....εύχομαι να είναι η τελευταία πίκρα που πέρνεις στη ζωή σου κ με τη βοήθεια του Θεού να το ξεπεράσεις κ σύντομα να μείνεις έγκυος κ να αποκτήσεις ένα γερό μωράκι...έχω περάσει κ εγώ ένα εξωμήτριο... δύσκολη διαδικασία, δυστηχώς...κουράγιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etoile! λυπάμαι κορίτσι μου, αλλά 3 απώλειες δε μπορεί να είναι τυχαίες. Δες γιατρούς που να ασχολούνται με τις καθ' έξιν αποβολές, μήπως χρειάζεται να κάνετε και καρυότυπο ως ζευγάρι; Τα μωράκια που χάθηκαν είχαν κάποιο πρόβλημα χρωμοσωμάτων; Κάνε κουράγιο και θα τη βρεις την άκρη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ..ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ;;;;ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΦΟΒΑΣΑΙ Κ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Κ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Κ ΟΙ 2 ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω κάνει εξετάσεις για αυτοάνοσα, θρομβοφιλία, θυρεοειδή, κλασικές αίματος και κάτι περίεργες που δε ξέρω καν τι είναι!!! :)

Σίγουρα δεν έχω κάνει καρυότυπο και αντιπατρικά. Κυρίως λόγω κόστους. Όσον αφορά τα αντιπατρικά, έψαξα καλά και απ'ότι είδα είναι αμφιλεγόμενα και πιο πολλά αρνητικά είδα, παρά θετικά!!

Από θέμα ψυχολογίας... είναι χάλια!!! Στο 2ο θεωρούσα δεδομένο ότι θα πάει στραβά, ίσως να έκανα εγώ κακό, τι να πω. :(

Τι να πω,ίσως να είναι όντως θέμα ατυχίας. Το τρίτο που ήταν εξωμήτριο σίγουρα ήταν λόγω φραγμένης σάλπιγγας. Το θέμα είναι τα πρώτα 2. Στο 1ο ακούσαμε καρδιά και χρειάστηκε απόξεση, στο 2ο και στο 3ο δημιουργήθηκαν μόνο σάκοι και έφυγαν με τη μορφή περιόδου (τυχερή μέσα στην ατυχία μου).

Σκέφτομαι να προσπαθήσω ακόμα μια φορά και αν πάλι πάει στραβά, τότε θα κάνω και καρυότυπο και σαλπιγγογραφία.

Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάποια εξέταση που να είναι σπάνια, αλλά να έχω ελπίδες;;;

Δε ξέρω τι άλλο να κάνω!!! Έχουμε σαλτάρει!! :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.... ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ETOILE KAI ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nanabill έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ETOILE KAI ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ!

Ναι, έχω κάνει και από αυτές!!! :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ...ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ...!!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eleftheria!!! έγραψε:

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ...ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ...!!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ!!!!

Σ'ευχαριστώ!!!

Από το στόμα σου και στου θεού τ'αφτί!!!!

:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...