Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ


098765

Recommended Posts

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..... ΤΙ ΝΑΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΙΝΣΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009.ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΤΕ 25 ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΠΟΤΕ 28 .ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΚ!ΟΜΩς ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ 3-4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΧ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΟΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΨΟΦΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑΠΩ.ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ.ΠΑΝΕ ΟΜΩΣ 5 ΜΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καταρχήν λυπάμαι για την απώλεια σου και εύχομαι να ξανα είσαι έγκυος σύντομα! Εγώ γέννησα 2 Φεβρουαρίου πρόωρα και έχασα το μωράκι μου και 1 εβδομάδα πριν κλείσω τις 40 μέρες μου ήρθε περίοδος. Μετά μου ήρθε μετά από 28 μέρες και τώρα μετά από 26. Μου έχει τύχει κι εμένα η ροή να μην είναι συνεχόμενη αλλά οχι συχνά. Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι αλλά σίγουρα είναι καλύτερα να το δεις με το γιατρό σου. Πάντως μην αγχώνεσαι και όλα θα είναι μια χαρά.

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο λυπάμαι καλή μου! Δύναμη και κουράγιο!Αν είναι δυνατόν!Τι δεν πήγε καλά.Με άφησες άφωνη. Προφανώς είσαι 24 χρονών.Εχεις όλο το χρόνο να κάνεις την οικογένεια σου αλλά γατί??? Κουράγιο αγάπη μου και σ ευχαριστώ που βρήκες τη διάθεση να μου απαντήσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κοπέλα μου, ναι θα κλείσω όπου να ναι και τα 25. Ανεπάρκεια τραχήλου λέει ο γιατρός, ήμουν μόνο 22 εβδομάδων. Από Οκτώβρη θα αρχίσω πάλι τις προσπάθειες και βέβαια θα μου κάνει περιδεση τραχήλου στην επόμενη εγκυμοσύνη,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marianiki έγραψε:

Κορίτσια όταν λέτε παλινδρόμηση τι σημαίνει;

marianiki παλινδρομεί η εκγυμοσύνη όταν για κάποιο λόγο η πορεία της δεν πάει καλά....και χανεις το μωράκι σου :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...