Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΥΝΙΑ Η ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΟ???


Recommended Posts

κοριτσάκια καλησπέρα, χρόνια πολλά και χριστός ανέστη!!!!

θα θελα τα φώτα σας, ειδικότερα από τις πιο εμπειρες!!!

έχει έρθει η ώρα να παραγγείλουμε τα επιπλάκια για τον μπέμπη μας, και έχω μπερδευτεί!!!! είναι καλύτερο να πάρουμε μια κουνια και αργότερα ένα μεγαλύτερο κρεββατάκι πχ από ΙΚΕΑ, ή να πάρουμε ένα προ-εφηβικό από τώρα???? φοβάμαι μήπως μετά από χρόνια, το αγοράκι θα θέλει κάτι ποιο "μη παιδικούλι".... είναι και πιο ακριβά!!!!! δεν ξέρω,..

αξίζει τον κόπο????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα και χρόνια πολλά !δεν είμαι έμπειρη περιμένω το 1ο μου αλλά θα σου πω τι γνώμη μου.εγω πήρα κρεβατάκι που το μωρό μένει μέσα μέχρι τα 3 περρίππου γιατι σκέφτομαι οτι πρώτα ο Θεός θέλω και ΄΄αλλο παιδάκι και όταν έρθει η ώρα με το καλό θα μπει το μικρό στην κούνια και θα πάρω τότε κατι για το "μεγάλο" ετσι λέω ασε που ειναι και πιο ακριβά το προεφηβικά και όντως δεν θα θέλουν τα bebe otan ξεπεταχτουν και μεγαλώσουν καλύτερα μια και καλή δωμάτι ο!αυτη ειναι η γνώμη μου ε΄λπίζω να σε βοήθησα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις πηραμε ενα που παιρνει στρομα 140 Χ 70. Υποτιθετε οτι μπορει να κοιμαται μεσα μεχρι 5 ετων περιπου.

Το κονσεοτ μας ειναι πως οταν με το καλο παει σχολειο θα του παρουμε κανονικο δοματιο με γραφειο κλπ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

partou mia kounia twra .oso nane fthironte apo to perasma tou xronou san paidi tha to dakosei tha to xtipisei tha to bapsei kai den einai oreo mexri thn efibia toy na exei ena xtipimeno krebati .

otan kaneis to deytero tha tou pareis ena kanoniko kai tha baleis to deutero sthn kounia .ase pou oi kounies einai pio akribes apo ta krebatia .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rena mou xronia polla!tha sou protina na pareis mia kounia 1.40 x 0.70 etsi oste na koimatai to moraki sou gia toulaxiston tria xronakia ekei kai argotera tou perneis kravataki.an theleis ti gnomi mou min tou pareis kounia apo to ikea giati einai mikroteres se megethos (1.20x0.70). emeis theorisame oti simasia exei to stroma kai pirame kounia apo ekei, alla ena stroma akrivo.tora vevaia pou i beba mou einai 5 minon kai strifogirnaei sinexeia ston ipno tis den tin xoraei.elpizo na se vohthisa.filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά κ απο μένα!!!

Θα συμφωνήσω με τη Μαριάννα,θεωρώ κ εγώ οτι σημασία εχει να πάρεις το καλύτερο στρώμα που κυκλοφορεί στην αγορά!Βέβαια είμαι κ κατά της αγοράς βρεφικής κούνιας απο τα ΙΚΕΑ πχ,γιατι δε πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας..Πρέπει να είμαστε σχολαστικοί κ αυστηροί με αυτό το θέμα...Το μέγεθος είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας απασχολεί..

Εγώ πάραυτα πήρα προεφηβικό,περισσότερο για να χει χώρο να κινείται η μπουμπού μου κ να μη χτυπάει στα καγκελάκια,παρα για να το έχω πολλά-πολλά χρόνια!!

Καλές αγορές κοριτσάκι μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν εχεις χωρο στο δωματιο του παρε ενα κρεβατι κανονικο με καγκελα που παιρνει στρωμα 140χ70 (οπως και η Cesilia ) ετσι το παιδι εχει απλετο χωρο να κινηθει οσο μεγαλωνει... φαντασου εμενα η δικη μου που ειναι 1 ετους το "οργωνει" τουλαχιστον 2-3 φορες καθε βραδυ. εξαλου εχει 2 επιπεδα το στρωμα, στην αρχη ειναι ψηλα για να μην σκυβεις πολυ και μετα παει τελειως κατω για να μην πεφτει το παιδι απο τα καγγελα. Ετσι για περιπου τα πρωτα 5 χρονια εισαι καλυμενη. Δεν ειναι αναγκη να παρεις κατι τελειως μπεμπε, εχει και πιο ...΄μεγαλιστικα' σχεδια :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΟ(ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ..)

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ....ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟ!ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ MEDIA STROM ΒΑΒΥ LINE!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! είναι μάλλον καλύτερο τελικά το προεφηβικό, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιησουμε με αυτόν τον τρόπο - αφού μου τα λέτε έτσι με τα μεγέθη!!! δεν το χα σκεφτεί έτσι, αλλά έχετε δίκιο!!!! σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! και όσο για τα IKEA εγώ νομίζω ότι πληρούν και αυτά τις προυποθέσεις, και ασ μην γελιόμαστε, καθώς καταρχήν κυκλοφορούν σε χώρες που έχουν πολύ πιο ψηλά στάνταρ από τα δικά μας!!!! τελος παντων... απλά επειδή τα επιπλα τελικά θα μας τα πάρει η πεθερά μου, πρέπει να τα πάρουμε από μαγαζι!!!! αλλιώς δε το συζητώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...