Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ!!!!


Recommended Posts

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

Την Πέμπτη 18/3/2010 στις 8:00 το πρωί μπήκαμε στο μαιευτήριο Τρικάλων για πρόκληση τοκετού καθώς διανύαμε την 5η μέρα της 40ής εβδομάδας της εγκυμοσύνης και τα νερά στο σάκο είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν! Τα κορίτσια μου δείχνουν το δωμάτιο στο οποίο θα περάσω τις επόμενες μου ώρες και αφού βάζω το νυχτικάκι μου έρχεται ο γυναικολόγος μου και μου βάζει το χάπι για τους πόνους. Η ώρα είναι 8:20 και η ανυπομονησία είναι στο έπακρο…..στις 10:30 αρχίζουν χαλαρά οι πρώτοι πόνοι….τα κορίτσια και ο γιατρός μου είναι συνέχεια δίπλα μου, ακούμε συνέχεια την καρδούλα της μπεμπούλας μου. Η ώρα έχει πάει 11:45 και ενώ κάνω βόλτες μέσα στο δωμάτιο και χαζολογάμε με τον αντρούλη μου σπάνε τα νερά!!! Αρχίζω να χαίρομε γιατί λέω η διαδικασία προχωράει….. Έρχεται ο γιατρός και βλέπουμε ότι η μικρή μας δεν λέει να κατεβεί! :ο( Οι συσπάσεις έχουν φτάσει στο δεκάλεπτο και η ώρα πλέον είναι 14:00! Οι συσπάσεις πιο συχνές…ο γιατρός μου με βλέπει πάλι αλλά η μικρή δεν λέει να κατέβει και ο τράχηλος παραμένει μακρύς. :ο( Μας ανακοινώνει ότι οι πιθανότητες για να καταφέρω φυσιολογικό τοκετό είναι λιγότερες από 10%! Με πιάνει ένα απίστευτο παράπονο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλαίω απαρηγόρητη, δεν θέλω καισαρική, αλλά ο γιατρός μου και ο αντρούλης μου ,μου δίνουν κουράγιο και δύναμη και τελικά παίρνουμε την απόφαση να πάμε για καισαρική.

Έρχονται τα κορίτσια να μου βάλουν καθετήρα και στις 14:30 μπαίνω στο χειρουργείο και μου λείπει πολύ ο αντρούλης μου…τον ήθελα τόσο πολύ δίπλα μου αλλά ξέρω ότι είναι ακριβώς από έξω και με σκέφτεται. Ο γιατρός μου, μου λέει ότι όλα είναι έτοιμα και ότι σε λίγο θα έρθει στο κόσμο το κορίτσι μου…κοιμάμαι γλυκά (μόνο ολική νάρκωση παίζει στα Τρίκαλα) . «Το αστεράκι σου γεννήθηκε και είναι υγιέστατο!!!» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσα από τον γιατρό μου και ξύπνησα! Πονούσα αφόρητα στη κοιλιά ! Μου βάζουν παυσίπονα και σιγά σιγά αρχίζουν να πιάνουν. Με μεταφέρουν στο φορείο και με πάνε σε ένα δωμάτιο δίπλα από το χειρουργείο και εκεί με περιμένει ο αντρούλης μου!!! Μου λέει ότι το κορίτσι μας είναι υγιέστατο και ότι όλα πήγαν υπέροχα. Τα μάτια μου δεν ανοίγουν λόγο της νάρκωσης αλλά καταλαβαίνω τα πάντα! Μετά από μια ωρίτσα μου φέρνουν το κορίτσι μου και της δίνω το πρώτο μου φιλάκι!!! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη!!! Γεννήθηκε στις 14:45 με βάρος 3200 και ύψος 49 cm! Έχει πολύ μαύρο μαλλάκι και μοιάζει στο μπαμπάκα της!!!

Στις 5 η ώρα με πηγαίνουν στο δωμάτιο μου και πλέον έχω συνέλθει τελείως. Το επόμενο πρωί μου βγάζουν καθετήρα και ορό και πλέον μπορώ να πιάνω αγκαλίτσα το κορίτσι μου πιο εύκολα! Ο θηλασμός είναι δύσκολος γιατί δεν έχω καθόλου καλές θηλές αλλά το παλεύουμε και τελικά δικαιωθήκαμε! Είμαστε στην 11η μέρα της ζωής μας και από την Τρίτη που ήρθαμε στο σπίτι μας τρώμε μόνο γαλατάκι μανούλας!!!

Ζω πραγματικά στο παράδεισο!!! Έχω ένα αγγελούδι στο σπίτι μου!!! Είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι!!!!

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να ζήσει αυτό το υπέροχο συναίσθημα του να έχεις ένα πλασματάκι ολοδικό σου να γεμίζει της ζωή σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου Αναστασία να σας ζήσει η πριγπήπισσά σας!!! Εύχομαι αυτό το μικρό αστεράκι να φωτίζει πάντα τις ζωές σας και να σας γεμίζει χαρά και περηφάνεια!!! Καλή λοχεία να έχεις και πάντα να είσαι τόσο ευτυχισμένη όσο τώρα!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το μωράκι σας! Πραγματικά η αφήγηση σου με πήγε 2,5 χρόνια πίσω.. Με όποιο τρόπο και να γεννήσαμε μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Ένα γερό μωράκι!! Καλή λοχεία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

na sou zisei to mwraki sou. na sai panta eutixismeni opws twra ki esu kai i oikogeneia sou. me sugkinises polu. auto pou ezises egw perimenw na to zisw edw kai 17 xronia sxedon. perasa apo konta alla den itane tuxero. sou euxomai ta kalutera mesa ap ta Ba8i tis psixis mou ki as min gnwrizomaste kai panta mono xares!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sugxarhthria!!!na sou zhsei h koroula!!sugkinh8hka pragmatika+anupomonw na zhsw k gw th stigmh ths gennas se merikous mhnes apo twra prwta o Theos.na eiste geroi kai na xaireste ka8e stigmh ths!

maria100 euxomai kai se sena kalh mou na zhseis auto to uperoxo gegonos!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σας ζησει το νεο μελος γερο και ευτιχισμενο να ειναι παντα και να το καμαρωσετε οπως επιθυμητε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ POPI. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει η μικρή πριγκιπέσσα,εύχομαι υγεία και ευτυχία!!!!!!!!!

Συγκινητική η διήγηση με την γέννα της μπεμπούλας,ο Θεός να σας έχει καλά και η Παναγία να προστατεύει το μωράκι σας!!!!!!!!!

Καλή Ανάσταση και καλό Άγιο Πάσχα,που φαντάζομαι πως θα είναι το καλυτερο Πάσχα σας!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αστρο φωτεινο αστρο γιορτινο.... :) ετσι φωτεινο και γιορτινο να ειναι το σπιτακι σας με το αστερακι που ηρθε και φωλιασε στη ζωη σας στην αγκαλια σας... :) να σας ζησει!!! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσα μου σου εύχομαι να αισθάνεσαι πάντα στη ζωή σου όπως και σήμερα, τόοοοοση ευτυχία!

Να χαίρεσαι το αστεράκια σου και να το καμαρώνεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ζήσει το αστεράκι σας, λαμπερό και γερό πάντα!!!

Να το καμαρώνετε γεμάτοι υπερηφάνεια και να ζήσετε μια ζωή γεμάτη αγάπη κι ευτυχία!!! :cheer:

Καλό σαραντισμό να έχετε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η περιγραφη σου ειναι τελεια!!! :woohoo: αχ διαβαζω ολες αυτες τις ιστοριες και περιμενω πως και πως να παρω τη μπεμπουλα μου και εγω αγκαλιτσα με το καλο το καλοκαιρι!!! :woohoo:

να σας ζησει το μωρακι σας!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...