Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ


Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΙΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟ Ατομο και αντεχω τον πονο ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕς ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΝΟΥΣΕ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟς; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΕΝΝΟΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα μπέμπα..γέννησα το Δεκέμβριο με καισαρική και έκανα επισκληρίδιο.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα. Την ώρα που σου κάνουν την ένεση απλώς νιώθεις μια πίεση σε εκείνο το σημείο, τίποτα άλλο.

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα καλή μου,

εγώ έχω κάνει δύο καισαρικές με επισκληρίδιο. Στην πρώτη επειδή ταλαιπωρήθηκα μήπως και γεννούσα με φυσιολογικό τοκετό μπορώ να πω ότι η αναρρωσή μου ήταν κάπως επίπονη.

Βέβαια έφταγε κατά πολύ το γεγονός ότι μισή μέρα ήμουν με τεχνιτές οδύνες, με ορούς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα φάρμακα και ταλαιπωρημένη απ' όλο το βράδυ που περίμενα...άυπνη και χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, ναι την πρώτη φορά πόναγα αρκετά, αν και είμαι πολύ ανεκτική στον πόνο, άργησα λίγο να αναρρώσω.

Την δεύτερη φορά όμως που μπήκα κατευθείαν για να γεννήσω με καισαρική και επισκληρίδιο και ήξερα τι με περίμενε ΔΕΝ υπέφερα καθόλου. Δεν λέω ότι δεν πόναγα, αλοίμονο χειρουργείο ήταν άλλωστε αλλά ανάρρωσα πολύ πολύ γρήγορα και σηκώθηκα την ίδια μέρα και περπάτησα χωρίς δυσκολία.

Επειδή λοιπόν τα έχω περάσει αυτά ένα θα σου πω: μην ανχώνεσαι καθόλου, ο πόνος είναι ανεκτικός και η επισκληρίδιος η καλύτερη μέθοδος αναισθησίας. Θα την κάνουν με αργό και σταθερό τρόπο, εξηγώντας σου το κάθε στάδιο και την αίσθηση που θα σου προκαλεί.

Συν της άλλης, συχνά σου κάνουν δόσεις επισκληριδίου και μετά την γέννα, για να μην υποφέρεις από τους μετεγχειρητικούς πόνους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να σου απαντήσω αντικειμενικά γιατί όταν έκανα την επισκληρίδιο, υπέφερα από πόνους γέννας οπότε μου φάνηκε σαν λύτρωση!!!! Ενα απλό τσιμπηματάκι! Πήγαινα για φυσιολογικό βλέπεις αλλά καταλήξαμε σε καισαρική! Τώρα στο δεύτερο να σου πω την αλήθεια (αν δε γεννήσω φυσιολογικά) και πάω με ραντεβού για καισαρική δεν ξέρω αν θα μου φανεί ένα απλό τσιμπηματάκι....

Οπως και να χει πάντως ένα λεπτάκι κρατάει!! Οσο και να πονάει, θα το αντέξουμε για τα μπεμπάκια μας! Από άποψη αναισθησίας τώρα.... Εχω ακούσει τόσα και τόσα .... ότι νιώθεις παράλυτη, ότι σε πιάνει φαγούρα κλπ εγώ τίποτα από αυτά δεν είχα! Να φανταστείς ότι κατά τη διάρκεια της καισαρικής εγώ κουνούσα τα πόδια μου (τις φτέρνες δλδ όχι ψηλα). Ουτε φαγούρα ούτε τίποτα. Απλά δεν πονούσα! Οταν πήγα στο δωμάτιο μπορούσα και κουνούσα κανονικά τα πόδια μου! Πονούσα το πρώτο βράδυ μόνο (γιατί είχαν ακόμα οκυτοκίνη στον ορό-είχα πάει με πρόκληση-) αλλά με ενα βολταρέν είσαι σούπερ!!!

Μην ανησυχείς για τίποτα! Ολα καλά θα πάνε! Με το καλό το νινί σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕς ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.Α!ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου μπεμπα 17

εγω εκανα καισαρικη με επισκληριδιο δεν καταλαβα πολλα πραγματα ξεκινησα και εγω με τεχνιτους πονους για να γεννησω φυσιολογικα αλλα δεν μπορουσα καποια στιγμη μου ειπε ο γιατρος να κανουμε επισκληριδιο ενιωσα μια πιεση στη μεση οταν εγινε η ενεση και μετα που εβαλαν το φαρμακο ενα παγωμα απο κει και περα ολα καλα δεν καταλαβα πονο αισθανομουν τα παντα αλλα δεν πονουσα καθολου την ωρα της τομης ενιωθα ενα τραβηγμα αλλα οχι πονο. και οταν τελειωσαν ολα ηθελα να σηκωθω αλλα δεν με αφησαν γεννησα 4 το μεσημερι και το βραδυ ειχα σηκωθει το πρωι πηγα στην καφετερια μονο ενα τραβηγμα ενιωθα στην κοιλια ουτε παυσηπονο δεν πηρα (αφου ο γιατρος με ελεγε αναισθητη)

αααα και κατι ακομη οταν μου εκανε την επισκληριδιο και εβαλε το φαρμακο με επιασε τρεμουλο τιποτα το σοβαρο ομως. ολα καλα μην φοβασαι καθολου με το καλο να ερθει το μωρακι σου αγορακι η κοριτσακι ειναι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...