Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΨΙΑΣ ΜΟΥ-ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ???


ΜΑΝΝΟΥΛΑ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα.

Με απασχολει το εξης θεμα. Η αδερφη μου βαφτιζει την κορη της τον Ιουνιο στην Τηνο (την εχει ταξει εκει πριν μεινει εγκυος). Το προβλημα ειναι οτι μας ανακοινωσε την ημερομηνια της βαφτισης και μας τονισε οτι δεν προκειται να μας καλυψει τιποτα οσον αφορα τα εισητηρια, τη διαμονη στο ξενοδοχειο και το φαγητο. ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα δηλαδη. Εμενα μου κακοφανηκε λιγο, δεδομενου οτι δεν αντιμετωπιζουν οικονομικο προβλημα (ειναι και οι 2 αρκετα καλοπληρωμενοι στις δουλειες τους) και επιπλεον εμεις θα εχουμε αρκετα εξοδα γιατι τον Αυγουστο γενναω το 2ο παιδακι μου και οι αναγκες πολλαπλασιαζονται.

Πιστευω οτι θα μπορουσαν να καλυψουν αν οχι ολα, εστω ενα μερος εξοδων, πχ το ξενοδοχειο η τα εισητηρια του καραβιου. Επισης να πω οτι η βαφτιση θα ειναι κλειστη (γυρω στα 20 ατομα) οποτε το κοστος δεν θα ειναι και μεγαλο.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν θα παμε γιατι θα ειμαι και 6 μηνων εγκυος τοτε και οτιδηποτε να γινει θα ειμαι μακρια απο Αθηνα και απο το γιατρο μου.

Ρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας ή την εμπειρια σας γιατι και ο αντρας μου εχει στραβωσει λιγο...Θελουν και την βαφτιση να κανουν εκει που θελουν αλλα και να μη βαλουν το χερι στην τσεπη ουτε εστω για λιγο (να μοιραστουμε τα εξοδα)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 101
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οχι, μου ειπε οτι το καταλαβαινει αν δεν παω (λογω εγκυμοσυνης και αποστασης) και οτι δεν θα την πειραξει, αλλα απο το υφος της αλλα καταλαβα...Χωρια που ολη η οικογενεια (οι γονεις μου και τα αδερφια) μου περιμενουν να παμε. Τι να κανουμε ρε κοριτσια, δεν εχουμε ολοι την οικονομικη ανεση, και δεν βαζω την εγκυμοσυνη μου σαν δικαιολογια αλλα ειναι και αυτος ενας σοβαρος λογος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα ενας γνωστος μου που βαφτησαν τον γιο τους- πριν χρονια ομως- καπου στο Λυτοχωρο νομιζω, ειχε κανει ειδικη συμφωνια με ενα ξενοδοχειο να εχουν εκπτωση στα δοματια.

Αλλα ενας αλλος γνωστος μου που προπερσυ παντρευτηκε Λαμια και δεν φροντησε να κανει κατι αντιστοιχο- σχολιαστικε αρνιτικα απο ολους μα ολους.

Γνωη μου ειναι αφου δεν ειναι διατεθημενη να καλυψει καποια εξοδα ας κανει τολαχιστον καποια συμφωνια με εκει που θα μεινετε να εχετε καποια εκπτωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα συνιστούσα να μην πας!

Οχι τόσο επειδή δε σας καλύπτει τα έξοδα,

όσο γιατί είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και

θα ήταν λίγο παρακινδυνευμένο!

Στο λέω γιατί,χωρίς να θέλω να σε τρομάξω

όταν γεννούσα στο δίπλα δωμάτιο ήταν μία κοπέλα

που είχε έρθει διακοπές στη Χίο και είχε πόνους

και τελικά γέννησε στον 6 μήνα!!!!! :woohoo:

Σε ένα άγνωστο μέρος με άγνωστο γιατρό...δε ξέρω δε θα το

έκανα!Είναι νησί,να ήταν στεριά πάει κι έρχεται.....

Οσο για την αδελφή σου,κι εγώ είμαι καλεσμένη σε μία

βάπτιση στην Τήνο και τη συνδύασα με τις καλοκαιρινές μας διακοπές!!!

Ούτε σ εμάς θα πληρώσουν τα έξοδα,παρά μόνο το τραπέζι μετά τη βάπτιση!

Δεν έχω όμως και άλλη απαίτηση αφού απλά είναι κολλητοί μας φίλοι!

Αλλά απ ότι ξέρω εκείνοι θα πληρώσουν στην οικογένειά τους(αδελφια και γονείς )τη διαμονή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα να δεις εγω εκανα τη βαφτιση του γιου μου στην επιδαυρο ειναι αποΑθηνα 2 ωρεσ σχεδον δεν εκλεισα σε κανενα ξενοδοχειο σαφως καιθεωρω υποχρεωση στους παππουδες και στους θειους να ειναι παρων εκτος σοβαρου λογου οπως υγειας και εγκυμοσυνης και καποιο πενθος απο εκει και περα ανεξαρτητα αν εει χρηματα η οχι δνε μπορεις να την υποχρεωσεις να σου κανουν τα εξοδα ακομα ακι 20 ατομα να ειναι καιμην μπλεκεις την εγκυμοσυνη με τοικονμικο .Δηλαδη αν σου εκανε τα εξοδα θα πηγαινες ;ακομα ακι ο αντρας σου που λες οτ στραβωσε εγω θα στραβωνα παντως με την αδερφη μου αν δε ερχοταν στη βαφτισ του παιδιου μου .Ευχομαινα παρεις τη καλυτερη αποφαση .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το βασικότερο για μένα είναι ότι δεν το βρίσκω καλή ιδέα να κάνεις το ταξίδι όντας 6 μηνών έγκυος γιατί είναι και σχετικά μακρινό νησί και δεν ξέρεις και ποτέ τί γίνεται (φτου φτου φτου).

από εκεί και πέρα δεν συμφωνώ σε γενικές γραμμές, δηλαδή δεν θεωρώ ότι επειδή η βάφτιση θα γίνει εκτός πρέπει οπωσδήποτε να σας πληρώσουνε και τα έξοδα. βέβαια να πω την αλήθεια αφού είναι τόσο λίγα τα άτομα θα μπορούσανε να καλύψουν έστω τα εισιτήρια. εγώ πάντως παντρεύτηκα σε νησί και είχα 300 άτομα και δεν πλήρωσα σε κανέναν τίποτα παρά μόνο το δωμάτιο των κουμπάρων. το σκεπτικό μας ήταν ότι όσοι θέλουν πραγματικά να έρθουν θα έρθουν και θα ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουμε εμείς σε ποιον θα πρέπει να πληρώσουμε τί. κάναμε μεγάλο πάρτυ παρασκευή βράδυ σε μπαρ στο νησί με ποτα οσα θέλανε ό,τι θέλανε και φαγητό όρθιο και φυσικά και το μεγάλο γλέντι το σάββατο μετά το γάμο. δεν θεωρώ ότι ήταν και λίγα.

τελοσπάντων. μήπως δεν είναι και τόσο άνετοι οικονομικά όσο δείχνουν και επίσης μήπως δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι για σας δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα? καμιά φορά μπερδευόμαστε σκεπτόμενοι ότι κάποιοι είναι άνετοι οικονομικά επειδή βγάζουνε περισσότερα χρήματα από εμάς αλλά ξεχνάμε ότι οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις είναι και αντίστοιχα περισσότερες.

αν τελικώς αποφασίσετε να πάτε παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, να πάτε και να βάλετε νερό στο κρασί σας γιατί μιλάμε για την αδελφή σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εννοείται βέβαια ότι για τον γάμο είχα φροντίσει για ΠΟΛΥ μειωμένες τιμές, είχα κλείσει ξενοδοχεία, είχα συστήσει πρακτορείο με έκπτωση στα εισιτήρια κτλ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιταξτε δεν ειναι υποχρεωτικο να πατε εδω και για ψηφο που λεει ο λογος παλι δεν σας υποχρεωνει κανεις λογω αποστασης !! αλλα μιλαμε για ταξιδι αυθημερον !!εγω ας πουμε εχω παει σε βαπτιση με ολα πληρωμενα και ξενοδοχειο απο ατομα που δεν ειχαν και την μεγαλυτερη οικονομικη ευχερεια αλλα ητανκαι η βαπτιση και το τραπεζι αργα τωρα σκεψου οτι σε καλουν δεν παρακαλουν !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sunfwnw me ta koritsia parapanw..

ektos tou oti tha eprepe i idia apo moni tis na katalavei

kai to oti eisai egkuos alla kai to oikonomiko thema pou oso na

nai den einai kai ligo mazi me ta eisitiria diamoni fagito..klp..

kalo tha itan vevaia na to suzitiseis opws akrivws mas to les kai mas

alla den kserw kata poso einai efikti auti i suzitisi..opote kane auto pou sou leei i kardia sou kai vlepontas..

filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ 20 ΑΤΟΜΩΝ !!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ !!!????

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΗΝ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣ ,ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ .

ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΩ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΑΝΕΙΟ !!!????

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ,ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 20 ΑΤΟΜΑ .

ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δε βρίσκω κάτι παράλογο στην απόφαση της αδελφής σου.

Όποιος θέλει να την τιμήσει θα πάει.

Λές ότι θα έχει μόνο 20 άτομα οπότε τα έξοδα θα είναι λίγα. Για τον καθένα όμως από τους καλεσμένους θα είναι πολύ λιγότερα αν πληρώσει ο καθένας τα δικά του.

Εξάλλου κάνει εκεί τη βάπτιση γιατί είχε τάμα και όχι επίτηδες για να σας βάλει σε έξοδα.

Σκέψου αν θέλεις πραγματικά να παρευρεθείς και αν ναι τότε δεν θα σκεφτείς τα έξοδα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικα δεν θα πρεπει να εισαι αρνητικη γιατι ειναι η αδερφη σου και ειναι κριμα να νιωθεις θυμο για την επιλογη της αφου οπως γραφεις το ειχε ταξει στην Παναγια της Τηνου.Το καλοκαιρι ημουνα στον 6 και πηγα διακοπες στη Σκοπελο χωρις να νιωθω φοβο για το αν παθω τιποτα ....μακρια απο τον γιατρο μου,οποτε γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που θα σε κανει να νιωθεις ανετα δηλαδη,αν μπορεις να το αντεξεις οικονομικα και αν νιωθεις ασφαλεια εκτος Αθηνων.

Αν οντως εχουν την οικονομικη ανεση και δεν σκεφτηκαν οτι καποιοι ισως δυσκολευτουν δυστυχως η ευτυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ βάφτισα τη Χαρά στο χωριό του άντρα μου.

Είχα 100 άτομα και δεν πλήρωσα σε κανένα τίποτα.

Έκανα τη βάφτιση το πρωί και μετά το τραπέζι έφυγαν όλοι.

Υπήρχαν άτομα που ήρθαν από μακριά και πλήρωσαν διανυκτερευση.

Αν δεν ερχόταν η αδερφή μου θα στεναχωριόμουν πάρα πολύ.

Στα λέω όλα αυτά γιατι στην προκειμένη περίπτωση είμαι η "άλλη πλευρα".

Καλύτερα να πας και μην κάνεις δώρο στην ανηψιά σου.

Και συγγνώμη κιόλας που θα το πω, αλλά τι πάει να πει τσαντίστηκε ο άντρας σου. Δε μιλάμε για την κολλητή σου, αλλά για την αδερφή σου. (Το τελευταίο σχόλιο ίσως να μην έπρεπε να το κάνω.)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια αν διαβασατε ολο το ποστ μου θα ειδατε οτι δεν ειπα να καλυψουν οοοοοοοολα τα εξοδα, ειπα εστω μια διαμονη σε ενα ξενοδοχειο..Οσο για την οικονομικη τους κατασταση, ξερω απο πρωτο χερι οτι εχουν...ρε παιδια η αδερφη μου δινει 200ευρω το μηνα μονο στην γυναικα που της καθαριζει το σπιτι και να σημειωσω οτι ακομα δεν εχει επιστρεψει στη δουλεια της απο αδεια λοχειας, θελω να πω εχει χρονο για να καθαρισει το σπιτι της. Αρα? Δεν μπορει να πληρωσει ενα δωματιο στην αδερφη της που παιρνει το μισο μισθο απο εκεινη???

Να σας πω κατι, εγω το βλεπω οτι και καλα θελω τοσο πολυ να ερθεις στη βαφτιση του παιδιου μου που σου πληρωνω και ενα δωματιο. Και το 20 ατομα το ειπα οτι δηλαδη θα μπορουσε να πληρωσει για 8-9 δωματια, δεν ειναι και τρελο το ποσο, δεν μιλαμε για 200 ατομα να μην μπορει...Και εγω αδερφη της ειμαι , δεν ειμαι καμια ασχετη! Εξαλλου, το παιδι σου βαφτιζεις, δεν μπορεις να τη βγαλεις και τσαμπα, γιατι μετα τη βαφτιση θα γινει ενα απλο τραπεζι σε ενα ταβερνακι, δεν εχουν αλλα εξοδα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου εμενα θα με πειραζε παντως.

Να σου πω την αληθεια μου μας καλεσαν σε γάμο στην Μϋκονο κ μαλιστα δεν ειμαστε κ φιλοι με τον αδερφο της νύφης κ οχι με την ιδια την νύφη. Ειχαν πληρώσει το ξενοδοχείο, τα νοικιασμένα αμάξια κ φαγητά ολες τις μέρες. Δηλαδη πληρωσαμε μονο τα εισιτηρια μας κ καφεδες. Ηταν ολα αψογα

Δεν το συζητάω κ εφοσον ειναι για τοσο λίγα ατομα θα μπορουσαν να πληρώσουν εστω το ξενοδοχειο. Κ εμενα θα μου κακοφαινοταν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα να δεις.

Δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει τα έξοδα σας.

Θα μπορουσε να το κανει αφου λες ότι δεν εχει οικονομικο πρόβλημα αλλα αυτο δε σημαινει ότι μπορείς να την κατηγορησεις για αυτο.

Επισης αφου εχει κανει ταμα πρεπει να παει εκει να βαπτισει το κοριτσακι της.

Εσυ δε θα ηθέλες να παραβρεθεις στη βάπτιση της ανηψιάς σου;;;ΝΑ είστε όλη μαζί η οικογένεια;;;

Εχεις κάνει προυπολογισμο και είδες ότι είναι πολλά;;;

Αν είναι έτσι τότε να της το πεις.Αδερφη σου είναι στο κάτω κάτω.

Εγω έιμαι απο τις κοπελες που στο γάμο μας δώσαμε 1200 ευρω σε ξενοδοχειο για τους Αθηναιους.

Κάποιοι με τσαντισανε απιστευτα.

Τα δώρα που μας δώσανε δεν καλύπτανε ουτε το μισό από το ξενοδοχειο-δεξιώση.

Καλυτερα να μην έκανα τιποτα και να το άφηνα στην κρίση τους αν θα ερθουν ή οχι.

Μη με περασετε για ζήτουλα και οτι περιμενα να βγάλω κερδος επειδη βάλαμε hotel:blush: :blush::blush::blush:

Απλα πραγματικα μας είχε φύγει ο τακος για να καλυψουμε τα έξοδα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ρε παιδια, αυτο ειναι που με τσαντιζει. Διαβασα το ποστ καποιων κοριτσιων που λενε οτι φιλοι φιλων τους εκαναν τα εξοδα και εμεις που ειμαστε αδερφες ουτε ενα δωματιο?? Πιο πολυ θα εκτιμουσα την προσφορα της...Να πει σου βαζω εγω το δωματιο, βαλε εσυ τα εισητηρια ή οτι αλλο. Δεν το θεωρω και τοσο τραγικο! Δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι ειναι υποχρεωμενη, αλλα μια φορα βαφτιζεις το παιδι σου και μιλαμε τωρα για τους γονεις και τα αδερφια σου, οχι για κανεναν ασχετο...

Α, ξεχασα να σας πω οτι στον κουμπαρο θα κανουν τα εξοδα...(δεν ειναι οτι ζηλεψα και θυμωσα και ειπα γιατι σε αυτον και οχι σε εμενα, μετα το εμαθα...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μανούλα, ειλικρινά απορώ με την στάση της αδελφής σου, :dry: .

Είναι δυνατόν να προσκαλεί κόσμο σε νησί για βάφτιση και να μην τους παρέχει τίποτα? Εγώ προσωπικά σε λίγα τέτοια μυστήρια που έχω πάει εκτός Αθηνών (που μένω) μας έχουν βάλει τα έξοδα, στα εισιτήρια και στο ξενοδοχείο.

Και πόσο μάλλον στην δική σας περίπτωση που βαφτίζει η αδελφή σου.

Όταν της είπες δηλαδή να σας καλύψει τουλάχιστον κάποιο μέρος των εξόδων σας, τι σου απάντησε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nα πας αυθημερον δε παιζει?Σιγουρα τα εξοδα θα ειναι λιγοτερα γιατι δεν θα εχετε διανυκτερευση.Και αν πας με τα high speed το ταξιδι θα ειναι αρκετα ξεκουραστο.

Και εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωνουν κ ολα τα εξοδα οι γονεις.Εγω εχω παει σε τοσες τελετες εκτος αθηνων κ παντα πληρωνα εγω.Οταν ειχα πηγαινα, οταν δεν ειχα δεν πηγαινα.Οταν ομως επρεπε να παω εκοβα απο αλλου κ πηγαινα.Ποτε δεν το εκανα θεμα γιατι την γκρινια την θεωρω γρουσουζια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιρλιτσα μου δεν καταλαβες, δεν με αφησε καν να τη ρωτησω αν θα μας καλυψει καποιο μερος των εξοδων, απλα μου ανακοινωσε την ημερομηνια της βαφτισης και οτι δεν προκειται να μας καλυψει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως...

Και εγω ρε παιδια δεν ειμαι υπερβολικη, δεν ειπα ΟΛΑ τα εξοδα, που το εχω ακουσει και αυτο, ειπα η κακομοιρα ΚΑΤΙ (ειτε αυτο λεγεται το δωματιο, ειτε λεγεται τα εισητηρια του καραβιου...)

Και δεν ειμαι ουτε παραλογη, δεν ειμαστε ουτε φιλες, ουτε γνωστες, ειμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

XNTOU πριν μεινω εγκυος ηξερα οτι η αδερφη μου θα βαφτιζε στην Τηνο αλλα δεν ειχαμε συζητησει κατι. Τωρα ομως, θα ειναι δυσκολο για μενα το αυθημερον, μεγαλη η κουραση γιατι οπως ειπα τον Ιουνιο θα ειμαι 6 μηνων εγκυος (θα μπαινω στον 7ο) και αν γινει ετσι θα ταλαιπωρηθω αρκετα. Ασε που εχω και ενα παιδακι 2,5 ετων και θα ταλαιπωρηθει και εκεινο αν δεν ξεκουραστει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...