Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010!!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ωραιο κολπακι,θα το κανω!!

ηδη επλυνα το μπαλκονι και με το δροσερο νερο,ανακουφιστηκα!!

αντε κοριτσια,μια μια να γεννησουμε επιτελους!!!ανυπομονω..θελω να δω το μωρακι μου!!!(αν και φοβαμαι λιγο τη γεννα!! :P:P:P αλλα το αποτελεσμα μετραει!! :laugh: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Π ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ??????ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ????

ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΒΟΥΛΗ????

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕΕ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ?????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φατσουλινα καλα κανεις,ετσι πρεπει,με ψυχραιμια να το αντιμετωπιζουμε..

εμενα χθες το βραδυ με επιασε πανικος!!ετι ξαφνικα,μολις το σκεφτηκα,τρελαθηκα,δεν με χωρουσε ο τοπος!!!μετα πηρα βαθιες ανασες και ηρεμησα!!

ειμαι πολυ φοβιτσιαρα τελικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost πολύ φυσιολογικά αυτά που νιώθεις, θα γίνεις μια υπέροχη μανούλα μην ανησυχείς καθόλου για αυτό αγχώνεσαι τώρα...για να πάνε όλα καλά για να τα κάνεις όλα όπως πρέπει για να για να για να....και μετά που θα γεννηθούν θα δεις ότι θα αρχίσουν άλλα αλλά είναι τόσο γλυκά όλα αυτά που μας περιμένουν που λέω χαλάλι όσα περνάμε...fatsoulina mou σε ευχαριστώ πολύ!!!!ότι θέλει ο μικρούλης θα γίνει εγώ θα κάνω μόνο υπομονή αυτό είπα... :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω,πω Μαρίνα λές να είσαι εσύ πρώτη(πριν την Ρουμπελα? Σέβη, εσύ στην σειρά σου!!).Παντως μην στεναχωριέσαι, τα μωράκια μας γυρίζουν με την μουρίτσα τους συνέχεια τώρα.Θα ξαναγυρίσει, που θα πάει?Αχχχχχ,κορίτσια πλησιάζουμε…..και δεν είμαι έτοιμη ακόμα. :woohoo:

Εχω όμως μια αισιοδοξία ότι θα προλάβω…από πού το αντλώ αυτό ένας Θεός ξέρει.Εχω πείσει τον εαυτό μου ότι ο μπεμπάκος δεν θα έρθει πολύ νωρίς(του λέω όμως να μην αργήσει κιόλας!!!) και ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα τα έχω φτιάξει όλα.

Πήγα και πήρα απορρυπαντικό για να πλύνω τα πρώτα πραγματάκια και να φτιάξω την βαλιτσούλα να είναι έτοιμη( σε περίπτωση που δεν μου «κάτσει» το παραπάνω σενάριο και έχουμε εκπλήξεις νωρίτερα!).

Πήγα να κάνω μια αναγνωριστική βόλτα στο Jumbo να δω τι τα παίρνω από εκεί.

Αν εξαιρέσει κάτι φορμάκια, σεντονάκια… που δεν φαίνονται να είναι και ιδιαίτερα βαμβακερά, άνετα μπορούμε να πάρουμε άλλα πραγματάκια για να γλυτώσουμε κανένα ευρουδάκι.Πχ. πανάκια για τις γουλίτσες(με το κιλό!), μωρουδιακό απορρυπαντικό(έχει άσχετο ,αλλά έχει και Protherm), κρέμες για συγκάμματα ,μωρομάντιλα , επιθέματα στήθους ,σαμπουάν μωρουδιακά (όλα και δικές τους άσχετες μάρκες ,αλλα και chicco,nuk)

Αλικη, είσαι βλέπω με το σπαθί σου στις μανούλες Ιουνίου! Διπλή ανυπομονισία – διπλή χαρά εσύ,ε?Και αγοράκι-κοριτσάκι …τι καλυτερο!!Μπράβο, με το καλό τα μωρουδάκια σου

Χαρά ,μην με τον λόξυγγα του μικρούλη.Ισως να μην έχει σημασία που το νιώθουμε.Να νομίζουμε ότι είναι ψηλά αλλά να είναι από χαμηλότερα, τι να πω.Πάντως δεν είναι δυνατόν το μπεμπάκι σου σε τέτοια εβδομάδα να έχει χώρο για τούμπες πάνω –κάτω.Αντε να γυρίζει γύρω-γύρω στον άξονα του.Ολα καλά θα είναι τα χοντρομωράκια μας δεν καταλαβαίβουν τίποτα!!

Kassi, φοβερός ο μπέμπης!!Επιασε τα 3 κιλά!Κι εμένα ο άντρας μου μου έδωσε ημερομηνίες που πρέπει να κρατηθώ γιατί θα έχει ποδόσφαιρο(22/ νομίζω απαγορεύεται!!) :laugh:

Alkostaki, ψηλά τα πόδια!!Βάζε μαξιλαρια από κάτω για να είναι πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα!Εμένα δεν έχουν πρηστεί πολύ ,αλλά όποτε το παθαίνω και τα βάζω ψηλά συνέρχονται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελίνα μου αρέσει που είσαι τόσο ψύχραιμη και αισιόδοξη!!!!είναι πολύ σημαντική η θετική σκέψη!!!Θα τα προλάβεις όλα μην ανησυχείς!όσο για το jumbo μην πάρεις από κει proderm και λοιπά καλλυντικά είναι πιο ακριβά, καλύτερα από υπεραγορά...τα σεντονάκια τους είναι καλής ποιότητας και έχουν καλή τιμή επίσης... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα , μου δεν είμαι αυτόν τον καιρό σε καλή ψυχολογική κατάσταση-λόγω των όσων γίναν και επειδή δεν έχουμε ακόμα ξεμπερδέψει- αλλά σήμερα που έκανα βολτίτσα στα μωρουδικά μου εφτιαξε η διάθεση και κατάλαβα οτι έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθώ.

Αλήθεια τα καλλυντικά είναι πιο ακριβά,ε?Θα το κοιτάξω και εγώ.Πήρα μόνο απορυπαντικό protherm προς το παρόν και θέλω να κοιτάξω αν στα σουπερμαρκετ είναι πιο φτηνό.

Μερικά σεντονάκια που είδα δεν μου φάνηκε να είναι βαμβακερά ,αλλά είχαν και κάποια σε συσκευασία που ίσως να ήταν καλά ,αλλά δεν μπορούσα να τα αγγίξω.

Προς το παρόν θέλω να βάλω πλυντήριο τα πρώτα δικά μου και του μωρού και να φτιάξω τσαντούλα μαιευτηρίου.Μετά θα έχουμε σουλουπωθεί και λίγο θα πάρω κια οτι άλλο μας λείπει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ ΒΡΕ ΕΛΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 1 ΣΤΙΓΜΗ !

ΕΛΙΝΑΚΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣςΕ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς για τα χέρια δεν έχω συμβουλή. Και τα δικά μου δάχτυλα είναι πρησμένα και μάλιστα δεν κλείνουν καλά. Τις προάλλες που πήγα για εξετάσεις αίματος μου λέει η κοπέλα σφίξε τη γροθιά σου και της λέω σφιχτή είναι, αλλά τα δάχτυλά μου κλείνουν ίσα ίσα για να κάνω το σταυρό μου. Οπότε όλη την ώρα μου πέφτουν πράγματα κάτω, που φυσικά δεν μπορώ να σκύψω να σηκώσω :)

Όσο για τη γέννα προσπαθώ να μην σκέφτομαι αν θα πονέσω και πώς θα είναι. Στο κάτω κάτω τόσες γυναίκες τα κατέφεραν πριν από εμάς και σίγουρα μπορούμε και εμείς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TI KANETE KORITSAKIA MOY!!!!!!!

ΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ FATSOULINAKI ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΩ ,ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!! ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΑ...ΡΟΥΧΑ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΕΣ, ΠΑΝΤΕΣ,ΚΑΠΕΛΑΚΙA ,ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ...ΣΟΥΤΙΕΝ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ..........ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ EUROVISION......ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟY ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ....ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΤΛΠ......ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ..ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΓΗΣΕΙ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΗΜΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ...ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΑΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩ ΦΑΕΙ 800 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ! ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ!! ΑΚΟΜΑ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ.... :(:(

ΕΧΕΙ ΑΡΑΞΕΙ... :P:P

ΤΕΣΠΑ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ... :P:P

ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........ :blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουμπελίτσα, μαζί με εσένα έχουμε και εμείς αγωνία!!Δείξε μας τον δρόμο!!!Το πρώτο μωράκι του καλοκαιριού είναι το δικό σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ? ΕΓΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΛΑ! ΨΗΛΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΔΕ ΤΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΔΗΛ. ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ. ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ!ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΣΧΗΜΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ. ΤΡΟΜΑΞΑ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ! :):):):) ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια γεια και από μένα!αυτό κάνω Μίκα μου περπατώ και ανεβοκατεβαίνω σκάλες!!από χθες το απόγευμα κορίτσια έχω λίγο ροζ προς το βράδυ έγινε λίγο προς το κόκκινο και τώρα πάλι ροζ, για πείτε λέτε νάναι προμηνύματα τοκετού???το μωρό το ακούω ως συνήθως και από πονάκια τίποτα ιδιαίτερο, επίσης ως συνήθως..γνωρίζει καμμιά??? :blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

madrid05 έγραψε:

Ρουμπελίτσα, μαζί με εσένα έχουμε και εμείς αγωνία!!Δείξε μας τον δρόμο!!!Το πρώτο μωράκι του καλοκαιριού είναι το δικό σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ... :blink::blink:

ΤΕΣΠΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :P

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ... :huh::blink:

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα , μίλησες με τον γιατρό σου για αυτά τα ρόζ?Ο δικός μου μου είπε αν έχω πόνο, υγρά περίεργα ή αίμα να τον πάρω αμέσως τηλ.Μάλλον η μεγάλη στιγμή είναι κάπου κοντά!! :woohoo:

Ρουμπέλα , ενημέρωσε μας κι εσύ τι θα πεί ο γιατρός!!

Μάχη κοιλιά με κοιλιά δίνεται οι δυο σας!!!Με το καλό κοριτσάκια μου!!

Εγώ κορίτσια σκούπησα και σφουγκάρισα το υπνοδωμάτιο μας και τώρα θα το τακτοποιήσω και νοιώθω τόοοσο όμορφα.Πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα έχουμε ένα δωμάτιο καθαρό και τακτοποιημένο και μετά από 4 μέρες θα κοιμηθώ πάλι στο κρεββατάκι μου(κοιμόμασταν στον καναπέ εεπιδή το βάφαμε).Ενα -ένα θα μπουν στην θέση τους όλα!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARINA, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΛΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΙΝΑΚΙ, ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!!

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΕΔΩ ΡΟΔΟ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ, ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ... :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε ξεκινηστε μια μια μαρινακι αυτο με το αιμα σημαινει οτι εφυγε η προστατευτικη βλεννα αρα προμηνυει τοκετο !!!το ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!1

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα όμορφες μανούλες to be!!!!

Συμφωνώ με τη Σέβη, Μαρινάκι πάρε τηλ το γιατρό σου μάλλον έφτασε η μεγάλη ώρα!!!!

Να έχετε όλες μια όμορφη εβδομάδα!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από εμένα εγκυούλες μου!!!

Δεν σας προλαβαίνω τελικά.... χαμός... εμείς είχαμε επισκέψεις το σκ... και επίσης ήρθαν και τα επιπλάκια μας :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πολύ χαρά έχω κοριτσάκια μου!!! :):) Τα καθάρισα... τα ξανακαθάρισα.... τα άφησα να ξεμυρίσουν... και το απόγευμα θα τα τακτοποιήσω με το καλό!!!!! Αχ, έφτασε και αυτή η ώρα....

Μαρινάκι, Rubela και marygeo που είστε οι πρώτες εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου... με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα τα μωράκια σας!!!! Όλα θα πάνε καλά... Το ίδιο φυσικά εύχομαι σε όλες μας... ποιος ξέρει ποια θα ακολουθήσει....

Εμείς αύριο θα πάμε στην γιατρό όπως σας είπα και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα (το πρώτο μας) να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε... Θα σας πω νεότερα με το καλό....

Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!λοιπόν σήμερα πήγα πρωί πρωί γιατρό ο μικρός ήταν στη σωστή θέση (καταλάβατε μία μία το πάει)κόψαμε τη ραφή του τραχήλου και κορίτσια πόνεσε, αλήθεια σας λέω κράτησε μόλις 2 λεπτά αλλά πόνεσεεεε, και τώρα περιμένουμε...μου είπε είναι θέμα 1-2 ημερών ίσως και ωρών...άντε να γεννάμε να τελειώνουμε, πάντως σήμερα έχω τρελό πονοκέφαλο...αυτά!!!ο Θεός να βάλει το χέρι του! :) Ξανθίππη μου πράγματι αυτή η ώρα είναι πολύ συγκινητική που τα έχεις όλα έτοιμα και απλώς περιμένεις το μωράκι σου...δεν αργεί έρχεταιαιαιαιαι!!!Marygeo μου με το καλό κορίτσι μου!δηλ.ο φ.τ δεν παίζει καθόλου??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Και γω ποτέ δε το προτιμούσα, ας ελπίσουμε οι υπόλοιπες επαφές να είναι καλές και να έρθει το σπορακι🤞 Εμένα υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που είχαν τύχει και είχαν συνδεθεί με την εγκυμοσύνη αυτή, που νομίζω συνεχώς θα μου περνάει από το μυαλό, τουλάχιστον όσο περνάει ο καιρός λίγο λίγο απαλύνουν, Συνέχεια βλέπω πεταλουδιτσες να με περιτριγυριζουν και σκέφτομαι πως αυτές οι πεταλουδιτσες είναι τόσο μικρές όσο και αυτό το μωρακι όταν έφυγε και πέταξε ψηλά στον ουρανό, είναι στιγμές που περνάει από το μυαλό μου έντονα και σκέφτομαι πωπω πως μπορεί να αλλάξει η ζωή έτσι....πως να μην είναι δύσκολο ψυχολογικά μετά; πραγματικά έχουμε τόση δύναμη μέσα μας 
    • Κοριτσια μ πως είστε; Εγω εισαγωγή νοσοκομειο λόγω συσπάσεων. Εχθες το βραδυ εκανα μια μεγαλη πέτρωσε ολη η κοιλιά κ κράτησε καποια λεπτα. Σημερα πρωι μιλησα με την γιατρό μ κ μ ζήτησε να με δει. Οντως μ ειπε κανω συσπασούλες κ με κράτησε μεσα για ενδοφλέβιο μαγνήσιο. Εχω απο τις 5:30 το απογευμα να κανω, θελω μα πιστευω πως εκανε δουλεια το Mg κ δεν θα ξανακάνω. Κοριτσια εσεις παίρνετε μαγνήσιο; Εμενα δεν μ είχε ξεκινήσει
    • Γλυκούλα μου!! 🥹🥹🥹   Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό καλοκαίρι!! Σήμερα πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί με τον άντρα μου και τους κουμπάρους μας και τα παιδιά μας και ήταν μαγικά!! Μου ρθε επιθυμία για μπύρα βαρελίσια, πήρα μια μεγάλη το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!! Και μετά σκεφτόμουν λες αυτή να ήταν η τελευταία μπύρα του καλοκαιριού;; Να μην μπορέσω να πιω άλλη;; Χάχαχα του τρελού!! 
    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...